Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Κατέβασε τον πίνακα με την Ελλάδα από το Μέγαρο Μαξίμου!!!!!!!!!!!!!!


Ο πίνακας «Ατέρμονα Πεδία – Σειρά Λευκάδας» (1979) βρίσκεται πλέον τοποθετημένος στο γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

Το έργο που κοσμεί το νέο πρωθυπουργικό γραφείο είναι του ζωγράφου Θεόδωρου Στάμου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελούσε επιλογή και στο προηγούμενο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα......

Στη θέση του κόκκινου…τελάρου, βρισκόταν μέχρι χθές ο ιστορικός πίνακας του Βρυζάκη «Η Ελλάς ευγνωμονούσα». Ο πίνακας που δεν ταίριαζε με την ιδεολογία του Τσίπρα, αποκαθηλώθηκε αμέσως. Παράλληλα, όπως φαίνεται στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, έφυγε και η ελληνική σημαία (ελπίζουμε προσωρινά) και έμεινε μόνο εκείνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Κουίκ: Δε συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ε.Κουντουρά: «Δεν είμαστε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ»

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΜΝΗΜΗΣ.Ο Γιάννης Βαρουφάκης και ο George Soros

Στις 24 Απριλίου η Παραπολιτική δημοσίευσε μια πολύ συγκεκριμένη πληροφορία σχετικά με την επαγγελματική αποκατάσταση του κ.Γιάννη Βαρουφάκη στις ΗΠΑ.
 Το συγκεκριμένο post ανέφερε κατά λέξη ότι "ο κ.Βαρουφάκης θα απασχοληθεί για τουλάχιστον ένα χρόνο στο Seattle σε αντικείμενο που αφορά τις επενδυτικές δραστηριότητες του ιδρύματος George Soros."

Συνταρακτικές αποκαλύψεις – Πώς οι δανειστές «έριξαν» την κυβέρνηση Σαμαρά – Θέλουν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και γιατί;


Συνταρακτικές αποκαλύψεις – Πώς οι δανειστές «έριξαν» την κυβέρνηση Σαμαρά – Θέλουν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και γιατί;
Οι αποκαλύψεις που κάνει τo πρακτορείο Reuters σήμερα για το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα και πώς οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο θα έπρεπε να κυριαρχούν στην πολιτική επικαιρότητα.

Οι αποκαλύψεις είναι συνταρακτικές αφού επί της ουσίας περιγράφεται πώς οι δανειστές αποφάσισαν και «έριξαν» την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί έριξαν τον Σαμαρά; Επειδή θέλουν μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Και γιατί;Δύο είναι οι λογικές απαντήσεις που μπορούν να δοθούν. Η πρώτη είναι ότι ξένος παράγοντας έχει αποφασίσει να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ και επειδή δεν είναι εφικτό να το κάνουν οι ίδιοι, διευκολύνουν τις διαδικασίες να το κάνει η Ελλάδα από μόνη της, όπως άλλωστε «απειλεί» ο ΣΥΡΙΖΑ τους δανειστές!

2006:"Ο Καμμένος ζητάει από Η.Π.Α το Υπουργείο Άμυνας". 2015: Ο Kαμμένος Υπουργός Άμυνας!Το 2006 τα Wikileaks αποκάλυψαν ότι ο Πάνος Καμμένος είχε τακτική επαφή με τον αμερικανό
 πρέσβη και τις Η.Π.Α.

Τα πιο επίμαχα σημεία της αποκάλυψης είναι τα εξής:

2015… ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ…

2015… ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ…
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… Τι είναι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2015 και προκαλεί ανησυχία; Τι αναφέρουν οι κώδικες της Αγίας Γραφής για τα έτη 2015- 2016; Η αντίστροφή μέτρηση των 500 ημερών ξεκίνησε στις 10 Μαϊου 2014…
Δείτε τα βίντεο και θα λάβετε όλες τις απαντήσεις…

ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ? ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ

Δήλωση από τον Βαρουφάκη στο BBC!


"Να τα η πρώτη δήλωση του Υπουργού Οικονομικών του Τσίπρα του Βαρουφάκη !
Τώρα φάτε ΤΣΙΠΡΑ !
Ούτε λόγος για κατάργηση μνημονίου !
Ούτε λόγος για κούρεμα του χρέους !
Ούτε λόγος για Γερμανικές αποζημιώσεις !
Ούτε λόγος για το κατοχικό δάνειο !
Ούτε λόγος για έλεγχο του δημοσίου Χρέους !
Τι σας λέγαμε ;
Έρχεται το ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΣΟΚ στην χειρότερη της μορφή !"


