Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... ΨωμΊ- Ελιά και Κώτσο Βασιλιά-ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ!!!!

Δηλώσεις στο πρακτορείο Reuters έκανε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σχετικά με τις εξελίξεις του ελληνικού ζητήματος και ειδικά για τις κινήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
tzigger_2008_4_22_16_26_44_bΣύμφωνα με αυτές, ο κ. Βαρδινογιάννης είπε πως είναι «βάσιμη η στάση» της κυβέρνησης Τσίπρα να επιτεθεί «ενάντια σε ένα συγκεκριμένο καθεστώς που έπαιξε σημαντικό ρόλο και επηρέασε με αρνητικό και διεφθαρμένο τρόπο το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα».
Την ίδια ώρα, τόνισε πως η αντιμετώπιση της διαφθοράς θα έχει θετικό αντίκτυπο στην οικονομική ανάπτυξη και την εμπιστοσύνη προς τις επιχειρήσεις.
Επιπλέον, επισήμανε: «Η ιδιοκτησία και διαχείριση μίας επιτυχημένης παγκοσμίως επιχείρησης δεν σημαίνει ότι είσαι ολιγάρχης».
Ο κ. Βαρδινογιάννης κατέληξε λέγοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στη νέα κυβέρνηση και τόνισε: «Προσωπικά καλωσορίζω τον τρόπο προσέγγισης όπου το “fair play”, οι νόμοι και οι κανονισμοί θα υπερισχύσουν».

Δείτε το μπουγέλωμα του υποψήφιου προεδρου…. Παυλόπουλου.
Από "Τζεντάι" Πρόεδρος. Βρε Αλέξη είπαμε είναι "γλάστρα" ο Πρόεδρος της δημοπρασίας αλλά εσύ το παράκανες. Μα τον Πάκη; Είναι δυνατόν; Πείτε μου πως μας κάνετε πλάκα. Δυστυχώς αγάπη μου το άκουσα με τα αυτιά μου. Κι όχι, δεν ήπια γουλιά. Ισχύουν αυτά που είπαμε για κάθε νεοδημοκράτη που ψήφισε μνημόνιο. Αντίο δικαιοσύνη, αντίο "έξοδος από Μνημόνια", αντίο ζωή.

Συν ότι ο Πάκης θα είναι ο πρώτος Πρόεδρος της Δημοκρατίας που θα θέλει σκάλισμα. Δε θα μεταφέρεται, θα μεταφυτεύεται. Αντί να τον χαιρετούν θα τον ποτίζουν. Βάλτε ρε παιδιά ένα ζαρζαβατικό της προκοπής. Όχι Προκόπη, της προκοπής είπαμε. Βάλτε άνηθο, σέλινο, βάλτε ένα ματσάκι μαϊντανό που πάει με όλα, μη μας το κάνετε αυτό. Δεν τρώγεται ο Παυλόπουλος θα χαλάσει η σούπα.

Μετά από αυτό θα αρχίσω το κάπνισμα. Ο Παυλόπουλος των "γαλάζιων παιδιών" Πρόεδρος! Αν μου το έλεγε κάποιος δημοσιογράφος θα του έλεγα να πάει να κοιταχθεί σε γιατρό. Ναι, τώρα τα είδα όλα και θέλω εγώ γιατρό επείγοντος καρδιολόγο. Κι ο Προκόπης ανθοπώλη να τον ετοιμάσει για το Προεδρικό.

"Συγχαρητήρια" εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ χειρότερη επιλογή ήταν μόνο ο Καραμανλής. Το πάτε για τούμπα έτσι; Πάτε να βάλετε τον Πάκη για να ξαναρχίσουν τα Προεδρικά Διατάγματα; Βάλτε και τη Βούλτεψη, δώστε και στον Άδωνη κάνα υπουργείο, α! και στο Σαμαρά μια θεσούλα. Να βολευτούν όλοι οι γαλάζιοι.

Μόλις χάσατε μια ιστορική ευκαιρία. Αυτή η χώρα θα πάει από την πολλή "αξιοκρατία". Θα το μετανιώσετε γιατί ο νεοδημοκράτης μπορεί όσο εσείς είστε ισχυροί να συνεργάζεται, αλλά μόλις μυριστεί αδυναμία θα σας τη φέρει. Να το θυμάστε αυτό.

Πείτε την αλήθεια, τον επιλέξατε γιατί είναι "τσαμπουκάς αντιμνημονιακός" και θα τα πει χύμα στους ξένους ε; Με ποιό σκεπτικό το κάνατε; Βάλατε κλήρο και έπεσε ο λαχνός στον Παυλόπουλο; Ο Μητσοτάκης έκανε την κλήρωση;

Προπαγάνδα εξαπάτησης από τον ΣΥΡΙΖΑ.Μνημόνιο και δανειακή σύμβαση πάνε «πακέτο»


Small_img_17041
Μπορεί να διαχωριστεί το Μνημόνιο από τη δανειακή σύμβαση; Μπορείς να καταργήσεις (νομοθετικά, φυσικά) το Μνημόνιο και να κρατήσεις τη δανειακή σύμβαση; Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνη η πολιτική δύναμη που υποστηρίζει πως ναι, μπορεί να διαχωριστεί η δανειακή σύμβαση από το Μνημόνιο. Να «ακυρωθεί», όπως λέει, το Μνημόνιο, γιατί αυτό είναι ζήτημα της εσωτερικής ελληνικής «έννομης τάξης» και άπτεται των κυριαρχικών δικαιωμάτων της ελληνικής δημοκρατίας. Και να κρατηθεί η δανειακή σύμβαση, διότι είναι επωφελές και το περιβόητο PSI και η ανακεφαλαίωση των τραπεζών. Απλά, όπως εξηγεί στις ομιλίες του ο Αλ. Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ «θα επαναδιαπραγματευθεί τους δυσμενείς όρους της δανειακής σύμβασης» και μετά θα κάνει και συνολική αναδιαπραγμάτευση του χρέους, στο πλαίσιο μιας ευρωπαϊκής λύσης που θ’ αφορά όλες τις χώρες.

