Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΙΒΙΩΣΗ: Τι θά συμβεί όταν καταρρεύσει το σύστημα… ΠΑΡΤΕ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ…
Οκτώβριος 1929 !
Και τώρα θα σας διηγηθώ μια ιστορία από μία μικρή, υποθετική έστω χώρα τού Ευρωπαϊκού Νότου πού θα την ονομάσουμε συμβολικά Γκρέστ, και στήν οποία μια ωραία πρωϊα οί πολιτικοί της δήλωσαν αδυναμία πληρωμών και βάρεσαν μία αναίσχυντη πτώχευση. Το σενάριο ίσως να θυμίζει τον «Πόλεμο των Κόσμων» και την «απόβαση» των Εξωγήϊνων του Όρσον Ουέλς πού συντάραξε ραδιοφωνικά την Αμερική κάπου στα 1938, και ήταν βέβαια μια καταστροφολογική απάτη.
Εδώ όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και πραγματεύονται πρακτικούς τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς σε μια ενδεχόμενη, γιατί όχι, οικονομική κρίση…
« Τά τελευταία χρόνια λοιπόν, πολλοί σύγχρονοι άγιοι γέροντες και ασκητές έχουν προειδοποιήσει τά πνευματικά τους παιδιά αλλά και πολλούς άλλους ανθρώπους ότι το ενδεχόμενο να έχουμε ταραχές μετά από μια οικονομική καταστροφή της χώρας, πλησιάζει γρήγορα, και ότι είναι ίσως μπροστά μας…
ΠΑΡΤΕ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ…..

Γιάνης Βαρουφάκης: Πόσο κοστίζει το πολυσυζητημένο κασκόλ που φόρεσε στο Eurogroup; ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ... ΛΙΤΟΥ ΒΙΟΥΓια ακόμη μια φορά το στυλ του Υπουργού Οικονομικών έκλεψε τις εντυπώσεις και όλοι συζητούν τι φόρεσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο Eurogroup. Αν και ο συνδυασμός που έκανε δεν μας εντυπωσίασε, όλοι εστιάσαμε στο περιβόητο Burberry κασκόλ.

Βόμβα Πανούση-Θα μπαίνουν στην ΕΛΑΣ μετανάστες

 
Υπέρ της εισαγωγής στις ακαδημίες της ΕΛ.ΑΣ. ευπαθών κοινωνικών ομάδων όπως μετανάστες, ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση και Ρομά τάχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, μιλώντας σε συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των αστυνομικών κατά την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Ευρώπη της «ανεκτικότητας» και των «δικαιωμάτων»: Γερμανός πολιτικός αναγκάσθηκε να παραιτηθεί λόγω της χριστιανικής του πίστηςO Γερμανός πολιτικός Mark Holleman αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το διορισμό του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Μονάχου και την θέση του στο γραφείο για το περιβάλλον και την υγεία, λόγω της συμμετοχής του σε μια ομάδα υπέρ της ζωής (κατά των αμβλώσεων), καθώς και στην Διεθνή Χριστιανική Αλληλεγγύη (Christian Solidarity International - CSI, μίας ομάδας που υπερασπίζεται τους διωκόμενους χριστιανούς σε όλο τον κόσμο).

