Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Μητέρα στη Βρετανία έκανε παιδί με τον γκέι γιο της: Μία απίστευτη ιστορία,τα νεα ηθη που μας περνανε

Μητέρα στη Βρετανία έκανε παιδί με τον γκέι γιο της: Μία απίστευτη ιστορία
Οι μητέρες κάνουν τα πάντα για τους αγαπημένους τους γιους. Ωστόσο αυτό που έκανε μία μητέρα από τη Βρετανία για τον ομοφυλόφιλο γιο της ξεπερνάει κάθε φαντασία, αφού προσφέρθηκε να κάνει παιδί μαζί του.

ΣΟΚ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ...ΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ!!!

  ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ;

Η πληροφορία προέρχεται από...μέσα! Τη μεταφέρουμε (με κάθε επιφύλαξη) αλλά είναι πολύ πιθανόν να ισχύσει από τον επόμενο μήνα...

Αγριο τρολάρισμα για τους μυστικούς εφοριακούς του Βαρουφάκη


Ο Νίξον μίλησε για «ξεκαρδιστικό σχέδιο» της Ελλάδας με «καλωδιωμένους τουρίστες που θα χρησιμοποιούν μηχανήματα που θα παρέχει η ΕΕ». Αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Δεκάδες είναι τα tweet χρηστών που λένε πως παίρνουν φύλλο πορείας από το ΣΔΟΕ για τα αγαπημένα τους νησιά. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Πού θα πας διακοπές φέτος; - Όπου με στείλει ο Βαρουφάκης να καταπολεμήσω τη φοροδιαφυγή. Φωτογραφίες ημίγυμνων καλίγραμμων κοριτσιών που υποτίθεται ότι είναι μυστικοί πράκτορες ποστάρονται με σκωπτικά σχόλια με κορυφαίο αυτό που δείχνει τον Γιάννη Βόγλη στη χαρακτηριστική σκηνή του βοσκού με την ατάκα "Στάσου, μύγδαλα" και το αποστομωτικό σχόλιο: 

ΞΥΠΝΑΤΕ: ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!! ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ Η ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ!!!


Τι σηματοδοτεί για την LGTBTQ κοινότητα στην Ελλάδα η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου επιχειρεί με ρεπορτάζ του να αναλύσει το διαδικτυακό αμερικανικό περιοδικό Slate.

Στο μακροσκελές του άρθρο, ο Λίαμ Χόαρ εξηγεί ότι η νίκη του αριστερού ριζοσπαστικού ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτεί εκτός από μια στροφή πολιτικής αναφορικά με το ελληνικό χρέος, και μια στροφή σε μια σειρά κοινωνικών ζητημάτων, όπως αυτά της ομοφυλοφιλικής κοινότητας στην Ελλάδα, «της οποίας ο χαρακτήρας έχει αλλάξει τρομερά από το 2008, αν και ακόμα παραμένει μια περιθωριοποιημένη ομάδα μέσα στο σύνολο της κοινωνίας».
Ο δημοσιογράφος του αμερικανικού περιοδικού επισημαίνει ότι αυτές οι νέες οργανώσεις ενήργησαν ως ένα λόμπι πίεσης κυρίως των αριστερών κομμάτων τα οποία ασχολήθηκαν με τα θέματα της LGBTQ κοινότητας, βγάζοντάς τα έτσι από την αφάνεια.
Ετσι, η ολοένα αυξανόμενη ανάδυσή τους στην επιφάνεια, έβαλε τα θέματα για τα δικαιώματα των γκέι στην πολιτική ατζέντα, γράφει ο Χόαρ ο οποίος συνομίλησε ηλεκτρονικά με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου.

Οπως γράφει ο Αμερικανός δημοσιογράφος, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του ελληνικού κοινοβουλίου, έπειτα από πολλή συζήτηση, τα εγκλήματα για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα του φύλου συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά με νόμο στα εγκλήματα μίσους. Αυτό όμως σηματοδότησε και την αύξηση της βίας.

«Η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν κατά κύριο λόγο αδιάφορη για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο σύνολό τους, έτσι η επίδοσή της αναφορικά με τα δικαιώματα της LCBT κοινότητας είναι σημαντικά κακή. Θωρώ ότι η χειρότερή της αποτυχία ήταν η αύξηση της ομοφοβικής βίας» γράφει η Κατριβάνου στον Χόαρ.

