Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

Επιτέλους !!! Ένας Έλληνας που λέει τα πράγματα με το όνομα τους…απολαύστε τον.. (Video)

http://www.ascending.gr/wp-content/uploads/2015/09/%CE%A4%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%91%CF%85%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1.jpg”Με ρωτάτε που ανήκω !!! Δεν εχω καμία ταμπέλα.. Κανένα χρώμα και κανένα κόμμα.. Η καταγωγή μου είναι η κληρονομιά μου..Γιαγιά πρόσφυγας της Μικράς Ασίας. Παππούς που πολέμησε στην κατοχή. Γονείς μετανάστες και ξαδέλφια που ήταν στις εξεγέρσεις του Πολυτεχνείου.. Δεν χρειάζεται να βάλω ταμπέλα πάνω μου… Ένα είναι το μήνυμα από την αρχή….Αγάπη – ενότητα – Ομόνοια..
Είστε το μέλλον της πατρίδας μας και χαίρομαι που είστε ψαγμένοι και με αντίληψη… Πέρασε η εποχή που νόμιζαν όλοι τους ότι είμαστε πρόβατα .. Πέρασε η εποχή που μας μάντρωσαν με τις ψεύτικες υποσχέσεις τους και με τα ΘΑ τους… Έχουν καταφέρει να μας διχάσουν και να μας διασπάσουν τώρα.. Για να μας εισάγουν μετά σε ερμαφρόδιτες και μπαςταρδεμενες συνεργασίες.. Είναι γελοίοι ..Είναι όλοι τους ξεπουλημένα τομάρια… Τους αξίζει κρέμασμα στο Σύνταγμα !!!!”


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...