Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! Αλήθεια, έχει συνειδητοποιήσει ο ελληνικος λαός, τι κατέθεσε η πολιτική συμμορία των Τσιπρο-Καμμένων στο EUROGROUP;
 
Έχει συνειδητοποιήσει ο ελληνικός λαός, ότι παραδίδουν την Ελλάδα στα χέρια της Τρόικας, ενεργοποιώντας την Δανειακή Σύμβαση;
 
Στα προχθεσινά πανηγύρια στις πλατείες, έχουν χρέος, αυτοί που ψήφισαν και στηριξαν την πολιτική των Τσιπρο-Καμμενο-Βαρουφάκηδων, να ξεχυθούν στους δρόμους και να απαιτήσουν την τήρηση του άρθρου 120 του Συντάγματος!
 
Χρέος έχουμε όμως και όλοι εμείς, ανεξάρτητα του τι ψηφίσαμε, να ενωθούμε και να πετάξουμε από την Πατρίδα μας, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
 
ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!
 
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ, Ο ΑΓΩΝ!
 

Πόπη Σουφλή
 
ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
 
 Αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτηθήκαμε από την ασυλία της εθνικής κυριαρχίας.
Δεσμεύονται όλες οι περιοχές της ελληνικής επικράτειας που χρησιμεύουν για την άμυνα της χώρας και όλες οι πηγές πλούτου

Καταπέλτης ο συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης. 

Όλη η ομιλία και τα στοιχεία που παραθέτει.Αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτηθήκαμε από την ασυλία της εθνικής κυριαρχίαςΔεσμεύονται όλες οι περιοχές της ελληνικής επικράτειας που χρησιμεύουν για την άμυνα της χώρας και όλες οι πηγές πλούτου 

H ημερίδα αυτή είναι ιστορική, γιατί αποτελεί το πρώτο βήμα χρέους της πνευματικής ηγεσίας της χώρας απέναντι στον λαό που αγωνιά, απέναντι στον λαό που τη γέννησε και την ανέθρεψε.

Γελάνε Άδωνις-Μουρούτης με τον ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνά με... email


Ήταν επί μήνες η μόνιμη ατάκα Τσίπρα: "η χώρα κυβερνάται μέσω e-mails"...
 τώρα ήρθε η σειρά τους αφού μια διαπραγμάτευση δεν χρειάζεται να γίνεται πάντα
 δια ζώσης (εκτός αν θες οπωσδήποτε να πουλήσεις εξυπνάδα αλά Μπαρουφάκη) 
άσχετα αν μέχρι τώρα μας τα έλεγαν αλλιώς
Τον πυρετό ανταλλαγής email μεταξύ Αθήνας
 και Βρυξελλών σχολίασαν ειρωνικά τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο 
Γιώργος Μουρούτης...


ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο Μπαρουφάκης έδειχνε κ@λοδάχτυλο στους Γερμανούς και πρότεινε χρεοκοπία


Μια ξεχωριστή ερμηνεία έδινε το 2013, στο πλαίσιο σεμιναρίου, ο τωρινός
 υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, για το ποια είναι η λύση στο
 πρόβλημα της ελληνικής οικονομικής κρίσης.

Ο κ. Βαρουφάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, έκανε μια ανάλυση για το 

ευρώ σημειώνοντας ότι «Είναι άλλο πράγμα να λέμε δεν έπρεπε να έχουμε το 
ευρώ και άλλο πράγμα να λέμε ότι φεύγουμε».

«Εάν καταρρεύσει το ευρώ θα έχουμε απίστευτη ύφεση στη Γερμανία και 

στασιμοπληθωρισμό στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η παγκόσμια οικονομία
 δεν θα μπορέσει να αντέξει το χτύπημα. Οι οικονομίες της Κίνας και
 της Βραζιλίας θα έχουν αντίστροφη πορεία. Η παγκόσμια οικονομία δεν 
θα μπορέσει να αντέξει το χτύπημα» ανέφερε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Εγκλημα κατά της ανθρωπότητας»

Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι αυτό που έκαναν οι τρεις 

προηγούμενες κυβερνήσεις ήταν ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. 

«Δεν υπεραμύνομαι του γεγονότος ότι μείναμε στο ευρώ ακολουθώντας τις

 προτάσεις που μας έρχονταν μέσω Βρυξελλών ή Φρανκφούρτης» 
έλεγε ο Γιάνης Βαρουφάκης για να παρουσιάσει μετά την πρότασή του.