Η "περίεργη" αντίληψη της κυβέρνησης περί "φιλανθρωπίας"

ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Σπουδαία λύση στο «μεταναστευτικό» φαίνεται να δίνει η κυβέρνηση που τόσα χρόνια σαν αντιπολίτευση φώναζε για κακή μεταχείρηση στους μετανάστες από τις αρχές και «ρατσισμούς».
Οι μετανάστες από την αμυγδαλέζα μεταφέρονται στην Ομόνοια και αφήνονται ελεύθεροι.Κανένας φυσικά δεν έχει φροντίσει γι αυτούς ούτε για στέγη ούτε για δουλειά ούτε για τροφή.
Άλλωστε η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα που αυτά τα αγαθά προσφέρονται απλόχερα σε όλους τους πολίτες της και σε όσους αυτή «φιλοξενεί»…
Τι πίνουν κάποιοι στην κυβέρνηση και δεν μας δίνουν;
Και για να σοβαρευτούμε και κυρίως να σοβαρευτούν κάποιοι στην κυβέρνηση:
Η κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση γιατί απλούστατα δεν υπάρχει λύση στα πλαίσια παραμονής αυτών στη χώρα μας.

Η σκοτεινή πλευρά της Μελίνας Μερκούρη - παρέες με δοσιλόγους στην Κατοχή

Σαν σήμερα το 1994 πέθανε η Μελίνα Μερκούρη. Μια γυναίκα που έχει αποθεωθεί στην Ελλάδα της παρακμής, για λόγους που αξίζει να αναλυθούν στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, οι αγιογράφοι της και οι σύντροφοί της στο ΠΑΣΟΚ λησμονούν πάντοτε μερικές στιγμές στη ζωή της που δεν ήταν και τόσο αντάξιες του «μύθου» της. Μια από αυτές, και απολύτως απεχθή, αποκαλύπτει η σπουδαία ηθοποιός. Πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της, ο αείμνηστος πρωταθλητής του τριπλούν και έμπορος Γιώργος Μαρινάκης, η Μελίνα Μερκούρη και ένας διάσημος δοσίλογος και συνεργάτης των Ναζί. Ιδού τι γράφει στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της που τιτλοφορείται
«Πρόσωπα και προσωπεία - Αυτοβιογραφικό χρονικό|, εκδ.Αφοί Βλάσση, Αθήνα, 1998

"Ο Γιώργος εργάζεται στο Ταμείο Ασφαλίσεως Αρτεργατών και κάνει παρέα με νέους που τον θαυμάζουν, τον Ίγκορ Πεζά, τον Σπύρο Μερκούρη, τον Γιάννη Καλφόπουλο, τον Λάλα Μεσολωρά, την Ζακλίν Τακβοριάν, την Ζινέτ Λακάζ, την Άσπα Μιχαλακοπούλου, με στέκι το ζαχαροπλαστείο του Μπόκολα.
Ένα απόβραδο, ανέβαινε με τον Καλφόπουλο την Ακαδημίας. Μπήκαν στο ισόγειο μπαρ Παν, που σύχναζαν οι πλούσιοι και οι κοσμικοί της Κατοχής. Πάνω από το μπαρ στον 4ο όροφο της Ακαδημίας 4, ήταν το σπίτι του Χαροκόπου που είχε παντρευτεί την πολύ νέα τότε Μελίνα Μερκούρη. Στο μπαρ καθόταν η Μελίνα ανάμεσα στον άντρα της και τον βιομήχανο Γιαδικιάρογλου, δοσίλογο και συνεργάτη των Γερμανών, που εκτελέστηκε ως προδότης από τον Ε.Λ.Α.Σ. Η Μελίνα, μόλις είδε τον Γιώργο με τον Καλφόπουλο ξεφώνισε: "Πιάστε τους κομμουνιστές". Ήταν η εποχή που ο αδελφός του πατέρα της, Γ. Μερκούρης, είχε ιδρύσει το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα Ελλάδος. (Πληροφ. περιοδικού Τα Νέα του ΕΛΙΑ, αρ. 51, Απρίλιος - Ιούνιος 1998, σελ. 9).

Η ενέργεια της Μελίνας και τα κίνητρά της δεν μπορούν να κάνουν υπερήφανο κανέναν... Ούτε για τον ναζιστή θείο της μπορεί να είναι υπερήφανη η οικογένεια.

