Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

8 λόγοι που βρίσκω τον ΣΥΡΙΖΑ πιο επικίνδυνο απ’ την ανάμειξη χαπιών και αλκοόλ

Τελεί υπό καθεστώς πλήρους ιδεολογικής σύγχυσης, φιλοξενώντας στους κόλπους του ένα ανομοιογενές κράμα άσχετων μεταξύ τους στελεχών, που αποσυντονίζουν την πολιτική του πυξίδα και θολώνουν τον γενικότερο προσανατολισμό του. Ναι, όλα τα κόμματα αποτελούνται πάνω-κάτω από ανθρώπους διαφορετικής μορφωτικής, κοινωνικής και ηθικής κλάσης, αλλά όταν μια παράταξη χτίζει την οντότητά της πάνω στην καθαρότητα της ταυτότητάς της και τη διαύγεια των στόχων της, για να δεχτεί στο σώμα της ακροδεξιούς τυχοδιώκτες λίγο πριν στεφθεί πρώτη δύναμη, δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Είναι διαφορετικό να στοχεύεις στη δημιουργική πολυφωνία με εκλεκτικούς όρους, απ’ το να δίνεις άσυλο σε κατατρεγμένους πασόκους και τη Ραχήλ Μακρή για να διευρύνεις την εκλογική σου βάση.
Γιατί τυποποιεί κατά το δοκούν την έννοια της επαναστατικότητας, εμπορευματοποιεί αδίστακτα την πράξη της επανάστασης, και τις πουλάει και τις δύο κοψοχρονιά σε ένα ευάλωτο κοινό, που έχει ανάγκη από εκτόνωση. Χειραγωγεί το υστερικό πλήθος σε μια κρίσιμη ιστορική συγκυρία και φέρεται σαν ανεύθυνος πρόεδρος δεκαπενταμελούς που κηρύσσει κατάληψη με πομπώδη αιτήματα, αλλά στην πραγματικότητα θέλει απλώς να γίνει αρεστός στη μάζα των μαθητών, που ψοφάει για λίγη λούφα.
Γιατί ξεπουλάει ανενδοίαστα το ήθος που υποτίθεται ότι πρεσβεύει από καταβολής του, συναγελαζόμενος με παπάδες, εκκλησίες, εικόνες, εφοπλιστές και ακροδεξιούς, παλινωδεί σε βαθμό οικτρής αστειότητας σε ό,τι έχει να κάνει με τις υποσχέσεις του, και περιφρονεί τα ανθρώπινα δικαιώματα θεωρώντας τα ήσσονος σημασίας (αλλά χρησιμοποιώντας τα ψηφοθηρικά όταν προκύπτει ανάγκη -βλέπε lgbtq rights).
Γιατί διακηρύσσει ανέξοδα αυτό ακριβώς που ο κόσμος θέλει να ακούσει, χωρίς να παράσχει καμία εγγύηση για το πώς θα πραγματοποιήσει όσα τάζει. Διαμορφώνει την ατζέντα του βάσει της δημοφιλέστερης κοινωνικής ονειροπόλησης (πότε είναι η ακύρωση δανειακών συμβάσεων, πότε η κατάργηση φόρων), συσπειρώνοντας γύρω του ενα ανερμάτιστο πλήθος που θα ψήφιζε με την ίδια ευκολία και Χρυσή Αυγή, αρκεί αυτή να το ικανοποιούσε εξίσου βολικά σε πρακτικό επίπεδο.

Αν κάποιος Ορθόδοξος Χριστιανός ψηφίσει αυτό το έκτρωμα,καλύτερα να μην αυτοαποκαλείται έτσι..

