Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Όπου δεν υπάρχει Θεός εκεί όλα επιτρέπονται!

 Λύσαμε όλα μας τα προβλήματα στην Ελλάδα και ο Υπουργός ασχολείται με το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια!
Κατάργηση φυλακών τύπου Γ και σύμφωνο συμβίωσης για ομοφυλόφιλους
Αθήνα
Κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας, καθώς και των φυλακών ανηλίκων επέκταση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια και διάλογος με όλους ακόμα και με τους κουκουλοφόρους είναι μερικές από τις εξαγγελίες του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου. 
Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο κ. Παρασκευόπουλος άνοιξε επίσης τον δρόμο για την εκτέλεση της απόφασης για την αποζημίωση των θυμάτων του Διστόμου από τη Γερμανία, λέγοντας ότι θα υπάρξουν διεκδικήσεις των κατοχικών δανείων και των αποζημιώσεων με την εκτέλεση των δικαστικών αποφάσεων.
 Ο κ. Παρασκευόπουλος είπε ότι θα καταργηθούν οι φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό, γιατί δεν προσφέρουν τίποτα -όπως είπε. Χαρακτήρισε την ύπαρξή τους προβληματική, λέγοντας ότι «άλλαζε ποιοτικά την ποινή χωρίς η αλλαγή αυτή να βασίζεται σε δικαστική κρίση, οι όροι του ακουμπούσαν την πλειονότητα των κρατουμένων, ενώ και οι στερήσεις στην επικοινωνία των κρατουμένων, έφταναν σε επίπεδα στερήσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Σε κάθε περίπτωση, βεβαίως, «αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να υπάρχουν πτέρυγες ειδικών συνθηκών φρούρησης στις κανονικές φυλακές» διευκρίνισε ο υπουργός.
Για τις φυλακές ανηλίκων είπε ότι «ουσιαστικά θα καταργηθούν και θα περιοριστεί δραστικά ο περιορισμός ανηλίκων 15- 18 ετών, ώστε να προβλέπεται μόνον για εγκλήματα ανθρωποκτονίας». Οι καταδικαζόμενοι, «ή δεν θα υπάρχουν, ή θα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού» και θα μπορούν να συμβιώνουν μαζί με ενήλικες στις κανονικές φυλακές, με ιδιαίτερη πρόνοια για τις συνθήκες φύλαξής τους.
Ο κ. Παρασκευόπουλος σηματοδότησε στην ομιλία του μια στροφή σε ένα σαφώς ανεκτικότερο πλαίσιο απονομής της Δικαιοσύνης. «Απέναντι στο έγκλημα δεν έχει θέση μια πολιτική μηδενικής ανοχής» τόνισε. «Η Δικαιοσύνη θα είναι αυστηρή έναντι ενόχων για μεγάλα εγκλήματα και ανεκτική για τους μικροπαραβάτες». 
Τόνισε ότι το σύμφωνο συμβίωσης θα επεκταθεί και στα ομόφυλα ζευγάρια. 

Με αξίες και ιδανικά...

Βρείτε και κατεβάστε δωρεάν 129 παλιά σχολικά βιβλία (Έτσι για να μην ξεχνάμε!)

http://www.enallaktikos.gr/img17383_4353098a904787aecc6027eb7a5fd0b8_600_400.jpg 129 Νεοελληνικά Αναγνώσματα, 3.390 έργα 480 συγγραφέων, τα οποία συγκροτούν το διασωσμένο και προσωπικό, πλήρες κατά το δυνατόν, Αρχείο της Δρ. Χρυσάνθης Κουμπάρου-Χανιώτη.
Πρόκειται για τα σχολικά εγχειρίδια που διδάσκονταν στην Ελλάδα για το μάθημα των "Νέων Ελληνικών" (Λογοτεχνίας) από το 1884 έως το 1977 στους κύκλους εκπαίδευσης που αντιστοιχούν στη σημερινή Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει τον λαό να συμβιβαστεί με ψίχουλα

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει τον λαό να συμβιβαστεί με ψίχουλα

«Η κυβέρνηση, με επικοινωνιακά παιχνίδια, προσπαθεί να κρύψει απ' το λαό ότι η νέα συμφωνία, που διαπραγματεύεται με την ΕΕ και τους δανειστές, θα περιέχει το μεγαλύτερο μέρος του μνημονίου, ότι το υπόλοιπο θα αντικατασταθεί από άλλα αντιλαϊκά διαρθρωτικά μέτρα «τύπου ΟΟΣΑ» και ότι η αυστηρή επιτήρηση θα συνεχιστεί με άλλο τρόπο» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για την χθεσινή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.
 

