Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Κρατικοποίηση της ακτοπλοΐας ανακοίνωσε ο Δρίτσας.ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

Κρατικοποίηση της ακτοπλοΐας ανακοίνωσε ο ΔρίτσαςΠροτεραιότητα αντιμετώπισης το υψηλό ποσοστό ανεργίας στα κατώτερα πληρώματα

Με το βλέμμα στραμμένο στον αντιπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Θεόδωρο Δρίτσα ήταν οι εκπρόσωποι της ελληνικής ναυτιλίας στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΝΕΕ) στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ ΣΥΡΙΖΑ...!!! Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ "ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ" ΣΤΟ ΔΙΑΦΗΜΟΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ...!!!


ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ... ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΣΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ...

Μια έκπληξη επιφύλασσε το σποτ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ όπου ανάμεσα στους έξι νέους που πρωταγωνιστούν βρίσκεται και ο Φοίβος Παπαδάκης, γιος του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη.

Ο εν λόγω νεαρός σπουδάζει δημοσιογραφία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο κι από ότι φαίνεται θέλει να συνεχίσει τον δρόμο που “χάραξε” ο δρόμος του πατέρα του.

Είναι μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και συμμετέχει στο σποτ με κεντρικό σύνθημα «θέλω να ζήσω με αξιοπρέπεια. Στις 25 Γενάρη έχω την ευκαιρία», στέλνοντας μαζί με τα υπόλοιπα αγόρια και κορίτσια, μήνυμα στήριξης υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Άνθρωποι της πολιτικής πιάτσας που πληροφορήθηκαν τα καθέκαστα, έλεγαν με νόημα, ότι “έτσι εξηγείται η στάση του Star, του πρωινού του ΑΝΤ1, που ήταν δεόντως φιλική προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης”

ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΗΣ...;;; «ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ»...!! ΤΡΑΓΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ...!!


Η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου επισκέφθηκε τα ναυπηγεία Ελευσίνας για να μιλήσει με τους εργαζόμενους και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν (να θυμίσουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ...

δεν ψήφισε την τροπολογία που επέτρεψε να ξεμπλοκαριστεί ένα μικρό ποσό από το υπουργείο άμυνας προκειμένου να πάρουν χρήματα στα χέρια τους μετά από εννέα μήνες που παρέμεναν απλήρωτοι).

Αφού οι εργαζόμενοι την ενημέρωσαν και έπειτα από μακρά συζήτηση γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους ,κάποιος από αυτούς θέλησε να ελαφρύνει λίγο το κλίμα,αστειευόμενος.Την πλησίασε λοιπόν και χαμογελώντας της ζήτησε να ανταλλάξουν αναπτήρες.Να του δώσει η κυρία Δούρου έναν φθηνό BIC διαφημιστικό που είχε επάνω της και αυτός της έδειξε έναν αναπτήρα που είχε επάνω του τον δικέφαλο αετό της ΑΕΚ.

Ποιός είδε την Δούρου και δεν την φοβήθηκε.

Εντυπωσιακός εναγκαλισμός ΣΥΡΙΖΑ με Δ.Αβραμόπουλο: «Γέφυρα» ο Έλληνας Επίτροπος σε Α.Τσίπρα και Ε.Ε.

Τεράστια εντύπωση προκάλεσε η απόλυτη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, με γραπτή επίσημη ανακοίνωση του μάλιστα, στον Έλληνα Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο που σε παρέμβαση του στην Κομισιόν ζήτησε να υπάρξει χαλάρωση των όρων του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης της Ε.Ε. για την Ελλάδα και τις χώρες του ευρωπαικού νότου.
Οι δύο τους δεν είναι η πρώτη φορά που συντάσσονται σε θέματα που άπτονται των εθνικών ζητημάτων και το γεγονός αυτό αποδεικνύει πώς πιθανόν να «στρώνεται» μία κατάσταση έτσι ώστε ο Δ. Αβραμόπουλος να αποτελέσει μία «γέφυρα» μεταξύ του αστικού κόσμου και μίας πιθανής συγκυβέρνησης στην Ελλάδα σε επόμενη φάση.  
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δε ανάγκη τη στήριξη ενός έμπειρου πολιτικού όπως είναι ο Δ. Αβραμόπουλος, ιδίως όταν αυτός υπηρετεί στην Ε.Ε. και βρίσκεται δίπλα στον Ζαν Κλόντ Γιουνκέρ έχοντας την απόλυτη στήριξη του. Δηλαδή, στο πρόσωπο του Έλληνα Επιτρόπου ο Αλέξης Τσίπρας βλέπει τον συνδετικό κρίκο του κόμματος του, που όπως φαίνεται σύντομα θα βρεθεί στην εξουσία, με την Ε.Ε.

