Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

Τηλεκίνηση


Τηλεκίνηση είναι η μετακίνηση αντικειμένων με επιστημονικά ανεξήγητα μέσα, όπως τη χρήση εσωτερικών δυνάμεων. Η ψυχοκινητική είναι η παραγωγή κίνησης σε φυσικά αντικείμενα εξασκώντας πάνω σε αυτά ψυχικές ή πνευματικές δυνάμεις. Ο Uri Geller ισχυρίζεταί ότι... μπορεί να λυγίσει κουτάλια και να σταματήσει ρολόγια χρησιμοποιώντας μόνο τη σκέψη του για τον έλεγχο εξωτερικών αντικειμένων. Άλλοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να εξαναγκάσουν μολύβια να στροβιλίζονται πάνω στο τραπέζι μόνο με τη θέληση τους. Η ποικιλία των τρικ που χρησιμοποιούνται για την επίδειξη ψυχοκινητικών δυνάμεων είναι ατελείωτη.

Βελτιώνοντας της τηλεκινητικές σας ικανότητες

Πολλοί λένε ότι δοκίμαζαν αρκετό καιρό την τηλεκίνηση αλλα δεν κατάφεραν να το επιτύχουν. Ο λόγος της αποτυχίας τους είναι πάντα ο ίδιος, πιστεύουν ότι η προσπάθει 2 εβδομάδων είναι αρκετό διάστημα. Αυτό ξεχάστε το. Η τηλεκίνηση αξίζει την υπομονή σας. Οι πολύ προικισμένοι το πετυχαίνουν εντός 2 εβδομάδων, αλλά οι περισσότεροι από εμάς χρειάζονται μήνες ίσως και χρόνια. Μερικά tips για να φτάσετε πιο γρήγορα στο στόχο σας είναι τα ακόλουθα:
1. Κάντε διαλογισμό καθημερινά για 30 λεπτά ή έστω 15 αν το προγραμμά σας δεν σας επιτρέπει περισσότερο.
2. Επιχειρήστε ΤΚ τουλάχιστον μια φορά τη μέρα, ή δυνατόν δύο. Δώστε στον εαυτό σας 30-60 λεπτά προσπάθειας.
3. Συγκεντρωθείτε σε μια μέθοδο για τουλάχιστον μια εβδομάδα, αν δεν δείτε αποτελέσματα, αλλάξτε μέθοδο.
4. Να είστε χαλαροί, αντί να το λαμβάνετε πολύ στα σοβαρά, σκεφτείτε το σαν ένα πείραμα ή καλύτερα σαν ένα παιχνίδι. Εάν προσπαθείτε πολύ σκληρά στο τέλος το μόνο που θα επιτύχετε είναι εκνευρισμός και ένταση.
5. Μην εγκαταλείπετε!!

Η «ΛΥΣΗ» ΤΩΝ ILLUMINATI… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ…


Η «ΛΥΣΗ» ΤΩΝ ILLUMINATI… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ…
ILLUMINATI… Η «Λύση» που προωθεί η σατανική ομάδα που κυβερνά μυστικά τον κόσμο ξεκινά! Χωρίζεται σε πέντε μέρη, τα οποία είναι τα εξής: Γ” Παγκόσμιος Πόλεμος (Ο Τελικός Κατακλυσμός της Κοινωνίας), Αντίχριστος, Καταστροφή Ισραήλ και Μέσης Ανατολής, Πετρέλαιο. Παγκόσμια αποθέματα σε μπελάδες… Ζωτικής σημασίας πληροφορίες που πρέπει να λάβετε!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...