Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου.......

Στην πραγματικότητα τώρα είναι πιο ευάλωτοι από ποτέ, γιατί πρέπει να κάνουν πολλά πράγματα εις βάρος των λαών και φοβούνται τις αντιδράσεις αυτών. Γιατί φοβούνται τις αντιδράσεις; Γιατί θέλουν ν' αρπάξουν τις υποδομές τους. Αυτό τους είναι απαραίτητο γιατί δύο πολύ βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι τα χρήματα που έχουν στα χέρια τους μπορούν ανά πάσα στιγμή να μετατραπούν σε άχρηστα "κομφετί". Μια οικονομική κρίση ή μια κρίση αναρχίας στη Δύση μπορεί να τους βγάλει από το παιχνίδι. Ο δεύτερος είναι ότι, μετουσιώνοντας αυτά τα χρήματα σε υποδομές, μπορούν να γίνουν οι παντοτινοί και απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού της οικονομίας. Δεν θα είναι μόνο αυτοί, που, ως τραπεζίτες, χρηματοδοτούν βιομηχάνους. Θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα τους προσφέρουν ενέργεια, νερό, τηλεπικοινωνίες, αεροδρόμια, λιμάνια και ό,τι χρειάζεται η παραγωγή για να υπάρξει, αλλά και να διακινηθεί στην αγορά. 

Όταν, δηλαδή, το δίπολο μεταξύ Δύσης και Κίνας θα πρέπει πραγματικά να λειτουργήσει —και άρα να επιστρέψει ένα μέρος της παραγωγής και στη Δύση— θα πρέπει οι Εβραίοι να μπορούν να ελέγχουν αυτήν την παραγωγή ως αυτοκράτορες από "ψηλά" και άρα ως κυρίαρχοι. 

Το σημερινό στάδιο δηλαδή της αποβιομηχάνισης της Δύσης είναι απλά ένα ενδιάμεσο στάδιο, που οδηγεί σε αλλαγή σχεδιασμού. Δεν μπορεί να λειτουργήσει επί μακρόν μια Δύση με επιδόματα ανεργίας. Είναι θέμα χρόνου, δηλαδή, να γυρίσει ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής σ' αυτήν. Θέμα μιας απόφασης είναι να ξαναδημιουργηθούν μέσα σε λίγες ημέρες εκατομμύρια θέσεων εργασίας στη Δύση. 

Αυτήν την απόφαση όμως δεν την παίρνουν οι Εβραίοι για όσο διάστημα δεν έχουν αποκτήσει την ιδιοκτησία των υποδομών της Δύσης.

Απλά πράγματα. Δεν τους ενδιαφέρει να γίνουν βιομήχανοι. Τους ενδιαφέρει να γίνουν αφεντικά των βιομηχάνων. Τους ενδιαφέρουν μόνον οι υποδομές, οι οποίες επιτρέπουν στους βιομηχάνους να παράγουν και να είναι ανταγωνιστικοί. 

Η ιδιοκτησία των υποδομών της Δύσης θα τους δώσει την απόλυτη κυριαρχία. Με την ιδιοκτησία των υποδομών θα ελέγχουν απόλυτα τους λαούς της. Μόνον στη Δύση έχουν αυτήν την ανάγκη. Στην Κίνα, για παράδειγμα, δεν έχουν ανάγκη την ιδιοκτησία των υποδομών της, γιατί δεν φοβούνται τους λαούς της. Εκεί είναι ιδιοκτήτες του ίδιου του κόμματος που κυβερνά μονοπωλιακά και απόλυτα και το οποίο στην πραγματικότητα είναι ο ιδιοκτήτης όλων των υποδομών. Το πρόβλημα είναι η Δύση. Το πρόβλημα είναι οι ιστορικοί λαοί της Δύσης. Οι λαοί που έχουν "μνήμες" και δεν θα αποδεχθούν εύκολα να γίνουν υποζύγια των Εβραίων, όπως οι Γερμανοί.

