Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!! ΙΤΑΛΟΣ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΕ ΑΚΕΦΑΛΟ ΣΩΜΑ...Μια από τις μεγαλύτερες ιατρικές κατακτήσεις του αιώνα ανακοίνωσε ο διάσημος στη χώρα του Ιταλός νευροχειρουργός Δρ. Σέρτζιο Καναβέρο, καθώς δήλωσε έτοιμος να προχωρήσει στην πρώτη μεταμόσχευση κεφαλιού, γεγονός που αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη μεταμόσχευση κεφαλιού σε ακέφαλο σώμα.

Αλλη μια απόδειξη πως δεν τους ενδιαφέρει ο ελληνικός λαός αλλά μόνο η κομματική τους πελατεία ..

Νίκος Παππάς:  Aύξηση του ανταποδοτικού τέλους για την επαναλειτουργία της ΕΡΤΠροτεραιότητα στις προσλήψεις θα έχουν όσοι απολύθηκαν από την παλιά ΕΡΤ, σημείωσε

Την αύξηση του ανταποδοτικού τέλους προκειμένου να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ, προανήγγειλε ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς.Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο υπουργός ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ όπου θα προβλέπετε μικρή αύξηση στο ανταποδοτικό τέλος μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

«Θα δούμε τι δυνατότητες υπάρχουν. Νομίζω ότι μια μικρή αύξηση στο ανταποδοτικό τέλος θα μπορούσε πάρα πολύ εύκολα να καλύψει όλες τις ανάγκες», ανέφερε συγκεκριμένα.

ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ο ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ!!! ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;;;


Ο ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης, χαρακτηρίζεται από τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια του, κάθε φορά που αποφασίζει να δώσει μία συνέντευξη.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Λοιπόν», δήλωσε ότι στο παρελθόν είχε πάρει «μαύρα» λεφτά και μάλιστα από δημόσιους φορείς!

Ο ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά:

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ; Πιστωτική κάρτα κατά της ανθρωπιστικής κρίσης ! !


Πιστωτική κάρτα κατά της ανθρωπιστικής κρίσης -Σε ποιους θα δοθεί και πως θα την χρησιμοποιούν 


Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη υποστήριξε πως τα πρώτα νομοσχέδια που θα καταθέσει η κυβέρνηση στη Βουλή προς ψήφιση θα είναι για την ανθρωπιστική κρίση. Μάλιστα μίλησε για ιδιότυπη πιστωτική κάρτα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ! ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ δεσμεύτηκε να φέρει το ΤΣΙΠ της Κάρτας του Πολίτη!
Ένα ακόμη φοβερό Ντοκουμέντο ερχεται στο φως που εμπεριέχεται μέσα στο αυθεντικό, στα αγγλικά, κείμενο Υποταγήςπου απέστειλε η Κυβέρνηση Τσίπρα, δια του Υπουργού Οικονομικών, στον Πρόεδρο του Eurogroup!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΤΗΣ

ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ! ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ID CARD = ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!

ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ


ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ! Ντοκουμέντο – δέσμευση στο Eurogroup!

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠ


Ένα ακόμη φοβερό Ντοκουμέντο ερχεται στο φως που εμπεριέχεται μέσα στο αυθεντικό, στα αγγλικά, κείμενο Υποταγής που απέστειλε η Κυβέρνηση Τσίπρα, δια του Υπουργού Οικονομικών, στον Πρόεδρο του Eurogroup!Πρόκειται για το περίφημο κείμενο Μνημονικών Μέτρων και Μεταρρυθμίσεων που δεσμεύεται ρητά να εφαρμόσει η Κυβέρνηση ενώπιον των Εταίρων και για το οποίο θα Αξιολογηθεί Απρίλιο – Μάιο, προκειμένου να λάβει την περίφημη δόση των 7,2 δισ. ευρώ!

ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠ ΑΛΑ ΚΑΡΤ

ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ! ! ΤΣΙΡΩΝΗΣ – ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ! !
Τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής τα τελευταία χρόνια αποτελούσαν casus belli για τους αριστερούς, σε όλο το πολιτικό τους φάσμα.ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγοι πράσινοι, αναρχικοί, ΚΚΕ και άλλες μικροομάδες επέσπευδαν συχνά στην Χαλκιδική και «έσκιζαν τα ιμάτιά» τους για τον τεράστιο περιβαλλοντικό  κίνδυνο που επιφέρει σε όλη την περιοχή η εκμετάλλευση του ορυχείου από την El Dorado Gold.
Πλέον, μοιράστηκαν τα υπουργεία και τα υφυπουργεία, μοιράστηκαν τα υπέροχα, γραφεία τους και προαναγγέλλουν, σε αντίθεση με τις προεκλογικές -όλων αυτών των ετών- δεσμεύσεις τους, την επόμενή τους κυβίστηση.
Ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, με δηλώσεις του διαβεβαίωσε πως η επένδυση εξόρυξης και κατεργασίας χρυσού που υλοποιεί η Eldorado Gold στη Χαλκιδική δεν πρόκειται να σταματήσει!


Πως θα μπορούσε άλλωστε, μιας που Μπόμπολας και Τσίπρας φαίνεται να τα έχουν συμφωνήσει και προχωρούν πλήρως στην αποχαύνωση της κοινής γνώμης με την κόκκινη προπαγάνδα καλά να κρατεί στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση;
Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως τόσο ο αναπληρωτής υπουργός όσο και ο υπουργός Περιβάλλοντος κος Λαφαζάνης στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης προσπάθησαν να πείσουν εαυτούς και λοιπούς παρευρισκόμενους εντός κοινοβουλίου ότι είναι ανάγκη για μια άρδην οικολογική πολιτική, μια πράσινη πολιτική.
Και η περιβαλλοντική πολιτική ήρθε. Και είναι «πράσινη». Αυτή του βαθύ ΠΑΣΟΚ. Κρατάει κάποιος, άραγε, «σκορ» στις κυβιστήσεις.

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ! ΦΤΟΥ ΡΕ


ΝΕΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΩ ΑΠΟΧΗ!!ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ????
alt
Υποστήριξαν πως το βουλευτικό ΙΧ είναι απαραίτητο «εργαλείο δουλειάς» και πως αρκετοί δεν έχουν την οικονομική άνεση να διατηρούν ιδιωτικό - Ζήτησαν να επανλέθει και ο αστυνομικός που απομακρύνθηκε με απόφαση Πανούση
Το θέμα των βουλευτικών προνομίων απασχόλησε, μεταξύ άλλων, η ενημέρωση επί κοινοβουλευτικών ζητημάτων που παρέθεσε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, με ορισμένους βουλευτές να εκφράζουν την έντονη δυσφορία τους για την πρόθεση του πρωθυπουργού να τους τα περιορίσει.Κάλεσαν δε την κυρία Κωνσταντοπούλου να αγνοήσει την πρόταση του κ. Αλέξη Τσίπρα για κατάργηση του βουλευτικού αυτοκινήτου αλλά και αυτή του υπουργού Δημοσίας Τάξης Γιάννη Πανούση να τους πάρει τον έναν από τους δύο αστυνομικούς που έχουν για συνοδεία.

Δ. Καζάκης: Το e-mail Βαρουφάκη και η υπογραφή Costello — 26 Φεβρουαρίου 2015


kazakis-play
Τηλεφωνική επικοινωνία του οικονομολόγου και ιδρυτικού μέλους του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη στο Maximum FM 93.6 (Αλεξανδρούπολη), στην εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Κολιού »Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε».
Το e-mail Βαρουφάκη και η υπογραφή Costello. (Ντέκλαν Κοστέλο, εκπρόσωπος της Κομισιόν). Το email Βαρουφάκη είναι η υλοποίηση των δεσμεύσεων Σαμαρά – Βενιζέλου. 26 Φεβρουαρίου 2015.

