Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

ΜΩΑΜΕΘ Ο "ΠΡΟΦΗΤΗΣ" ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ!!!ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΪΣΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΞΙ ΕΤΩΝ!!


ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑ@@@ ΠΟΥ  ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ!!Ο ΜΩΑΜΕΘ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ!!! ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΪΣΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΞΙ ΕΤΩΝ!!
MohammedProphet.jpg
Έχουμε πληθώρα παραδόσεων που διηγούνται την πρόταση γάμου του Μωάμεθ, όταν η Aisha ήταν έξι ή επτά ετών, όπως επίσης την ολοκλήρωση των συζυγικών σχέσεων του γάμου αυτού, όταν εκείνη ήταν εννέα ετών: Η Aisha (είθε ο Αλλάχ να είναι ευχαριστημένος μαζί της) διηγήθηκε πώς ο Προφήτης (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) την νυμφεύθηκε όταν εκείνη ήταν έξι ετών, και συνευρέθηκε μαζί της συζυγικά όταν εκείνη ήταν εννέα ετών. Μετά εκείνη έμεινε μαζί του εννέα χρόνια (δηλαδή, μέχρι τον θάνατό του). Ο Khadijah απεβίωσε τρία χρόνια πριν από τον Προφήτη (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) αποχώρησε για την πόλη Madina. Έμεινε εκεί επί δύο χρόνια περίπου και μετά νυμφεύθηκε την Aisha όταν εκείνη ήταν κορίτσι μόλις έξι ετών, και ολοκλήρωσε τις συζυγικές τους σχέσεις όταν εκείνη έγινε εννέα ετών. Ο Urwa αφηγήθηκε: Ο Προφήτης (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) το συνέταξε (το γαμήλιο συμφωνητικό) με την Aisha όταν εκείνη ήταν έξι ετών και ολοκλήρωσε τον γάμο του μαζί της όταν εκείνη έγινε εννέα ετών. Η Aisha (είθε ο Αλλάχ να είναι ευχαριστημένος μαζί της) αναφέρει: Ο Απόστολος του Αλλάχ (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) με νυμφεύθηκε όταν ήμουν έξι ετών, και με πήρε μέσα στο σπίτι του όταν έγινα εννέα ετών. Η Aisha (είθε ο Αλλάχ να είναι ευχαριστημένος μαζί της) ανέφερε πως ο Απόστολος του Αλλάχ (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) την νυμφεύθηκε όταν εκείνη ήταν επτά ετών, και πως την πήγαν στο σπίτι του σαν νύφη όταν έγινε εννέα ετών, και οι κούκλες της ήταν μαζί της. Και πως όταν εκείνος (ο Προφήτης) απεβίωσε, εκείνη ήταν δεκαοκτώ ετών. Αυτό είναι μόνο ένα δείγμα από τις πρώιμες Μουσουλμανικές παραδόσεις που αναφέρουν τον γάμο του Μωάμεθ με την ανήλικη Aisha, όμως αποτελούν αρκετή απόδειξη πως σίγουρα δεν ήταν δεκαπέντε ετών όταν ολοκληρώθηκαν οι συζυγικές τους σχέσεις, όπως ισχυρίζεται ο Maulana Ali. Πέραν των παραδόσεων που αναφέρονται στην ηλικία της Aisha, το Hadith μας παρέχει και λεπτομέρειες για το πώς ξεκίνησε η σχέση τους, και πώς αυτή εξελίχθηκε : Η Aisha (είθε ο Αλλάχ να είναι ευχαριστημένος μαζί της) αφηγήθηκε πως ο Προφήτης (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) της είχε πει: «Σε είχαν παρουσιάσει μέσα σε όνειρό μου δύο φορές. Σε είδα ζωγραφισμένη σε ένα κομμάτι μετάξι και κάποιος είπε (σε μένα), «Αυτή είναι η σύζυγός σου». Όταν ξεσκέπασα την ζωγραφιά, είδα πως ήταν η δική σου μορφή. Είπα: «Αν αυτό είναι από τον Αλλάχ, τότε ας γίνει». Αφού είχε δει αυτό το όνειρο για την Aisha, ο Μωάμεθ προχώρησε να ζητήσει το χέρι της σε γάμο από τον πατέρα lapsimorsian-afganistan.jpgτης, τον Abu Bakr. Πολύ δικαιολογημένα, ο Abu Bakr είχε αντίρρηση στην αρχή, όμως ο Μωάμεθ κατάφερε να τον πείσει να αποδεχθεί, έτσι η Aisha οδηγήθηκε αργότερα στο σπίτι του Μωάμεθ:

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ: ΑΛΕΥΡΙ, ΖΑΧΑΡΗ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ! ΒΟΜΒΑ ΕΡΙΞΕ Η ΒΑΛΑΒΑΝΗ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 7,5 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Μία νέα δήλωση από υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται να ταράξει ξανά τα νερά στην προεκλογική περίοδο, μία δήλωση που σαφώς αναμένεται να εκμεταλλευτεί στο έπακρο η Νέα Δημοκρατία. 

Ἡ χώρα μας ὡς ἀπέραντη δεξαμενὴ ἠλιθίων…..

Ἀστείρευτη… Δὲν τελειώνει ποτὲ ὁ ἀριθμὸς τῶν ἠλιθίων ποὺ θὰ ἐμφανισθοῦν ἀπὸ τὸ πουθενά, εἶτε γιὰ νὰ μᾶς …«σώσουν» εἶτε γιὰ νὰ μᾶς ἀποτελειώσουν. 
Στὴν πραγματικότητα ΟΛΟΙ οἱ ἠλίθιοι, παγκοσμίως, δῆλα δὴ οἱ παγκόσμιοι ἠλίθιοι, μόνον γιὰ νὰ καταστρέψουν ἔρχονται σὲ ἐτοῦτον τὸν πλανήτη.
Ἀλλὰ μὲ τέτοιαν ἀποσύνθεσιν κοινωνική, ἠθική, πνευματική, θὰ ἦταν παράλογον νὰ περιμένουμε κάτι καλλίτερο.
Εἰδικῶς στὴν χώρα μας τὰ πράγματα εἶναι ἀκόμη χειρότερα, ἀπὸ ὅ,τι συμβαίνει στὸν ὑπόλοιπον πλανήτη. 
Δυστυχῶς μας, σὲ αὐτὸν τὸν τόπο ἀκόμη ὑπάρχουν ἄνθρωποι ποὺ σκέπτονται… Καὶ εἶναι ἀρκετοί, ἀλλὰ ποτὲ δὲν μποροῦν νὰ ξεπεράσουν σὲ ἀριθμὸ τοὺς ἠλιθίους. Καὶ φυσικὰ ἡ δυστυχία μας μεγαλώνει ὅσο βλέπουμε αὐτὰ τὰ σούργερα νὰ περιφέρουν τὰ ἄθλια σαρκία τους μὲ τόσην ἔπαρσιν. Εἶναι μεγάλο πλῆγμα τὸ νὰ συνειδητοποιῇς πὼς οἱ ἠλίθιοι αὐξάνονται, σὲ ἐλέγχουν καὶ σὲ καταστρέφουν.Ἡ χώρα μας ὡς ἀπέραντη δεξαμενὴ ἠλιθίων.....3Ἡ χώρα μας ὡς ἀπέραντη δεξαμενὴ ἠλιθίων.....4Ἡ χώρα μας ὡς ἀπέραντη δεξαμενὴ ἠλιθίων.....5
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...