Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!» (ΒΙΝΤΕΟ) ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!» (ΒΙΝΤΕΟ) ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΗ Λίστα των μεταρρυθμίσεων που έστειλε η κυβέρνηση στους Ευρωπαίους στο τέλος αναφέρει πως γα την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης άλλα και της γραφειοκρατίας θα προωθήσουμε την «ηλεκτρονική έξυπνη κάρτα του πολίτη» τον προάγγελο δηλαδή του μικροτσίπ. Όλοι στο κόλπο είναι δυστυχώς… Κανένας δε μιλάει, κοιτάζουν όλοι μονό αν θα ανέβει ο βασικός μισθός η όχι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 666 Ή ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ. ΓΙΑΤΙ «ΕΛΕΥΘΕΡΑ» ΑΜΑΡΤΑΝΟΥΜΕ «ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ» ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΟΠΩΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ «ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ» ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ-ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ Ή ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ-ΦΥΛΑΚΗ-ΦΑΚΕΛΩΜΑ… ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ;

ΡΩΤΑΝΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΛΕΝΕ ΠΟΝΗΡΑ «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ 100% ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666″ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ. «ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ 100% ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΥΧΗ»;

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ «ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗ «ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ή ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΩΣ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666″;

ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

30 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ... ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ!


30 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ... ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ!Συνεχίζεται η απομάκρυνση των μεταναστών από το Κέντρο Κράτησης της Αμυγδαλέζας.Συνεχίζεται η απομάκρυνση των μεταναστών από το Κέντρο Κράτησης
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, καθημερινά θα απελευθερώνονται 30 μετανάστες. Όπως διευκρίνισε στέλεχος του αρχηγείου της ΕΛΑΣ στον Real Fm 97.8, σύμφωνα με το σχέδιο εκκένωσης του κέντρου, σε πρώτη φάση θα αφήνονται ελεύθεροι οι αιτούντες άσυλο, αφού μελετώνται οι φάκελοι, ενώ θα ακολουθήσουν οι ανήλικοι και άλλες ευπαθείς ομάδες.

Το ζήτημα που απασχολεί την ηγεσία της ΕΛΑΣ είναι τι θα γίνει με τους ανήλικους, οι οποίοι θα πρέπει να φιλοξενηθούν σε ανοιχτές δομές φιλοξενίας. Γι’ αυτό το λόγο γίνονται συνεννοήσεις με άλλους φορείς προκειμένου να βρεθεί λύση.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΡΕ... ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ... «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ» ΤΗΣ METRON ANALYSIS… ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ Ο JEFFREY ΚΑΙ ΓΕΛΑ!Μέχρι τις εκλογές, η φυλλάδα «Παραπολιτικά» ήταν ένα από τα στηρίγματα της χουντάρας των Σαμαροβενιζέλων. Από την επομένη, άρχισε να τα… γυρίζει.

Σήμερα, λοιπόν, δημοσιεύει μια εμφανώς «πειραγμένη» «δημοσκόπηση» της εταίρας Metron Analysis (του κομμουνιστή Φανάρα), για να φανεί αρεστή στους Τσιπροκαμμένους. Σύμφωνα, λοιπόν, μ’ αυτή τη «δημοσκόπηση», ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 42,1%, ακολουθεί η νουδούλα με 18,3%, τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το… Ποτάμι με 5,7% (το έργο επαναλαμβάνεται, τρίτο κόμμα το μόρφωμα του Μπόμπολα στις δημοσκοπήσεις και τέταρτο στις εκλογές) και ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 5,3%, ΚΚΕ με 4,1%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,8%, ΠΑΣΟΚ με 3%, Ένωση Κεντρώων με 2,5% και Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 1,4%.

Η «δημοσκόπηση» εμφανίζει τον Τσίπρα καταλληλότερο για πρωθυπουργό με ποσοστό 55% (πρέπει να φάει πολλά ψωμιά για να φτάσει τον… Τσαουσέσκου), ενώ 68% εμφανίζεται να δηλώνει ικανοποιημένο από τον τρόπο που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση και το 76% εμφανίζεται να αξιολογεί ως θετική την πορεία της κυβέρνησης.

Τι σχέση έχει μ’ αυτό το κατασκεύασμα ο… Jeffrey και γιατί τη βλέπει και γελά; Διότι, ακόμα κι αν δεχτούμε ότι η «δημοσκόπηση» είναι αληθινή, ο Jeffrey θυμάται ότι έπαιρνε ανάλογα ποσοστά στις πρώτες δημοσκοπήσεις μετά τις εκλογές του 2009, αλλά σίγουρα θυμάται και που κατέληξε

Σόρος, ΣΥΡΙΖΑ, Δολλάριο και Διαμελισμός της ΕλλάδοςΈρχονται οι βιομετρικές ταυτότητες - Τέρμα η προσωπική ζωή

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι αστυνομικές ταυτότητες όπως τις γνωρίζαμε ως σήμερα καθώς τη θέση τους θα πάρουν οι «βιομετρικές κάρτες». Η νέα κάρτα δεν θα καταγράφει μόνο τα συνηθισμένα στοιχεία, που βλέπουμε σε μια απλή ταυτότητα, αλλά θα περιέχει και χαρακτηριστικά μοναδικά, τα οποία είναι δύσκολο να αλλοιωθούν.

