Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΡΙΚΗ!!!ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!!!!!Εν αναμονή της συμφωνίας για παράταση του 2 Μνημονίου, και την ανακοίνωση του 3 Μνημονίου μέσα στο 2015, η κυβέρνηση Σύριζα φέρνει και ένα πρωτόγνωρο Μνημόνιο που θα... εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και θα αφορά τον διαχωρισμό του Ελληνικού κράτους από την Ορθοδοξία και την Εκκλησία.

Η Ορθοδοξία στην Ελλάδα είναι αυτή που εμποδίζει τα σχέδια του Σατανά, και πρέπει να εξαληφθεί με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο προβλέπει το διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Πολιτισμού Αρειστίδη Μπαλτά «η Εκκλησία και κράτος πρέπει να διαχωριστούν αλλά αυτή η πορεία είναι μακριά και δύσκολη. Τα βήματα προς την κατεύθυνση ανεξαρτησίας κράτους- εκκλησίας μπορούν να γίνουν σύντομα».


Τα ΜΜΕ θέλουν τους ανθρώπους να αισθάνονται θυμό, φόβο και μίσος.

Τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν ενεργά να προκαλέσουν αρνητικά συναισθήματα. Θέλουν τους ανθρώπους να αισθάνονται θυμό, φόβο και μίσος.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διοικούνται από εκείνους που ελέγχουν την κοινωνία. Ένας στόχος είναι να διαιρέσουν και να κατακτήσουν την κοινωνία. Γινόμαστε αναποτελεσματικοί συν-δημιουργοί ενός ειρηνικού και «δίκαιου» πλανήτη. 

Οι φοβισμένοι άνθρωποι εύκολα χειραγωγούνται. Οι άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα και να μπαίνουν σε χρέος για να αγοράσουν πράγματα και να κερδίσουν προσωρινή ευτυχία. Υπάρχουν πιθανώς πολλοί λόγοι. Αλλά φαίνεται να είναι το modus operandi των ισχυρών οργανώσεων για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα χάους, επικείμενου κινδύνου, δυσπιστίας ... χαμός και κατήφεια σε γενικές γραμμές. 

Δεν είναι απολύτως σαφής ο λόγος που χρησιμοποιούν αυτή την τακτική, αλλά έχω πλήρη επίγνωση ότι έχουν ενσταλάξει ενεργά τα αρνητικά συναισθήματα. Είναι προφανώς μια τεχνική κοινωνικού ελέγχου ίσως οι δαίμονες που υπηρετούν τρέφονται από τα αρνητικά μας αισθήματα

Υποθέτω ότι αν αυτοί δημιουργούν συνεχώς εχθρούς για να φοβούμαστε και να πολεμάμε, δεν θα στρέψουν τις σκέψεις μας προς την κατεύθυνση αυτών που πραγματικά κινούν τα νήματα. Είναι ένα θέμα που αξίζει βαθιά μελέτη.

Πως το λέγατε; επονείδιστο και επαχθές χρέος ;


 Πως το λένε τώρα ??Τι θα κάνατε ??? λογιστικό έλεγχο ??? Πότε είπατε θα αρχίσει ??? Την επόμενη μέρα των εκλογών??? 
Χρειάζεται, ακόμα, άμεση ανακεφαλοποίηση με ομόλογα γης που θα δοθούν από την κρατική περιουσία. Εξάλλου η κρατική και η δημόσια περιουσία ανήκει στον ελληνικό λαό και δεν ανήκει ούτε στους τραπεζίτες, ούτε στους δανειστές, ούτε στους τοκογλύφους.

ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ...

Συμφωνία που απλά "αλλάζει όνομα" στο Μνημόνιο ή μια συμφωνία που θα σώσει τη χώρα;

Μπορεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να επανέλαβε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου -μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής- πως ούτε τρόικα ούτε μνημόνιο υπάρχει πλέον και σημείωσε ότι κανείς ξένος ηγέτης δεν αναφέρθηκε στην τρόικα στη Σύνοδο Κορυφής, αλλά το ζήτημα είναι πόσο αυτοί οι αφορισμοί εμπεριέχουν ουσία.
Οι Γερμανοί λένε ότι "Το Μνημόνιο θα συνεχιστεί όπως ήταν κατά 70% και το υπόλοιπο 30% θα αλλάξει απλά"
Το μνημόνιο θα αντικατασταθεί από ισοδύναμα μέτρα (ποια ισοδύναμα, άραγε;):

Σφοδρή επίθεση των «Δεν Πληρώνω» κατά Βαλαβάνη για τους φόρους

76785678567_748959475Σκληρή επίθεση κατά της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη εξαπέλυσε το κίνημα «Δεν πληρώνω» με αφορμή τις δηλώσεις της με τις οποίες κάλεσε τους φορολογούμενους να πληρώσουν φόρους και να ρυθμίσουν οφειλές, επικαλούμενη το πατριωτικό τους καθήκον.
Ο πρόεδρος του κινήματος «Δεν Πληρώνω» Βασίλης Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Star δήλωσε με έμφαση: «Οταν ακούμε την έκφραση πατριωτικό καθήκον σφιγγόμαστε λιγάκι, γιατί την είχε χρησιμοποιήσει ο Μουσολίνι όταν ζητούσε θυσίες από τους Ιταλούς και πουλούσαν τις βέρες τους».

