Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Οι κωλοτουμπάρες του ΣΥΡΙΖΑ
Η δήλωση Τσίπρα στο «πόθεν έσχες»

Δείτε αναλυτικά τις καταθέσεις, τα ακίνητα και τα λοιπά περιουσιακά στοιχεία που δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως δημοσιεύτηκαν από την Βουλή.

Η δήλωση Τσίπρα στο «πόθεν έσχες»
Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ως βουλευτής φορολογητέο εισόδημα €20.510,98 και αφορολόγητο ποσό €60.561,56, καθώς και €1.500 από άλλες πηγές.
Στην ιδιοκτησία του είχε μόνο το διαμέρισμα των 114 τ.μ. στην Φθιώτιδος 41, στην Κυψέλη.

ΒΙΝΤΕΟ: Το... ΟΥΑΟΥ του Σαμαρά που προκάλεσε το γέλιο του Αλ. Τσίπρα!

ΒΙΝΤΕΟ: Το... ΟΥΑΟΥ του Σαμαρά που προκάλεσε το γέλιο του Αλ. Τσίπρα!Άφθονο γέλιο, ακόμα και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, προκάλεσε το "ουάου" του Αντώνη Σαμαρά!
"Πήγατε έξω και είπατε το προεκλογικό σας ποίημα. Τους είπατε για αέναα ομόλογα. Μα είναι δυνατόν; Ουάου που θα έλεγε και ο Βαρουφάκης!"

ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.....ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΦΡΑΓΚΟΙ....


....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.......


ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ... ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΒΙΕΤ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ! ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΒΑΡΑ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!Στο Βερολίνο θα βρεθεί σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών

Στη Μόσχα αναμένεται να βρεθεί αύριο, ημέρα της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup για την Ελλάδα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, για να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ. ενώ σήμερα θα ταξιδέψει στο Βερολίνο προκειμένου να συναντηθεί με τον Γερμανό ομόλογό του, Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ.

ΤΑ ΦΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ, ΒΛΕΠΟΥΝ, ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ!!!Όλα τα φυτά έχουν ψυχή, αισθάνονται, διαισθάνονται «βλέπουν» και «ακούνε», έχουν μνήμη. Εχουν δηλαδή όλο εκείνο το σύστημα που στον άνθρωπο ονομάζουμε «νευροφυτικό». Αλλωστε το βασικό μέρος του σώματός μας προέρχεται από τα φυτά. Ο καθηγητής Κλήβ Μπάξτερ, που...
χρησιμοποιούσε τις «μηχανές της αλήθειας για να ξεσκεπάζει τους εγκληματίες, ανάμεσα στα πρώτα του πειράματα, έκανε το 1988, κι' αυτό: Εβαλε μέσα σε ένα δωμάτιο δύο φυτά. Επειτα, μέσα από το δωμάτιο, πέρασαν διαδοχικά, ξεχωριστά ο ένας από τον άλλο, πέντε βοηθοί του και ο ίδιος. Ενας από τους πέντε, χωρίς να ξέρουν οι άλλοι ποιος, διαλέ­χτηκε στην τύχη για να κομματιάσει το ένα φυτό. Αμέσως μετά το άλλο φυτό συνδέθηκε με τη «μηχανή της αλήθειας» και οι έξι άντρες ξαναπέρασαν από μπροστά του — μέσα σ' αυτούς και ο «εγκληματίας» -, που σαν βρέθηκε πάλι μέσα στο δωμάτιο. το φυτό «τρελάθηκε» από το φόβο του, και «λιποθύμησε». Ε­τσι, μ αυτό το πείραμα ο Μπάξτερ ανακάλυψε ότι, τα φυτά, όταν νοιώθουν πως απειλούνται, φτάνουν ακόμα και μέχρι λι­ποθυμίας, για να μην πονέσουν και να σώσουν τη ζωή τους... Εχει αποδειχτεί ότι τα φυτά συνδέονται «συναισθηματικά» με τον κηπουρό τους, που τα φροντίζει και τα περιποιείται. Κυριολεκτικά συντονίζονται μαζί του σαν ραδιοφωνικοί δέκτες. Πάνω σ' αυτό ακριβώς το θέμα έγινε ένα πολύ εντυπωσιακό πείραμα, από τον Αμερικανό ηλεκτρονικό Πήτερ Σωβίν (1986) που ασχολείται με μελέτες πάνω στην εξωαισθητική αντίληψη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...