Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015

Η Γιάννα Αγγελοπούλου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την προεκλογική περίοδο


Γιάννα Αγγελοπούλου
Προβληματισμό προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η κίνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ να επιλέξουν προεκλογικά, ως εκπροσώπους Τύπου, δυο γυναίκες -και μάλιστα ευρωβουλευτίνες-, οπότε ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να επιλέξει για την θέση του εκπροσώπου Τύπου την Γιάννα Αγγελοπούλου.

Καμαρώστε ποιους ψηφίζουμε....

Δείτε μια απίστευτη δήλωση Αυγενάκη: «Ο Α. Σαμαράς μας προσβάλλει, πρόδωσε τη χώρα»! (βίντεο)
Τα πρώτα σημεία που ένας πολιτικός κρίνεται, είναι ασφαλώς η συνέπεια ή η ασυνέπεια λόγων και έργων, αλλά και... λόγων και λόγων
Ήταν τέτοιες, πριν 4 χρόνια, όταν ο Λευτέρης Αυγενάκης, διαγραμμένος τότε από τον Αντώνη Σαμαρά και υμνητής του σήμερα, προσχωρούσε στην βραχύβια «Δημοκρατική Συμμαχία» της Ντόρας Μπακογιάννη. Σε εκδήλωση στο Ρεθυμνο, μαζί με τη Ντόρα, μίλησε για τους λόγους που εντάχθηκε στο κόμμα της. Και είπε, μεταξύ άλλων, ότι τον προσβάλλει και τον ενοχλεί η ηγεσία της ΝΔ. Δηλαδή, τον προσβάλλει και τον ενοχλεί ο Αντώνης Σαμαράς. Αλλά είπε κι άλλα. Η ηγεσία (ο Α. Σαμαράς, δηλαδή) και η παρέα της που πρόδωσαν όχι τη ΝΔ, αλλά τη χώρα!]

Έλληνες εναντίον Ελλήνων: Το βίντεο που όλοι πρέπει να δουν.

. Ελληνικής ιστορίας, οι διαμάχες και οι δολοπλοκίες που πάντα μας έφερναν σε ρήξη πρέπει να λάβουν τέλος εδώ και τώρα! Η αγάπη μεταξύ μας και η αλληλεγγύη με τον συνάνθρωπο μας θα δώσει τέλος στην τυραννία της Νέας Τάξης, το φως το Ελληνικό θα ξαναδοθεί στην Οικουμένη ζητώντας τίποτα ως αντάλλαγμα… Μια παραγωγή από τους Ασυμβίβαστους Έλληνες. Διαδώστε το !!!

Νέες αφίσες στα τούρκικα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Όταν ένα λάθος επαναλαμβάνεται, τότε δεν είναι λάθος, αλλά σκοπός...

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!" 

Στα εγκαίνια των γραφείων μας σε Γενισέα και Σέλερο καλεσμένος είναι όλος ο κόσμος μας" αναφέρουν οι αφίσες που κυκλοφόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη και ειδικά στην Γενισέα του νομού Ξάνθης, όπου χθες (14/11/2014) το απόγευμα στις 7.30 μ.μ. ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαινίασε τα νέα του γραφεία, ενώ την ίδια ημέρα και μισή ώρα αργότερα, στις 8 μ.μ. εγκαινίασε γραφεία και στο χωριό Σέλερο του ίδιου νομού (και τα δύο χωριά αποτελούν άμεσα ή έμμεσα χώρους υπερδραστηριότητας του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής).

Τα εγκαίνια των γραφείων, αλλά και τον (συνεχιζόμενο επί των εθνικών θεμάτων) κατήφορο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε ο γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Βίτσας, όπως διαφήμισε το τουρκόφωνο περιοδικό "Ροντόπ Ρουζγκαρί".

Προφανώς, το τελευταίο εκλογικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ, με τον βουλευτή του (γνωστό τουρκόφρονα και υποτακτικό του εκάστοτε τούρκου προξένου της Κομοτηνής) κ. Ζεϊμπέκ, ο οποίος "λύνει και δένει" στις εσωκομματικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες αφορούν την Ελληνικότητα της Θράκης.