Στην Aυστραλία ξεκίνησε εκστρατεία για την Ελληνική γλώσσα;

«Μια απλή πρωτοβουλία που ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2014, προκειμένου να προωθηθεί η εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας καθορίζοντας το Μάρτιο σαν «Ελληνικό Μήνα», δεν αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό μόνο από την Ελληνική παροικία της Μελβούρνης, αλλά με τη δύναμη του Διαδικτύου, έχει εξαπλωθεί και εκτός Αυστραλίας και έχει υιοθετηθεί σε διάφορες χώρες με μεγάλο αριθμό κατοίκων ελληνικής καταγωγής,» τόνισε ο κ. Μάϊκ Ζαφειρόπουλος.

Και μετά την ελπίδα φάτε και λίγο "ισλαμικό πολιτισμό"... σε λίγο λάιβ και στις γειτονιές σας. Μόνο μην πείτε ότι δεν ξέρατε...

Με σφυριά και ηλεκτρικά πριόνια, μαχητές του ISIS καταστρέφουν αρχαιότητες του μουσείου της Μοσούλης

Το βίντεο έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Δείχνει φανατικούς ισλαμιστές να καταστρέφουν ανεκτίμητα αγάλματα και γλυπτά, της ασσυριακής αλλά και της ελληνιστικής εποχής , που φυλάσσονταν στο αρχαιολογικό μουσείο της Μοσούλης, στο βόρειο Ιράκ.
Σύμφωνα με το reuters, ορισμένα από τα γλυπτά, χρονολογούνται από τον 7ο αιώνα πΧ. Στο βίντεο φαίνονται άνδρες του ISIS να τα καταστρέφουν με σφυριά και πριόνια, λέγοντας ότι αποτελούν «σύμβολα ειδωλολατρείας».
sfyria
«Ο προφήτης μας διέταξε να ξεφορτωθούμε τα αγάλματα και τα απομεινάρια τους. Οι σύντροφοι του είχαν κάνει το ίδιο όταν έκαναν τις κατακτήσεις τους», λέει ένας άνδρας στο βίντεο.
Οι μαχητές του ISIS έριξαν τα αγάλματα από τα βάθρα τους και ένας άνδρας κατέστρεψε με ένα ηλεκτρικό πριόνι έναν μεγάλο φτερωτό ταύρο.

Επιστολή Μητέρας για τα κρυφά και φανερά μηνύματα της τηλεοπτικής σειράς «Ταμάμ»

Πριν λίγες εβδομάδες έτυχε να δω στον ΑΝΤ1 για πρώτη φορά ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Ταμάμ». Μου κίνησε την περιέργεια η σύνθεση της οικογένειας με τον τούρκο πατέρα κ τα παιδιά του και την ελληνίδα μητέρα με τα παιδιά της.
https://egolpio.files.wordpress.com/2015/02/tamam.jpg?w=540&h=335 Όσο εξελισσόταν η ιστορία διαδοχικά πέρασα από την αρχική περιέργεια στην έκπληξη, στον θυμό, στον προβληματισμό, στη θλίψη και στην αγανάκτηση.
Αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν ελληνικό κανάλι να προβάλει τέτοιες ιδέες κάνοντας ωμή προπαγάνδα του χειρίστου είδους υπέρ της μουσουλμανικής θρησκείας, υπέρ των ανατολικών εν γένει θρησκειών & φιλοσοφιών (Διαλογισμού, γιόγκας κλπ), υπέρ της πανθρησκείας & του οικουμενισμού, υπέρ… υπέρ….

Ο Στήβεν Χόκινγκ προειδοποιεί. Μην Ξυπνήσετε τους εξωγήινους


Ο Στήβεν Χόκινγκ προειδοποιεί ενάντια στα σχέδια για την εκπομπή ραδιομηνυμάτων σε πιθανούς εξωγήινους πολιτισμούς σε μακρινούς πλανήτες. Ένας αριθμός από επιστήμονες υποστηρίζουν την αποστολή μηνυμάτων προς αναζήτηση Εξωγήινης Νοημοσύνης.

Αυτά θα πρέπει να σταλούν μέσω σημάτων που στοχεύουν περιοχές του γαλαξία μας, όπου βρίσκονται πλανήτες σαν τη Γη και ενδεχομένως να υπάρχει ζωή. Ωστόσο, οι επικριτές έχουν επιστήσει την προσοχή για τους κινδύνους που ελλοχεύουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...