Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ (ΛΙΣΤΑ)


Σοβαροί να είσαστε.
Μόνο ο Ανδρέας δεν έχει σηκωθεί ακόμη από τον τάφο. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ πιο δυνατό από ποτέ. Και καυλιδερό. Το πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας είναι καθαρά σεξουαλικό. Γι΄ αυτό δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το ΠΑΣΟΚ στο DNA του. Προς τιμή του Ακη απελευθέρωσε την σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη.

Και στην επικοινωνία είναι μανούλες οι Συριζαίοι. Ατσίδες. Ψάχνουν όλοι τον ΕΝΑΝ εκατομμυριούχο υπουργό. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τίγκα στους Εκατομμυριούχους με περιουσιακά στοιχεία που προκαλούν ίλιγγο.

Το ζήτημα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ.
Και όπως είναι γνωστό στην αγορά, άμα καταφέρεις να βγάλεις το ένα εκατομμύριο και έχει ταυτόχρονα την διακυβέρνηση της χώρας, μπορείς να κονομήσεις ένα σκασμό εκατομμύρια.
Αυτό έδειξε η πρόσφατη ιστορία της χώρας.

Τα στελέχη της κυβέρνησης μάς κάνουν την χάρη και κυβερνάνε. Κάθονται και σκοτίζουν τα αρχίδια τους με τις ανάγκες των ηλιθίων ψηφοφόρων τους ενώ θα μπορούσαν να γλεντάνε κάθε βράδι στον Πλούταρχο.
500 μπουζουκομάγαζα μπορούν να συντηρήσουν μόνοι τους οι υπουργοί, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Κουρουπλής Παναγιώτης: «18 ακίνητα, 9 αποθήκες, 4 γκαράζ και 3 αυτοκίνητα…
Βούτσης Νικόλαος: 12 ακίνητα (7 διαμερίσματα στην Κηφισιά) . Περγαμηνές στο  αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα ως μέλος των φοιτητικών επιτροπών αγώνα (ΦΕΑ) του ΕΜΠ. Αντιπρόεδρος του πρώτου μεταδικτατορικού Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ, που προέκυψε από το Εθνικό Συμβούλιο το 1975. Γραμματέας του ΚΣ της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος (’80-’85). Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Εσωτερικού και της εννεαμελούς Γραμματείας μέχρι το’86. Συμμετείχε στο ΚΚΕ Εσωτερικού Ανανεωτική Αριστερά από το’87-’91 και στον ΣΥΝ μετά τις εκλογές του ’93. Ο γιος του λήστευε (απαλλοτρίωνε ) τράπεζες..

Βαλαβάνη Όλγα – Νάντια: 15 ακίνητα… 800 χιλιάρικα καταθέσεις… μετοχές. Τρία αυτοκίνητα.
Δούρου Ρένα:  9 ακίνητα με ‘κανα δυο χρόνια εργασία στο Δημόσιο…
Κουράκης: 6 ακίνητα, 100 χιλ. στην Τράπεζα
Κοντονής Χαράλαμπος – Σταύρος: 7 ακίνητα, 100 χιλ. καταθέσεις
Κριτσωτάκης Μιχαήλ: 10 ακίνητα 100% δικά του, συνδικαιούχος σε καμιά 25ριά άλλα.
Παπαδημούλης Δημήτρης: 11 ακίνητα, 500 χιλ. καταθέσεις μετρητά, πάνω από 800 χιλ. σε μετοχές και ομόλογα…
Μητρόπουλος Αλέξης: 12 ακίνητα …  Αυτός που ξέχασε να δηλώσει το 1.000.000 δολάρια αμοιβή του… και καθόλου μετρητά

Φωτίου Θεανώ πανεπιστημιακός: 11 ακίνητα , εκ των οποίων 1 διαμέρισμα στο Λονδίνο, 100 χιλ. λίρες στην NATWEST. Πρωτεργάτρια του πανεπιστημιακού κινήματος, από την εποχή της απεργίας των 100 ημερών του ΕΔΠ μέχρι τους πρόσφατους αγώνες ενάντια στην κατάργηση του άρθρου 16 και την εφαρμογή του νόμου Διαμαντοπούλου για τα πανεπιστήμια.
Αλεξόπουλος Απόστολος: καθηγητής Πανεπιστημίου με έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα στον χώρο του Πανεπιστημίου και των Γεωτεχνικών. Μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, και πολλών επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών… 11 ακίνητα, 100 χιλ. στην τράπεζα.
Καφαντάρη Χαρούλα: συνταξιούχος της Εθνικής: 5 ακίνητα δικά της και συνδικαιούχος σε άλλα 7, καμιά 100ριά χιλιάρικα στην τράπεζα σε Ευρώ και δολάρια…

Βασιλική Κατριβάνου: ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια και διαμεσολαβήτρια στην επίλυση συγκρούσεων. Εκπαιδεύτρια και συντονίστρια ομάδων εστιάζεται στην ενδυνάμωση μειονοτικών ομάδων και πληθυσμών που βρίσκονται σε αντιξοότητα, όπως με ΜΚΟ στην Chiapas του Μεξικού και με γυναίκες στην Παλαιστίνη…

