Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Η «Καλλιτεχνική» Φωτογραφία που Δημοσίευσε η Ματσούκα


Η «Καλλιτεχνική» Φωτογραφία που Δημοσίευσε η Π@τσ@βούρα η Ματσούκα
Η  φωτογραφία που δημοσίευσε ως «Καλλιτεχνική» στο Instagram με hashtag «μαθήματα θρησκείας» η π@τσ@βούρα η Ματσούκα!
«Η photo μου αρέσει και αν κάποιος δεν έχει την ίδια αίσθηση του χιούμορ μ' εμένα, μικρό το κακό. Επίσης, μπορείτε να με κάνετε unfollow ή να μη διαβάζετε περιοδικά που σχολιάζουν με ψεύτο-συντηρητική διάθεση ενώ απλώς θέλουν να κιτρινίζουν» έγραψε, απαντώντας σε όσους την επέκριναν. To γλυπτό, που είναι καλλιτεχνικό έκθεμα σε Ευρωπαϊκό μουσείο (όπως υποστηρίζει η ίδια) απεικονίζει μια φιγούρα, σαν αυτή της  Παναγίας  η  οποία  όμως  ταυτόχρονα  θυμίζει  αιδοίο ...

Έπρεπε να ζούσες σε καμιά ισλαμική χώρα, να βλέπαμε αν έκανες τα ίδια... 
θα σε ''σιάχνανε'' καλά, πουτ@ν@ριο..!

Ξευτελίσατε τα πάντα, ψευτο-κουλτουρο-προοδευτικά (ντεμέκ) πουστ@ρι@ και πουτ@νες, που μαζευτήκατε μια κλίκα και παριστάνετε τους καλλιτέχνες. Δεν υπολογίζετε ούτε σέβεστε τίποτε πια, προκειμένου να προβληθείτε..!

Αυτή η ίδια -και το σινάφι της- που ειρωνεύεται και βρίζει τη θρησκεία και τα πιστεύω ενός ολόκληρου λαού, με τον πλέον χυδαίο τρόπο, σίγουρο είναι ότι αν κάποιος πει το οτιδήποτε προσβλητικό για κάποιον αλλόθρησκο, ομοφυλόφιλο η δεν ξέρω τι άλλο, αυτομάτως θα τον κατηγορήσει, χαρακτηρίζοντας τον ρατσιστή, ξενοφοβικό, ομοφοβικό, φασίστα κ.λπ. Γι' αυτό φτάσαμε σ' αυτά τα χάλια!

πηγη

1 σχόλιο:

  1. όταν κάνεις αντιγραφή και επικόλληση μία ολόκληρη ανάρτηση, αλλάζοντας ελάχιστα και μόνο τον τίτλο, τουλάχιστον, στο ''πηγή'' να φαίνεται το όνομα της πηγής, 'συνάδελφε'... δεν είναι δεοντολογικό..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...