Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Έρχεται ξανά το τέλος του κόσμου: Μυστηριώδης πλανήτης κατευθύνεται στη Γη και θα χτυπήσει πριν τα ΧριστούγενναΗ αλήθεια είναι ότι από θεωρίες για το τέλος του κόσμου έχουμε μπουχτίσει, ειδικά τους τελευταίους μήνες με το «ματωμένο φεγγάρι» το οποίο υποτίθεται ότι θα αποτελούσε την απαρχή γεγονότων που θα σηματοδοτούσαν το τέλος του κόσμου.

Μία νέα θεωρία για το τέλος του κόσμου υποστηρίζει ότι ένας μυστηριώδης πλανήτης πλησιάζει προς τη Γη και αναμένεται να τη χτυπήσει κάπου μέσα στα Χριστούγεννα. Οι συνωμοσιολόγοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι οι κυβερνήσεις είναι ενήμερες για κάτι τέτοιο.


Πρόσφατα υπήρξε μία παρόμοια φρενίτιδα με την 7η Οκτωβρίου, καθώς ορισμένοι υποστήριξαν ότι ερχόταν το τέλος του κόσμου και κάτι τέτοιο μάλιστα το γράφει και η Βίβλος, όπως μεταδίδει η Mirror.

Ο υποστηρικτής μιας τέτοιας θεωρίας μάλιστα ο οποίος ζει στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και ονομάζεται Κρις Μακάν, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Βίβλος, φαίνεται ότι η 7η Οκτωβρίου θα είναι η μέρα που ο Θεός θα μιλήσει».

Όταν βέβαια δεν έγινε τίποτα, ο ίδιος πρόσθεσε στο site του:

«Η Βίβλος έκανε λάθος σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη μέρα, ωστόσο δεν έκανε λάθος ότι το τέλος θα έρθει σύντομα».

Τελικά με τους συνωμοσιολόγους δύσκολα μπορεί να τα βάλει κανείς. Σε κάθε περίπτωση τα Χριστούγεννα θα τα γιορτάσουμε κανονικά.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...