Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015

Δελαστίκ: Τους έλιωσαν οι Γερμανοί! Τσίπρας – Βαρουφάκης σύρθηκαν γονατιστοί μπροστά στην Καγκελάριο


Το άρθρο δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “Πριν” και το υπογράφει ο Γιώργος Δελαστίκ.
Τους έλιωσαν οι Γερμανοί!
Υπόδουλοι στο Δ΄ Ράιχ θα παραμείνουν οι Έλληνες και με την κυβέρνηση Τσίπρα – και μάλιστα χωρίς να πάρουν ούτε καν ανάσα ανακούφισης στο αστικό πλαίσιο που εκπροσωπούσαν οι προεκλογικές υποσχέσεις του Προγράμματος της Θεσσαλονίκης.
delastikΑυτό είναι το συμπέρασμα της παράδοσης άνευ όρων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην ευρωομάδα τη νύχτα της Παρασκευής. Μέχρι και να νομοθετούν οποιοδήποτε φιλολαϊκό μέτρο τους απαγόρευσαν οι Γερμανοί και οι του ΣΥΡΙΖΑ το αποδέχθηκαν!
Ούτε ένα μήνα δεν κατόρθωσαν να αντισταθεί η κυβέρνηση στις πιέσεις του Βερολίνου!
Η επίσημη τελετή παράδοσης της κυβέρνησης Τσίπρα θα ολοκληρωθεί αύριο, όταν προς μεγάλη χαρά των σύγχρονων «γερμανοτσολιάδων» και των πάσης φύσεως συνεργατών των γερμανικών αρχών κατοχής η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα υποβάλει ευπειθώς και γονατιστή τον πλήρη κατάλογο των αντιλαϊκών μέτρων και θα προσπαθήσει να επιβάλει εναντίον του ελληνικού πληθυσμού.
Η καγκελαρία του Βερολίνου θα αποφασίσει πόσα ακόμη μέτρα αντιλαϊκού χαρακτήρα θα συμπεριλάβει στη λίστα του τετραμήνου, κατά τη διάρκεια του οποίου η γερμανική κυβέρνηση θα αποφασίσει και θα επιβάλει στην κυβέρνηση Τσίπρα το νέο τετραετές Μνημόνιο, με νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, νέες περικοπές στην παιδεία και στην υγεία, νέες περικοπές στα κοινωνικά επιδόματα σε όλους τους τομείς.
«Στον Καιάδα οι γέροι και οι σακάτηδες Έλληνες!» είναι το πασίγνωστο δόγμα των Γερμανών και αυτό θα κληθεί να εφαρμόσει η κυβέρνηση Τσίπρα, όσο κι αν δεν συμφωνεί με αυτό.
Εξάλλου, μετά τη μοιραία παράδοση της Παρασκευής, μοναδικός στόχος της κυβέρνησης Τσίπρα δεν είναι άλλος από την παραμονή της στην εξουσία, οποιοδήποτε κόστος κι αν έχει αυτό για το λαό.
Η κυβέρνηση Τσίπρα είχε ήδη παραδοθεί προτού καν αρχίσει η ευρωομάδα, με το περιεχόμενο της επιστολής Βαρουφάκη που αναιρούσε όλα όσα είχαν πει προεκλογικά ο πρωθυπουργός και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. «Οι ελληνικές αρχές τιμούν τις οικονομικές υποχρεώσεις της Ελλάδας προς όλους τους πιστωτές» αναφέρεται στην επιστολή.
Καλά, η διαγραφή του χρέους πού πήγε; Πώς εξαφανίστηκε;

Γενετικές έρευνες αποδεικνύουν ότι οι Έλληνες είμαστε αυτόχθονες


«Η πόλη μας ομολογείται (αναγνωρίζεται) ως η αρχαιότατη, ….Γιατί εμείς κατοικούμε σ’αυτήν την πόλη, χωρίς να διώξουμε από εδώ άλλους, ούτε την βρήκαμε έρημη, ούτε έχουμε συγκεντρωθή μιγάδες από πολλά έθνη, αλλά η καταγωγή μας είναι τόσο καλή και γνήσια, ώστε την γή από την οποία γεννηθήκαμε, την ίδια κατέχουμε χωρίς καμία διακοπή(όλον το χρόνο),επειδή είμαστε αυτόχθονες και μπορούμε να ονομάσουμε την πόλη με τα ίδια ονόματα που δίνει κάποιος στους πλησιέστερους συγγενείς του».