Ο Ομπάμα δαιμονοποιεί τους Χριστιανούς για να «ισοφαρίσει» τις ωμότητες του Ισλαμικού ΚράτουςΤου Raymond Ibrahim*           
Την ώρα που ο όλος ο κόσμος νιώθει σοκ και τρόμο από τις ολοένα και πιο άγριες πράξεις του Ισλαμικού Κράτους - με πιο πρόσφατη τη θυσία ενός Ιορδανού αιχμαλώτου – η απάντηση του αμερικάνου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα υπήρξε ένας άκριτος σχετικισμός.
Μιλώντας στο καθιερωμένο Πρωινό Εθνικής Προσευχής (National Prayer Breakfast) στις 5 Φεβρουαρίου, ο Ομπάμα συμβούλευσε τους Αμερικανούς να κατέβουν από το «υψηλό άλογό» τους και να θυμηθούν ότι οι Χριστιανοί ήταν εξίσου ένοχοι για τέτοιες φρικαλεότητες:
«Εκτός αν έχουμε ανέβει στο υψηλό άλογό μας και πιστεύουμε ότι αυτό [αποκεφαλισμοί, σεξουαλική δουλεία, σταύρωση, ψήσιμο ανθρώπων] είναι μοναδικό σε κάποιο άλλο μέρος, να θυμάστε ότι κατά τη διάρκεια των Σταυροφοριών και της Ιεράς Εξέτασης, οι άνθρωποι διέπραξαν φοβερά δεινά στο όνομα του Χριστού».
Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε εδώ. Κατ’ αρχάς, το προφανές: η μεγάλη απόσταση μεταξύ, της βίας και του μίσους που «δικαιολογούνται στο όνομα του Χριστού» και της βίας και του μίσους που «δικαιολογούνται στο όνομα του Μωάμεθ» είναι ότι ο Χριστός ποτέ δεν τα δικαιολόγησε, ενώ ο Μωάμεθ το έκανε συνεχώς.
Αυτό δεν είναι απλώς κάτι θεωρητικό. Είναι ο λόγος που οι μουσουλμάνοι εξακολουθούν να διαπράττουν άγριες ωμότητες. Κάθε φρικτή πράξη που εκτελεί το Ισλαμικό Κράτος, αποκεφαλίζοντας, σταυρώνοντας, βιάζοντας, υποδουλώνοντας, καίγοντας στην φωτιά ανθρώπους - έχει προηγούμενο στις πράξεις του Μωάμεθ, τον πιο «τέλειο» και «ηθικό» άνθρωπο, κατά το Κοράνι 33:21 και 68: 4 (βλέπε «Το Ισλαμικό Κράτος και το Ισλάμ» για παραλληλισμό).
Μήπως ο Ομπάμα ξέρει κάτι για τον Χριστό, ο οποίος απέφευγε τη βία και είπε στους ανθρώπους να αγαπούν και να συγχωρούν τους εχθρούς τους, που εμείς δεν το ξέρουμε; Ίσως αυτός να είναι προσκολλημένος σε αυτό το μοναχικό στίχο που ακαδημαϊκοί, όπως ο Philip Jenkins συνήθως τονίζουν, ότι ο Χριστός-ο οποίος "μίλησε στα πλήθη με παραβολές και χωρίς παραβολή δεν μίλησε" είπε κάποτε, «δεν έρχομαι να φέρω ειρήνη, αλλά μάχαιρα». (Ματθ 10:34., 13:34).
Ο Ιησούς δεν διέταζε πογκρόμ βίας κατά των μη χριστιανών, αλλά μάλλον προέβλεπε ότι οι Χριστιανοί θα διώκονταν, ακόμα και τα μέλη της οικογένειάς τους (όπως, για παράδειγμα, όταν ένας μια οικογένεια μουσουλμάνων σφάζει το παιδί της επειδή «έγινε αποστάτης» και ασπάστηκε το χριστιανισμό, όπως συμβαίνει συχνά).

H Ελενα Παναρίτη έγινε ειδική σύμβουλος του Βαρουφάκη


Είναι θεσμική οικονομολόγος,  ειδική στα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και στην αντίστοιχη διαχείριση του δημόσιου τομέα και πρώην βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
Δούλεψε ως οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα η Ελενα Παναρίτη και σήμερα δραστηριοποιείται στην ελεύθερη αγορά ενώ γράφει τις απόψεις της στο μπλογκ της thoughtAction.
Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ειδική σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη και θα βρίσκεται στο πλευρό του κατά τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις στο eurogroup απόψε το βράδυ.
Πηγές του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι η Ελενα Παναρίτη είναι άτυπη σύμβουλος μόνο για την περίοδο των διαπραγματεύσεων λόγω των γνωριμιών της στην Παγκόσμια Τράπεζα και στο ΔΝΤ.
Τι δήλωνε στο Bloomberg γαι το χρέος
«Πρέπει να γίνει στροφή 180 μοιρών, από τη λιτότητα να στραφούμε αποκλειστικά στις δομικές μεταρρυθμίσεις ώστε να αντιμετωπιστούν οι αγκυλώσεις, η γραφειοκρατία, οι δομές», δήλωνε στο Bloomberg.Δομικές μεταρρυθμίσεις που θα συνδεθούν όμως με μία νέα ελάφρυνση του χρέους είναι η πολιτική που πρέπει να προωθηθεί και με τη σύμφωνη γνώμη των δανειστών προκειμένου η χώρα να εξέλθει απ' την κρίση, σύμφωνα με την Έλενα Παναρίτη.
"Δεν γίνεται μόνο το ένα ή το άλλο. Η λύση είναι συνδυαστική", δήλωσε η κυρία Παναρίτη στο Bloomberg όπου προσκλήθηκε ως ιδρύτρια του think tank "Thought for Action".
Μάλιστα η κυρία Παναρίτη τονίζει ότι η ελληνική οικονομία θα πρέπει να περνά κάθε τρεις μήνες από τον έλεγχο των δανειστών προκειμένου να διασφαλιστεί η προώθηση των δομικών μεταρρυθμίσεων που τελικά θα βάλουν σε τροχιά ανάπτυξης και αύξησης της παραγωγικότητας.
"Πρέπει να γίνει στροφή 180 μοιρών, από τη λιτότητα να στραφούμε αποκλειστικά στις δομικές μεταρρυθμίσεις ώστε να αντιμετωπιστούν οι αγκυλώσεις, η γραφειοκρατία, οι δομές", τόνιζε.
Πηγή: 

