Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το 40%-50% της Ελλάδος ανήκει στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο που δεν πληρώνει φόρους στην ΕΛΛΑΔΑ!....


Όντιν, ο περιπλανώμενος. Ο περιπλανώμενος, έτσι; Σάς θυμίζει τίποτα αυτό;

Ο μονόφθαλμος θεός που θυσίασε το ένα του "μάτι" για την παντογνωσία και έχει ως σύμβολο της εξουσίας του τα κοράκια


Ο Όντιν θεωρείται ο ανώτατος θεός στη Σκανδιναβική και Τευτονική Θρησκεία και μυθολογία. Είναι υιός της γιγαντίδος Μπέστλα (Bestla) και του Θεού Μπορ (Borr), ο ύπατος των Θεών Αισίρων (Æsir), του σημαντικότερου κλάδου του σκανδιναβικού πάνθεου. Ήταν πατέρας αρκετών εξ αυτών και δημιουργός του πρώτου ζεύγους της τωρινής γενεάς ανθρώπων (του Ασκ και της Έμπλα), διαμορφωτής των Εννέα Κόσμων της τευτονικής παραδόσεως από τα λείψανα του γίγαντα Ύμιρ (Ymir).
Το όνομα Όντιν προέρχεται από αρχαίο σκανδιναβικό Óðinn, το οποίο ετυμολογείται από τη λέξη óðr , "οργή". Το όνομά του ποικίλει: Óðinn στα ισλανδικά, Oden στα σουηδικά, Wõden στα αγγλοσαξωνικά, Wuodan στα αλλεμανικά, Wotan ή Wothan στα γερμανικά, Godan στα λομβαρδικά.
Ο Όντιν εμφανίζεται ως θεός του...Ο Θωρ (Thor ή στα Γερμανικά Donar/Donner) είναι ο κοκκινομάλλης και γενειοφόρος θεός του κεραυνού και της αστραπής στη Γερμανική και Σκανδιναβική μυθολογία. Είναι γιος του...

Ο πατέρας του Βαρουφάκη είναι ο πρόεδρος της Χαλυβουργικής! (Photo)

Πρόεδρος μιας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στην Ελλάδα, της Χαλυβουργικής είναι ο πατέρας του νέου Υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη. Είναι γεννημένος στην Αίγυπτο και πλησιάζει τα 90.

Ο πατέρας του Γιάνη Βαρουφάκη, Γιώργος έχει γεννηθεί στο Κάιρο, το 1925. Είναι επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος της Χαλυβουργικής των αδερφών Αγγελόπουλων και επίτιμος πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης (ΕΛΟΤ). Ασχολείται από το 1959 με την αρχαία τεχνολογία και ιδιαίτερα με τα μέταλλα και τον ρόλο που έπαιξαν στο ρυθμό ανέλιξης του πολιτισμού μας.

Μεγάλος αριθμός εργασιών του έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και βιβλία. Προσκεκλημένος επιστημονικών εταιρειών του εξωτερικού, έχει παρουσιάσει ερευνητικές του εργασίες σε μουσεία της Πράγας, της Ζυρίχης, των ΗΠΑ, της Κύπρου κ.α. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μελέτη του για τον κρατήρα και τα άλλα εξαίρετα χάλκινα αγγεία του Δερβενιού, που σήμερα εκτίθενται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Πηγή; enikos.grΟ πατήρ Βαρουφάκης, πρόεδρος στην Χαλυβουργική, υπέρ της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με την Τουρκία. Τι δεν κατάλαβες ρε;

Ελληνική Ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά λαθρομεταναστών δίνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ!!!

ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Καταλάβατε τώρα πού αποσκοπεί το «Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής»; Μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα, χρεωκοπημένη που δεν μπορεί να θρέψει ούτε καν τα δικά της παιδιά, ενδιαφέρεται για τους αλλοδαπούς! Λες κι αυτό είναι το πρόβλημα της κοινωνίας, πώς θα πάρουν ελληνική ιθαγένεια άνθρωποι που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την Ελλάδα και τον Ελληνισμό!

Να το ξεκαθαρίσουμε: Μετανάστες στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Με απειροελάχιστες εξαιρέσεις όσων ήρθαν εδώ για να σπουδάσουν ή να δουλέψουν κατόπιν διακρατικών συμφωνιών, την περίοδο της Χούντας. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ που είτε αφέθηκαν να αλωνίζουν στο ξέφραγο αμπέλι που λέγεται Ελλάς, είτε ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών για ψηφοθηρικούς λόγους!

Όλους αυτούς λοιπόν, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τους νομιμοποιεί αντί να τους απελάσει,δίνοντάς τους την ελληνική ιθαγένεια! Έτσι, φτιάχνονται στρατιές νέων ψηφοφόρων (τους), ενώ η χώρα καθίσταται εκ νέου πόλος έλξης λαθρομεταναστών!

Αλήθεια, ποια είναι η γνώμη της «πατριωτικής συνιστώσας» της συγκυβέρνησης για το θέμα αυτό; Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε.

Αναλυτικά η εξοργιστική είδηση:
Ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά μεταναστών, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, εξήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί να αποδώσει την ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, τη λεγόμενη δεύτερη γενιά μεταναστών».
Τόνισε ότι πρέπει να γίνει αποκατάσταση όλων αυτών των παιδιών που δεν γνώρισαν άλλη πατρίδα, «ακόμη και αυτών που δεν γεννήθηκαν, αλλά ήρθαν πολύ μικρά στην Ελλάδα, μεγάλωσαν εδώ. Πήγαν και τελείωσαν το σχολείο τους, εδώ».

Γιατί διέλυσαν την Συρία και έφεραν τους Τζιχαντιστές

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ο εμφύλιος πόλεμος της Συρίας, ανεξάρτητα από την έκβαση του, είναι σίγουρο πως θα φέρει κοσμοϊστορικές αλλαγές σε μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του κόσμου, αλλαγές οι οποίες θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις παγκόσμιες εξελίξεις αλλά και την παγκόσμια ειρήνη.
Ένα σίγουρο δεδομένο είναι πως το «πείραμα» της Λιβύης, με την άμεση δυτική επέμβαση, προφανώς για την εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων, στην Συρία απέτυχε παταγωδώς, με αποτέλεσμα ένα άνευ περιηγούμενου αιματηρό ολοκαύτωμα που γέννησε το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα ισλαμικό τέρας, τους Τζιχαντιστές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...