Γεροβασίλη Ολγα γιατρός: 8 ακίνητα… Γιατρός τουλάχιστον!
Καραγιαννίδης Χρήστος: ιδιωτικός υπάλληλος – ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ! 8 ακίνητα …
Χατζηλάμπρου Βασίλης τεχνικός νοσοκομείου- συνδικαλιστής.. 11 ακίνητα … Ένας απλός νοσοκομειακός υπάλληλος με 11 ακίνητα!!! …Η λέξη κλειδί είναι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ!
Γάκης Δημήτριος: 5 ακίνητα δικά του… συνδικαιούχος σε άλλα 18 ακίνητα κατά 37,5%, υπάλληλος ΟΤΕ… πρώην μέλος του ΚΚΕ… Δημόσιος υπάλληλος με 23 ακίνητα;… ΘΑΥΜΑ.ΘΑΥΜΑ!
Αποστόλου Ευάγγελος: 8 ακίνητα… 350.000 καταθέσεις. Υπάλληλος Αγροτικής.
Γεωργοπούλου – Σαλτάρη Έφη: 5 ακίνητα, Καθηγήτρια Μέσης εκπαίδευσης.
Διακάκη Μαρία: Φαρμακοποιός 5 ακίνητα….
Αμανατίδης Ιωάννης: δάσκαλος 2 ακίνητα… 400.000 σε μετοχές… 50.000 μετρητά. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ … Δάσκαλος με 450.000 ζεστά ευρώπουλα!!!

Χαραλαμπίδου Δέσποινα: 11 ακίνητα… Έμπορος -Συνδικαλίστρια – πρώην μέλος ΚΝΕ – ΚΚΕ
Γαϊτάνη Ιωάννα: 5 ακίνητα, συνδικαιούχος σε άλλα 4 ακίνητα… Μέλος της τροτσκιστικής οργάνωσης ΟΣΕ, στέλεχος της ΔΕΑ, από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Πρωτοβουλίας Γυναικών Ενάντια στο Χρέος και τα Μέτρα Λιτότητας.
Τριανταφύλλου Μαρία: 5 ακίνητα… Εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση. Συνδικαλίστρια, πρώην μέλος της ΚΝΕ.

Κοδέλας Δημήτρης:  5 ακίνητα δικά του, συνδικαιούχος σε άλλα 8. Γεωπόνος.. Δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα, όπως και στο αντιπολεμικό και αντιπαγκοσμιοποιητικό κίνημα.
Μαντάς Χρήστος: 12 ακίνητα … Γιατρός – Ψυχίατρος – Συνδικαλιστής
Μιχαλάκης Νίκος:  17 ακίνητα .. Αγροτικός γιατρός -Συνδικαλιστής… Άλλο ΘΑΥΜΑ… Αγροτικός γιατρός με 17 ακίνητα, αλλά κι εδώ η λέξη κλειδί ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ!
Σαμοϊλης Στέφανος: 16 ακίνητα… Αρχιτέκτων – μηχανικός – δημοτικός σύμβουλος.
Θεοπεφτάτου Αφροδίτη: Συνδικαιούχος σε 9 ακίνητα… Σπούδασε στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του πανεπιστημίου Πάτρας, όπου και ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση μέσα από τις γραμμές του Ρήγα Φεραίου.

Συρμαλένιος Νίκος: Συνδικαιούχος σε 17 ακίνητα..  Υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών… Κι άλλος δημόσιος υπάλληλος λοιπόν με 17 ακίνητα!!!
Σταθάκης Γεώργιος: 11 ακίνητα… 500.000 καταθέσεις… 380.000 ξένα αμοιβαία. Είχε αμετάκλητο βούλευμα του συμβουλίου εφετών να δικαστεί για κακούργημα για κομπίνες εκατομμυρίων στο πανεπιστήμιο…

Δερμιτζάκης Κωστής: 18 ακίνητα … Φαρμακοποιός – συνδικαλιστής..
Δραγασάκης Γιάννης: 6 ακίνητα, 150.000 καταθέσεις…
Πετράκος Θανάσης: 8 ακίνητα… Μαθηματικός… «αντιδικτατορικό» φοιτητικό κίνημα… Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΣΥΝ και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Αιχάν Καρά Γιουσούφ: 7 ακίνητα… Οδοντίατρος – συνδικαλιστής μειονότητας..
Σταμπουλή Αφροδίτη:.  13 ακίνητα… Γυναικολόγος.. συμμετείχε στο κίνημα των καταλήψεων κατά του Ν. 815 ενταγμένη στη Β’ Πανελλαδική και στις Συσπειρώσεις. Είναι μέλος της ΑΚΟΑ, του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, του Δικτύου Γυναικών ΣΥΡΙΖΑ και της δημοτικής Κίνησης «Διάβαση Πεζών».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...