Ισοκράτους Πανηγυρικός, 23-24 (380 π.Χ)

Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την ανάρτηση όχι για να αποδείξουμε, όπως θα ισχυριστεί κάποιος αριστερός ή "προοδευτικός", ότι είμαστε ανώτεροι από κάποιους άλλους λαούς γενετικά. Αυτό δεν το είπαμε ποτέ άλλωστε σε αυτό το blog. Ούτε επιδιώκουμε κάτι τέτοιο.

Όμως διαφορές μεταξύ των φυλών υπάρχουν και γενετικά. Όπως
υπάρχουν γενετικές και μεταξύ των εθνών εννοείται.

Γιατί όμως είναι σημαντικό να αποδείξουμε ότι έχουμε το ίδιο γενετικό υλικό με τους πρώτους κατοίκους αυτής της περιοχής που ονομάζεται Ελλάδα; Γιατί είμαστε αυτόχθονες. Δεν διώξαμε κανέναν όταν ήρθαμε να κατοικήσουμε εδώ. 

Αναπτύξαμε τον πολιτισμό μας και τον διατηρήσαμε διαδίδοντας τον για χιλιάδες χρόνια. 

Δεν είμαστε "Τουρκόσποροι", δεν είμαστε μπάσταρδοι που λένε οι πληρωμένοι υπέρμαχοι της Παγκοσμιοποίησης που επιδιώκει την ομογενοποίηση της ανθρωπότητας. 

Οι γενετιστές βλέπουν πίσω στο χρόνο σε βάθος χιλιετηρίδων την καταγωγή ενός ανθρώπου με βάση τις μεταλλάξεις στο DNA. Μεταλλάξεις που συνέβησαν χωρίς την ανθρώπινη επέμβαση.

Σήμερα οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να μας ομογενοποιήσουν τεχνητά. Να προκαλέσουν τεχνητές μεταλλάξεις κυρίως στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό μέσω της επιβολής του πολυφυλετισμού και της πολυπολιτισμικότητας.

Είμαστε εμείς οι Έλληνες, η γενετική συνέχεια όλων αυτών των ανθρώπων που έζησαν σε αυτό το τόπο δεκάδες χιλιάδες χρόνια και ανέπτυξαν σε βάθος χιλιετιών τον κορυφαίο πολιτισμό του πλανήτη που αποτέλεσε τη βάση του σύγχρονου πολιτισμού. 

Είμαστε οι γενετικοί απόγονοι εκείνων ακριβώς των πληθυσμών απ' τους οποίους δημιουργήθηκαν αποικίες για πρώτη φορά σε όλη την Ευρώπη. Αποικίες που προσέφεραν πολιτισμό, κυρίαρχο πολιτισμό και που μέχρι σήμερα στις περιοχές αυτές αποδείχθηκε μέσω της γενετικής ότι υπάρχει η σφραγίδα του DNA των Ελλήνων.

Σε αυτό το σημείο θα παραθέσουμε τα λόγια ακριβώς του καθηγητή κ. Τριανταφυλλίδη, που τον χαρακτήρισαν άμεσα οι "προοδευτικοί" κύκλοι ως "ρατσιστή" γιατί φρόντισε ο ίδιος να διαλύσει με τα λεγόμενά του κάθε υπόνοια "ρατσισμού" στις γενετικές έρευνες που παρουσιάζει στο βίντεο. 

