Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ...!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ...;;; ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΠΑΝΤΟΥ...


-Δωρεάν μετακινήσεις με λεωφορεία σε ζευγάρια συνταξιούχων φοιτητών
-Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ σε χαμηλόμισθους που δεν διαθέτουν δικό τους σπίτι
-Στις 12,000 ευρώ το αφορολόγητο για όλους τους έλληνες με εισοδήματα κάτω των 2,500 ευρώ ανά έτος.
-Διαγραφή οφειλών προς το δημόσιο με απλή επίδειξη της φορολογικής ενημερότητας

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.... ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Μ@Λ@ΚΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ... ΤΣΙΠΡΑΣ 11/11/2012Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ... 11/11/ 2012 ΩΡΑ 22:50:

"Η ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ"
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ... ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ...!!!
 

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΕΛΟΣ...Ο ΕΝΦΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

Τσίπρα, πήγες να σκίσεις μνημόνιο και τελικά  εσκισες μονο 1-2 κουτες ροζ καλτσον 

Το γεγονός ότι ο ΕΝΦΙΑ όχι μόνο δε φεύγει, αλλά επί της ουσίας θα παραμείνει με ελαφρές τροποποιήσεις και από την νέα κυβέρνηση άφησε να εννοηθεί η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.

10 ερωτήσεις που θα σας βάλουν σε σκέψεις σχετικά με το παγκόσμιο χρέος.


Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε έναν με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1000 ευρώ.
Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το 50% του μισθού του.

Βάσει ποιας λογικής θα κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει; Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500;

Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει με το ΔΝΤ.

Εμείς

Artist: Molly Strohl
Εμείς
Οι εγκλωβισμένοι του Χθες
Στο φρικαλέο τριγμό του Σήμερα
Επικαλούμαστε ένα διωγμό
Ένα ανάθεμα
Ή μια ανάσα εφιάλτη
Για να επιστρέψουμε εκεί
Όπου βιώνουμε το Υπέροχο
Το Απόλυτο
Το Αληθινό
Και κατοικία μας είναι
Όχι ο χρόνος
Ούτε ο πόνος
Αλλά οι στίχοι απ’τα τραγούδια
Των βάρδων…

«Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟY EUROGROUP ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ» Ανακοίνωση βόμβα από την Κομμουνιστική Τάση ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει αλλαγή ηγεσίας, καλεί τους βουλευτές να μην ψηφίσουν τη συμφωνία

SOOC/ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣ
Με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «υποταγή» τη συμφωνία στο Eurogroup, ενώ ζητάει ευθέως να γίνει Συνέδριο του κόμματος, αλλά και αλλαγή ηγεσίας.
Επιπλέον, η κομμουνιστική Τάση, στο κείμενο που ανέβηκε μετά τη συμφωνία στο Eurogroup στην ιστοσελίδα marxismos.com καλεί τους βουλευτές να μην ψηφίσουν την απόφαση-συμφωνία του Eurogroup.
Αναλυτικά το κείμενο μετά τη συμφωνία:

Συμβουλές για τα Σαρακοστιανά


laganΕνόψει της Καθαρής Δευτέρας και γενικότερα της Σαρακοστής, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, παραθέτετις συμβουλές της  προς τους καταναλωτές συστήνοντας την προσοχή τους στις αγορές σχετικά με την ποιότητα των ειδών που κατ΄ εξοχή καταναλώνονται κατ” έθιμον εκείνες τις ημέρες.

(1) ΛΑΓΑΝΑ: Παραδοσιακό προϊόν της Καθαρής Δευτέρας, με πρωταγωνιστικό ρόλο στις αγορές μας. Λόγω της μεγάλης ζήτησης που έχει την Καθαρή Δευτέρα, συνιστάται στους καταναλωτές να προσέχουν ιδιαίτερα το ψήσιμό της. Γιατί μια άψητη και όχι καλής κατεργασίας λαγάνα προκαλεί στομαχικές διαταραχές, Επίσης θα πρέπει να γίνει έρευνα αγοράς, καθώς η τιμή παίζεται από Αρτοποιείο και Πρατήρια ΄Αρτου, αλλά και Ζαχαροπλαστεία ή Σούπερ Μάρκετ. Θα πρέπει να αγοράζουμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε, καθώς η τιμή της είναι υψηλή.
(2) ΧΑΛΒΑΣ: Προσέχουμε η ημερομηνία ανάλωσης. τις ενδείξεις επί της συσκευασίας, α) τα συστατικά του (ταχίνι, ζάχαρη, σοκολάτα, βανίλια, κακάο, ξηροί καρποί κ.λ.π.) β) την τιμή πώλησης, γ) ημερομηνία ανάλωσης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...