Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ - Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ανακυκλωμένο δυνατό!ΝΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ... ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΕΣ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ...

ΝΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ... ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΕΣ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ...

Εαν πιστευεις οτι δεν το αξιζει η Ελλαδα κανε το για την Μυρτω ,κάνε το για τα θυματα της Marfin ,κανε το για ολα τα θυματα τους ,και μην ψηφισεις Ανθελληνες


ΝΕΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!! ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ!!! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!

ΝΕΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!! ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ!!! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!Καλησπέρα σας. Προχθές γύρισα απο το Άγιο Όρος και αξιώθηκα για πρώτη φορα να συναντήσω και να πάρω την ευλογία του Πατήρ-... στην Κ.......α. Θα σας μεταφέρω χωρίς καθόλου να υπερβάλω και με ακρίβεια τα μυνήματα που πήρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ολοκλήρωση της καταστροφής

Όταν υπήρχε ακόμα η Σοβιετική Ένωση, ο Ρόναλντ Ρήγκαν έλεγε το εξής ανέκδοτο: Δύο ανώτερα στελέχη του κομμουνιστικού κόμματος περπατούν στην Κόκκινη Πλατεία. Σε μια στιγμή ο ένας ρώτησε: «Νομίζεις σύντροφε ότι έχουμε κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα προόδου ως κομμουνιστικό σύστημα, είμαστε εκεί που πρέπει να είμαστε, έχουμε φτάσει σε αυτό που λέμε ανώτερο στάδιο του κομμουνισμού;» «Όχι ακόμα», του απαντά ο άλλος, «Τα πράγματα θα χειροτερέψουν πολύ περισσότερο».

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 2008 ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!!!


Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο δημοσιογράφος και αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος σχολίασε τις συλλήψεις τζιχαντιστών στην Αθήνα.

“Συνέλαβαν 4 τζιχαντιστές στο Παγκράτι και 6 εξωγήινους στα Πατήσια”, έγραψε ο Γιώργος Καραμέρος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΙΣΤΑ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΔΙΠΛΑ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ...!!!


Η μάχη στην ψυχή του ανθρώπου (οι δυό λύκοι)


Ένα βράδυ ένας γέρος ινδιάνος της φυλής Τσερόκι, μίλησε στον εγγονό του για τη μάχη που γίνεται μέσα στην ψυχή των ανθρώπων και του είπε:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...