Οι θέσεις του Α. Τσίπρα για το μάθημα των Θρησκευτικών όπως προκύπτουν από δύο επιστολές τουΑλέξης Τσίπρας:
  • Διεκδικούμε την εξίσωση όλων των θρησκευτικών δογμάτων
  • Απαράδεκτα τα υποχρεωτικά Θρησκευτικά να καταργηθούν και να αντικατασταθούν από τη θρησκειολογία
  • Ανεπίτρεπτος ο εκκλησιασμός, η υποχρεωτική πρωινή προσευχή στα σχολεία, και η ανάρτηση χριστιανικών εικόνων και συμβόλων στις τάξεις μαθημάτων κ.α.
***
Οι θέσεις του Α. Τσίπρα για το μάθημα των Θρησκευτικών όπως προκύπτουν από δύο επιστολές του  ντοκουμέντα στους Μεταπτυχιακούς φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ

***
Έλληνες, αν αυτά θέλετε, αυτά να ψηφίσετε αλλά μετά τις εκλογές μην παραπονιέστε για τις συνέπειες των επιλογών σας!!!
***
Έλληνες, τα κόμματα που ψηφίζετε δεν έχουν θέσεις μόνο για την οικονομία…!!!
***
Επιστολή 1η
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ
ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ
Αλέξης Τσίπρας
Πρόεδρος
Προς
τους Απόφοιτους - Μεταπτυχιακούς και Τελειόφοιτους Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ
Αθήνα, 02/06/09
Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,
Σας ευχαριστώ για το υπόμνημα που μου κοινοποιήσατε σχετικά με την εγκύκλιο του 2008 του π. Υπουργού Παιδείας κ. Στυλιανίδη σχετικά με το μάθημα των θρησκευτικών στα ελληνικά σχολεία, καθώς έτσι μου δίνετε την δυνατότητα να ξεκαθαρίσω την θέση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς απέναντι σε ένα τόσο ευαίσθητο και πολυπαραγοντικό θέμα.
Όντας σίγουρος ότι ως πνευματικοί άνθρωποι προτού αποστείλετε το υπόμνημα σας καθώς και το ενημερωτικό mail σας σχετικά με την δυσαρέσκεια σας για την ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, έχετε ενημερωθεί και μελετήσει προσεκτικά τις θέσεις του κόμματος στο οποίο απευθύνεστε θα ήθελα να σας καταστήσω απολύτως σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ριζοσπαστική Αριστερά έχει ως πάγιο αίτημα τον αυτονόητο για τα περισσότερα κράτη της Ευρώπης διαχωρισμό Εκκλησίας - Κράτους υποστηρίζοντας έτσι την ελευθερία και την ισότητα για όλους και όλες, αδελφότητα και αλληλεγγύη προς όλους και όλες και οριστική άρση εξαναγκασμών και κοινωνικών διακρίσεων ανάμεσα σε διαφορετικές θρησκείες.
Προφανώς αναγνωρίζουμε την σημασία για τον άνθρωπο του θρησκευτικού φαινόμενου από όποιο δόγμα κι αυτό προέρχεται. Γι αυτό άλλωστε διεκδικούμε την εξίσωση όλων των θρησκευτικών δογμάτων, των δικαιωμάτων αλλά και των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτά και βεβαίως την παροχή από το Κοσμικό Κράτος όλων των προϋποθέσεων ελεύθερης άσκησης κάθε θρησκευτικής πίστης.
Και θα συμφωνήσουμε απολύτως μαζί σας με την αναφορά σας στο υπόμνημα σας για «ανάγκη σωστής κατάρτισης και ενημέρωσης των αυριανών πολιτών» «στην σύγχρονη πολυπολιτισμικη και κατ' επέκταση πολυθρησκευτική κοινωνία που ζούμε». Γι΄ αυτό ακριβώς θεωρούμε απαράδεκτο σε χώρους εκπαίδευσης παιδιών και νέων να υπάρχει με την παρούσα μορφή του και μάλιστα υπό υποχρεωτική μορφή το μάθημα των θρησκευτικών. Όπως επίσης ανεπίτρεπτο θεωρούμε τον εκκλησιασμό και την υποχρεωτική πρωινή προσευχή στα σχολεία.

Independent κατά Τσίπρα: Αθεος, πρώην κομμουνιστής, Χάρι Πότερ, ανύπαντρος...

