Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Δεν ψεκάζουν απλώς, με τα κιλά ρίχνουν τα χημικά!Λέμε συνέχεια για ψεκασμούς από αεροπλάνα, αλλά μάλλον έχουν περάσει και σε άλλες μεθόδους, γρήγορες και αποτελεσματικές, που να μην είναι και τόσο εμφανείς

Εδώ και καιρό γίνεται λόγος εκτός από τα chemtrails και για chembombs, μαζικές ρίψεις χημικών. Με ποιο τρόπο; Μπορεί πάλι από αεροπλάνα σε ψηλότερο επίπεδο αλλά σε κάποια μορφή κάψουλας που διαλύεται στον αέρα, μπορεί ακόμα και με πυραύλους.


Προ ημερών που έγραφα το Όταν η NASA παραδέχτηκε τα chemtrails κι έλεγα για τους πυραύλους που κάθε τόσο στέλνουν με χημικά στην ατμόσφαιρα δήθεν για να παρακολουθήσουν μια τα jet streams, μια πως ιονίζεται, λίγο μετά ένας φίλος μου έστειλε αυτή τη φωτογραφία, που την είχε πάρει κάποιος φωτογράφος τη μέρα που έβλεπα εγώ από το δορυφόρο κάτι τεράστιες που έμοιαζαν λες και κάποιος έριξε με κουβάδες κάποια χημικά:


Και τον ευχαριστούμε που μας έδωσε την άδεια να τη δημοσιεύσουμε.

Σήμερα οι εικόνες από ψηλά παρουσιάζουν παρόμοιο φαινόμενο, μαζί με ουρές από αεροπλάνα και μαζικές ρίψεις. έτσι κι εξηγείται πως ξαφνικά το απόγευμα, ενώ ήταν ο ουρανός σχετικά καθαρός, γέμισε με φτερά και πούπουλα και σε 2 ώρες με πυκνά σύννεφα. Αεροπλάνα δεν προλάβαμε να δούμε, ο χαμός έγινε προς Ιταλία μεριά, αλλά ήρθαν κι από δω.
Το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ είναι αγνώστου πηγής, δεν ξέρουμε πότε και που τραβήχθηκε, αλλά βρέθηκε σε Τούρκικη σελίδα στο φέις. “Κάποια πράγματα” πέφτουν από τον ουρανό.
Εντυπωσιακό βίντεο, όσο εντυπωσιακό το γεγονός να συμβαίνουν αυτά στη ζωή μας και κανείς να μην μιλάει. Ακόμα… Ελπίζουμε μόνο να μην ανοίξουν στόματα όταν θα έχουν κλειστεί σπίτια…

Πηγή: http://www.awakengr.com/2015/06/blog-post_40.html#ixzz3qW2vBayQ
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

1 σχόλιο:

  1. Για αυτό το λόγο έχουμε και την λεγόμενη ¨νέκρωση" του εγκεφάλου μας. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι γίνονται τόσα και τόσα και ΟΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...!!!
    Χαμηλές συχνότητες LF (HAARP), υποσυνείδητα μηνύματα κρυμμένα μέσα στα τηλεοπτικά προγράμματα , αλλαγμένοι διατροφικοί κώδικες , πειραγμένα εμβόλια και φάρμακα και στο καπάκι και ψεκασμοί..!!! κάτι από όλα θα πιάσει ...και έπιασε.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...