Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Γ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ… Ξεκινά στις 17 Φεβρουαρίου 2015, μετά την πυρηνική επίθεση του Ιράν!

Γ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ… Ξεκινά στις 17 Φεβρουαρίου 2015, μετά την πυρηνική επίθεση του Ιράν!
Ο Γ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑ… ΤΗΝ 17Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015… ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΙΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ… ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΆ ΘΑ «ΤΡΕΞΟΥΝ» ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ILLUMINATI…

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ....


ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!


Κενή αναμένεται να μείνει κατά πάσα πιθανότητα, η θέση πέμπτου αντιπροέδρου της Βουλής που σύμφωνα με τον Κανονισμό προέρχεται από τη δεύτερη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα της αντιπολίτευσης και αυτή μετά τις εκλογές της Κυριακής είναι η Χρυσή Αυγή.

Έλληνες Ψηφοφόροι: Μόνιμα πολιτικά θύματα ή γλοιώδεις ρουσφετάκηδες και παρτάκηδες;
Χάρτης της Ελλάδας από το 2009 και το 2015. Οι ίδιοι γυμνοσάλιαγκες που
 χόρευαν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους το 2009 
πανηγυρίζουν τώρα τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. 
Είναι τελικά οι περισσότεροι πολίτες μόνιμα θύματα πολιτικής 
απάτης ή γλοιώδεις ρουσφετάκηδες και παρτάκηδες;Κι επειδή η Νέα Τάξη δεν αφήνει τίποτα στην τύχη...ο Τσίπρας βγάζει λόγο
 σ' ένα κοινό όπου υπάρχουν δύο Ελληνικές σημαίες
 και δύο σημαίες του δήθεν ομοφυλοφιλικού κινήματος
 που προωθούν οι επικυρίαρχοι...σε κεντρικό
 σημείο μπροστά στο βασικό τηλεοπτικό πλάνο.

«Αθάνατα» τρόφιμα: Οκτώ προϊόντα που δεν έχουν ημερομηνία λήξης

Σε μια εποχή που όλοι πιστεύουν ότι τα πάντα έχουν ημερομηνία λήξης, οκτώ… αθάνατα τρόφιμα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, μπορούν να διατηρηθούν επ” άπειρο και να καταναλωθούν οποτεδήποτε.
Μάλιστα, τα εν λόγω τρόφιμα που παρουσιάζονται παρακάτω δεν είναι μόνο ασφαλή να καταναλωθούν οποτεδήποτε αλλά διατηρούν και όλη τη θρεπτική τους αξία στο πέρασμα των… αιώνων:
Μέλι
Το μέλι μπορεί να αλλάζει χρώμα και υφή αλλά παραμένει ασφαλές για κατανάλωση και πεντανόστιμο,
Ζάχαρη
Η ζάχαρη δεν χαλάει ποτέ γιατί δεν ευνοεί την ανάπτυξη βακτηριδίων. Αρκεί μόνο να έχει αποθηκευτεί σε αεροστεγές δοχείο, ώστε να κρατήσετε την υγρασία ή τα ζουζούνια μακριά.
Ρύζι
Όλα τα είδη ρυζιού, με εξαίρεση το καστανό, δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

Ο υπουργός είναι πτυχιούχος και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Ο κύριος Κουράκης, και εκτός του να παίρνει τηλέφωνα υπουργούς για να... απελευθερώσουν τα παιδιά του που συνελήφθησαν να τα σπάνε ή να κάνει το μάρτυρα υπεράσπισης του δολοφόνου Σάββα Ξηρού, είναι και ποιητής καθώς έχει εκδώσει και ποιητικές του συλλογές. Τα ποιήματα του μάλιστα έχουν συγκεντρώσει πολλές φορές το φώς της δημοσιότητας αφού διακρίνονται για την πρωτοτυπία τους............................

Τελικά μάθαμε αν ο υπ. Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ έχει «φαλλό λευκό μπαστούνι» ή «αιδοίο χωρίς εξοχή»;

Ο Τάσος Κουράκης  βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη περιφέρεια 
Θεσσαλονίκης, θα είναι ο νέος αναπληρωτής υπουργός στο υπερυπουργείο
 Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο υπουργός είναι πτυχιούχος και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.
 Ο κύριος Κουράκης, και εκτός του να παίρνει τηλέφωνα υπουργούς για να...
απελευθερώσουν τα παιδιά του που συνελήφθησαν να τα σπάνε ή να κάνει
 το μάρτυρα υπεράσπισης του δολοφόνου Σάββα Ξηρού, είναι και ποιητής 
καθώς έχει εκδώσει και ποιητικές του συλλογές. Τα ποιήματα του μάλιστα 
έχουν συγκεντρώσει πολλές φορές το φώς της δημοσιότητας αφού 
διακρίνονται για την πρωτοτυπία τους.