Independent κατά Τσίπρα: Αθεος, πρώην κομμουνιστής, Χάρι Πότερ, ανύπαντρος...
Σκληρούς χαρακτηρισμούς, που πολλές φορές ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα πολιτικά ήθη, χρησιμοποιεί η βρετανική Independent για τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα

. Στο δημοσίευμα ο κ. Τσίπρας περιγράφεται, το λιγότερο, ως πρώην κομμουνιστής, άσχετος με την ελληνική ορθοδοξία, Χάρι Πότερ και μπαλαρίνα με εμμονή στην αντι-λιτότητα.
Τονίζουν ιδιαίτερα το «Χάρι Πότερ», παρατσούκλι δηλαδή που του «κόλλησε» ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επειδή δίνει φανταστικές υποσχέσεις που δεν θα τηρήσει ποτέ.
Η Independent υπενθυμίζει πως είναι ανύπαντρος με 2 παιδιά από τη σύντροφό του από τα σχολικά χρόνια Περιστέρα. Σημειώνεται μάλιστα πως κερδίζοντας τις εκλογές θα είναι ο πρώτος ανύπαντρος Έλληνας πρωθυπουργός και πως έχει δώσει στον δεύτερο γιο του το όνομα Ερνέστο, προς τιμήν του Τσε Γκεβάρα.
Ο άπειρος σαραντάρης, κατά το δημοσίευμα, προκαλεί νευρικότητα στις Βρυξέλλες, καθώς πολλοί φοβούνται πως θα αρνηθεί τη λιτότητα και την πληρωμή του ελληνικού χρέους.
«Με τις υποσχέσεις του για αύξηση στον κατώτατο μισθό, για παροχή φαγητού και επανασύνδεσης ρεύματος αλλά και 300.000 νέων θέσεων εργασίας μπήκε στις καρδιές των Ελλήνων και προηγείται στις δημοσκοπήσεις, όταν οι Ελληνίδες βγαίνουν στο πεζοδρόμιο έναντι 5 ευρώ», κλείνει το δημοσίευμα.

ΙΤΑΛΙΑ: Μετανάστες καταστρέφουν άγαλμα της Παναγίας και ουρούν πάνω του.μην τροφοδοτήσουμε την καχυποψία»

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου. Ένας άντρας γονατίζει να προσευχηθεί μπροστά στο άγαλμα της Παναγίας, με τη φωτογραφία ενός αγαπημένου του προσώπου στο χέρι, στο μικρό καθολικό εκκλησάκι του Αποστόλου Βαρνάβα στην Περούτζια της Ιταλίας. Ξαφνικά, δέχεται επίθεση από πέντε "μετανάστες".
Το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να σχίσουν τη φωτογραφία που έχει στα χέρια του.

Στη συνέχεια εξαπολύουν το μίσος τους εναντίον του αγάλματος της Παναγίας. Σπάνε το άγαλμα σε κομμάτια και στη συνέχεια ουρούν πάνω του.
Ο Don Scarda, ο εφημέριος του Αγίου Βαρνάβα, ανέφερε ότι το περιστατικό έγινε από πέντε "ξένους". Μέχρι η αστυνομία να φτάσει στο παρεκκλήσι, οι άγνωστοι δράστες είχαν ήδη φύγει.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο μεταξύ των ντόπιων. Μερικοί τα έχουν βάλει με τον Πάπα Φραγκίσκο ο οποίος κατηγορείται πάντα μιλάει κατευναστικά για τους μετανάστες - ως επί το πλείστον μουσουλμάνους, που συνεχώς καταφθάνουν στην χώρα. Νωρίτερα είχε πει ότι «οι μετανάστες, μέσα από τη δική τους ανθρωπότητα, τις πολιτιστικές τους αξίες, επεκτείνουν την αίσθηση της ανθρώπινης αδελφοσύνης».
Παρά το γεγονός ότι η Μητρόπολη καταδίκασε την πράξη ιεροσυλίας κατά του αγάλματος της Madonna, ακολούθησε η δήλωση του Πάπα με την απαλλαγή του Ισλάμ από κάθε ευθύνη για ό, τι συνέβη. Σύμφωνα με τα λόγια του σεβασμιότατου PaoloGiulietti, του βοηθού επισκόπου της Città della Pieve, κοντά στην Περούτζια:
«Για το Ισλάμ, το πρόσωπο της Μαρίας είναι πολύ σημαντικό: αυτή είναι η μητέρα του Προφήτη Ιησού που συνέλαβε στην παρθενία, και η Παναγία είναι η πιο άγια γυναίκα. Οι μουσουλμάνοι προσεύχονται στα ιερά της Μαρίας στη Μέση Ανατολή. Δεν μπορούμε να δούμε σε αυτή την πράξη βανδαλισμού, η οποία όπως είπα είναι λάθος από κάθε άποψη, ως ένα επεισόδιο θρησκευτικού μίσους. Είναι σημαντικό να μην τροφοδοτηθεί η αμοιβαία καχυποψία, ειδικά αυτή τη στιγμή».