«Η δικιά μου πρόταση ήταν η Ελλάδα, τον Γενάρη του 2010, να 

χρεοκοπήσει μέσα στη ζώνη του ευρώ και να υψώσει το μεσαίο δάκτυλο
 στην Γερμανία λέγοντας “τώρα μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα μόνοι σας”»
 ήταν τα λόγια του υπουργού Οικονομικών.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΠΑΝΟΚΑΜΜΕΝΟ: ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΜΑΖΝΤΑΡ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21


Μετά την κολοτούμπα του Σύριζα και την αποδοχή του μνημονίου η οποία σημαίνει πλήρη υποταγή στους δανειστές, η Νεοταξική Αριστεροδεξιόστροφη συγκυβέρνηση Τσιπροκαμμένου φαίνεται ότι αναμένεται να προωθήσει στην Ελλάδα τις "Πράσινες" φυλακές των πόλεων τύπου Μαζντάρ της Ατζέντα 21.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Φεβρουαρίου2015


Αυτό αποδεικνύεται σύμφωνα με πληροφορίες της Αθέατης γνώσης από την ξενάγηση του Υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου στην ενεργειακά αυτόνομη πόλη-πρότυπο Μαζνταρ της Νεοταξικής Ατζέντα 21.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα παραστεί αύριο στην τελετή έναρξης της λειτουργίας της Διεθνούς Εκθέσεως Αμυντικού Υλικού «IDEX 2015», που θα γίνει στο Άμπου Ντάμπι -όμως πρίν από αυτό, είπε: "δεν κάνω και μια βολτίτσα στην πόλη Μασντάρ;

Ο τσίπρας θα προωθήσει την κάρτα του πολίτη που δεν πρόλαβε ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου και απέφευγε ο Σαμαράς, και ο Καμμένος τις πόλεις φυλακές της Ατζέντα 21 στην Ελλάδα.

Η πλάκα είναι, ότι ο Καμμένος μιλούσε κάποτε μέχρι και στη βουλή για τους αεροψεκασμούς, ενώ σήμερα, ως Υπουργός Αμυνας - προκειμένου να μην χάσει την Υπουργική του καρέκλα ξεχνάει τα πάντα και αποδέχεται μνημόνια και Ατζέντα 21.

Εκει συζητήθηκε η συνεργασία στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) με τον Διάδοχο του Άμπου Ντάμπι να καλωσορίζει την πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας σύμφωνα με την οποία ελληνικό νησί θα μπορούσε να μετατραπεί πιλοτικά σε νησί πρότυπο στον τομέα των ΑΠΕ. Το σχετικό έργο θα εκπονήσει το Ινστιτούτο Masdar το οποίο εδρεύει στο Άμπου Ντάμπι και στο οποίο φοιτούν ως υπότροφοι Έλληνες σπουδαστές.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΑΜΕΣΑ ΠΛΑΝΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ


Την επιβολή φόρου πολυτελείας στην περιουσία, απαιτεί η Ατζέντα 21 μέσο της Τρόικας για τους Ελληνες πολίτες, χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για κινητή και ακίνητη, ούτε και ποιο είναι το όριο πλούτου που θα τεθεί.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Δεκεμβρίου 2014


Το ποιός θεωρείται πλούσιος στις μέρες μας, θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας σχετικά άρθρα για την Ατζέντα 21 από την Αθέατη γνώση. Τα πράγματα είναι ολοφάνερα γι αυτούς που θέλουν να δούν. Οτι δεν περιλαμβάνεται στο περιουσιολόγιο, θα δημεύεται. Ουσιαστικά, όποιος δεν δηλώσει ακόμη και τα όποια ακριβά αντικείμενα έχει στην κατοχή του.

Ο Πρώτος ένθερμος υποστηρικτής του περιουσιολόγιου και της Ατζέντα 21, δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Τσίπρα, του οποίου μάλιστα έχει δωθεί εντολή να υλοποιήσει τα σχέδια της όσο το δυνατόν συντομότερο με το που πάρει την εξουσία στα χέρια του.

