Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Πέρασε ολόκληρη την ζωή της στους δρόμους, μέχρι που ένα διερχόμενο αυτοκίνητο ΑΛΛΑΞΕ την ζωή της για ΠΑΝΤΑ!

featured-12Όποιος πει ότι δεν μπορείς να αγοράσεις την ευτυχία, έχει ξεχάσει τα σκυλιά. Πιστεύω ότι μέχρι να αγαπήσει κανείς έναν σκύλο, ένα μέρος της ψυχής του δεν έχει ξυπνήσει ακόμη. Τα όμορφα και περιποιημένα σκυλάκια που αγοράζονται από καταστήματα που τα κρατάνε πάντα καθαρά και υγιή είναι γεμάτα από αγάπη και στοργή. Αλλά τα σκυλάκια του δρόμου αντιμετωπίζουν ακριβώς τα αντίθετα. Που ήταν το λάθος τους για να έχουν αυτή την μοίρα? Μόνο επειδή γεννήθηκαν χωρίς ιδιοκτήτες? Ή μήπως επειδή δεν έχουν τέλεια εμφάνιση? Η για οποιονδήποτε άλλο χαζό λόγο? Η ζωή ενός αδέσποτου σκύλου είναι γεμάτη με φόβο και κινδύνους. Παλεύουν με την καθημερινή κίνηση στους δρόμους, με επιθέσεις άλλων ζώων αλλά και επίσης συναντούν ανθρώπους που αμέσως νιώθουν απειλή μήπως και τους επιτεθούν, διώχνοντας τα μερικές φορές και με πολύ άσχημο τρόπο.
Σε αυτή την περίπτωση όμως εδώ, έχουμε μία σκυλίτσα που παρότι δεν είχε τις τέλειες προσδιαγραφές για κατοικίδιο, συνάντησε την αγάπη και την στοργή που της άξιζε, από μία ευγενική και καλή οικογένεια που την συνάντησαν εντελώς τυχαία στον δρόμο.
featured-12
H Kesley, όπως την αποκαλούν πλέον, με το ζόρι κρατιόταν στην ζωή, αναζητώντας λίγο φαγητό
23
Χωρίς να έχει επαρκή φαγητό και ύπνο, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνονταν δραματικά. Παράσιτα είχαν ξεκινήσει να πολλαπλασιάζονται στο ηλιοκαμμένο δέρμα της.
34
Όταν μία ευγενική οικογένεια την εντόπισε να περιπλανιέται μόνη της στον δρόμο, μελανιασμένη και πληγωμένη, αποφάσισαν να την υιοθετήσουν. Παρότι η Kesley πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στους δρόμους, δεν το σκέφτηκε καθόλου αν θα δέχονταν ή όχι την βοήθεια από τους ανθρώπους που την έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο τους.
42
Δεν είχε δεχτεί ποτέ στην ζωή της την φροντίδα και την προσοχή από τους ανθρώπους.
52
Η νέα της οικογένεια την πήγε σε έναν κτηνίατρο ο οποίος την περιέθαλψε και της έδωσε νερό και φαγητό.
61
Με έναν φανταστικό τρόπο η σκυλίτσα ανταποκρίθηκε απίστευτα στην αγάπη και την φροντίδα των κτηνιάτρων της.
71
Δέθηκε πάρα πολύ με την οικογένεια που την υιοθέτησε δείχνοντας τους κατευθείαν την αγάπη της και την αφοσίωση της.
81

Το παιχνίδι στο γρασίδι έκανε την Kesley να βελτιωθεί σημαντικά!
91
Με τις μάχες για να κρατηθεί στην ζωή να τελειώνουν, ξεκίνησε να κοινωνικοποιείται και να κάνει νέους φίλους. (Οι φίλοι πάντα σε κάνουν να νοιώθεις καλύτερα, αυτός εξάλου είναι και ο σκοπός τους)
101
Άρχισε να παίρνει ξανά το χαμένο βάρος της και να δείχνει πιο υγιής.
111
Σύντομα τα παράσιτα άρχισαν να εξανίζονται και τα εγκαύματα της το ίδιο, αφήνοντας έτσι στην θέση τους ένα πολύ πιο πλούσιο τρίχωμα.
121
Η Kesley θα είναι για πάντα ευγνώμων για την ζωή που έχει με την νέα της οικογένεια, που αποτελούσε πάντα ένα όνειρο για εκείνη!
131
Σήμερα που είναι υγιής και με το τέλειο πια τρίχωμα της, δείχνει άψογη και αξιαγάπητη!
141
Αντίθετα με τους ανθρώπους, η Kesley δεν διστάζει να δείχνει την ευγνωμοσύνη της συνέχεια με τον κάθε τρόπο για την οικογένεια που της έσωσε κυριολεκτικά την ζωή και έκανε το όνειρο της πραγματικότητα.
151

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...