Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ; ; Η Αυστρία απαγόρευσε τις ξένες χρηματοδοτήσεις των τζαμιών και οι ιμάμηδες θα διορίζονται από το κράτος ! !Το αυστριακό Κοινοβούλιο την Τετάρτη ενέκρινε ένα σχέδιο νόμου για τη ρύθμιση των σχέσεων με τη μουσουλμανική κοινότητα της χώρας.Σύμφωνα με το νέο νόμο, οι πολίτες της Αυστρίας που ομολογούν φανερά το Ισλάμ έχουν το δικαίωμα να μην πάνε να εργασθούν κατά τη διάρκεια των μουσουλμανικών εορτών και προτείνονται ευκαιρίες,  για να προσκυνήσουν ή  να «λάβουν πνευματική διδασκαλία» οι έγκλειστοι στις φυλακές ή οι ευρισκόμενοι στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Ωστόσο, ο νόμος έχει ένα σημαντικό περιοριστικό στοιχείο. Θέτει σε έντονη κριτική τους ηγέτες της μουσουλμανικής κοινότητας στην Αυστρία.

Άνθρωποι έρχονται και φεύγουν χωρίς να αντιληφθούν τι είναι η ζωή


Λοιπόν, ο βαθμός στον οποίο η μέση ελληνική οικογένεια ευνουχίζει τα παιδιά της είναι τεράστιος και για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη συμφορά στην ελληνική κοινωνία. Μεγάλη τραγωδία. Η ελληνική οικογένεια είναι φυτώριο ψυχοπαθολογίας και ευνουχίζει συγκλονιστικά τους νέους ανθρώπους. Βλέπετε οργισμένους νέους που κινούνται από ιδεολογικές αντιλήψεις, κατά βάθος είναι άνθρωποι που είναι οργισμένοι με τους γονείς τους. Πολλές φορές όμως οι περισσότερες οικογένειες δεν αφήνουν τα παιδιά τους να θυμώσουν μαζί τους και το κάνουν με πολύ θρησκευόμενο τρόπο, όπως το τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου, χρησιμοποιούν δηλαδή τον θεό για να καταπιέσουν την μοναδικότητα του παιδιού. Το παιδί στην ουσία υιοθετεί τις βρώμικες αξίες των γονέων.
Ο πατέρας Φιλόθεος Φάρος, είναι ένας πεφωτισμένος κληρικός, θεολόγος και ψυχοθεραπευτής. Συζητώντας μαζί του ανακαλύπτεις νέους ορίζοντες, αποκομίζεις πλούτο γνώσης, συναισθημάτων και μια γλυκιά γεύση για την ζωή. Έχει συγγράψει πάνω από δέκα βιβλία με κύρια θέματα την ζωή του ανθρώπου, τον έρωτα, τον θάνατο και το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέρνει με λόγια ψυχής να αφυπνίζει συνειδήσεις.
Η ελληνική κοινωνία νοσεί βαθιά, μπορεί να γιατρευτεί πάτερ και πώς;

ΓΑΛΛΙΑ: Μουσουλμάνοι μετανάστες βίασαν 18χρονη Γαλλίδα γιατί .. είναι Γαλλίδα!H σύλληψη


Εκείνο το βράδυ, ένα νεαρό κορίτσι 18 ετών κατεβαίνει από το RER [τραίνο] στον σταθμό του Évry. Ενώ βγαίνει, κάνει μια κλήση με το κινητό της τηλέφωνο. Τέσσερα άτομα έρχονται κατά πάνω της και την τραβάνε σε ένα γειτονικό πάρκο. Την ληστεύουν, στη συνέχεια την γδύνουν και την βιάζουν διαδοχικά. Με απερίγραπτη ​​σκληρότητα. Οι τέσσερις την βασανίζουν για τέσσερις ώρες πριν την εγκαταλείψουν, τραυματισμένη να αιμορραγεί. Ένας οδηγός μοτοσικλέτας έρχεται κοντά της και καλεί τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Έχει τις αισθήσεις της για να δώσει μαρτυρία, και να υποβάλει καταγγελία. Παίρνει άδεια τρεις μήνες από την εργασία της. Θα είναι για πάντατραυματισμένη στη ζωή της.

Χάρη στις λεπτομερείς περιγραφές και εικόνες των καμερών CCTV, η αστυνομία του Évry προχωρά σε σύλληψη των τεσσάρων υπόπτων σε λιγότερο από 24 ώρες και παίρνει το DNA τους. Ανακρίνονται τη Δευτέρα 31 Μαρτίου το απόγευμα. Οι τέσσερις κακοποιοί είναι ανήλικοι: δύο 13 ετών, ένας 15 ετών και ο τέταρτος 17 ετών. Τρία αδέλφια Τούρκοι και ένας Μαροκινός.Λεπτομέρεια: ο μεγαλύτερος, 17 ετών, βγήκε από την φυλακή έξι μήνες πριν, αφού είχε εκτίσει τα δύο τρίτα της ποινής φυλάκισης δύο ετών για βιασμό που διέπραξε κατά του γιος ενός υπαξιωματικού της χωροφυλακής. Ελεύθερος χωρίς παρακολούθηση. Τώρα υπότροπος. Οι δύο άλλοι έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για ληστεία. Τέσσερις δράστες, τρεις υπότροποι – όλοι ανήλικοι!

DARPA: Ξέρουμε ποιος είσαι από τον τρόπο που κινείς το ποντίκι σου


DARPA: Μια πραγματικά τρελή υπηρεσία στρατιωτικής τεχνολογίας των ΗΠΑ αναπτύσσει μια μορφή των βιομετρικών μετρήσεων με βάση το πώς χειρίζεται κάποιος το ποντίκι του υπολογιστή του.

Η εταιρεία ετοιμάζεται να προσθέσει βιομετρικά συμπεριφοριστικά στοιχεία, για παράδειγμα το πώς ένας χρήστης υπολογιστή χειρίζεται το ποντίκι ή το πως γράφει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε υπάρχον λογισμικό τεχνικού ελέγχου ταυτότητας.

Οι υπάρχουσες τεχνικές ελέγχου ταυτότητας περιλαμβάνουν κάτι που ξέρετε (όπως τον κωδικό πρόσβασης ή το PIN), κάτι που έχετε (όπως ένας αριθμός από το RSA token key-fob) και συμβατικά βιομετρικά στοιχεία (όπως τα δακτυλικά σας αποτυπώματα).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...