Και καλά, η κυβέρνηση, υποτίθεται ότι αποδέχεται κάθε απαίτηση των δανειστών χωρίς καμία διαπραγμάτευση-αν και δηλώνουν (έστω και υποκρινόμενοι), αντίθετοι σε αυτά που ζητάει η Τρόικα,  ο Τσίπρας όμως, για ποιό λόγο καίγεται μετά μανίας να εφαρμοστεί όλο αυτό στην Ελλάδα;

Τα λαμόγια επιθυμούν Τσίπρα δαγκωτό, επειδή για να περάσει το περιουσιολόγιο και άλλες πολιτικές της Ατζέντα 21, χρειάζεται μια χούντα αριστερής κυβέρνησης. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014:

«Κάποτε έλεγαν θα έρθουν οι κομμουνιστές να μας πάρουν τα σπίτια, τα σπίτια όμως μας τα πήραν οι τραπεζιτες και η τρόικα. Δεν θα ορίσω εγω το όριο του πλούτου»

Σχόλιο Αθέατη γνώση: Η χούντα του Αντιχρίστου, η οποία θα είναι κομμουνιστική, μπορεί να επιβληθεί με μεγαλύτερη άνεση και αποφασιστικότητα από αριστερή κυβέρνηση, και για να γίνω πιό συγκεκριμένος, από την ψευτοκομμουνιστική κυβέρνηση του Τσίπρα. 

Τα σπίτια δεν θα μας τα πάρουν οι κομμουνιστές, αλλά η Ατζέντα 21.  Επίσης δηλώνει ο ίδιος με θράσος, ότι δεν θα ορίσει εκείνος το όριο του πλούτου, αφήνοντας μετέωρο το ποιός, σε ποιούς και πως. 


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2012:

«Το νούμερο της φορολόγησης του εισοδήματος θα πρέπει να ποικίλει ανάλογα με το πραγματικό εισόδημα. Για να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε τον συντελεστή, πρέπει πρωτίστως να κάνουμε κάτι άλλο, θα πρέπει να κάνουμε μια ριζική τομή στην χώρα, και να δημιουργήσουμε περιουσιολόγιο».

Θα είναι υποχρεωμένος ο κάθε ένας και η κάθε μια να δηλώνει το εισόδημα του, την περιουσία του σε κινητή η ακίνητη αξία, και τις καταθέσεις του όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, και αν κάποιος πολίτης δεν δηλώνει την περιουσία του η δεν λέει την αλήθεια, θα απειλείται με δήμευσή της. Αυτές είναι διαρθρωτικές αλλαγές, τις οποίες εμείς θα υπηρετήσουμε κατά προτεραιότητα, και να ξέρετε ότι αυτές τις διαρθρωτικές αλλαγές τις θέλουν και στην Ευρώπη»

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ!!! - ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ : ΤΟ BITCOIN ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΩΣ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ


Οπως προβλέψαμε σε πολλά άρθρα μας στην Αθέατη γνώση και φυσικά δικαιωθήκαμε - σχετικά με την προώθηση του ψηφιακού νομίσματος από την Ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ο Μίστερ κολωτούμπας Νεοταξίτης υπουργός Οικονομικών Γιάννης Μπαρουφάκης παίρνει πίσω την κριτική του για το Bitcoin σε ένα άρθρο του τον περασμένο μήνα, όπου ανέφερε το Bitcoin ως «πολύ αποπληθωριστικό για να δουλέψει».

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Φεβρουαρίου2015


Δικαιώνεται λοιπόν η Αθέατη γνώση για τις πληροφορίες που είχε σχετικά με την προώθηση του ψηφιακού νομίσματος, αφού σε μια δεύτερη θέση που δημοσιεύθηκε σήμερα, ο Βαρουφάκης, μετά την πλήρη υποταγή για συνέχιση των όρων του Μνημονίου παίρνει πίσω οσα είπε στο παρελθόν και κάνει συγκρίσεις μεταξύ του σχεδιασμού του Bitcoin και του ευρώ.

Γράφει:

«Παραδόξως, αν η τεχνολογία του Bitcoin, προσαρμοστεί κατάλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί επωφελώς στην Ευρωζώνη ως όπλο κατά του αποπληθωρισμού».

Θα συμβούν πολλά γεγονότα ακόμη τα οποία θα συμβάλλουν στην ταχεία προώθηση μιας αχρήματης κοινωνίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...