Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Η ξεφτιλα του Τσιπρα και Συριζα για λαθρομεταναστεςΣκληρές αλήθειες που θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο


Σκληρές αλήθειες που θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο
Όσο και αν δεν θα το παραδεχτούμε ποτέ, σε όλους μας αρέσει να διαβάζουμε λίστες με αποφθέγματα του τύπου «τα μεγάλα ρίσκα και οι μεγάλες δυσκολίες οδηγούν σε μεγάλες κατακτήσεις» (που είναι στην πραγματικότητα μια λίγο μετριασμένη εκδοχή του «όταν θέλεις κάτι πολύ, ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις»).
Υπάρχουν όμως και εκείνες οι «άλλες» αλήθειες, αυτές που δεν απολαμβάνεις να διαβάζεις, γιατί σε ξεβολεύουν. Αυτές συνήθως είναι πιο χρήσιμες. Μερικές από αυτές είναι οι παρακάτω. της Ηρώς Κουνάδη
Με εξαίρεση τους ανθρώπους που σε αγαπάνε, ο κόσμος νοιάζεται μόνο για το τι μπορεί να πάρει από εσένα. Δεν έχει σημασία αν είσαι καλό παιδί, συνεπής και ευγενικός. Πρέπει να κάνεις και κάτι (και να το κάνεις καλά) για να σε εκτιμούν.
Όλο σου το είναι, σε κάθε φάση της ζωής σου, θα αντιμάχεται οποιαδήποτε μορφή εξέλιξης και βελτίωσης. Κάθε φορά που θέλεις να κάνεις κάτι σημαντικό στη ζωή σου, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου που θα σου βάζει εμπόδια. Γιατί έτσι είναι προγραμματισμένος ο ανθρώπινος εγκέφαλος: να σιχαίνεται τις αλλαγές.

Αμερικανός καθηγητής Φυσικής: «Υπάρχουν τρεις τύποι εξωγήινων πολιτισμών»Ο πρώτος που μίλησε για «τύπους εξωγήινων πολιτισμών», ήταν ο Ρώσος αστροφυσικός Nicolai Kardashev, το 1964. Η άποψή του ήταν, ότι οι προηγμένοι εξωγήινοι πολιτισμοί μπορούν να χωριστούν σε τρεις τύπους.

Με βάση αυτή τη θεωρία ο καθηγητής Θεωρητικής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, δρ. Michio Kaku, ανέπτυξε τη δική του θεωρητική κατάταξη περί «3 Τύπων». Ο διαχωρισμός από τον έναν Τύπο στον άλλο, γίνεται με βασικό κριτήριο την ενέργεια που καταναλώνεται σε κάθε πολιτισμό.


Εξωγήινος Πολιτισμός Τύπου 1
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...