Υιοθεσία και βιολογική οικογένεια: όταν αποφασίζεις να κρατήσεις το μη βιολογικό σου παιδί!


manon708 Η είδηση αυτή που θα μας απασχολήσει έντονα λόγω της επικείμενης έκδοσης απόφασης για αποζημίωση μόνον των οικογενειών από το νοσοκομείο θέτει ένα μεγάλο ζήτημα που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για όσα η επιστήμη μέχρι σήμερα θεωρούσε ως δεδομένα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Ανήκουστο: Έδεσε το ενός μήνα μωρό του στο τιμόνι και οδηγούσε

Το σοκαριστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Το σοκαριστικό βίντεο που δείχνει έναν πατέρα στην Ταϊβάν, να έχει δέσει το μόλις ενός μηνός μωρό του στο τιμόνι, ενώ οδηγεί, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας αντιδράσεις.
Το βίντεο ανέβασε μάλιστα στο διαδίκτυο η ίδια η μητέρα του παιδιού, ενώ λίγο αργότερα, έσπευσε να το κατεβάσει, λόγω των σχολίων εναντίον τους.
"Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος. Δεν ήμασταν καν στον κεντρικό δρόμο, είχαμε σταματήσει στο πρατήριο καυσίμων", έγραψε η 34χρονη μητέρα από κάτω, προκαλώντας ακόμα περισσότερα αρνητικά σχόλια.
Δείτε το βίντεο:

Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική


Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση του Αντρίκου Παπανδρέου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πλήρωσε 30.000 ευρώ πρόστιμο
Παράλληλα του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του Αντρίκου Παπανδρέου, ενώ κάθε φορά που θα αναφέρεται σε αυτό θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο.
Υπενθυμίζεται πως η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Αντρίκο Παπανδρέου έφτασε στα
δικαστήρια, μετά την αγωγή που υπέβαλε ο τελευταίος σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, με αφορμή τις καταγγελίες του για εμπλοκή του κ. Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες CDS.
Ο κ. Παπανδρέου, διεκδικούσε από τον κ. Καμμένο το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη, με βάση τις δηλώσεις του κ. Καμμένου για εμπλοκή του με τα ασφάλιστρα κινδύνου ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας (CDS).
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος είχε μιλήσει για το ρόλο που διαδραμάτισε ο Αντρίκος Παπανδρέου σε επενδυτική εταιρία που αγόρασε CDS από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ενώ η χώρα όδευε προς τον μηχανισμό στήριξης, αναμένοντας την εκτίναξη των spreads.

Τι έγινε στη δίκη

Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


Οι Έλληνες ψήφισαν άθεο να κυβερνήσει, επειδή έταξε λεφτά –ψίχουλα σε σχέση με τον πραγματικό πλούτο της Ελλάδος- την στιγμή που :

"Όσοι κάτοικοι της Ελλάδος πιστεύουν εις Χριστόν είναι Έλληνες... Όσοι κάτοικοι της Ελλάδος δεν πιστεύουσιν εις Χριστόν είναι μέτοικοι" ....

(Τμήμα Α' της Πρώτης Συνέλευσης της Ανατολικής Χέρσου Ελλάδος ή Οργανισμός του Αρείου Πάγου της Ανατολικής Ελλάδος-15 Νοεμβρίου 1821, Σάλωνα)

Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί. Και βγήκαν ακόμη να’ ποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη και την φοβούνται.”
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

«Φεύγετε εκ μέσου Βαβυλώνος (=σημερινός αντίχριστος τρόπος ζωής) και ανασώζετε έκαστος την ψυχή αυτού» (Ιερεμ.κη’,6). 
 «Έξελθε εξ αυτής ο λαός μου, ίνα μη συγκοινωνήσητε ταις αμαρτίαις αυτής και ίνα εκ των πληγών αυτής μη λάβητε» (Αποκαλ.ιη’,4).