Σήμερα είναι η πιο κρίσιμη εποχή γι' αυτούς, γιατί στην κυριολεξία βρίσκονται στον "αέρα". Βρίσκονται στην πιο δύσκολη φάση του σχεδίου, που προϋποθέτει άλμα. Ως γνήσιοι τοκογλύφοι κρύβονται πίσω από χρέη και απειλές, αλλά γνωρίζουν τα ρίσκα αυτής της δουλειάς. Γνωρίζουν ότι είναι αδύναμοι σε περίπτωση που υπάρξει μεγάλη αντίδραση. Αν κάποιος λαός τούς αρνηθεί να ξεπληρώσει τα χρέη, παραδίδοντάς τους σαν "αντιπαροχή" το εθνικό του κεφάλαιο, τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα γι' αυτούς. Αν οι λαοί αρχίσουν να εμποδίζουν τις τράπεζες των Εβραίων να αρπάζουν τις υποδομές τους, τότε όλος το "κόπος" τους έγινε τζάμπα. Αν κάποιος λαός αρνηθεί να του παραδώσει τα δίκτυά του —τα οδικά, τα τηλεπικοινωνιακά, τα ύδρευσης κλπ.--, είναι θέμα χρόνου ν' αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση γι' αυτούς.

Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι αυτήν τη στιγμή κάνουν ένα "άλμα" χωρίς δίχτυ ασφαλείας. Αν "πέσουν", θα τους κατασπαράξουν οι λαοί ...Οι λαοί, που τώρα πλέον γνωρίζουν ονομαστικά ποιοι είναι τα καθάρματα που ευθύνονται για τη φτώχεια τους ...Οι λαοί,  που γνωρίζουν πλέον ποιοι κλέφτες ιδιώτες θέλουν να τους αρπάξουν τις πατρίδες τους. Ρότσιλντ, Ρόκφελερ, Μπενράνκε, Τρισέ, Σόρος, Γκρίνσπαν, Μπάφετ είναι πολύ "Εβραίοι", για να περάσουν πλέον απαρατήρητοι. Έχουν ανοίξει πάρα πολλά μέτωπα με όλους τους λαούς και αυτό είναι επικίνδυνο. Είναι ακόμα πιο επικίνδυνο, αν σκεφτεί κάποιος ότι ανάμεσα σ' αυτούς βρίσκονται καί οι Βρετανοί καί οι Αμερικανοί, που εξαιτίας τους κατάντησαν από αυτοκράτορες ζητιάνοι.

Όλα αυτά τα λούμπεν στοιχεία παίζουν σήμερα το καλό τους το "χαρτί". Αν χάσουν την "παρτίδα", χάθηκαν μαζί της. Μαζί μ' αυτούς και οι Γερμανοί ...Το χριστιανικό έθνος, που έγινε λούμπεν, για αποσπάσει μερικά "ψίχουλα" από την επιτυχία των Εβραίων ...Το λούμπεν έθνος, που πρόδωσε τα υπόλοιπα χριστιανικά έθνη. Προς το παρόν φαίνεται ότι έχουν ελπίδες να την κερδίσουν. Αυτό βλέπουμε σήμερα. Ζούμε την απόλυτη κυριαρχία του λούμπεν της ανθρωπότητας ..

 Μετά από όλα αυτά που γράψαμε, μας γεννάται μια εύλογη απορία. Μέσα σε μια τόσο ρευστή και απρόβλεπτη παγκόσμια κατάσταση, πώς κάποιοι τόλμησαν να μας προδώσουν τόσο εύκολα και τόσο απόλυτα; Οι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες της χώρας, που σήμερα τολμάνε και μας ξεπουλάνε, έχουν σκεφτεί το ενδεχόμενο να αποτύχουν οι προστάτες τους; Να το σκεφτούν έστω ως μια πιθανότητα. Πώς πόνταραν το μέλλον τους σε ένα και μόνον ενδεχόμενο; Πώς τόλμησαν και έβαλαν όλες τις προσωπικές τους "μάρκες" σε ένα "νούμερο"; Πώς ρίσκαραν με τόση μεγάλη ευκολία το μέλλον το δικό τους, των οικογενειών τους ή των παιδιών τους; Ναρκωτικά τούς δίνουν στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ; Πού θα πάνε να κρυφτούν από τους Έλληνες, αν οι Εβραίοι προστάτες τους αποτύχουν στο "άλμα" τους; Άνθρωποι, δηλαδή, όπως ο Παπανδρέου ή ο Παπακωνσταντίνου, πόσο "μεγάλο" φαντάζονται αυτόν τον Πλανήτη;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...