«Χρονοκάψουλα» 220 ετών ανοίχτηκε στην Μασαχουσέτη [Εικόνες]


Μία «χρονοκάψουλα» 220 ετών, η οποία περιείχε κέρματα, έγγραφα και άλλα αντικείμενα, άνοιξαν την Τρίτη αξιωματούχοι της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ.
«Η ιστορία της Μασαχουσέτης αποτελεί ιστορία των ΗΠΑ», δήλωσε ο Ουίλιαμ Γκάλβιν, γραμματέας της κοινοπολιτείας προτού ανοίξει το κουτί, προσθέτοντας ότι τα αντικείμενα μέσα σε αυτό είναι σύμβολα των μεγάλων ιδρυτών της χώρας.
Μεταξύ των αντικειμένων που υπήρχαν μέσα στο κουτί ήταν κέρματα, ένα χάλκινο μετάλλιο που απεικόνιζε τον Τζορτζ Ουάσινγκτον, όπως επίσης αρχεία και εφημερίδες.
Το κουτί θάφτηκε στις 4 Ιουλίου 1795, σε αναγνώριση της 20ης επετείου της ανεξαρτησίας της Αμερικής. Το περιεχόμενο της «χρονοκάψουλας» αποκαλύφτηκε για πρώτη φορά μετά το 1855, οπότε και είχε ανοιχτεί ξανά, τα αντικείμενα μέσα είχαν καθαριστεί ενώ είχαν προστεθεί και άλλα, όπως εφημερίδες και κέρματα.
Το περιεχόμενο του κουτιού θα εκτεθεί σε μουσείο για ορισμένο χρονικό διάστημα προτού επανατοποθετηθεί στην «κρυψώνα» του, με την προσθήκη αντικειμένων από την τωρινή εποχή.

H Eυρώπη κατάσχει τους τραπεζικούς λογαριασμούς Ελλήνων

mmmmΑπό νωρίς το πρωί οι κάτοικοι των βορείων προαστίων, με ψυχολογία αγέλης, ορμούσαν στα υποκαταστήματα των τραπεζών.
Οι ηλικιωμένοι κυρίως σήκωναν ποσά 5 και 10.000 ευρώ ενώ οι πιο νέες ηλικίες, πιο μπασμένοι στα κόλπα, μετέφεραν τα χρήματα τους σε λογαριασμούς που έχουν ανοίξει οι ίδιοι σε χώρες της Ευρώπης. Οι χώρες που είναι οι κατεξοχήν αποδέκτες των δισεκατομμυρίων ευρώ που εγκαταλείπουν καθημερινά την Ελλάδα είναι η Γερμανία, η Ελβετία και η Γαλλία. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ξένων δημοσιογράφων οι χώρες αποδέκτες των ελληνικών δις ετοιμάζονται να περάσουν νόμο σύμφωνα με τον οποίο θα τους δίνεται η δυνατότητα να κατάσχουν τους λογαριασμούς των Ελλήνων πολιτών με το δικαιολογητικό ότι η Ελλάδα χρωστάει στα ευρωπαϊκά κράτη 300 δις ευρώ. Θα κατάσχονται δηλαδή τα χρήματα όπως τα πλοία της Αργεντινής σε ξένα λιμάνια.

