Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Cobra με εξωγήινους!, ΠΡΟΣΟΧΗ το κείμενο δεν ειναι για θνητούς!

TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - CobraΟ χρόνος έχει έρθει για να απελευθερώσουμε επιτέλους κάποιες πληροφορίες για το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα. Ο κρυφός σκοπός του μυστικού διαστημικού προγράμματος ήταν να θέσει ένα στάδιο για την Δρακόνεια / ερπετοειδή κατάληψη του πλανήτη.
Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα ξεκίνησε στη Γερμανία αμέσως μετά το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου:
Η προσπάθεια καταλήψεως έχει αποτύχει και σύντομα οι Φωτεινές Δυνάμεις θα καθαρίσουν τα τελευταία απομεινάρια του Δρακόνειου ελέγχου αυτού του πλανήτη - την Cabal.

Προσοχή για τους θρήνους που δεν έχουν διαβάσει αλλα σχετικά ποστ εδώ, ας μην το διαβάσουν, οπού θνητοί μιλάμε για άτομα χαμηλής νοημοσύνης που δεν ξέρουν τίποτα για τον κόσμο πάρα μόνο αυτόν που τους έχουν μάθει και λένε οι έγκυρες πήγες αποβλάκωσης, σχολειά οι δηθεν έγκυρες ιστοσελίδες χειραγώγησης μυαλών κτλ και αυτές που κάνουν copy paste απο τους διαμορφωτές. Το μυαλό τους ζει στο ψεύτικο κόσμο που του δείχνουν δεν μπορεί να καταλάβει τέτοια ποστ, αφου ξέρει ιστορία οπως θέλουν οι Εβραίοι, λέει για ναζι και άλλες καραμέλες, και το μόνο που κάνει ειναι να χλευάζει οτι δεν του έχουν μάθει, να περιμένει ένα ανύπαρκτο εβραϊκό θεό! λες και δεν είχε άλλους θεούς!( εξωγήινους!), η τον Τσιπρα που ειναι η μόδα τώρα, να τον σώσει και αλλα παραμυθία της χαλιμάς!.

100 ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ! !
1=> ΠΙΝΕΤΕ καθημερινά τουλάχιστον 8-10 ποτήρια νερό, είναι απαραίτητο για την εξασφάλιση της υδατικής ισορροπίας του οργανισμού και μπορεί να αποτελέσει σημαντική πηγή απαραίτητων στοιχείων, όπως το μαγνήσιο, νάτριο, φθόριο, το ιώδιο κ.α.
2=> ΠΙΝΕΤΕ καθημερινά το νερό που χρειάζεστε και σας αναλογεί. Για τους ενήλικες οι ημερίσιες ανάγκες ενυδάτωσης είναι περίπου 30ml νερό ανά κιλό σωματικού βάρους την ημέρα. Οι ανάγκες αυτές αυξάνονται όταν κατανάλωνετε πολύ αλάτι, καφέ, πρωτεΐνες, λιπαρά, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία και όταν ασκήστε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...