***
Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ " ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ , ΠΩΣ ΕΔΩΣΑΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΑΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ  ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ; 

Η ΝΕΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


απόσπασμα από το άρθρο “Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Ραντεβού με την ιστορία... ή μήπως μοιραία συνάντηση μ’ αυτήν;


"...Κάπου εδώ τελειώνουν τα "άκομψα" και αρχίζουν τα επικίνδυνα "φάουλ". Αφού λοιπόν τους "έπεισε" όλους για την "αριστεροσύνη" του (Τσίπρας), ξεκίνησε για το γραφείο του, όπου θα συνέθετε την πρώτη "αριστερή" κυβέρνηση στην ιστορία. Δυστυχώς γι' αυτόν ο χρόνος δεν τον βοήθησε ...Ο χρόνος, και ο "βιαστικός" Βαρουφάκης.
Πριν καν αποκαλύψει τη σύνθεση της κυβέρνησής τους και τον "προσανατολισμό" της στο θέμα της οικονομίας, που είναι η φλέγουσα προτεραιότητά της, τον "πρόλαβε" ο Βαρουφάκης. Πριν καν αποκαλύψει ο ίδιος, ως Πρόεδρος της κυβέρνησης, τι μέλλει γενέσθαι στο μέγα θέμα τής διαπραγμάτευσης του χρέους, τον "πρόλαβε" ο Βαρουφάκης. Πριν καν αποφασίσει ο ίδιος το πόσο θα τραβήξει την "αγωνία" των δανειστών, "πρόλαβε" ο Βαρουφάκης να τους καθησυχάσει.

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος - του περιβάλλοντος Παπανδρέου, αλλά και των τοκογλύφων τύπου Σόρος - είναι αυτός, ο οποίος "απάντησε" στους εγκληματίες τής Ένωσης πολύ πριν πάρει "θέση" η κυβέρνηση και ο ηγέτης της. Προφανώς αντιλήφθηκε την αγωνία τους και αποφάσισε μόνος του να τους γλιτώσει λίγο χρόνο, εφόσον ο Τσίπρας καθυστερούσε και τους κρατούσε σε αγωνία. Μόνος του λοιπόν - και πολύ πριν από τον πρώτο "αριστερό" Πρωθυπουργό τής χώρας - απάντησε για λογαριασμό τής πρώτης "αριστερής" κυβέρνησης, υποκαθιστώντας τον ...Απάντησε συνολικά και άρα έχοντας γνώση σε ποιους απευθύνεται η καθησυχαστική απάντησή του: ..."Δεν θα επιδιώξουμε αντιπαράθεση με τις Βρυξέλλες και τη Φρανκφούρτη", είπε, ελάχιστες ώρες μετά την εκλογική νίκη τού ΣΥΡΙΖΑ και πολύ πριν οριστεί επισήμως ως ο νέος Υπουργός Οικονομικών.

Εύλογες δεν είναι οι απορίες μας; Έχει μήπως ο Βαρουφάκης κάποιο κληρονομικό "χάρισμα", που το πήρε από τον πατέρα του, ο οποίος τυγχάνει μεγαλουπάλληλος των Αγγελοπουλαίων; Πώς φερόταν σαν να είναι Υπουργός Οικονομικών, πριν ανακοινωθεί κάτι τέτοιο αρμοδίως; Με ποια δικαιοδοσία και ως τι ακριβώς έστειλε διαβεβαιώσεις; Εφόσον δεν είχε κάποιο κυβερνητικό πόστο, μιλούσε σαν κομματικός παράγοντας; Έχει κάποιον θεσμικό ρόλο στο ΣΥΡΙΖΑ; Έχει αναλάβει υπεύθυνος κάποιου τομέα τού κόμματος, ώστε να μιλάει ως ειδικός; Για ποιον λόγο παραμονές μιας διαπραγμάτευσης αποκαλύπτει τα "όριά" του; Είναι γι' αυτόν τόσο άσχημη και κατακριτέα η έννοια της αντιπαράθεσης;

Η Ελλάδα των τεραστίων δυνατοτήτων, ο αγιασμένος μας τόπος, διεκδικεί να υποδουλωθεί από τα νέα αφεντικά του συστήματος, βαπτίζοντας την παράταση ως ανακούφιση κατά τουλάχιστον μία γενιά του χρέους (αέρας κοπανιστός) στο παγκόσμιο σύστημα τραπεζικής υποδούλωσης των λαών.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ! ! ! ΩΣ ΕΔΩ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ !

Ξαναμοιράζονται τα ιμάτια της Ελλάδος κάτω από το νέο καθεστώς χωρίς ένδειξη πραγματικής επαναφοράς σε παραγωγική ανασυγκρότηση με σκοπό την αληθινή αυτάρκεια και απαγκίστρωση από δανειστές. 

Η Ελλάδα των τεραστίων δυνατοτήτων, ο αγιασμένος μας τόπος, διεκδικεί να υποδουλωθεί από τα νέα αφεντικά του συστήματος, βαπτίζοντας την παράταση ως ανακούφιση κατά τουλάχιστον μία γενιά του χρέους (αέρας κοπανιστός) στο παγκόσμιο σύστημα τραπεζικής υποδούλωσης των λαών.


Στο αντίποδα με σταθερό παντοτινό οδηγό την Ορθοδοξία, καλούμε όλους τους Έλληνες σε αδερφοσύνη με σκοπό την ανάσταση του έθνους κάτω από την «ομπρέλα» της Ορθόδοξης Αγίας Εκκλησίας, βασιλεύουσας στην Γη. 

Ο Πύργος του Τέσλα αποκαλύπτεται για πρώτη φορά – Mπορεί να παράγει ενέργεια ώστε να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρης της Ρωσίας! (vid)


Καλά κρυμμένος μέσα στα πυκνά δάση έξω από τη Μόσχα, ο μυστηριώδης «Πύργος του Τέσλα» αποκαλύπτεται για πρώτη φορά από ψηλά, από το ελικοπτεράκι του RT. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ερευνητικό κέντρο της σοβιετικής εποχής, που αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές γεννήτριες ηλεκτρικής ενέργειας παγκοσμίως.

Κατασκευασμένος τη δεκαετία του 1970, ο Πύργος κατασκευάστηκε αρχικά με σκοπό την έρευνα για τις συνέπειες του χτυπήματος από κεραυνό στα αεροσκάφη, καθώς και για την κατασκευή ηλεκτρομαγνητικών όπλων.
Με ύψος που ξεπερνάει τα 150 μέτρα και εμφάνιση που θυμίζει… ταινία επιστημονικής φαντασίας, ο Πύργος που πήρε το όνομα του από τον διάσημο Σέρβο επιστήμονα θα μπορούσε επίσης να παράγει ενέργεια, ικανή να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρης της Ρωσίας!
Όπως αναφέρει το RT, ο Πύργος του Τέσλα δεν εγκαταλείφθηκε ποτέ, καθώς έρευνες και πειράματα διεξάγονται εκεί μέχρι και σήμερα, με τις τελευταίες δοκιμές να αφορούν στην προστασία του πολεμικού αεροσκάφους Sukhoi από τους κεραυνούς…

Καταστάσεις Επιβίβασης: τι έλεγαν Δρίτσας-Κουράκης πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση; Ποια ήταν η Ερώτηση τους στη Βουλή; Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα!


Αποτέλεσμα εικόνας για φωτογραφιες φανταρωνΓια μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι τα κόμματα εξουσίας ακολουθούν την ίδια ακριβώς τακτική: υπόσχονται πριν τις εκλογές και μετά σφυρίζουν αδιάφορα… Υφαρπάζουν την ψήφο αγανάκτησης του λαού και της νεολαίας, ενώ μετά εφαρμόζουν με τη μεγαλύετρη συνέπεια την ταξική πολιτική που πριν είχαν καταγγείλλει!

ΟΣΟΙ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ... ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..,.

14ις λόγοι για τους οποίους πρέπει (;) να υπερασπιζόμαστε την προσπάθεια της Ελληνικής Κυβέρνησης:


1.Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας διαβεβαιώνει τους δανειστές της Ελλάδος από το βήμα της βουλής, ότι θα είμαστε συνεπείς στις οφειλές μας και θα αποπληρώσουμε τα δάνειά μας στο σύνολό τους.

2.Η Κυβέρνηση αφαίρεσε από το λεξιλόγιό της την φράση "διαγραφή χρέους"

3. Εξαφανίζεται η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου που υποτίθεται ότι θα εξέταζε ποιο χρέος είναι παράνομο και πρέπει να διαγραφεί και ποιο νόμιμο.