Είπε επί λέξη: «Δεν υπάρχουν γενετικές ενδείξεις επιμειξίας των Ελλήνων με άλλες ανθρώπινες «φυλές» και βάζω τη λέξη φυλές σε εισαγωγικά γιατί η γενετική δεν παραδέχεται την ύπαρξη φυλών και θα πρέπει σε αυτό το σημείο επειδή τόσα πολλά γράφονται στο διαδίκτυο να υπενθυμίσω σε όλους ότι η εθνική ιθαγένεια είναι θέμα πολιτισμού, παιδείας, θρησκείας, γλώσσας και συνειδήσεως και δεν εντοπίζεται στο DNA στο αίμα ή την βιολογική διαδοχή, δεν είναι θέμα γενετικών προσμείξεων γιατί πολλοί παρερμηνεύουν αυτά τα αποτελέσματα και γράφουν τρελά πράγματα στο διαδίκτυο.»

Εμείς συμφωνούμε με τον κ. καθηγητή.

Οι Έλληνες δεν ορίζονται μόνο απ' την γενετική τους καταγωγή. Ορίζονται και απ' τον πολιτισμό, την παιδεία, την γλώσσα και φυσικά την συνείδηση. Όλα αυτά οι Έλληνες όμως τα διαμόρφωσαν ανά τους αιώνες χωρίς να υποστούν επιμειξίες. Κάτι το οποίο έκαναν φυσικά και άλλοι λαοί. Ποιος αμφισβητεί όμως ότι οι Κινέζοι είναι απόγονοι των αρχαίων Κινέζων; Κανείς.. Γιατί αυτό συμβαίνει τόσο φανατικά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη;

Το πρώτο εννοείται που κτύπησαν οι παγκοσμιοποιητές και το βασικότερο είναι η συνείδηση μέσω της παραπληροφόρησης. Μας παραπληροφορούν ότι δεν έχουμε κανένα κυριαρχικό δικαίωμα στη γη μας. Ότι όλοι είμαστε ίδιοι σε αυτό το πλανήτη. 

Μας αφαιρούν έτσι με ύπουλο τρόπο, με "ανθρωπιστικά" δήθεν κίνητρα, το δικαίωμα να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως έθνος με συγκεκριμένη καταγωγή, ενώ ζούμε, κυριαρχούμε και εξελισσόμαστε στην περιοχή αυτή για χιλιάδες χρόνια. 

ΓΑΛΛΙΑ: Μαθήματα «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» (και φυλετικής επιμειξίας) για 6χρονα

Προσέξτε ότι σε όλες τις φωτογραφίες ο λευκός ή η λευκή δεν κάνει τίποτα!
 Ούτε έχει δικά του παιδιά!
Στην τελευταία φώτο μάλιστα τον λευκό δεν τον θέλουν οι γυναίκες. Η μαύρη γυναίκα έχει δικά της παιδιά και ο λευκός θα τα προσέχει!
Στη φώτο με τους ομοφυλόφιλους ο λευκός παρουσιάζεται ως ο παθητικός..
Εδώ είναι μερικές σελίδες από ένα εγχειρίδιο για το μάθημα της «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» που προορίζεται για παιδιά 5-6 ετών στη Γαλλία. 

Πάνω από το εξώφυλλο του βιβλίου με τίτλο «Αγάπη και Μωρά». Μια νεαρή λευκή έγκυος γυναίκα με τον σκουρόχρωμο φίλο της και μια μικρή Κινέζα που την φιλάει ένα μαύρο αγόρι. Παρατηρείστε το μικρό λευκό αγόρι που δεν κάνει τίποτα...

Παρακάτω, η λεζάντα αναφέρει: «Όταν είμαστε παιδιά, είμαστε περίεργοι, και θέλουμε να μάθουμε πως είναι το «πιπί» του άλλου. Έτσι, μερικές φορές παίζουμε το γιατρό μεταξύ ενός αγοριού και ενός κοριτσιού και διασκεδάζουμε κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο».

Κάτω: "Όταν δύο άνδρες ή δύο γυναίκες αγαπούν ο ένας τον άλλο λέμε ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Ένας άνδρας και μια γυναίκα, που αγαπούν ο ένας τον άλλο είναι ετεροφυλόφιλοι."

