Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Η Δόνηση της Αγάπης
Η αγάπη είναι η απόλυτη δύναμη. Όταν κάποιος βιώνει αγάπη, βλέπει τα πάντα με μία διαφορετική προοπτική, νοιώθει σαν να ζει παραδεισένια. Οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας, η εσωτερική μας κατάσταση ύπαρξης, είναι αυτό που στέλνουμε στον “έξω κόσμο”, κι έτσι προσελκύουμε εμπειρίες που είναι αντίστοιχες με αυτή την κατάσταση.
Εάν έχει κάποιος συναισθήματα αμφιβολίας, θυμού, ζήλιας κλπ., θα ζει σε αυτή την κατάσταση, και θα βιώσει αυτού του είδους τις εμπειρίες, οι οποίες είναι μία προβολή του εσωτερικού του κόσμου. Είμαστε δηλαδή κάτι σαν “πομποί” που στέλνουμε συνεχώς “σήματα” προς τα έξω, και που λαμβάνουμε αντίστοιχα “σήματα” προς τα πίσω.
Το υποσυνείδητό μας, εκτός των άλλων, ελέγχει την ομιλία μας, το βλέμμα μας, τη γλώσσα του σώματός μας. Έτσι, επηρεάζουμε τους γύρω μας, καθώς λαμβάνουν  σε υποσυνείδητο επίπεδο αυτά που νοιώθουμε  και σκεφτόμαστε την κάθε στιγμή, και μας συμπεριφέρονται αναλόγως.
Τα πάντα ξεκινούν από την πρόθεση, μετά γίνεται συναίσθημα, και τέλος στάση/συμπεριφορά. Εάν η πρόθεσή σας είναι να έχετε αγάπη στη ζωή σας, τότε αυτό το βίντεο θα σας βοηθήσει στο να την ενισχύσετε.
“Η Δόνηση της Αγάπης” περιέχει σκηνές και γραφικά, όμορφες μελωδίες, δηλώσεις και υποβολές (οπτικές και ακουστικές) που θα πάνε απ’ ευθείας στο υποσυνείδητό σας, όλα σχεδιασμένα ώστε να σας κάνει να σκέφτεστε, να νοιώθετε και να ακτινοβολείτε αγάπη.
Εάν παρακολουθείτε το βίντεο συχνά, θα αρχίσετε να νοιώθετε και να σκέφτεστε διαφορετικά όσον αφορά τη ζωή, τον εαυτό σας και τους άλλους. Όταν η νοοτροπία σας αλλάξει, θα μπορείτε να προσφέρετε και να λαμβάνετε αγάπη πιο εύκολα στη ζωή σας.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...