Η Ροζίτα Σώκου, πάντως, έχει αρνητική άποψη και για την υποκριτική τέχνη της αείμνηστης Μελίνας. Πρόσφατα, σε συνέντευξή της, είπε ότι ερμήνευε ρόλους σαν... τραβεστί. «Οταν φτάσαμε στις Κάννες, που έκανε τη Μήδεια, έπαιζε σαν τραβεστί, δεν έπαιζε σαν γυναίκα» σχολίασε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε.
Λίγο αργότερα ανέφερε πως η Μελίνα τελείωσε το σχολείο επειδή απειλήθηκαν οι καθηγητές της: «Το γεγονός ότι μου είπε ότι αν πήρε χαρτί από το σχολείο, το πήρε γιατί ο παππούς της, παππούς πατέρας, δεν ξέρω, είχε στείλει μπράβους για να απειλήσουν τους καθηγητές...»
Δείτε το σχετικό βίντεο

ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!«BULGRAVIA»!!!Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!
Κωνσταντινούπολη... Παγκόσμια Υπερπρωτεύουσα!!!
με τον «Βασιλιά του Κόσμου»...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: «Αντιπρωτεύουσα» του Σχεδίου «Μπουλγκράβια»!
ΑΘΗΝΑ: «Περιφέρεια» («περιθώριο») σύμφωνα με το Πρόγραμμα «Φάρος της Ανατολής»...

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
Είναι πια φανερό ότι τα όσα ζούμε στη χώρα μας και στον κόσμο όλο τα τελευταία χρόνια αποτελούν μέρος ευρύτερου φιλόδοξου υπερπρογράμματος! Ή, για να το πούμε ακόμα καλύτερα, αποτελούν κομμάτι ευρύτερων γεωπολιτικών σχεδιασμών-συνδυασμών προγραμμάτων που είναι εκπονημένα εδώ και πολλά χρόνια στα «άδυτα των αδύτων» γιγάντιων μυστικών υπηρεσιών του πλανήτη...Έτσι, στην Ελλάδα και την περιοχή μας αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται αφενός το σχέδιο «Φάρος της Ανατολής» (που πρώτος ο γράφων αποκάλυψε ήδη από τον Ιανουάριο του 2004!) και αφετέρου προωθείται ένα άλλο σκοτεινό διεθνές σχέδιο, το περίφημο «Μπουλγκράβια», το οποίο έβγαλε στη φόρα για πρώτη φορά το μακρινό 1984 ο συνεργάτης μας και σπουδαίος Έλληνας ερευνητής Γιώργος Πάλμος!...
Ειδικότερα, το πρόγραμμα «Φάρος της Ανατολής» συνιστά τη δημιουργία «υπερφράγματος» δύο τεράστιων συνομοσπονδιών κρατών στην – κατά καθηγητή Δημήτρη Κιτσίκη – Ενδιάμεση Περιοχή του πλανήτη, της συνομοσπονδίας της Δύσης (με επίκεντρο το ελληνοτουρκικό Αιγαίο) και της συνομοσπονδίας της Ανατολής (με Ιράν, Ιράκ κτλ.). Ο ογκώδης αυτός χώρος που βρίσκεται στο «μαλακό υπογάστριο» της ευρασιατικής ενδοχώρας θα χρησιμεύσει (έτσι τουλάχιστον προέβλεπαν οι αρχικές εκτιμήσεις...) ως σταθερό «τοίχωμα» που θα εμποδίζει στο διηνεκές την πολυπόθητη έξοδο της Ρωσίας στις ζεστές θάλασσες της Μεσογείου (Αιγαίο πέλαγος), του Περσικού κόλπου και του Ινδικού ωκεανού... 

Εκεί που χωράτε, εγώ δεν αντέχωΔεν γίνεται να αλλάξεις τον κόσμο, δεν γίνεται. Όπου δεις τοίχο πηγαίνεις και γκρεμίζεσαι. Πάρτο απόφαση, είναι και κάποιοι τοίχοι που δεν σπάνε.

Μπορείς να ματώνεις με τις ώρες επάνω στα ντουβάρια ή να κρεμάσεις πάνω τους δυο τρία κάδρα που να απεικονίζουν όσα βρίσκονται στην αντίπερα όχθη, κι εκείνοι, οι τοιχολάτρες, δεν θα μπορέσουν να δουν ποτέ.

Μη μένεις πίσω από τους τοίχους. Μην τους κοιτάς, μην τους υπολογίζεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...