Φανταστείτε τι έρχεται! Θεσμικός παράγοντας ΣΥΡΙΖΑ ανάρτησε φλεγόμενη από μολότοφ τράπεζα
Απίστευτη εκτροπή από επίσημο κρατικό παράγοντα ο οποίος θέλοντας
 να διαμαρτυρηθεί για τις Τράπεζες (οι οποίες μάλλον θα'πρεπε να χαρίζουν τα λεφτά
 των τίμιων δανειοληπτών ή καταθετών στα λαμόγια του "δεν πληρώνω") ανάρτησε στο 
λογαριασμό του στο twitter φωτογραφία από φλεγόμενη από μολότοφ
 τράπεζα με το σχόλιο «φτάνει στην κυριαρχία των τραπεζών». 

Πρόκειται για τον γνωστό γκαφατζή...
αντιπεριφερειάρχη της Ρένας Δούρου, Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος ως
 γνωστόν δεν ξέρει που είναι η Θεσπρωτία.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης σχολίασε
 άμεσα την κίνηση του αντιπεριφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ γράφοντας:
 Αν θεσμικοί παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν με μολότοφ, σκεφτείτε
 αν εκλεγούν τι θα κάνουν τα “παιδιά των Εξαρχείων”.

ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ. ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟΤο Ε.ΠΑ.Μ. του Δημ. Καζάκη διαψεύδει τον Πάνο Καμμένο

Με δελτίο τύπου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου – που λάβαμε κι εμείς (όλων των κομμάτων τα δελτία τύπου τα λαμβάνουμε, αλλά δεν είμαστε δημοσιογραφικό σάιτ, κακώς μάς νομίζουν έτσι) – και επειδή κρίνουμε ότι καλό είναι να κοινοποιηθεί και στο δικό μας κοινό, διαψεύδεται ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος, ο οποίος χθες στην διακαναλική του συνέντευξη (στο ραδιόφωνο του Real FM, την ακούσαμε στις 22:00 το βράδυ), δήλωσε ότι μεταξύ των δυνάμεων που τον στηρίζουν συγκαταλέγεται και το Ε.ΠΑ.Μ. «σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας».

Ολόκληρο το δελτίο τύπου του Ε.ΠΑ.Μ. έχει ως εξής:

Επιβεβαιώθηκε ο πρώτος θάνατος ανθρώπου από γενετικά μεταλλαγμένη τροφή...


ntopasofΟι γιατροί του νοσοκομείου Carlos III στη Μαδρίτη επιβεβαίωσαν την Κυριακή κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, το πρώτο θανατηφόρο κρούσμα ανθρώπου από πρόσληψη γενετικά μεταλλαγμένης τροφής.
Πρόκειται για τον 31χρονο Χουάν Πέδρο Ράμος, ο οποίος πέθανε στις 7 Ιανουαρίου από αναφυλακτικό σοκ, αφού έφαγε πρόσφατα γενετικά τροποποιημένες ντομάτες που περιείχαν γονίδια ψαριών.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η τροφή προκάλεσε στον Ράμος μια «βίαιη και θανάσιμη αλλεργική αντίδραση». Όπως ανέφεραν, η υγεία του νεαρού είχε αρχίσει να χειροτερεύει με καλπάζοντα ρυθμό, όταν στις αρχές Ιανουαρίου εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα αλλεργίας. Του χορηγήθηκαν αμέσως φάρμακα προκειμένου να σταματήσουν το αναφυλακτικό σοκ, αλλά αυτά αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά. Η ομάδα των ειδικών υποστηρίζει ότι μπόρεσε να εντοπίσει την αιτία της αλλεργικής αντίδρασης: ο νεαρός είχε φάει για μεσημεριανό γενετικά τροποποιημένες ντομάτες, οι οποίες του προκάλεσαν αναφυλαξία και οδήγησαν στο θάνατό του.
Ο Ράμος εργαζόταν ως αποθηκάριος στη Μαδρίτη. Στις 7 Ιανουαρίου κι ενώ βρισκόταν στη δουλειά, ένιωσε αδιαθεσία αμέσως μετά το μεσημεριανό. Αμέσως, άρχισε να έχει τα πρώτα συμπτώματα: έντονο κνησμό, σοβαρό πρήξιμο στο λαιμό και δραστική πτώση στην πίεση του αίματος. Ο 31χρονος, ο οποίος γνώριζε ότι ήταν αλλεργικός, αμέσως έκανε μια ένεση επινεφρίνης στον εαυτό του, αλλά η κατάσταση της υγείας του εξακολουθούσε να χειροτερεύει.

