Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

Β Ο Μ Β Α ! ! Μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πιάστηκε να φοροδιαφεύγει ! ! ΕΛΑ ΑΛΕΞΗ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ !!

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κυβέρνηση κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς...
την Κυριακή έσκασε βόμβα που αφορά σε κεντρικό στέλεχος του Συνασπισμού για τον οποίον λέγεται ότι έχει πιαστεί στα πράσα να φοροδιαφεύγει. Η υπόθεση της φοροδιαφυγής είναι τόσο μεγάλη που θα προκαλέσει τρομερή αίσθηση. Την είδηση της πληροφορίας την είχε η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής και την έγραψε ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ στην ίδια εφημερίδα!Το μόνο που μένει είναι να γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του ονόματος του "κυρίου" που άλλα βροντοφωνάζει και άλλα κάνει! 

Θαύμα ! Θαύμα ! Έρχονται Τετάρτη στην Αθήνα οι τρεις θεσμοί ως «μετενσάρκωση» της τρόικα να συζητήσουν το αντιμνημονιακο μνημόνιο


troika1Επανέρχεται η τρόικα στην Αθήνα δίνοντας ραντεβού αυτή τη φορά στο ΤΑΙΠΕΔ την Τετάρτη, σύμφωνα με πηγές από την Ευρώπη.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα στελέχη της τρόικα – θεσμοί, όπως ονομάζονται πλέον, θα έχουν ραντεβού στο ΤΑΙΠΕΔ με στόχο να εξεταστεί η κατάσταση και η κυβερνητική πολιτική στο πεδίο των αποκρατικοποιήσεων, ενώ δεν αποκλείονται και επαφές με άλλα κυβερνητικά στελέχη.
Οι επαφές αυτές, εντάσσονται στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ που ξεκινούν αυτή την εβδομάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...