Κι όμως, σ' αυτή τη φωνή δεν έδωσαν κανένα περιθώριο να ακουστεί, γιατί φυσικά δεν βόλευε τις λίμνες και τα ποτάμια... διαβάστε όμως, έτσι για να δείτε πως υπάρχουν κι άλλες λύσεις εκτός απο τις συνηθισμένες....

Δ. Καζάκης: Ποιοι είναι αυτοί και με ποιό αποφασίζουν ποιοί θα χαθούν από εμάς;Δ. Καζάκης: Ποιοι είναι αυτοί και με ποιό δικαίωμα αποφασίζουν ποιοί θα χαθούν από εμάς;
Επίσκεψη του Ραχόι για ανοιχτή στήριξη των ομογάλακτών του. «Ήρθα για να υπερασπιστώ σκληρές πολιτικές, αλλά που ήταν απαραίτητες» είπε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει: «Οι χώρες χρειάζονται σταθερότητα, όχι τρεκλίσματα ούτε αβεβαιότητα»...
Του Δημήτρη Καζάκη

Πρόκειται για σταθερότητα νεκροταφείου. Αυτή εννοεί ο Ραχόι. Διότι όταν εφαρμόζεις βίαιες, σκληρές πολιτικές που αφαιρούν τη ζωή και την ελπίδα από ολόκληρους λαούς, τότε η μόνη σταθερότητα για την οποία μπορείς να μιλήσεις είναι εκείνη που κυριαρχεί στο κοιμητήριο, ανάμεσα στους τάφους.
Αυτό επιδιώκουν οι Ραχόι και Σία. Τι σόι είναι εκείνη η κυβέρνηση, εκείνο το πολιτικό προσωπικό που μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει το δικαίωμα να εξοντώσει εργασιακά, κοινωνικά, ακόμη και βιολογικά εν ψυχρώ μέρος του πληθυσμού μιας χώρας, γιατί το απαιτούν οι καταστάσεις; Ποιες καταστάσεις; Από πότε μια οποιαδήποτε κατάσταση, ακόμη και πόλεμος, απαιτεί πολιτικές που σκόπιμα και εξεπιτούτου οδηγούν στον αφανισμό πλήθους οικογενειών και ανθρώπων;
Πότε ξανά εμφανίστηκε αυτό το φαινόμενο; Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένα πολιτικό καθεστώς μας είπε ευθέως ότι μπορεί να στερήσει τον επιούσιο και την ίδια τη ζωή μαζικά από πολίτες, εργαζόμενους και νεολαία, γιατί κρίνεται αναγκαίο; Θυμάστε; Παλιά συνήθιζαν να φορούν στολές και να χαιρετούν με την ανύψωση της δεξιάς, αυτοί που μας τα έλεγαν αυτά. Σήμερα δεν χρειάζεται.
Έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας. Πρέπει να συνηθίσουμε ότι ανά πάσα στιγμή το κράτος και οι κυβερνώντες έχουν το δικαίωμα να σου στερούν το δικαίωμα στη ζωή. Έχουν το δικαίωμα να δολοφονούν εν ψυχρώ ολόκληρες γενιές που ακόμη δεν έχουν γεννηθεί. Έχουν το δικαίωμα ακόμη και στη χρήση στρατού για τη δική τους ασφάλεια. Κι εμείς οφείλουμε να συνηθίσουμε. Διότι διαφορετικά διαταράσουμε τη δική τους σταθερότητα.
Οταν ο λαός απειλείται από την τυραννία, τότε έχει να διαλέξει, ή τις αλυσίδες, ή την επανάσταση. Αυτό διδάσκει η ανθρώπινη ιστορία. Τι έχει άλλωστε να χάσει; Τη μιζέρια της ζωής του; Ή τα δεσμά του που γίνονται όλο και πιο ανυπόφορα; Έχει όμως να κερδίσει την ελπίδα και μια πατρίδα όπου μπορεί να είναι ελεύθερος, νοικοκύρης και αφεντικό στον τόπο του.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!