Αποκεφαλισμοί για μαγεία και εκτελέσεις για κλοπή απ' το Ισλαμικό ΚράτοςTo Iσλαμικό Κράτος με την κατηγορία της άσκησης της μαγείας αποκεφάλισε σε δυτική
περιοχή της Ράκκα έναν άνδρα.Ο δήμιος είναι μασκοφόρος.Το θύμα είναι πισθάγκωνα δεμένο και το κεφάλι του έχει τεθεί σε κούτσουρο για να διευκολυνθεί ο αποκεφαλιστής.Η εκτέλεση είναι δημόσια.Παρακολουθούν και μικρά παιδιά.Προηγήθηκε σαριακή δίκη και κάποιος αναγνώνει την απόφαση.

Η ίδια οργάνωση εκτέλεσε δια πυροβολισμών και στη συνέχεια σταύρωσε προς παραδειγματισμό 4 άτομα στο Χαλέπι με την κατηγορία της κλοπής.Η εκτέλεση είναι δημόσια και γίνεται με την παρουσία και παιδιών.

Πίσω από τα θύματα κάποιος κρατάει ένα χαρτόνι που αναγράφεται η κατηγορία. Ο δήμιος είναι μασκοφόρος και το θύμα έχει μπαναταρισμένα τα μάτια.

Ο εκτελεστής του ρίχνει εν ψυχρώ με το πιστόλι πισώπλατα στο κεφάλι. Η ίδια σκηνή θα επαναληφθεί και με τους υπολοίπους.

Αριστερή λογική: Πρέπει να ανεχτούμε την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών για να μην γίνουμε φασίστες!

Αριστερή λογική: Πρέπει να ανεχτούμε την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών για να μην γίνουμε φασίστες!


Όταν σας κλέβουν, σας δέρνουν ή σκοτώνουν κάποιον δικό σας οι αλλοδαποί θα πρέπει να σκέφτεστε με ψυχραιμία και κατανόηση για τον αλλοδαπό δράστη για να μην γίνεται "φασίστες".. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε αριστερή κυβέρνηση και να σκεφτόμαστε φασιστικά.

Μετά το Γλέζο … ο Μίκης καλεί σε αντίσταση!

2b84090a9855f9cbfb0402cb387e1e1d__main
Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ο μεγάλος μουσουργός ζητεί «να καταργήσει άμεσα όλα τα μέτρα των Μνημονίων ξεκινώντας από την αποκατάσταση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας» Το δικό του κείμενο-παρέμβαση για τις ενέργειες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Γερμανίας δημοσίευσε την Κυριακή το βράδυ στην ιστοσελίδα ο Μίκης Θεοδωράκης στον απόηχο της ηχηρής παρέμβασης του Μανώλη Γλέζου, την οποία ο κ. Θεοδωράκης παρουσιάζει. Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ο μεγάλος μουσουργός ζητεί «να καταργήσει άμεσα όλα τα μέτρα των Μνημονίων ξεκινώντας από την αποκατάσταση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας».

ΟΙ ΑΝΕΛ έπρεπε να την είχαν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια χθες από την κυβέρνηση, διαφορετικά η τύχη τους θα είναι ίδια με Κουβέλη και Καρατζαφέρη!!!

Τελεσίγραφο Καμμένου σε Τσίπρα: «Ούτε βήμα πίσω, αλλιώς…»
Τελεσίγραφο Καμμένου σε Τσίπρα: «Ούτε βήμα πίσω, αλλιώς…» - See more at: http://arouraios.gr/2015/02/telesigrafo-kammenou-se-tsipra-oute-vima-piso-allios/#sthash.Wi5UpPSI.dpuf
tsipras-and-kammenosΑισθητή ήταν η μη τοποθέτηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας & Προέδρου των ΑΝΕΛ κ. Πάνου Καμμένου στην συμφωνία της Παρασκευής στο Eurogroup, που προβλέπει την 4μηνη παράταση του μνημονίου. Η συμφωνία στο Eurogroup έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ και στον ίδιο τον κ. Καμμένο, ο οποίος όπως ενημερώνεται το arouraios.gr σε επικοινωνία του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα του μετέφερε ότι οι θέσεις των ΑΝΕΛ είναι αυτές που ίσχυαν και προεκλογικά & του ζήτησε να μην κάνει ούτε ένα βήμα πίσω από αυτές.

