Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ Ο ΑΙΓΙΩΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!


Αντιδήμαρχος Αιγίου, ο Τάκης Σπυρόπουλος, ο μπαμπάκας της γκόμενας του Χρ. Ξηρού, Αγγελικής Σπυροπούλου !!! Πρώην ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΟΣ και νυν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, ενταγμένος στα ψηφοδέλτια του κόμματος "Δημοτική Συσπείρωση Αιγιαλείας" του Στάθη Θεοδωρακόπουλου !!!

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΕ "ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ" ΜΕ ΤΑΧΥ ΡΥΘΜΟ: Το Ισλάμ εισβάλλει στην Ευρώπη - Το χτύπημα στο Παρίσι ήταν μόλις η αρχή


Η σημερινή αιματηρή επίθεση ισλαμιστών στο Παρίσι στα γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo με τους 12 νεκρούς έρχεται λίγες μέρες μετά την απειλή των δολοφόνων της ISIL ότι «Αργά ή γρήγορα θα κατακτήσoυμε την Ευρώπη». 

Ως προοίμιο είχαν προηγηθεί επιθέσεις εναντίον πεζών στη Γαλλία αλλά και τις διαδηλώσεις κατά του ισλαμισμού στη Γερμανία, που καταδείκνυαν το γεγονός ότι οι Χριστιανοί (ακόμα) πολίτες της Ευρώπης νιώθουν ότι πρεπει να αντιδράσουν πριν να έιναι αργά. Δυστυχώς είναι αργά, και μόλις σήμεα ισλαμιστές δολοφόνοι το γνωστοποίησαν  βροντερά σε όλη την Υφήλιο.

Μόλις πριν δεκαπέντε ημέρες οδηγός έριξε το αυτοκίνητό του επάνω σε περαστικούς φωνάζοντας "Ο Θεός είναι μεγάλος" (Allahu Akbar) στην πόλη της Ντιζόν, τραυματίζοντας ένδεκα ανθρώπους, δύο από τους οποίους σοβαρά.

Η επίθεση πραγματοποιείται μία ημέρα μετά την επίθεση άνδρα οπλισμένου με μαχαίρι σε αστυνομικό τμήμα στην κεντρική Γαλλία, όπου ο δράστης τραυμάτισε τρεις αστυνομικούς φωνάζοντας επίσης "Ο Θεός είναι μεγάλος" .

Μόλις πριν τρία χρόνια το Μάρτιο του 2012 η Γαλλία είχε λάβει την πρώτη σοβαρή προειδοποίηση για το τι θα επακολουθούσε: Την 11η και την 15η Μαρτίου ο Μοχάμεντ Μερά, 23 ετών, σκοτώνει στην Τουλούζη και το Μοντομπάν τρεις στρατιωτικούς. Κατόπιν, την 19η Μαρτίου, σκοτώνει τρία παιδιά και έναν δάσκαλο σε εβραϊκό σχολείο της Τουλούζης. Τρεις ημέρες αργότερα σκοτώθηκε από αστυνομικούς που είχαν περικυκλώσει το διαμέρισμα όπου είχε ταμπουρωθεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!!


ΣΥΡΙΖΑ - ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ , '' ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ '' !!!


AΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!! 250.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 30 ΕΝΣΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!


Με μόλις 30 ένσημα, δηλαδή εργασία ενός μήνα μόλις, 250.000 λαθρομετανάστες
Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι κλπ παίρνουν συντάξεις 700ων ευρώ τη στιγμή που ο Έλληνας αγρότης που επί 50 και 60 χρόνια λιώνει στα χωράφια, παίρνει σύνταξη μόλις 342 ευρώ!!!!

Την ίδια ώρα κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων που δουλεύουν και προσφέρουν στα ασφαλιστικά τους ταμεία επί 40 χρόνια για να ταΐζουν αυτά τα ξενόφερτα παράσιτα που δεν προσφέρουν το παραμικρό στην χώρα μας!!! Πρόκειται για την απόλυτη προδοσία!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...