Όσοι παρακολουθούν αυτά τα τρελά και απίθανα πολιτικοκοινωνικά γεγονότα στην πατρίδα μας, παράλληλα με την επιχειρούμενη διάλυση των Χριστιανικών κρατών και όλα αυτά, ενώ φαίνονται καθαρά στον ορίζοντα να έρχονται γρήγορα και απειλητικά κατά πάνω μας, τα μαύρα σύννεφα της παγκόσμιας καταιγίδας, όσοι λοιπόν μπορούν να τα βλέπουν αυτά σήμερα, αυτοί ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ για να μπορέσουν να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ από την καταιγίδα που έρχεται.


Το σύστημα βέβαια και η “ενημέρωση” που παρέχει ο Χατζηνικολάου και οι υπόλοιποι “παπαγάλοι”, δεν προσπαθούν να ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ , αλλά να κοιμίζουν τους Έλληνες και όσοι εξακολουθούν να βρίσκονται παγιδευμένοι μέσα στα δίχτυα του “συστήματος” και την καθημερινότητα τους να την απασχολούν οι τρύπιες υποσχέσεις από νέα “λεφτά υπάρχουν”, ή ποιόν θα βάλουν για καινούργια μαριονέτα της Δημοκρατίας, ή οι διαπραγματεύσεις με την Τρόϊκα, αυτοί δυστυχώς δεν θα επιβιώσουν από την καταιγίδα που έρχεται, γιατί αυτούς, θα τους βρεί απροετοίμαστους.

Για ψηφιστε Συριζα ...............


Εγω βλέπω αυτο

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ Δεν θα μπορούσα να στηρίξω κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Τη θεωρώ ανίερη σχέση. Δεν είμαι Καμμένος που «μπορεί και το ένα και το άλλο…».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ STAR


«Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Όσο θα υπάρχει ανάγκη για λεφτά, 
θα υπάρχουν Μνημόνια. Η ονομασία δεν έχει και μεγάλη σημασία. 
Νομίζω λοιπόν ότι θα πρέπει να είμαστε αρκετά δυνατοί, με σύμπνοια 
και ομόνοια, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τους δανειστές».
Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης
, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και τη δημοσιογράφο 
Πόπη Τσαπανίδου.
Για τη δικαστική διερεύνηση υποθέσεων...

Ευτυχώς δεν μου αποδόθηκε κατηγορία για τη δολοφονία του 
Καίσαρα, ή του Κέννεντυ! Κάτι είναι κι αυτό… Όμως, ας μιλήσουμε 
σοβαρά. Ο κόσμος έχει καταλάβει περί του τι πρόκειται ακριβώς
 αναφορικά με την υπόθεση που επιχειρούν να με εμπλέξουν. Όλοι 
ξέρουν πλέον ότι πρόκειται περί σκευωρίας. Άλλωστε οι ίδιες 
γραφίδες που έγραψαν όλα αυτά σε βάρος μου, οι ίδιες, λίγες
 μέρες μετά, ανασκεύασαν. Άρα όλοι γνωρίζουν πολύ καλά τι
επιχείρησαν να στήσουν κάποιοι σε βάρος μου. Εν πάση περιπτώσει, 
αυτοί που σχεδίασαν αυτό, ήθελαν να ξεκινώ τις προεκλογικές
 συνεντεύξεις μου με αυτό το θέμα.

Ποιοι σχεδίασαν αυτή τη σκευωρία

ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΕΛΒΕΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ

Καμμένος εν όψει εκλογών: Κλειδώστε τους παππούδες στο σπίτι! (βίντεο)«Σάλος» από τον τρόπο που ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απηύθυνε κάλεσμα στους νέους ψηφοφόρους να πάρουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους

Κάλεσμα στους νέους ψηφοφόρους να προσέλθουν στην κάλπη, να πάρουν ενεργά μέρος στα κοινά και να μην αφήσουν την τύχη της χώρας στα χέρια των ηλικιωμένων απηύθυνε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στους Μήτσους είχε ένα κάποιο γέλιο με τις καρικατούρες, αλλά στη σάτιρα, το άγχος του να ταυτιστεί με τον Αριστοφάνη, είναι κάπως εκνευριστικό… Το δε στυλ της νουθεσίας, του γλειψίματος ευαίσθητων ομάδων σε «κρίσιμες» στιγμές και η εμμονή του με ορισμένα πρόσωπα, εκνευρίζουν.