ΣΟΚ στη ΡΟΔΟ: ΑΛΒΑΝΟΣ εργάτης ΒΙΑΣΕ νεαρή ΠΑΡΘΕΝΑ μέσα σε σχολείο!!

viasmos-koritsi
 Δεν σταματούσε ούτε όταν η κοπέλα άρχισε…να αιμοραγεί!!
Ο Αλβανός που κετηγορείται για βιασμό… εργάζονταν ως οικοδόμος και ως βοηθός επιχείρησης θαλασσίων σπορ στην περιοχή Aρχαγγέλου.
Επαναλαμβάνεται μετά την άσκηση έφεσης υπέρ του νόμου, από τον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, η δίκη με κατηγορούμενο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένο και σε απόπειρα, τον H. B. του S. μιας 23χρονης παρθένας, υπηκόου Ολλανδίας, που βρέθηκε στο νησί μας για διακοπές στα πλαίσια εκδρομής Xριστιανικής Eκκλησίας, στην οποία ανήκε.

Όχι σύντροφοι, είναι μνημόνιο...Δεν μπορούμε να βιάσουμε τη λογική και την πραγματικότητα για καμιά σκοπιμότητα.
Η ρητορεία δε, ότι πρέπει να κρυφτούμε πίσω από επικοινωνιακά τεχνάσματα γιατί αν καταρρεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει η Χρυσή Αυγή, που αμήχανα κάποιοι μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ ψελλίζουν πέρα από αντί- αριστερή και αντί- επιστημονική θα αποδειχθεί καταστροφική τόσο για το ΣΥΡΙΖΑ όπως και εν τέλει για το φρόνημα του λαού και άρα τη χώρα.

Η κυβέρνηση υποχώρησε και ζήτησε παράταση του προγράμματος, το οποίο πράγματι είναι ενιαίο και συντίθεται από τη δανειακή σύμβαση και τις δεσμεύσεις που η χώρα αναλαμβάνει ως αντάλλαγμα της σύμβασης.
Το θεώρημα περί διαχωρισμού των δύο το οποίο κάποια στιγμή πριν περίπου ένα χρόνο ανακαλύφθηκε από ορισμένους δεν είχε εξαρχής καμία βάση…

Ζάπλουτοι απατεώνες επαναστάτες του γλυκού νερού.


Προσωπικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τους πλούσιους αριστερούς.
Έχοντας διαβάσει ουκ ολίγα για την ιστορία της παγκόσμιας αριστεράς, γνωρίζω πάρα πολύ καλά πως πολλοί πρωτεργάτες του μαρξισμού ήταν γόνοι, κληρονόμοι, κλπ.
Ένα απλό, πλην όμως χαρακτηριστικό, παράδειγμα είναι και ο Ένγκελς, που μαζί με τον Μαρξ ξεκίνησαν τον «μαρξισμό, και  που ήταν γιος ζάπλουτου μεγαλοβιομήχανου.
Επίσης, ο Φιντέλ Κάστρο π.χ. είναι γιος μεγαλογαιοκτήμονα.
Αν πάμε δε και στους πρώτους αναρχικούς, εκεί έχουμε μέχρι και … πρίγκιπες.

Καλώς ή κακώς η μελέτη της  μαρξιστικής θεωρίας και η εφαρμογή της θέλει εκτός από παιδεία, και κάποιον ελεύθερο χρόνο, ο οποίος με τη σειρά του απαιτεί χρήμα.
Και σε εποχές όπου ο μέσος «προλετάριος» ήταν όλη μέρα στο μεροκάματο, σημαίνει ότι οι όποιοι θεωρητικοί καθοδηγητές του θα έπρεπε να έχουν χρόνο και διάθεση για να ασχοληθούν με τον «αφύπνισή» του, κάτι που δεν γίνεται όταν θα πρέπει να δουλεύεις σαν σκυλί για να εξασφαλίσεις το φαγητό σου.

