Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

Ο Άσαντ δικαιώνεται, με το τραγικό φαινόμενο να χτυπά την Ευρώπη....δεν υπάρχει.. δεν ξέρω, δεν κατάλαβα,δεν ήξερα!


O πρόεδρος Bachar al-Assad σε αποκλειστική συνέντευξή του στην τσέχικη εφημερίδα« Literarni Noviny » επιβεβαίωσε ότι η Συρία εναντιώνεται σε κάθε δολοφονία αθώων οπουδήποτε στον κόσμο.
Σχολιάζοντας τα τελευταία γεγονότα στο Παρίσι δήλωσε: “Όταν πρόκειται για δολοφονία πολιτών αυτό είναι τρομοκρατία όποια κι αν είναι η πολιτική θέση είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς με τα άτομα που σκοτώθηκαν».

«Υποφέραμε εδώ και 4 χρόνια από αυτού του είδους την τρομοκρατία και χάσαμε χιλιάδες αθώα πρόσωπα.Είναι ακριβώς αυτός ο λόγος για τον οποίο αισθανόμαστε συμπάθεια για τις οικογένειες των θυμάτων» ανέφερε ο πρόεδρος στην αποκλειστική αυτή συνέντευξη που ολόκληρη θα δημοσιευθεί αύριο 15 Γενάρη.
Ο πρόεδρος al-Assad θύμισε ότι η Συρία ανέφερε αυτές τις συνέπειες από την αρχή της κρίσης και είχε προειδοποιήσει τη Δύση για τους κινδύνους που εφωλεύουν από την παρεχόμενη υποστήριξή της στην τρομοκρατία που θα έχει επιπτώσεις στις χώρες της και στους πληθυσμούς της αλλά οι δυτικοί πολιτικοί δεν μας άκουσαν κι αυτοί είχαν μια στενή οπτική.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...