Φαίνεται, πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν γνωρίζει ότι η τουρκική γλώσσα δεν είναι επίσημη γλώσσα στην Ελλάδα αλλά και δεν έχει αντιληφθεί ότι η Θράκη εξακολουθεί να είναι Ελληνική (παρά τις διάφορες αιτιάσεις και αμφιβολίες των τουρκολατρών ή εθνικιστών τουρκοφρόνων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία.
Προφανώς, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είτε δεν ενδιαφέρεται είτε δεν αντιλαμβάνεται την εθνική ευαισθησία της Θράκης, η οποία αποτελεί επίσημο και κύριο στόχο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, αφού τούρκοι πολιτικοί, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, αλλά και στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης αμφισβητούν (εσχάτως έως και την Συνθήκη της Λοζάνης) την Ελληνικότητα της Θράκης και επανειλημμένως έχουν θέσει ευθέως ζήτημα εθνικής (και όχι θρησκευτικής) μειονότητας στην ακριτική αυτή γωνιά της Ελλάδας.

Η χρήση της τουρκικής γλώσσας σε διαφημιστική αφίσα, δεν αποτελεί, βέβαια, κάτι το πρωτοφανές για τις πολιτικές επιλογές (οι οποίες δεν συνδέονται αποκλειστικά με την επικοινωνία) της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού η Κουμουνδούρου είχε εμφανίσει και στις τελευταίες εκλογές (Δήμων, Περιφερειών και Ευρωβουλής) διάφορες τουρκικές αφίσες, για την επιλογή και κυκλοφορία των οποίων ΠΟΤΕ δεν απολογήθηκε ο κ. Τσίπρας.

Πρέπει να γίνουμε σκεπτόμενα όντα!

"Σκέφτομαι άρα υπάρχω", είχε διακηρύξει ο Καρτέσιος. Αναδεικνύοντας τη δύναμη της ορθής λογικής, πάνω στην οποία πάτησε γερά η επιστημονική έρευνα και γνώση που ξεκινούσε για να εξοβελίσει από τη ζωή των ανθρώπων την τυφλή υποταγή στα σκληρά κι άκαμπτα δόγματα της μέχρι τότε πανίσχυρης θρησκείας και της "ελέω θεού" δεισιδαιμονίας και σκοταδισμού που σκέπαζε σαν ταφόπλακα το νου και την ψυχή τους.

Βέβαια και η ίδια η επιστήμη δεν πήρε πολύ στο να εξελιχτεί σε ένα είδος ιδιότυπης θρησκείας, με πολύ μικρή έως ανύπαρκτη ανεκτικότητα στο καονοτόμο, πρωτοπόρο κι επομένως ανατρεπτικό. Εξαρτημένη από τις δικές της δογματικές θεωρίες, από τη μονολιθκή περιγραφή ενός υλιστικού κόσμου και ενός μηχανιστικού σύμπαντος. Κάτι που πλέον η "νέα επιστήμη" - η οποία ανακαλύπτει τη μεταφυσική με την συνδρομή των συγκλονιστικών ανακαλύψεων της κβαντομηχανικής κι όχι μόνο- καταρρίπτει με πειραματικές αποδείξεις, αποκαλύπτοντας ένα σύμπαν περισσότερο πνευματικό-με "ψυχική επικάλυψη" ανάμεσα στα αλληλοσυνδεόμενα φαινόμενα, παρά υλικό!

5 ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!

H Επίγνωση της κατάστασης είναι ένα σημαντικό εργαλείο στο οπλοστάσιο σας, όσον αφορά την επιβίωση. Τις περισσότερες φορές, απλά βλέποντας τον κίνδυνο που βρίσκεται μπροστά μας μπορούμε να αποφύγουμε τους κινδύνους που παρασύρουν τους περισσότερους ανθρώπους, κινδύνους τους οποίους αγνοούν.Το κλειδί για την επίγνωση της κατάστασης είναι η έντονη παρατήρηση - παρατήρηση των καταστάσεων, των πραγμάτων, ακόμα και των ανθρώπων. Και αυτή η επίγνωση της κατάστασης ανθρώπων περιλαμβάνει τη μελέτη της γλώσσας του σώματος - την μελέτη των γύρω σας.
Η γλώσσα του σώματος είναι κάτι που όλοι εκπέμπουν, ως επί το πλείστον ασυνείδητα. Εκδηλώνεται με τις υποσυνείδητες στάσεις, τις εκφράσεις του προσώπου και τις θέσεις των χεριών. Ο τρόπος που εμείς οι ίδιοι κινούμαστε λέει πολλά σε όσους μπορούν να διακρίνουν τι σημαίνουν αυτά τα σημάδια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...