Έλενα Παναρίτη: "Είμαι πολύ περήφανη που είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ με Πρόεδρο τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος κάνει μια γνήσια προσπάθεια να αντιστρέψει δεκαετίες κακής διακυβέρνησης".
Γιάννη Βαρουφάκη, να την χαίρεσαι την νεοπροσληφθείσα Ειδική σου Σύμβουλο!
Αχ έλληνα... ακόμα κοιμάσαι με τα τσαρούχια...

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΟ, ΔΥΝΑΤΟ!Η γυναίκα-αλεξίπτωτο

Η προσγείωση της Έλενας Πανα­ρίτη με… αλεξίπτωτο (του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας και των… αγορών) στο ελληνικό πολιτι­κό σκηνικό αντιμετωπίστηκε σαν μια ακόμη «καινοτόμος ιδιορρυθμία» του Γ. Παπανδρέου, ο οποίος αναζητά «μοντέρνες λύσεις» από τους… ειδικούς.

Όμως, οι ζυμώσεις που γίνονται (με διαρροές) το τελευταίο διάστημα για την ανάθεση του τομέα των αποκρα­τικοποιήσεων στην εν λόγω πολύπει­ρη κυρία οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ίσως έφτασε η ώρα που το «κομάντο» (του ΔΝΤ) θα αναλάβει δράση. 
Γι’ αυτό άλλωστε… προσγειώθηκε.
Βίος και… πολιτεία

Λιτός βίος: Ο Δραγασάκης προσλαμβάνει στο πολιτικό του γραφείο 20 συνεργάτες (έγγραφο)

dragasakis
Σύμφωνα με κυβερνητική απόφαση, που υπογράφουν οι Γιάννης Δραγασάκης -Γιάννης Βαρουφάκης (και δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) συστήνεται πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου, στο οποίο θα απασχολούνται 20 άτομα.

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ... ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ


Σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλους στην Ελλάδα
Σύμφωνο συμβίωσης για τους ομόφυλους, έναρξη διαλόγου ακόμη και με τους... κουκουλοφόρους και κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας και ανηλίκων εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεών του στη Βουλή.

Οπως τόνισε ο κ. Παρασκευόπουλος, ανάμεσα στα μέτρα που προωθεί άμεσα το υπουργείο Δικαιοσύνης είναι η τροποποίηση του συμφώνου συμβίωσης προκειμένου να επεκταθεί το σύμφωνο και στα ζευγάρια του ίδιου φύλου. Αλλωστε επισήμανε πως η χώρα μας έχει καταδικαστεί για το θέμα αυτό από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

ΒΟΜΒΑ! Τι απειλεί ο Πούτιν να αποκαλύψει για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου; (βίντεο)


Είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έτοιμος να
 εξαπολύσει «βόμβα» με δορυφορικές
 εικόνες που
αποκαλύπτουν το ρόλο της …

κυβέρνησης των ΗΠΑ κατά την
 εκτέλεση των επιθέσεων της
 11ης Σεπτεμβρίου, ως τιμωρία
 για το ρόλο του Λευκού Οίκου
 στην υποστήριξη του Κιέβου και την
περικύκλωση της Ρωσίας;

Δείτε το βίντεο!

Φάτε "πρόοδο", "ελπίδα" και φυσικά... "δημοκρατία"....