Ο υποψήφιος υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Τσίπρα ανοίγει τα χαρτιά του στο BBC...
δεν επιμένουμε για το «κούρεμα», θέλουμε επιμήκυνση και σύνδεση πληρωμών με το ΑΕΠ!

Είπαμε για το χρέος μια κουβέντα παραπάνω...θέλουμε συμβιβασμό!


Τα χαρτιά του για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές για το χρέος άνοιξε ο καθηγητής 
Γιάννης Βαρουφάκης, βουλευτής πλέον με το ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Αθηνών (πρώτος σε σταυρούς) 
και επικρατέστερος για να αναλάβει τη θέση του υπουργού Οικονομικών στην κυβέρνηση 
Τσίπρα.

Για πρώτη φορά, ένα κορυφαίο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου του Αλέξη Τσίπρα
 ομολογεί, σε συνέντευξή του στο ΒΒC, ότι η απαίτηση ΣΥΡΙΖΑ για «κούρεμα» του 
μεγαλύτερου μέρους του χρέους ήταν μια υπερβολή, ενόψει της διαπραγμάτευσης
 με τους δανειστές.

Ο κ. Βαρουφάκης απέδωσε αυτή την υπερβολή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ σε
 διαπραγματευτική σκοπιμότητα.

Οι Βενιζελικοί Χουντικοί (που έδιωξαν τον Βασιλιά) άνοιξαν τον δρόμο για τα αριστερά ρεύματα. Χθες, το ανήψι του Παττακού, έγινε (χάρη στους Σαμαρά - Βενιζέλο - Παπανδρέου - Καραμανλή) Πρωθυπουργός... Κατάλαβες «Τάκη»;

Ο Παπαδόπουλος είχε σαν think tank αριστερό δίπλα του. Και ήταν ο μόνος που ψήφισε κατά της θανατικής ποινής του Μπελογιάννη ως ένορκος που ήταν. Η Χούντα πάντως δεν είναι δεξιά αλλά στρατιωτική δικτατορία. Η Χούντα άνοιξε τον δρόμο για τα αριστερά ρεύματα. Ο Καραμανλής ήταν καθαρά αριστερός. Αυτός ξεκίνησε τις κρατικοποιήσεις για χάρη του Ανδρέα...Αυτός ξερίζωσε την δεξιά..
"εν το παν και δι΄ αυτού το παν και εις αυτό το παν"...

Το ζητούμενο είναι να καταλάβουμε τι είναι...

Αν το καταλάβεις....
Το ζητούμενο είναι να καταλάβουμε τι είναι Δεξιά και Αριστερά. Δεξιά θα πει ιδέες 
και οράματα. Έθνος, πατρίδα, ήθος, επιστημονική έρευνα. Αριστερά θα πει 
καταπολέμηση και κοροιδία των ηθών, διεθνισμός, ψευδοεπιστήμες 
(κοινωνιολογία κλπ) και καθαρός υλισμός.

Έπεσε το facebook σε όλο τον κόσμο


Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο λόγος για τον οποίο η ιστοσελίδα κατέρρευσε Σοβαρά προβλήματα παρουσιάζει το Facebook, καθώς η σελίδα είναι εκτός λειτουργίας.

Εικόνα-σοκ: Σε αυτή την κατάσταση άφησε το γραφείο στο Μαξίμου ο Α. Σαμαράς


Λείπει και το κομμάτι με τα νομίσματα από τα πόδια της «Ευγνωμονούσας Ελλάδας» στον πίνακα πίσω από το πρωθυπουργικό γραφείο!

Αυτή την εικόνα παρουσίαζε το γραφείο του πρωθυπουργού που παρέλαβε ο Νίκος ΠαππάςΔεν είναι ούτε οι πινέζες που βρέθηκαν στην άσπρη πλαστική καρέκλα που άφησε ο προκάτοχός του στο γραφείο, ούτε η σκισμένη αναμνηστική φωτογραφία με τους δύο δημοσιογράφους της ΝΕΡΙΤ ύστερα από την περίφημη συνέντευξη, ούτε οι δεκάδες σταυροί από λαμπάδες σε όλα τα κατώφλια, ούτε καν το πόδι κότας τυλιγμένο με κλωστή και με μια κατάρα γραμμένη σε άγνωστη γλώσσα που βρέθηκε σε μια γωνία ή οι ψαλιδισμένες τρίχες από το μουστάκι του Χρύσανθου Λαζαριδη που ήταν σκορπισμένες παντού.