Πώς αυτο-σαμποτάρονται οι έξυπνοι άνθρωποι

Μία ομάδα ερευνητών-χρηστών του διαδικτύου έθεσε το ερώτημα:
«Ποιες βλακείες κάνουν οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι» και από τις απαντήσεις προέκυψε ένας πολύ ενδιαφέρον οδηγός για ανθρώπους που καταφέρνουν να σαμποτάρουν… τον εαυτό τους.
– Οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι συχνά περνούν πολύ χρόνο να σκέφτονται αντί να κάνουν κάτι.
– Πολύ συχνά ακολουθούν το ρεύμα. Έρευνες δείχνουν ότι οι απόφοιτοι των καλύτερων κολεγίων ακολουθούν το ρεύμα, τη δουλειά που είναι της μόδας ή πηγαίνουν σε μία από τις μεγάλες εταιρείες αντί να ακολουθήσουν το πάθος τους.
– Έχοντας περάσει πολύ χρόνο προσπαθώντας να ευχαριστήσουν τους άλλους είτε με σπουδές είτε με δουλειά και έχουν ξεχάσει να ασχοληθούν με το τι τους αρέσει πραγματικά.
– Οι άνθρωποι με ευφυΐα που τους βοήθησε να επιτύχουν, συχνά, στη συνέχεια τεμπελιάζουν. Όπως λένε ειδικοί, «οι τόσο έξυπνοι άνθρωποι δεν καταφέρνουν πάντα να αναπτύξουν τα φυσικά ταλέντα τους και τελικά ακολουθούν άλλους λιγότερο ταλαντούχους που όμως επένδυσαν περισσότερο χρόνο στην εκπαίδευσή τους».
– Συχνά, οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι υποτιμούν τις κοινωνικές τους δυνατότητες, «δεν ασχολούνται με το να προωθήσουν τον εαυτό τους ή να δικτυωθούν».
– Τους ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα να έχουν δίκιο, καθώς έχουν αναπτύξει έναν περίεργο συνδυασμό εγωισμού και λογικής και φέρονται σα να έχουν πάντα δίκιο. Έτσι, σε περίπτωση που επιχειρηματολογούν υπέρ ενός θέματος για το οποίο δεν είναι καλά ενημερωμένοι, κινδυνεύουν να έρθουν σε δύσκολη θέση.
– Κοινωνιολόγος υποστηρίζει ότι οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι συχνά συγχέουν το καλό πανεπιστήμιο από το οποίο μπορεί να αποφοίτησε κάποιος με την ευφυΐα του, όμως υπάρχουν άπειρα παραδείγματα ανθρώπων που δεν τελείωσαν πανεπιστήμιο, αλλά είναι πιο ικανοί για κάποια δουλειά χάρη σε άλλου είδους, επαγγελματική κυρίως, εμπειρία.
– Οι έξυπνοι άνθρωποι είναι πολλές φορές πολύ ανεξάρτητοι και παρότι έχουν κάθε δυνατότητα να επιτύχουν, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα σύστημα στήριξης από άλλους επαγγελματίες που συχνά είναι απαραίτητο για να ανελιχθεί κανείς επαγγελματικά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...