110215 KOURAKISΟ «εκδημοκρατισμός» της Παιδείας άρχισε…... 

Με ομιλία του από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Παιδείας Κουράκης εξήγγειλε 41 σημεία στα οποία θα δοθεί προτεραιότητα για την καλυτέρευση, όπως θέλουν να μας πείσουν, της Παιδείας. Οι περισσότερες εξαγγελίες εξ αυτών είναι οι συνηθισμένες που κάνουν όλες οι νέες κυβερνήσεις όταν αναλαμβάνουν την εξουσία. Ποια νεότευκτη κυβέρνηση δεν θα υπόσχονταν δωρεάν Παιδεία, μεγαλύτερα κονδύλια, έγκαιρη παράδοση των βιβλίων στους μαθητές και εισαγωγή προς εκμάθηση περισσότερων ξένων γλωσσών με σκοπό οι μαθητές να αποκτούν όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια για την έξοδό τους στην «αγορά εργασίας»; Ίσως μόνον η προηγούμενη της ΝΔ αφού τα στελέχη της ήταν προσηλωμένα στην εφαρμογή του μονόπλευρου μνημονίου που μας είχαν επιβάλλει οι εντολοδότες τους.   Οι προοδευτικές εξαγγελίες για αντιρατσισμό και εκδημοκρατισμόςστην Παιδεία Καλά είναι όλα αυτά, αν βέβαια γίνουν πράξη, υπάρχουν όμως και κάποια σημεία τα οποία χρήζουν εξηγήσεων, όπως τι «δραστηριότητες πολιτισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης» θα διεξάγονται στα σχολεία που θα παραμένουν ανοικτά για αυτόν τον σκοπό σύμφωνα με μία από τις εξαγγελίες; Προφανώς μετά το πέρας των μαθημάτων, καλυπτόμενοι πίσω από τις ωραίες αυτές φράσεις κάποιοι κομματικοί ινστρούχτορες θα δηλητηριάζουν τα παιδιά μας με το αριστερό ιδεολογικό «δηλητήριο». Άλλη μία εξαγγελία είναι και αυτή της «αντιρατσιστικής εκπαίδευσης», αυτό μπορούμε να φανταστούμε τι σημαίνει. Σημαίνει ότι διάφοροι «καθηγητές» λειτουργώντας σαν πολιτικοί κομισάριοι θα αναλάβουν να πείσουν τους νέους της χώρας μας για τα «καλά» του πολυπολιτισμού και της πολυφυλετικής κοινωνίας. Όσο για την εξαγγελία περί «εκπόνησης προγραμμάτων στήριξης μαθητών που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες» όπως άτομα με κλίση στην παραβατικότητα και «Ρομά» θέλουμε να δούμε πως θα πείσουν τα παιδιά των…Ρομά να παραμείνουν στις σχολικές αίθουσες αφού και πριν κανείς δεν τους έδιωχνε, επιλογή τους και επιλογή των γονιών τους είναι ο συγκεκριμένος τρόπος ζωής. Μυστήριο αποτελεί και το τι σημαίνει «αναβάθμιση εκπαίδευσης των μουσουλμανοπαίδων της Θράκης με σκοπό την αντιμετώπιση της σχολικής εγκατάλειψης και την διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης σε όλους τους τύπους και τις βαθμίδες της Δημόσιας Εκπαίδευσης». Να ελπίζουμε, ότι δεν θα αναμειχθεί η Τουρκία στην εκπαίδευσή τους και από την διδακτική ύλη δεν θα αφαιρεθούν κομμάτια τα οποία την δυσαρεστούν με πρόθεση να αμβλυνθούν οι διαφορές μας και να λησμονηθούν τα αποτρόπαια εγκλήματά τους, ή να το θεωρούμε λογικό επακόλουθο των εξαγγελιών; Το σοβαρότερο, όμως, από όλα είναι ότι αν ισχύσουν αυτά υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να εκτουρκιστούν και τμήματα μουσουλμανικού πληθυσμού που δεν αισθάνονται και σίγουρα δεν είναι Τούρκοι, αλλά και δεν βλέπουν με συμπάθεια την προσπάθεια χειραγώγησής τους από τη Τουρκία. Κλείνοντας την ομιλία του, ο Κουράκης, αναφέρθηκε σε κάποιους καθηγητές και «καθηγητές» κοινό που κοινό σημείο όλων τους είναι ότι ήταν ενεργοί αριστεροί και μάλιστα δραστηριοποιούνταν στον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στα χρόνια του «εμφυλίου» που βύθισε την Ελλάδα στο πένθος.