Εκείνο που εντυπωσίασε τον διευθυντή του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, μόλις μπήκε στο έρημο Μέγαρο Μαξίμου, ήταν το κομμάτι που έλειπε από τον πίνακα του Θεόδωρου Βρυζάκη «Ελλάς Ευγνωμονούσα» μπροστά στον οποίο συνήθιζε να ποζάρει ο πρώην Πρωθυπουργός, στις φωτογραφίες που δημοσίευε στο twitter ο Γιώργος Μουρούτης.
Συγκεκριμένα, από τον πίνακα έχει αφαιρεθεί εκείνο το κομμάτι που δείχνει τον σωρό τον νομισμάτων, που έχουν αφήσει στα πόδια της Ελλάδας οι οπλαρχηγοί που την προσκυνούν, προκειμένου -σύμφωνα με τον ζωγράφο- να βοηθήσουν στην ανασυγκρότησή της!
Η κίνηση αυτή, ερμηνεύεται ως μια ακόμα μικροπρέπεια του περιβάλλοντος του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος  θέλει να στείλει μήνυμα στον διάδοχό του, πως χωρίς θρησκευτικό όρκο, δεν δικαιούται τα χρήματα της Πατρίδος – τα οποία ως γνωστόν, ανήκουν μόνο στους πιστούς που το φωνάζουν με κάθε τρόπο.

ΗΠΑ: Οδυνηρές εμπειρίες παιδιών που μεγάλωσαν σε ‘οικογένειες’ ομοφυλόφιλων αποκαλύπτονται για πρώτη φορά στο δικαστήριο
Όπως αναφέρουν οι Washington Times, σε άρθρο τους για τις μαρτυρίες παιδιών που μεγάλωσαν σε ‘οικογένειες’ ομοφυλόφιλων, οι καταθέσεις των περισσοτέρων παιδιών ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών που βρίσκονται στις δικογραφίες δικαστηρίων σε περιπτώσεις «γάμου» ατόμων του ιδίου φύλου, αναφέρουν ότι η αδυναμία των ‘γονέων’ τους να παντρευτούν τους έχει στερήσει τη νομική προστασία και τους παρεμπόδισε να ζουν την διαφορετικά τυπική τη ζωή τους,.

Όμως, τέσσερα ενήλικα παιδιά ομοφυλόφιλων γονέων – που ενεργούν ως «κουαρτέτο της αλήθειας» - έχουν υποβάλει τις ένορκες καταθέσεις τους στο 5ο Εφετείο των ΗΠΑ, όπου δηλώνουν την αντίθεσή τους στους «γάμους» ατόμων του ιδίου φύλου, με αρκετά να λένε ότι το να μεγαλώνεις σε μια «οικογένεια ουράνιου τόξου» δεν είναι ούτε φυσιολογικό, ούτε ευχάριστο. Το δικαστήριο, το οποίο εξετάζει το ενδεχόμενο να διατηρήσει τη νομοθεσία για το γάμο μόνο μεταξύ άνδρα και γυναίκας στο Τέξας, τη Λουιζιάνα και το Μισισιπή, θα ακούσει τα επιχειρήματα στη Νέα Ορλεάνη την Παρασκευή.
Υπάρχουν «δύο δικαιώματα» που έχει κάθε παιδί που έρχεται σε αυτόν τον κόσμο, γράφει η Katy Faust, ένα από τα παιδιά. "Κατ’ αρχάς, το δικαίωμα στη ζωή. Δεύτερον, το δικαίωμα να έχει μια σχέση με τον πατέρα του / της και τη μητέρα».
Η Dawn Stefanowicz γράφει ότι ο «γκέι ο πατέρας της» ήταν τόσο ‘κολλημένος’ με το σεξ, ώστε όταν ήταν στο γυμνάσιο και έφερε στο σπίτι ένα συμμαθητή της, ο πατέρας της και ο εραστής του, του έκαναν συνεχώς προτάσεις για σεξ.
Η Β.Ν. Klein είπε ότι η μητέρα της και η λεσβία σύντροφός της περιφρονούσαν εντελώς τις ετεροφυλόφιλες οικογένειες και η ίδια δεν είχε ιδέα για το πώς συμπεριφέρονται καθημερινά μεταξύ τους ένας άντρας με την γυναίκα του μέχρι που πήγε σε ανάδοχη οικογένεια.

Ο Robert Oscar Lopez δήλωσε ότι οι δύο λεσβίες ‘μητέρες’ του ήταν ευσυνείδητες σχετικά με την ανατροφή του, αλλά μεγαλώνοντας σε ένα τέτοιο σπίτι έγινε τόσο συναισθηματικά μπερδεμένος που μπλέχτηκε στην γκέι πορνεία ως έφηβος και στις ομοφυλοφιλικές και αμφιφυλόφιλες σχέσεις ως ενήλικας. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...