Τι έγινε ρε μάγκες;.... Που είναι οι αγώνες σας ενάντια στην καταπίεση του κατεστημένου, και την υποστήριξη που δείχνατε στα κατώτερα κοινωνικά στρώματα;


Τι έγινε ρε μάγκες;.... Που είναι οι αγώνες σας ενάντια στην καταπίεση του κατεστημένου, και την υποστήριξη που δείχνατε στα κατώτερα κοινωνικά στρώματα;ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ... ΔΙΑΔΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑ!

Διαβάστε τι έγραφε η Βαλαβάνη για το χρέος και το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ... τώρα μας λέει ναπληρώσουμε τους φόρους μας... τα σχόλια περιττεύουν

ΧΡΕΟΣ : ΕΛΕΓΧΩ, ΔΙΕΚΔΙΚΩ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Με το διαρκώς επιδεινούμενο Μνημόνιο να πλησιάζει τα πρώτα του γενέθλια σ΄ ένα τοπίο προϊούσας κοινωνικής ερήμωσης, με την επίσημη ανεργία να ξεπερνάει για πρώτη φορά την κόκκινη γραμμή του 15%, με τη οικονομική και άλλη βία στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων αφόρητη, με το μέλλον κλειστό στην ελπίδα ταυτόχρονα για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και πριν απ’ όλα για τους νέους ανθρώπους, η κυβέρνηση επεκτείνει μια μερική εσωτερική στάση πληρωμών υπέρ των δανειστών και σε βάρος του λαού. Ταυτόχρονα ό,τι έχει απομείνει από κοινωνικό κράτος και δημόσια περιουσία παίρνουν σειρά εκπλειστηριασμού.

Η… KOLOTOUMBA ΕΓΙΝΕ, ΤΟ ΝΕΟ… ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ!


Όπως όλα δείχνουν, εχθές το βράδυ έγινε η (αναμενόμενη από τους μη αφελείς…) κωλοτούμπα (αγγλιστί kolotoumba, όπως την έγραφαν τα ξένα ΜΜΕ… πριν ακόμα από τις εκλογές) και τις επόμενες μέρες –μάλλον τη Δευτέρα- ανακοινώνεται και επισήμως το νέο Μνημόνιο, που όμως θα λέγεται… αλλιώς.

Τα χαμπέρια έσπευσε να τα ανακοινώσει ο συνήθως… φουριόζος υπουργοπάνος, στον διαδικτυακό του λογαριασμό: «Πριν από λίγο στις Βρυξέλλες η σταθερή στάση της κυβέρνησης το μήνυμα των πολιτών της Ευρώπης και η ομοψυχία των Ελλήνων έφερε την δικαίωση».

Σημαντική παρατήρηση: έτσι ακριβώς ξηγιόταν και ο Καρατζαφέρης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, έσπευδε να ανακοινώσει πρώτος τις αποφάσεις της, για να δείξει ότι είναι… σπουδαίος κι ότι αυτός κάνει… κουμάντο!
Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες του νέου Μνημονίου -η τελική διαμόρφωσή του θα γίνει από τεχνικά κλιμάκια των δύο πλευρών- αλλά οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για μείγμα 70% παλαιό και 30% καινούργιο πρόγραμμα, στο οποίο θα υπάρχουν και κάποια ασήμαντα «τυράκια» για να τα χρησιμοποιήσουν οι Τσιπροκαμμένοι προς θριαμβολογία. Σε κάθε περίπτωση, το νέο Μνημόνιο δεν πρόκειται να βελτιώσει τη ζωή των Ελλήνων, ούτε κατ’ ελάχιστο!

ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ «BLUE BOOK» ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!


Για πρώτη φορά ολοκληρωμένα, χιλιάδες υποθέσεις από το περιβόητο «Μπλε Βιβλίο» βγαίνουν επιτέλους στο φως! Τα άκρως ενδιαφέρουσα αρχεία για τα UFO, που για ολόκληρες δεκαετίες ήταν κρυμμένα στα συρτάρια των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ αλλά ποτέ δεν είχαν χαρακτηριστεί ως «απόρρητα», αρχές του 2015 βγήκαν όλα μαζί για πρώτη φορά στο διαδίκτυο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...