Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Στο Επικρατείας τους ΣΥΡΙΖΑ ο τέως πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θεοδόσης Πελεγρίνης.


«Wi-Fi μας σκοτώνεις αργά;» Νέα έρευνα αναφέρεται σε μεγάλους κινδύνους για τα παιδιά από τη χρήση συσκευών που εκπέμπουν ραδιοκύματα

«Wi-Fi μας σκοτώνεις αργά;»Μια νέα έκθεση αναφέρεται στο ποσοστό του κινδύνου που αντιμετωπίζουν τα παιδιά όταν εκτίθενται στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ραδιοσυχνοτήτων (RF / EMF), κύριες πηγές των οποίων είναι τα  ραδιόφωνα, οι τηλεοράσεις, οι φούρνοι μικροκυμάτων, τα κινητά τηλέφωνα και οι συσκευές Wi-Fi.  

Η κρατική εκπαίδευση είναι υποχρεωτική, διότι ειναι μια κρυφή ατζέντα!!. ΜΑΘΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Η κρατική εκπαίδευση είναι υποχρεωτική, διότι ειναι μια κρυφή ατζέντα!!.
Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς χειραγωγούν τον ανθρώπινου νου,η εκπαίδευση ειναι απο αυτούς που ελέγχουν τον κόσμο. Με τα μασονικά συνθήματα Ελευθερία Ισότητα Αδελφότητα ...
Το μεγάλο πλεονέκτημα τους είναι ότι η μάζα πιστεύει οτι ειναι ελεύθερη, επειδή βάζει ένα κομμάτι χαρτί σε μια κάλπη κάθε τέσσερα χρόνια! Και και νομίζουν ότι ζούνε σε δημοκρατία ...πολύ τύφλωση, πόσο αφελείς, πόση άγνοια.
Ο τρόπος και οι τεχνικές που έχουν στην διάθεσή τους ειναι πάρα πολλές,για μετατρέψει τον άνθρωπο απο εκ φυσικού περίεργο, έξυπνο και δημιουργικό σε ένα, τεμπέλη, παθητικό,φοβισμένο,απαθέστατο, ευαίσθητο,της προχειρότητας, υλιστικό, καταναλώνει πρόχειρο φαγητό και ο πολιτισμός ειναι σαν μια άμορφη μάζα και ισχυρίζεται οτι ειναι ικανοποιημένος που ζει σε συνθήκες ελευθερίας.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ στο CERN: Δείτε τι βρήκαν και το κρύβουν!!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ στο CERN: Δείτε τι βρήκαν και το κρύβουν!!!
Από το διάσημο ελβετικό εργαστήριο CERN, που στοίχισε εκατομμύρια ευρώ και εργάζεται ολη η αφρόκρεμα των επιστημόνων του κόσμου...και μεταξύ αυτών και Έλληνες, έστειλαν μια δέσμη νετρίνων σε άλλο ερευνητικό κέντρο στο Gran Sasso, που βρίσκεται 730 μίλια μακριά.
Τα νετρίνα έφτασαν στο Gran Sasso γρηγορότερα απο το φως...! 16.000 φορές κάνανε το πείραμα και πάντα έβγαινε οτι τα νετρινα έτρεχαν γρηγορότερα απο το φως.
Για μας τους απλούς ανθρώπους λέμε και τι έγινε; Ας τρέχουν...Οι επιστήμονες που το ανακοίνωσαν σε λιγο παραιτήθηκαν απο την δουλειά τους. Το πρόγραμμα του εργαστηριού CERN σταμάτησε λόγο "βλάβης". Τώρα βρέθηκε να πάθει βλάβη...!
Γιατί τόση αναστάτωση και μυστικότητα; 

Το εξαφανισμένο βίντεο για την καταγωγή τού ΤσίπραΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;;; ;;Τα αναψυκτικά φέρνουν καρκίνο στη μήτρα;

Τα αναψυκτικά φέρνουν καρκίνο στη μήτρα
Τα ανθρακούχα ροφήματα που περιέχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης βάζουν σε κίνδυνο τις γυναίκες, προειδοποιούν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα.
Συγκεκριμένα, οι πιθανότητες είναι αυξημένες για την εκδήλωση καρκίνου στη μήτρα, με τη συστηματική κατανάλωση να οδηγεί σε μεγαλύτερο κίνδυνο κατά 78%.
Η νόσος φαίνεται να επηρεάζει περισσότερο τις γυναίκες άνω των 50. Η μελέτη που πραγματοποιήθηκε κάλυπτε περίοδο 14 ετών και περιελάμβανε περίπου 25.000 γυναίκες. Οι γυναίκες που συμμετείχαν έδωσαν μια λεπτομερή ανάλυση σχετικά με τις διατροφικές τους συνήθειες και οι μισές από αυτές είχαν εντάξει στη διατροφή τους συστηματικά τα αναψυκτικά. Περίπου 600 από τις γυναίκες εμφάνισαν καρκίνου του ενδομητρίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...