Για αυτό και σε ένα βαθμό τρέφω μεγάλο σεβασμό σε όλους αυτούς που έβαλαν στην άκρη τα προσωπικά τους πλούτη, και αντί να ξοδέψουν τη ζωή τους σε γλέντια και καλοπέραση, την αφιέρωσαν για ένα ιδανικό (άσχετα αν εκ των υστέρων το κρίνω λανθασμένο).
Και μιλάω για άτομα που δήλωναν κομμουνιστές και  επαναστάτες σε δύσκολες εποχές, όπου αυτό σήμαινε ταλαιπωρία, φυλάκιση, εξορία, ακόμη και εκτέλεση.
Από κει και πέρα, αυτό που με ενοχλεί πάνω απ όλα είναι η υποκρισία.
Το πιο χαρακτηριστικό δηλαδή γνώρισμα των σύγχρονων συμπατριωτών μας γιαλαντζί αριστερών, για τους οποίους ο κομμουνισμός δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια μόδα, δια της οποίας πέτυχαν αργομισθίες, αναγνώριση, δόξα, οφίτσια, και μπόλικα ανέξοδα αποκτηθέντα χρήματα.
Για να το πω πιο απλά, δεν θεωρώ κομμουνιστή (με την πραγματική έννοια του όρου) κάποιον ο οποίος καταναλώθηκε επί 20-30 χρόνια, σε συνθήκες απόλυτης δημοκρατίας και ατιμωρησίας σε συνδικαλιστικούς αγώνες, σε βουλευτιλίκια, και σε εμφανίσεις σε τηλεοπτικά πάνελ.

Daily Telegraph: TΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


….ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ
Σύμφωνα μ΄ένα ντοκουμέντο  που εξασφάλισε το αντιτζιχαντιστικό  think tank Quilliam η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ευελπιστεί  να  «κατακλύσει τη βόρεια Λιβύη με τους μαχητές της για να διασχίσουν έπειτα τη Μεσόγειο εμφανιζόμενοι ως μετανάστες  « αποκαλύπτει στις 17 Φεβρουαρίου η  The Daily Telegraph. Αφού θα διασχίσουν την Μεσόγειο Θάλασσα  οι μαχητές αυτοί λογαριάζουν «να δοκιμάσουν να επιτεθούν στις ναυτιλιακές γραμμές  των πόλεων του νότου της Ευρώπης «, προσθέτει η εφημερίδα.
SOS ISIS SOS ISIS SOS ISIS SOS ISIS SOS ISIS SOS ISIS SOS ISIS 
Ο συγγραφέας του άρθρου που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Abu Arhim Al-Libim, είναι ένα μέλος σημαντικό του Ισλαμικού Κράτους  και λειτουργεί ως  «προπαγανδιστής και στρατολόγος στο web».
«Η Λιβύη διαθέτει ένα τεράστιο δυναμικό για μας  «, γράφει  ο Al-Libim, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα. Προσθέτει: «η χώρα έχει κατακλυστεί από όπλα που στην πλειοψηφία τους εξασφαλίστηκαν κατά τον εμφύλιο πόλεμο στη Λιβύη «,αναφέροντας παράλληλα ότι πολυάριθμα ταξίδια παράνομων μεταναστών  που προέρχονται από την Λιβύη » προσφέρονται ως μια ευκαιρία εκμετάλευσης. Σύμφωνα με την The Daily Telegraph, η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος  «κατέχει ήδη πολλά δίκτυα εγκατεστημένα στη Λιβύη. «Αυτή  είναι η οργάνωση  που στις 15 Φεβρουαρίου ανέβασε ένα βίντεο με τον αποκεφαλισμό 21 χριστιανών αιγυπτίων.
«Αυτά τα σχόλια του προπαγανδιστή έρχονται τη στιγμή που η Δύση δείχνει όλο και πιο ανήσυχη απέναντι στην επιδείνωση της ασφάλειας της Λιβύης  «,συμπεραίνει η βρετανική εφημερίδα. (courrierinternational 18/2/15)
ΜΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ 
Επί χρόνια η χώρα υπόκειται στον γύψο της πληροφόρησης ……στην επιβαλόμενη τεχνητή νοημοσύνη της ευρωνομισματικής σκέψης…όπου η ξύλινη γλώσσα της χρηματαγοράς μονοπωλεί την εσωστρέφεια και την αυτοπεριχαράκωση. Ομφαλοσκοπούντες το ευρώ με μπανταρισμένα τα μάτια από την παραπληροφόρηση οδηγούμαστε ως τα θύματα της ΙSIS στον προδιαγεγραμμένο χώρο…..με πισθάγκωνα τα χέρια δεμένα στην λογική ότι ο χώρος προστατεύεται……τα χειρότερα χημικά είναι αυτά της προπαγάνδας είναι το σπρέυ πιπεριού που σε κάνει να χάσεις τις αισθήσεις σου το ίδιο τέχνασμα που χρησιμοποίησε και ο δράστης στην 20χρονη Εζγκετσάν Ασλάν για να την απαγάγει και να την σκοτώσει…..το σπρέυ πιπεριού είναι οι ειδήσεις …..είναι η ελεγχόμενη πληροφόρηση………βιώνουμε από το 2001 αυτό το ράντισμα αποπροσανατολισμού …..ίσως και να μην ξυπνήσεις ποτέ από ένα χειρουργείο……….δεν είμαστε ‘χωρίς αναισθητικό» αλλά με αναισθητικό……Yπάρχουν αγκυλώσεις και στερεότυπα ….σήμερα όσο επικίνδυνη είναι η λογική ότι όλοι οι μετανάστες είναι απορριπτέοι  άλλο τόσο υπονοιμευτική είναι και οι αντίληψη που θέλει όλους τους μετανάστες εξαγιασμένους…..υπάρχουν «αταυτοποίητοι πρόσφυγες»……Η μία νομιμοποιεί την άλλη……….με αναισθητικό με καθήλωση έτσι θα πάει μέχρι το τέλος εκτός και αν…………

