Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ....Ο πρόεδρος της Τσεχίας «ξεσπαθώνει»: "Δεν είναι πρόσφυγες είναι οργανωμένη εισβολή"Ο Μίλος Ζέμαν χαρακτήρισε «οργανωμένη εισβολή» τις μαζικές μετακινήσεις μουσουλμανικών πληθυσμών στην Ευρώπη, καλώντας τους νεαρούς άνδρες από τη Συρία ή το Ιράκ να «πάρουν τα όπλα» εναντίον της ISIS αντί να φεύγουν από τις πατρίδες τους.
Ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν κρούει για ακόμη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με την εξελισσόμενη μετακίνηση μαζικών μουσουλμανικών πληθυσμών από τη Μέση  Ανατολή, την Ασία και την βόρεια Αφρική στην Ευρώπη υπό τον μανδύα της «προσφυγικής» κρίσης καλώντας ιδιαίτερα τους νέους από τη Συρία και το Ιράκ αντί να φεύγουν να μείνουν στις πατρίδες τους και να πολεμήσουν κατά της ISIS
«Είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια οργανωμένη εισβολή και όχι με μια αυθόρμητη κίνηση προσφύγων», ανέφερε ο Ζέμαν στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του που μεταδόθηκε σήμερα.

Ο Τσέχος πρόεδρος είπε ότι είναι δυνατόν να επιδειχθεί συμπόνια απέναντι στους ηλικιωμένους μετανάστες, τους ασθενείς και τα παιδιά, όχι όμως και απέναντι στους νέους άνδρες που, κατά τη δική του εκτίμηση, θα έπρεπε να πολεμήσουν για την ελευθερία των χωρών τους. «Η μεγάλη πλειονότητα των παράνομων μεταναστών είναι νεαροί άνδρες, που έχουν καλή υγεία και είναι άγαμοι. Αναρωτιέμαι γιατί αυτοί οι άνδρες δεν παίρνουν τα όπλα για να αγωνιστούν για την ελευθερία της χώρας τους, εναντίον της ISIS».
«Η φυγή τους, αντικειμενικά την ενισχύει», πρόσθεσε.
Ο Ζέμαν έφερε ως παράδειγμα τους Τσέχους οι οποίοι έφυγαν από τη χώρα κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής (1939-1945) «για να πολεμήσουν για την ελευθερία της χώρας και όχι για να λαμβάνουν κοινωνικά επιδόματα στη Βρετανία».
Επτά στους δέκα Τσέχους διαφωνούν με την είσοδο   «προσφύγων»  και «μεταναστών» στη χώρα τους, σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...