Μπούλινγκ, η νέα μάστιγα Η βία μεταξύ των παιδιών ήταν ένα πρόβλημα χωρίς όνομα που τα τελευταία χρόνια γιγαντώθηκε και έγινε ιδιαίτερα σοβαρό


Την τελευταία δεκαετία, που παιδιά από διάφορες εθνικότητες άρχισαν να πηγαίνουν στα σχολεία όλης την ελληνικής επικράτειας, τα πράγματα αγρίεψαν. Οι διαφορετικές κουλτούρες, οι δυσκολίες στη γλώσσα, το διαφορετικό χρώμα, ήταν από μόνοι τους λόγοι για να γίνουν στόχοι παιδιά μεταναστών. Και μεγαλώνοντας, τα παιδιά που είχαν υποστεί βία γίνονταν ακόμα πιο βίαια απέναντι σε μικρότερα παιδιά, συνήθως άλλης εθνικότητας. Η ρατσιστική βία είναι μία μάστιγα.
Επτά παιδιά και μία ειδικός μας διηγούνται.
Μόνο αν έχεις ζήσει το bullying στο σχολείο ή στη γειτονιά που μεγάλωσες, μπορείς να καταλάβεις πόσο σοβαρό πρόβλημα μπορεί να γίνει η απειλή από τους συμμαθητές σου. Κρατάω τον αγγλικό όρο, γιατί η ελληνική λέξη «εκφοβισμός» περιγράφει πολύ πιο ανώδυνα όσα ο όρος bullying περιλαμβάνει: απειλή, ξυλοδαρμό, τρόμο, άρνηση, καταρράκωση προσωπικότητας, τραύματα που σε ακολουθούν μια ζωή και που δύσκολα επουλώνονται. Κι επειδή στα ελληνικά δεν υπάρχει μία λέξη που να περιγράφει συνοπτικά όλα αυτά, τυπικά, μέχρι πρόσφατα το πρόβλημα δεν μπορούσε να εντοπιστεί. Ουσιαστικά, όμως, το bullying υπήρχε και ήταν το ίδιο πάντα, εδώ και δεκαετίες. Ο διαφορετικός, ο αδικημένος από τη φύση, ο χαμηλότερης κοινωνικής τάξης, όποιος δεν είχε κάποιον να τον υπερασπιστεί, όποιος είχε κάποιο κουσούρι, ήταν καταδικασμένος να είναι το θύμα. Έτρωγε ξύλο, γινόταν ο περίγελος, τον χλεύαζαν, του ζητούσαν ανταλλάγματα, τον απομόνωναν, έπρεπε να υποστεί αδιαμαρτύρητα κάθε είδους βία, γιατί, αν μιλούσε, τα πράγματα γίνονταν γι’ αυτόν ακόμα πιο δύσκολα (να σημειωθεί ότι το 50% των ψυχιατρικών προβλημάτων στην ενήλικη ζωή πηγάζουν από την παιδική ηλικία).
Σήμερα, η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη.

Ωχ, αυτή τη στιγμή την έχω ξαναζήσει!


Παγιδευμένος στο χρόνο βρίσκεται ένας νέος από τη Βρετανία ο οποίος παλεύει με τα απανωτά déjà vu που τον εμποδίζουν να ζήσει μία φυσιολογική ζωή.

Οι έρευνες έχουν δείξει ότι περισσότερο από το 70% των ανθρώπων έχει βιώσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, το “déjà vu” (ήδη ιδωμένο) ή όπως είναι ο επίσημος όρος στα ελληνικά: «προμνησία». Πρόκειται για την αίσθηση που μας καλλιεργείται κάποιες φορές και μας κάνει να πιστεύουμε ότι έχουμε δει ή βιώσει ξανά στο παρελθόν μία κατάσταση, μία στιγμή της ζωής μας.

Ενώ για τους περισσότερους ανθρώπους το déjà vu δεν διαρκεί παρά για ελάχιστα δευτερόλεπτα και εμφανίζεται με πολύ αραιές συχνότητες, ένας φοιτητής στη Βρετανία (το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί) αναγκάστηκε να σταματήσει τις καθημερινές του δραστηριότητες, να βλέπει τηλεόραση, να ακούει μουσική ακόμα και να πηγαίνει στο πανεπιστήμιο, εξαιτίας των πολλαπλών déjà vu. Η συχνότητα των déjà vu ήταν τέτοια που ο νεαρός φοιτητής έκανε συνέχεια μπάνιο πιστεύοντας ότι είναι μολυσμένος ενώ έπλενε επανειλημμένα τα χέρια του.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σπάνια περίπτωση η οποία, σύμφωνα με τους γιατρούς και τους ψυχολόγους που τον παρακολουθούν, οφείλεται ενδεχομένως στο άγχος γεγονός που τους κάνει να επαναπροσδιορίζουν όσα μέχρι πρότινος πίστευαν για τη σύνδεση των διαταραχών άγχους με το déjà vu.
Ωχ, αυτή τη στιγμή την έχω ξαναζήσειΟ Βρετανός φοιτητής παρακολουθήθηκε από μία μεγάλη ομάδα ειδικών σε πανεπιστήμια της Βρετανίας, του Καναδά και της Γαλλίας
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...