Τρότσκι: «Θα επιβάλουμε μια κόκκινη τυραννία. Κόκκινη γιατί θα φέρουμε ποταμούς αίματος. Οι τραπεζίτες θα εργαστούν μαζί μας»
Διάσημο απόσπασμα του Τρότσκι (1917)*:
«Πρέπει να μετατρέψουμε τη Ρωσία σε μια έρημο που θα κατοικείται από λευκούς νέγρους πάνω στους οποίους θα επιβάλουμε τυραννία, μια τυραννία που οι πιο τρομεροί δεσπότες της Ανατολής είχαν ποτέ ονειρευτεί. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτή θα είναι μια τυραννία της αριστεράς, όχι μια τυραννία της δεξιάς. Θα είναι μια κόκκινη τυραννία και όχι μια λευκή».
«Εννοούμε τη λέξη “κόκκινη” στην κυριολεξία, γιατί θα φέρουμε τέτοιες πλημμύρες αίματος, που θα κάνουν κάθε ανθρώπινη απώλεια που έγινε στους καπιταλιστικούς πολέμους, αδύνατη σε σύγκριση. Οι μεγαλύτεροι τραπεζίτες πέρα από τον ωκεανό θα εργαστούν όσο το δυνατόν πιο στενά μαζί μας. Αν κερδίσουμε την επανάσταση, θα δημιουργήσουμε τη δύναμη του Σιωνισμού πάνω στο ναυάγιο της κηδείας της επανάστασης, και θα γίνουμε μια δύναμη, μπροστά στην οποία όλος ο κόσμος θα γονατίσει. Θα δείξουμε ποια είναι η πραγματική δύναμη. Μέσω της τρομοκρατίας και των λουτρών αίματος, θα υποβιβάσουμε τη Ρωσική διανόηση σε μια κατάσταση πλήρους αποβλάκωσης και ηλιθιότητας και σε μια ζωώδη ύπαρξη ... Αυτή τη στιγμή, οι νέοι άνδρες μας με τα δερμάτινα μπουφάν τους, οι γιοι των ωρολογοποιών από την Οδησσό, την Όρσα, την Gomel και την Vinnitsa, (πόλεις με μεγάλο εβραϊκό πληθυσμό) ξέρουν πώς να μισούν οτιδήποτε ρώσικο. Τι ευχαρίστηση παίρνουν καταστρέφοντας την ρώσικη διανόηση - αξιωματικούς, ακαδημαϊκούς και συγγραφείς ...»
* Όπως αναφέρεται στα «Απομνημονεύματα του Aron Simanovich», (“Memoirs of Aron Simanovich”) ενός Εβραίου κοσμηματοπώλη στην αυλή του Τσάρου, που ενήργησε ως γραμματέας και βοηθός του Ρασπούτιν και επεδίωξε να επηρεάσει τον Τσάρο (μέσω του Ρασπούτιν) προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση των Εβραίων στη Ρωσία. Τα απομνημονεύματα γράφτηκαν το 1928, αλλά μόλις τώρα μεταφράστηκαν στα αγγλικά. Τα παραπάνω λόγια βρίσκονται και σε πολυάριθμες ρωσικές ακαδημαϊκές εργασίες, συμπεριλαμβανομένης της «Φύσης του Σιωνισμού» (‘The Nature of Zionism’) του Vladimir Stepin, που δημοσιεύθηκε (στα ρωσικά) στη Μόσχα, το 1993 και μεταφράστηκε στα αγγλικά από τον Clive Lindhurst.

Σνόουντεν: «Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται εντατικά για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»

Ο Αμερικανός φυγάς, Έντουαρτ Σνόουντεν, σε άρθρο του στο Spiegel, υποστηρίζει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής εργάζονται ενεργά προετοιμάζοντας τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, ο κύριος στόχος της αμερικανικής κυβέρνησης είναι να εδραιωθούν οι ΗΠΑ, παγκόσμιος διευθύνων του Διαδικτύου και στόχος τους είναι να ξεκινήσουν ένα σχέδιο, μυστικό πρόγραμμα, που έχει την ονομασίαPoliterain.
Αυτό το πρόγραμμα αποτελεί τον στρατό συλλογής αξιοποίησης πληροφοριών’ και αφού θα κατέχουν την προηγμένη τεχνολογία του Διαδικτύου, θα εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα προσαρμογής σε πρακτική πρόσβαση, για να προβούν σε επιθέσεις, ώστε να χειραγωγήσουν και να αναλάβουν τα συστήματα των υπολογισμών του εχθρού και να τα καταστρέψουν.
Ο Snowden υποστηρίζει ότι αυτό το σχέδιο έχει τεθεί σε εφαρμογή εδώ και οκτώ χρόνια και στο διάστημα αυτό είναι πιθανόν να έχουν αναπτύξει διάφορες στρατηγικές πολέμου στο Διαδίκτυο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...