ΣΟΚ ! ! "Κύματα" λαθρομεταναστών κατέκλυσαν σήμερα ξαφνικά το Ανατολικό Αιγαίο ! ! ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ! !300 ΛΑΘΡΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ - 30.000 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ !"Κύματα" λαθρομεταναστών κατέκλυσαν σήμερα το Ανατολικό Αιγαίο: Περί τα 300 άτομα μεταφέρθηκαν εντελώς ανενόχλητα από τις ελληνικές αρχές στο έδαφος της χώρας.

Οι Τούρκοι δουλέμποροι σε συνεργασία με τις τουρκικές αρχές "έσπρωξαν" στη χώρα εκατοντάδες Πακιστανιύς, Ιρακινούς, Σύρους κλπ. για τους οποίους πληρώθηκαν μέχρι και 6.000 δολάρια το άτομο!

Υπολογίζεται από τις υπηρεσίες πληροφοριών ότι 30.000 λάθρομετανάστες περιμένουν στις τουρκικές ακτές έτοιμοι να ... αποπλεύσουν για Ελλάδας τους επόμενους τρεις μήνες.

Πενήντα δύο λάθρο εντοπίστηκαν, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παραθαλάσσια περιοχή Λάμπη της Κω, από στελέχη της τοπικής Λιμενικής Αρχής λίγα μέτρα από την ακτή..

Είκοσι εντοπίστηκαν το πρωί στο οδικό δίκτυο Καμαριώτισσας-Θερμά στη Σαμοθράκη, ενώ άλλοι 27 συνελήφθησαν, επίσης το πρωί, στα Μιστεγνά Λέσβου.

Σαράντα λάθρο έγιναν αντιληπτοί το πρωί στην περιοχή Αλυκές στις Οινούσσες Χίου, από πλωτό του Λιμενικού που εκτελούσε περιπολία, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ποσειδών 2015».

Η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς, του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους, όπως και όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση.

Μανώλης Γλέζος   ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση.

Μανώλης Γλέζος ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση.