Δείτε κάποια ποιήματα του υπουργού

«Ανδρόγυνο»

Ενώναμε τα αιδοία μας καταργώντας την εσοχή της και την εξοχή μου
κατακτώντας την παλινόρθωση του ανδρόγυνου
όπου ο άνδρας αποκτά αιδοίο χωρίς εξοχή και η γυναίκα εσοχή με
πλήρωση

Έτσι που ο άνδρας γράφεται πλέον με Άλφα κεφαλαίο και η γυναίκα με
Θήτα κεφαλαίο

«Δαχτυλομπογιές»:
«Εγώ σκυφτός -καθώς μπρούμυτα-
δακτυλοαφώ το σώμα της στη μαύρη κάμαρη
Λευκό μπαστούνι ο φαλλός μου
χτυπάει την πόρτα του
αμετάκλητου
Τυφλώνομαι από το φως του
Ορώ».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ !!! ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ " ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!! ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!" ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ!!


Ο “Ποιητής” και υποστηριχτής του φόρου των Χριστιανών Τάσος Κουράκης… Υπουργός Παιδείας..!!!

9

Οι ποιητικές συλλογές του γιατρού και αναπληρωτή καθηγητή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και νέου Υπουργού Παιδείας είναι πάνω από μία.

Σημεία των ποιημάτων του..

«Εγώ σκυφτός -κάθε μπρούμυτα- δαχτυλοαφώ το σώμα της στη μαύρη κάμαρη / Λευκό μπαστούνι ο φαλλός μου χτυπάει την πόρτα του αμετάκλητου / Τυφλώνομαι από το φως του / Ορώ»… γράφει το πρώτο ποίημα που εισάγει το τρίτο μέρος της ποιητικής συλλογής.

Σε άλλο σημείο αναφέρει…

«(Αυτή) – Τι είναι ο κόλπος μου; (Αυτός) – Είναι μια σύριγγα χωρίς το έμβολο που καλεί το φαλλό να τρυπηθούν μαζί από την πρέζα του έρωτα (Αυτή) – Σύριγγα, ή σήραγγα; (Αυτός) – Σήραγγα που ανακαλεί κεκοιμημένους κωδωνοκρούστες (Αυτή) – Κεκοιμημένους ή ταριχευμένους; (Αυτός) – Ολοι οι φαλλοί είναι ταριχευμένα ξόανα που νοτίζονται απ’ το νόστο της μήτρας (Αυτή) – Της δικής μου μήτρας; (Αυτός) – Της δικής σου. Εσύ γεννήθηκες απ’ τη δική σου μήτρα (Αυτή) – Εγώ γεννήθηκα απ’ τη δική μου μήτρα.»

Ενώ συνεχίζει…

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!! ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΛΗΣΤΗ ΒΟΥΤΣΗ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΩΝ...!!!ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟ ΥΠΟ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΒΑΡΧΟΛΗΣΤΗ ΜΕΤΑ ΜΑΥΡΑ... ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ... ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΑΠΟ ΤΟ 2011...
Θυμάστε τον νεαρό αναρχικό Γιώργο Βογιατζή – Βούτση, γιό του Στελέχους του Σύριζα Νίκου Βούτση (φωτογραφία), που είχε συλληφθεί για ληστεία Τράπεζας στις 4 Οκτωβρίου 2007 στου Γκύζη; Την περασμένη Παρασκευή, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο επεκύρωσε την ποινή των 8 ετών καθείρξεως που είχε επιβάλει το Πρωτόδικο Δικαστήριο, αλλά ο γιός του Νίκου Βούτση βρίσκεται εκτός Φυλακών με όρους, εδώ και κάτι μήνες, πράγμα που δεν είχε γίνει ευρύτερα γνωστό!.. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε επίσης χρηματική ποινή 1500 ευρώ και δύο χρόνια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Κατά την απολογία του, ο γιός του Νίκου Βούτση (όπως μας ενημερώνει η «Ελευθεροτυπία») δήλωσε: «Δεν μετανιώνω, αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι θα το ξαναέκανα». Στην δική του κατάθεση, ο συντετριμμένος πατήρ, Νίκος Βούτσης ανέφερε ότι σέβεται τις απόψεις και τις επιλογές του γιου του, αν και «η πράξη του με υπερβαίνει από πλευράς επιλογών. Δεν έχω αυτή την ιδεολογική κατεύθυνση»!

Εμετός Θεοδωράκη! «Δεν δίνουμε μισθούς γιατί θα έχετε φαγητό!» (βίντεο)

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ-ΠΟΤΑΜΙ
Το αποκορύφωμα του Νεοφιλελέ φασισμού είναι ο «ρεαλισμός» των αριθμών. Οπως οι Ναζιστική Γερμανία είχε εξυψώσει την Αρεία Φυλή ως υπέρατο αγαθό, οι νεοφιλελεύθεροι έχουν σαν «Αρεία Φυλή» την ευημερία των αριθμών.
Δεν θα πάρετε λοιπόν καμία αύξηση από το Ποτάμι γιατί θα κάνετε το έγκλημα να πάρετε φαγητό για τα παιδιά σας.
Οπως είναι γνωστό, χάρη στις κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης το φαγητό και το γάλα εισάγεται και μας «χαλάει» το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών.
Γι αυτό τα γίδια, δηλαδή ο λαός, πρέπει να τον «προστατεύσουμε» από την μακαριότητα τους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...