Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Προκαλούν οι Μουσουλμάνοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ… ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ
 Καλούν σε μαζική κινητοποίηση για τα δικαιώματα των Τούρκων στη Θράκη… Φορείς της τουρκικής μειονότητας, οργάνωσαν τελετή μνήμης της αντίστασης της 29ης Ιανουαρίου και των επιθέσεων που είχαν γίνει κατά των Τούρκων δύο χρόνια αργότερα. 

ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ: ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ!!! ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!

Ένα modus vivendi προσπαθούν να βρουν η νέα κυβέρνηση με την ναυτιλιακή κοινότητα σε μία προσπάθεια να συμπορευθούν προς όφελος όλων και κυρίως της χώρας. Από τη θέση της αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ευθέως κατά της ελληνικής ναυτιλίας και βασικά κατά των εφοπλιστών με αιχμή του δόρατος το φορολογικό πλαίσιο.

Πολιτικοί αλλά και ναυτιλιακοί κύκλοι θεωρούν δεδομένη την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε γενικότερες αλλαγές που αναμένεται να φέρουν σε σύγκρουση τις δύο πλευρές. Προς το παρόν γίνονται αναγνωριστικές κινήσεις και οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί σε μία προσπάθεια να βρεθεί μια χρυσή τομή.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης του οποίου ο πατέρας, Μήνας Σταθάκης, δραστηριοποιείτο επιχειρηματικά στην ακτοπλοία, εμφανίζεται σαν γεφυροποιός.

Τρεις ημέρες πριν τις εκλογές, μιλώντας σε ναυτιλιακό συνέδριο, έδωσε τα πρώτα δείγματα για το τι θα επακολουθήσει λέγοντας ότι η οποιαδήποτε αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για τη ναυτιλία, θα αποτελεί προϊόν διαλόγου ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη ναυτιλιακή κοινότητα, με αμοιβαία οφέλη. Παράλληλα φρόντισε να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση λέγοντας ότι υπάρχει ανοικτό κανάλι επικοινωνίας ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τους θεσμικούς εκπροσώπους της ναυτιλιακής κοινότητας.

Η Ελλάδα δεν θα ζητήσει οικονομική βοήθεια από τη Ρωσία

Η νέα ελληνική κυβέρνηση δεν θα ζητήσει βοήθεια από τη Ρωσία, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του χρέους της.


Αυτό δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψής του στην Κύπρο.

«Είμαστε σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους μας και με εκείνους που μας έχουν δώσει πίστωση», είπε ο Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση εάν η χώρα του θα απευθυνθεί για στήριξη στη Ρωσία.

Κατρούγκαλος: Θυμάστε εκείνες τις αυξήσεις που λέγαμε; Ε, ξεχάστε τις!


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλος πανηγυρίζει για την πτώση του φράχτη του Εβρου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλος πανηγυρίζει για την πτώση του φράχτη του Εβρου
Για τη σοφία της φύσης έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, αναφορικά με την πτώση του φράχτη του Εβρου από την κακοκαιρία.

Συμβουλή προς όλους... Ταξιδέψτε και λίγο... να δειτε οτι η Αστυνομια στις αλλες χώρες δεν ειναι αοπλη!! Δυσαρέσκεια στους αστυνομικούς για τα συνθήματα και τις selfies στις κλούβεςΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ 
 ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΚΗΜΑ

Δυσαρέσκεια στους αστυνομικούς για τα συνθήματα και τις selfies στις κλούβες «Γίναμε αντικείμενο έντονου σχολιασμού» Πηγή: www.lifo.gr
Δυσαρέσκεια προκάλεσαν στους κόλπους της ΕΛΑΣ τα συνθήματα που έγραψαν διαδηλωτές στις αστυνομικές κλούβες, στην πρώτη άοπλη επιτήρηση διαδήλωσης από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.
 Σε αντιφασιστική διαδήλωση το περασμένο Σάββατο διαδηλωτές πλησίασαν τις κλούβες και έγραψαν συνθήματα όπως «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς» ή έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες. 
Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν εντολή να μην αντιδράσουν. Δυσαρέσκεια στους αστυνομικούς για τα συνθήματα και τις selfies στις κλούβες Τώρα το Σωματείο Ειδικών Φρουρών (ΣΕΦΕΑΑ) εκφράζει με επιστολή του τη διαμαρτυρία του προς τον αν. υπουργό Προστασίας του Πολίτη σημειώνοντας ότι «αξιοπρέπεια δεν κάνει διακρίσεις». Δυσαρέσκεια στους αστυνομικούς για τα συνθήματα και τις selfies στις κλούβες
«Εξηγούν επίσης ότι δεν περιγράφει επιτυχία και άκρατη ικανοποίηση για την κοινωνία το γεγονός ότι κάποιοι εργαζόμενοι θα έπρεπε μετά το πέρας της εργασίας τους να επιστρέψουν στη δουλειά τους με οχήματα τα οποία ήταν κατάστικτα ύβρεων και απειλών, γενόμενοι παράλληλα αντικείμενο έντονου σχολιασμού όσων τους είδαν άμεσα και όσων τους είδαν από εικόνες που αποτυπώθηκαν από τα ΜΜΕ».

Τα αριστερά κόμματα προσπάθησαν να μπλοκάρουν ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπέρ των διωκόμενων χριστιανών και άλλων θρησκευτικών μειονοτήτων στη ΛιβύηΤα αριστερά κόμματα προσπάθησαν να μπλοκάρουν την τροπολογία ενός ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις σχέσεις με τη Λιβύη, που προέβλεπε την προστασία των χριστιανών και των άλλων θρησκευτικών μειονοτήτων. Η τροπολογία ούτως ή άλλως πέρασε. Η ‘Πράσινη’ Γερμανίδα πολιτικός Barbara Lochbihler απέτυχε να συγκεντρώσει αρκετή υποστήριξη για να εμποδίσει την τροπολογία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...