Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Αθώοι όλοι για την φούσκα του Χρηματιστηρίου! κρίμα που δεν ήταν της Χ.Α κάνεις να τον έβαζαν μέσα!

Αθώοι όλοι για την φούσκα του Χρηματιστηρίου
Αθωωτική απόφαση για όλους τους κατηγορούμενους στην υπόθεση με τις «μετοχές- φούσκες στο Χρηματιστήριο» εξέδωσε, δεκατρία χρόνια μετά, η Δικαιοσύνη, αποφαινόμενη ότι δεν στοιχειοθετήθηκε το αδίκημα της απάτης.
Μετά από πολύμηνη διαδικασία, που ξεκίνησε στις 15 Απριλίου, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων κήρυξε αθώους τους 42 κατηγορούμενους, επιχειρηματίες, επενδυτές, χρηματιστές εφοπλιστές κ.α που κάθισαν στο εδώλιο με βαριά αδικήματα, όπως αυτά της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ… ΟΙ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ…

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν σε όλη την υδρόγειο… Αυξημένες καιρικές συνθήκες, οικονομικό χάος, μιλάμε για πόλεμο και περισσότερο… Φαίνεται πως πλέον δεν μπορεί να περάσει ούτε μια μέρα χωρίς κάποιο σημάδι του «τέλους του χρόνου» αυτού του πλανήτη. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος μας πηγαίνει ολοταχώς στην κόλαση με τα πράγματα να μην παρουσιάζονται καθόλου θετικά για την ανθρωπότητα. Οι υπερπλούσιοι άνθρωποι του κόσμου το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά αυτό και πολλοί έχουν αρχίσει ήδη τις προετοιμασίες για να «ξεφύγουν» σε περίπτωση κάποιας καταστροφής. Έχουν αγοράσει την… επιβίωση τους, γη, αγροκτήματα, και υπερπολυτελή καταφύγια για να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο προετοιμασμένοι… Δείτε τα βίντεο και θα λάβετε όλες τις απαντήσεις -

Σοκ: Άγρια δολοφονία 17χρoνης στη Θεσσαλονίκη. Σφαγμένη κυριολεκτικά!

Η 17χρονη πρίν μία εβδομάδα καθόταν σε πάρκο της περιοχής κοντά στο σπίτι της μαζί με φίλες της. Ξαφνικά σταμάτησε ένα αμάξι κατέβηκαν δυο άνδρες,άρπαξαν την 17χρονη την έσπρωξαν μέσα στο αμάξι κι εξαφανίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα!

koritsi klaiei
Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες προς ανεύρεση της έφηβης,αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα! Μετά απο μια εβδομάδα βρέθηκε το άτυχο κορίτσι στο δάσος του Σέιχ Σού νεκρό!
Η 17χρονη δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο και από το νεκρό κορμάκι της έλειπαν όλα τα όργανα! Δεν υπήρχαν ούτε τα μάτια,ούτε τα νεφρά ούτε η καρδιά της τίποτα! Την έσφαξαν κυριολεκτικά!
Για μια ακόμη φορά,ένα ακόμη έγκλημα απο τους αδίστακτους εμπόρους ανθρώπινων οργάνων! Χάθηκε ακόμη μια ανθρώπινη ζωή!Φυσικά το θέμα δεν το βγάζουν τα ΜΜΕ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;  Κι εμείς κοιμόμαστε δυστυχώς! Πιστεύουμε ότι μόνο στους άλλους μπορεί να συμβεί! Ποτέ σε εμάς!
Εύχομαι ποτέ να μην νοιώσει μάνα ή πατέρας τον σπαραγμό και τον πόνο των δυστυχισμένων γονιών της 17χρονης! Ποτέ!!!

ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΛ@ΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΔΙΑΜΈΡΙΣΜΑ????Τέτοια λατρεία πια.....καταντάει ύποπτη

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 

 

ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Στα σχέδια της Άννας Χριστοδουλοπούλου, αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, είναι η ενοικίαση χώρων για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες.