Αφήνουμε στην άκρη το γεγονός ότι μέχρι και πριν τις τελευταίες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για καταγγελία του Μνημόνιου και της δανειακής σύμβασης, την οποία έλουζε με διάφορα κοσμητικά, και μένουμε μόνο στην τωρινή του θέση, ότι μπορεί να ακυρώσει με νόμο το Μνημόνιο, χωρίς αυτό να θίξει τη δανειακή σύμβαση, η οποία θα συνεχίσει να εκτελείται κανονικά.

Μνημόνιο και δανειακή σύμβαση είναι ενιαία και αδιαίρετα. Το Μνημόνιο αποτελεί ΟΡΟ της δανειακής σύμβασης. Εκτός αυτού, το Μνημόνιο δεν αποτελεί μόνο νόμο της ελληνικής «έννομης τάξης», αλλά νόμο κοινοτικής ισχύος, καθώς περιλαμβάνεται σε σειρά αποφάσεων του Συμβουλίου (μετά από αποφάσεις συνόδων κορυφής της ΕΕ). Ολ’ αυτά αναφέρονται αναλυτικά και στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχέδιου με το οποίο ψηφίστηκε το Μνημόνιο-2 και οι νέες δανειακές συμβάσεις (Ν. 4046/2012). Και είναι πραγματικά απορίας άξιο που κανένας δεν βγαίνει να πει στους ΣΥΡΙΖΑίους «λέτε ψέματα». Ας τα πάρουμε, όμως, με τη σειρά.
Πακέτο Μνημόνιο και δανειακή σύμβαση

«Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον Παυλόπουλο»...

170215 PAKISΚαι το όνομα αυτού… Προκόπης, ή αλλιώς Πάκης Παυλόπουλος. Ο πρώην βουλευτής της ΝουΔου, που άφησε την δική του ιστορία τον Δεκέμβριο του 2008 ως υπουργός Δημοσίας Τάξεως. Θυμόμαστε όλοι την αντίδραση του την νύχτα της 6ης Δεκεμβρίου, όταν εξήλθε από την πολύωρη σύσκεψη για την αντιμετώπιση των πρωτοφανών βίαιων ταραχών στο κέντρο της Αθήνας. Τότε είχε δηλώσει «πως ο Ελληνικός λαός πρέπει να αισθάνεται ασφαλής αφού η πολιτεία θα προστατεύσει τις ζωές, τις περιουσίες των πολιτών αλλά και την έννομη τάξη». Αποτέλεσμα; Οι καταστροφές, οι εμπρησμοί, οι λεηλασίες, οι επιθέσεις σε καταστήματα, κρατικά κτήρια ακόμη και σε χριστουγεννιάτικα δέντρα και φάτνες(!) να επεκταθούν σε ολόκληρη την χώρα και να κρατήσουν σχεδόν για ένα μήνα. Για ένα μήνα η χώρα είχε παραλύσει με συγκεντρώσεις αριστεριστών, στις οποίες πρωτοστατούσαν οι «περίφημες συνιστώσες» που σήμερα έχουν τον έλεγχο της χώρας. Σχεδόν κάθε βράδυ οι πόλεις και οι Έλληνες βρισκόντουσαν στο έλεος των κουκουλοφόρων. Στο κέντρο της Αθήνας τα σημάδια από τις καταστροφές είναι εμφανή ακόμη και σήμερα. Και όμως ούτε ο τότε πρωθυπουργός τον πέταξε από την θέση του, ούτε ο ίδιο ένοιωσε την ανάγκη να παραιτηθεί μετά την αποτυχία του… ίσως βέβαια για εκείνη την στάση του να επιβραβεύθηκε σήμερα από τον αριστερό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ο κύριος Πάκης όμως, μας είχε εντυπωσιάσει και με τις δηλώσεις του για τους λαθρομετανάστες, όταν αποδείχθηκε αριστερότερος των συριζαίος (αν και… δεξιός) στο δελτίο του ΑLPHA τον Μάιο του 2007. Τότε είχε δηλώσει πως «ευχαριστεί τους μετανάστες που διάλεξαν την Ελλάδα για να ζήσουν» και να «αγωνιστούν μαζί μας για μία καλύτερη κοινωνία». Μόνο που ξέχασε να ευχαριστήσει και τον ανήλικο-ενήλικο Αχμέτ Βακάς που βίασε την μικρή Μυρτώ…... 

30 Πράγματα Που Πρέπει Να Σταματήσεις Να Κάνεις Στον Εαυτό ΣουΟπως είπε η Μαρία Ρόμπινσον κάποτε: «κανείς δεν μπορεί να γυρίσει πίσω τη ζωή και να κάνει μια νέα αρχή, αλλά μπορεί σήμερα να κάνει ενα νέο τέλος» Τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να είναι πλησιέστερα στην αλήθεια. Αλλα πριν να ξεκινήσεις αυτή τη διαδικασία της αλλαγής πρέπει να σταματήσεις να κάνεις τα πράγματα που σε πηγαίνουν πίσωΜερικές ιδέες για να ξεκινήσεις :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...