Η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς, του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους, όπως και όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση.
Η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς, του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους, όπως και όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση.Δεν αλλάζεις, βέβαια, και την ψήφο του Ελληνικού Λαού, στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015.Ψήφισε αυτό που υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ: καταργούμε το καθεστώς της λιτότητας, που δεν αποτελεί μόνο στρατηγική της ολιγαρχίας της Γερμανίας και των άλλων δανειστριών χωρών της ΕΕ, αλλά και της ελληνικής ολιγαρχίας.Καταργούμε τα Μνημόνια και την Τρόικα, καταργούμε όλους τους νόμους της λιτότητας.Την επομένη των εκλογών με ένα νόμο καταργούμε την Τρόικα και τις συνέπειές της.Πέρασε ένας μήνας κι ακόμα η εξαγγελία να γίνει πράξη.Κρίμα και πάλι κρίμα.Από την πλευρά μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση.Πριν, όμως, προχωρήσει το κακό.Πριν να είναι πολύ αργά, ας αντιδράσουμε.Πριν απ΄όλα τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, σε έκτακτες συνελεύσεις, όλων των βαθμίδων των οργανώσεων να αποφασίσουν αν δέχονται αυτήν την κατάσταση.Μερικοί υποστηρίζουν, πως σε μια συμφωνία, πρέπει κι εσύ να υποχωρήσεις. Κατ΄αρχήν ανάμεσα σε καταπιεστή και καταπιεζόμενο δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός, όπως ακριβώς ανάμεσα στον σκλάβο και στον κατακτητή, λύση είναι μόνο η Λευτεριά.Αλλά κι αν δεχτούμε αυτό τον παραλογισμό, ήδη οι παραχωρήσεις που έκαναν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις με την ανεργία, τη λιτότητα, τη φτώχεια, τους αυτόχειρες, ξεπερνούν κάθε όριο υποχώρησης.Μανώλης Γλέζος Βρυξέλλες 22-2-2015

ΣΑΚΟΡΑΦΑ: Ο ΛΑΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΣΑΚΟΡΑΦΑ: Ο ΛΑΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
Για λαϊκή εντολή υπέρ της ακύρωσης του μνημονίου κάνει λόγο σε ανάρτησή της στο twitter η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα.

Σε σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό, η κα Σακοράφα σημείωσε: «Ο λαός έδωσε εντολή για ακύρωση του μνημονίου. Δεν έχουμε καμία πολιτική νομιμοποίηση για να πράξουμε το αντίθετο».

Καλή Καθαρά Δευτέρα & καλή Σαρακοστή φίλοι μας !


Απίστευτη μελέτη! Η δύναμη του σημείου του Σταυρού...
Το σημείο του Σταυρού και της Ορθόδοξης (Χριστιανικής) προσευχής είναι ικανά να σκοτώσουν μικρόβια, και να μεταβάλουν της οπτικές ιδιότητες του νερού...


Μελέτη.

Επιστήμονες έχουν αποδείξει πειραματικά τις θαυματουργικές ιδιότητες του σημείου του Σταυρού και της προσευχής.«Είναι διαπιστωμένο ότι η παλιά συνήθεια να γίνεται το σημείο του Σταυρού πάνω από το φαγητό και το ποτό πριν το γεύμα, έχει ένα προφανές μυστικό νόημα. Πίσω από αυτό παραμένει η πρακτική χρησιμότητα: Η τροφή κυριολεκτικά καθαρίζεται μέσα σε μια στιγμή.


Αυτό είναι ένα μεγάλο θαύμα, που κυριολεκτικά συμβαίνει κάθε ημέρα», είπε η φυσικός Angelina Malakhovskaya που προσκλήθηκε από την εφημερίδα Zhizn την Παρασκευή.

Τι σημαίνει Καθαρά Δευτέρα και κούλουμα.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑΗ σημερινή ημέρα είναι γνωστή σε όλους μας ως «Καθαρά Δευτέρα». Όπως και κάθε χρόνο, οι οικογένειες θα αποδράσουν στην ύπαιθρο, θα πετάξουν χαρταετό και θα… τσακίσουν τα γνωστά παραδοσιακά εδέσματα.

Ξέρουμε όμως τι πραγματικά είναι η Καθαρά Δευτέρα και πως καθιερώθηκε;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...