4. Ο Γιάννης Βαρουφάκης προσλαμβάνει την εταιρία LAZARD (υπεύθυνη του καταστροφικού PSI το οποίο καταλήστεψε τα ασφαλιστικά ταμεία και πτώχευσε τους μικροομολογιούχους). Η Lazard κανονικά θα έπρεπε να ήταν υπό τον έλεγχο της ελληνικής δικαιοσύνης και της ανακριτικής έρευνας για το ρόλο της στην εθνική μας τραγωδία. Αντί γι' αυτό προσελήφθη για να συνεχίσει να παίζει τον ίδιο ρόλο.


5.Ο Γ.Βαρουφάκης ξαφνιάζει το σύνολο των ψηφοφόρων του και δηλώνει οτι : «ανυπομονώ να συναντήσω όχι μόνο τον υπουργό Οικονομικών , αλλά την ευφυή προσωπικότητα»… «τον διανοούμενο που βρίσκεται πίσω από το οικοδόμημα της ΕΕ και της νομισματικής ένωσης , τον δόκτορα Σόιμπλε» και άλλα παρόμοια!

6. Ο Γ.Βαρουφάκης κάνει στροφή 180 μοιρών και από την κατάργηση των μνημονίων, ξαφνιάζει ακόμα και τους συναδέλφους του και δηλώνει στον κ.Σόϊμπλε ότι συμφωνεί με το 60-70% των μεταρρυθμίσεων του μνημονίου -που κατά τα άλλα φέρνει ύφεση-. Ενώ έπειτα από κατακραυγή βουλευτών του Σύριζα όπως ο Κώστας Λαπαβίτσας, δηλώνει ότι εννοούσε τις μεταρρυθμίσεις κατά της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής. Τέτοιες μεταρρυθμίσεις ωστόσο δεν αναφέρονται πουθενά στο μνημόνιο.

7. Η Κυβέρνηση συνεχίζει την εφαρμογή του προϋπολογισμού της προηγούμενης Κυβέρνησης ο οποίος είναι μνημονιακός, υφεσιακός, περιλαμβάνει μέτρα λιτότητας, ενώ έχει συνταχθεί από τους δανειστές της Ελλάδος. Η άμεση αύξηση του βασικού μισθού στα 751 ευρώ μετατρέπεται σε σταδιακή αύξηση βασικού μισθού (ως το τέλος του 2016)

Όλοι φόρεσαν τα κέρατα (του διαβόλου) στα Grammys


Προφανώς υπάρχουν αρκετά άτομα σε αυτόν τον κόσμο που ξοδεύουν τον χρόνο τους για να παρακολουθήσουν σκουπίδια του στυλ «τελετή απονομής βραβείων Grammy». Οι πολυδιαφημιζόμενες αυτές «τελετές» λειτουργούν τα τελευταία χρόνια, ως πλατφόρμα προώθησης του αποκρυφισμού, της χριστιανοφοβίας και της ομοφυλοφιλικής ατζέντας με ένα "γκλάμουρ" περιτύλιγμα (δες εδώ κι εδώ). Στο φετινό show υπήρχε πληθώρα κεράτων που φόρεσαν στο κεφάλι τους με μεγάλη προθυμία και «ευθυμώντας» τα άτομα που πήγαν εκεί.
Η μόνη μάλιστα, «καλλιτέχνις» που τα φορούσε συνεχώς και δεν ήθελε να βγάλει, ήταν η "ποπ τραγουδίστρια" (και πρώην χριστιανή!) Katy Perry.
Για να μην μείνει με την απορία το κοινό γιατί πρέπει να φοράει κέρατα διαβόλου, (όχι ότι είχαν πρόβλημα) τους ενημέρωσαν ότι τους δόθηκαν για να συνοδεύσουν την παράσταση του "Highway to Hell", των AC / DC.

Ίσως όλοι οι άνθρωποι να μην είναι ικανοί να αγαπήσουν.. Γιατί η αγάπη είναι υπόθεση ψυχής!!! Ο σεβασμός όμως σε μια ψυχή, είτε ανθρώπου, είτε ζώου θα έπρεπε να είναι ΝΟΜΟΣ!!


Υιοθέτησε και Σώσε ένα ζώο ΤΩΡΑ !!!


Ίσως όλοι οι άνθρωποι να μην
είναι ικανοί να αγαπήσουν..
Γιατί η αγάπη είναι 
υπόθεση ψυχής!!!
Ο σεβασμός όμως σε μια ψυχή,
είτε ανθρώπου, είτε ζώου
θα έπρεπε να είναι ΝΟΜΟΣ!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...