Γιατί τον Λαζόπουλο?
Το Λάκη Λαζόπουλο ποτέ δεν τον συμπάθησα. Στους Μήτσους είχε ένα κάποιο γέλιο με τις καρικατούρες, αλλά στη σάτιρα, το άγχος του να ταυτιστεί με τον Αριστοφάνη, είναι κάπως εκνευριστικό… 
Το δε στυλ της νουθεσίας, του γλειψίματος ευαίσθητων ομάδων σε «κρίσιμες» στιγμές και η εμμονή του με ορισμένα πρόσωπα, προσωπικά με εκνευρίζουν.


Αναγκαίος ο πρόλογος, για να πάμε στα παρακάτω δυο ερωτήματα:

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: «Θάρθη ξαφνικά (ο πόλεμος)• ή το βόδι στο χωράφι ή το άλογο στ’ αλώνι»


Γιατί οι επόμενοι μήνες θεωρούνται οι πιο κρίσιμοι;
Τι είναι αυτό που ανησυχεί σύγχρονους γέροντες και τι προτρέπουν τους χριστιανούς να κάνουν ενόψει απότομων και ραγδαίων μη προβλεπόμενων εξελίξεων.
Έχετε άραγε αναρωτηθεί καλοί μου Χριστιανοί τι κρύβεται πίσω από την επιδίωξη της Ουάσιγκτον και εν γένει της Δύσης να αποκτήσουν τον έλεγχο της Συρίας; Έχετε σκεφθεί γιατί αντιδρά σθεναρώς η Μόσχα; Μπορείτε ακόμη να ερμηνεύσετε την επιθετική στάση της Άγκυρας έναντι της Δαμασκού;
Ή να εξηγήσετε το γεγονός της χρηματοδότησης των ισλαμιστών ανταρτών από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ με τις 'αδειοδοτήσεις' των Δυτικών χωρών


Το ανείπωτο δράμα μιας 19χρονης Γεζίντι: Μας βίαζαν και έπαιρναν το αίμα μας για τους τραυματίες της ISIS
Μία νεαρή κοπέλα, η οποία αιχμαλωτίστηκε από τους τζιχαντιστές της ISIS, αποκάλυψε ότι οι υπόδουλες Γεζίντι εκτός του ότι χρησιμοποιούνταν ως σκλάβες του σεξ, εξαναγκάζονταν να δίνουν αίμα για μεταγγίσεις στους βασανιστές τους που τραυματίζονταν.
Η Hamshe – η οποία θεωρείται ότι είναι η πρώτη Γεζίντι που μετά την δραπέτευση από τα κολαστήρια των ισλαμιστών δολοφόνων αποκαλύπτει την ταυτότητά της – περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το πώς τα κτήνη χρησιμοποιούσαν το αίμα των αιχμάλωτων γυναικών αλλά και των παιδιών για να σώσουν τους τζιχαντιστές που τραυματίζονταν στο πεδίο της μάχης. «Ποιος Θεός επιτρέπει αυτές τις κτηνωδίες;», λέει μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει ακόμα όλα αυτά που πέρασε.
Η 19χρονη κοπέλα, η οποία έμεινε έγκυος κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της, έχει ακόμα ένα παιδί, ενώ ο σύζυγός της πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε από τους τζιχαντιστές.

Ζουν 120 χρόνια, αρρωσταίνουν σπάνια και οι γυναίκες της φυλής στα 40 τους μοιάζουν κοριτσάκια και στα 65 τους κάνουν παιδιά


Η ΦΥΛΗ ΧΟΥΝΖΑ ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΣΕ ΚΟΙΛΑΔΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ - ΙΝΔΙΑ

Στα 40 μοιάζουν κοριτσάκια

Ζουν 120 χρόνια, αρρωσταίνουν σπάνια και οι γυναίκες της φυλής στα 40 τους μοιάζουν κοριτσάκια και στα 65 τους κάνουν παιδιά.

Οι Χούνζα ζουν σε μια κοιλάδα που φέρει το ίδιο όνομα κάπου ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν και αποτελούν το βασικό αντικείμενο πλήθους ερευνών ακριβώς εξαιτίας της θαυμαστής καλοζωίας και μακροζωίας τους.


Μπορεί να είναι και 65 χρόνων αφού τότε αρχίζουν να γεννούν

Οι Χούνζα, που έχουν καυκάσια χαρακτηριστικά, είναι όλοι τους άνθρωποι με μεγάλες δόσεις ενέργειας, κινούνται πολύ εξαιτίας εργασιών στη φύση και πιστεύουν μάλιστα ότι η συνεχής κίνηση είναι πηγή θετικής ενέργειας. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...