ΟΙ ΕΠΤΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣΤΑ ΕΠΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΕΠΤΑ ΣΦΑΙΡΕΣ
ΤΑ ΕΠΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣΠοιος είναι αυτός ο νόμος του υλικού κόσμου που παρεμβαίνει στις ζωές μας; Άλλοι τον λένε θεό, άλλοι άγγελο, άλλοι δαίμονα, και ούτω καθεξής..αναρωτιέμαι όμως ποιοι ζουν ανάμεσα μας, ποιοι είναι αυτοί που δημιουργούν τις σκέψεις, διότι οποιαδήποτε σκέψη προέρχεται από κάπου!..και αφορά την πληροφορία που δεχόμαστε!..κι εμείς αποφασίζουμε ανάλογα με τις επιθυμίες μας..αν λοιπόν όλες μας οι σκέψεις είναι η σωματοποίηση των πληροφοριών που δεχόμαστε στον νου, τότε μιλάμε για έναν κόσμο συχνοτήτων, που εκπέμπονται συνεχώς γύρω μας, και αυτές οι πληροφορίες είναι τα δεδομένα, άρα και οι νόμοι του φυσικού μας υλικού κόσμου, και με αυτόν τον τρόπο βλέπουμε τα πάντα γύρω μας, τείχο βλέπουμε και τείχος είναι, και δεν πιστεύουμε στο αντίθετο όπως είπε ο Χριστός για παράδειγμα, ότι όλα γύρω μας είναι στρεβλωμένα!..αυτό όμως, σημαίνει ότι τείχο βλέπουμε, αλλά τείχος δεν είναι!

Όλα είναι θέμα αποκλειστικά πληροφοριών, και αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα της πραγματικότητας που ζούμε, είναι ένα "πρόγραμμα" που κινούμαστε μέσα σε αυτό αποκλειστικά, δίχως να μπορούμε να προσθέσουμε νέα δεδομένα.

Ποιος όμως δημιούργησε τον κόσμο των τριών διαστάσεων;
Σίγουρα δεν έγινε από μόνος του. Μα ούτε για νοήμων όντα.
Το θέμα είναι ότι εμείς πρέπει να περάσουμε μέσα από αυτόν τον κόσμο, και θα μάθουμε στο τέλος.

Προς το παρόν, ας δούμε την δομή του..

Πρόκειται για έναν φανταστικό κόσμο σαν όνειρο, τον οποίο ζούμε νοερά, και ονομάζουμε πραγματικότητα, αφού δίχως νου, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το περιβάλλον γύρω μας, άρα ο νους είναι αυτός που βλέπει και ζει την πραγματικότητα.
Ακόμη και το έδαφος που πατάμε και ότι αγγίζουμε, στην ουσία δεν υπάρχει, απλά, είναι το βασικό δεδομένο του προγράμματος, που αποκωδικοποιεί το σώμα μας

Αυτό το λέει και η επιστήμη, ότι δεν υπάρχει η ύλη, και ο υλικός κόσμος, διότι είμαστε προγραμματισμένοι να ζούμε σε ένα συγκεκριμένο είδος συχνότητας, διότι αν βλέπαμε το πιο μικρό, τα κύτταρα για παράδειγμα,τότε θα βλέπαμε έναν άλλο κόσμο γύρω μας, και αν βλέπαμε ακόμη πιο βαθιά στο μικρότερο, θα βλέπαμε ότι ζούμε σε μια θάλασσα ενέργειας, κι εμείς είμαστε μια οντότητα ενεργειακή, μέσα στην ενέργεια, που ενεργεί πάνω της, σύμφωνα με τις σκέψεις της, και αυτό δημιουργεί και ονομάζει ζωή.

Ότι πιστεύουμε αυτό ζούμε λοιπόν!..μόνον που, το υλικό μας σώμα, είναι προγραμματισμένο να βλέπει συγκεκριμένες συχνότητες..και έρχεται το ερώτημα, είμαστε φυλακισμένοι; η απλά πρέπει να αποκωδικοποιήσουμε τον κόσμο αυτόν; και αυτή είναι η αποστολή μας; διότι μόλις τον αποκωδικοποιήσουμε, ο κόσμος γύρω μας θα αρχίσει να..καταρρέει!
Ο φόβος για το άγνωστο φυλακίζει..ενώ η κατανόηση της αλήθειας σε απελευθερώνει!!

Τι είναι η ζωή λοιπόν; είναι πληροφορίες που σωματοποιεί το υλικό μας σώμα, ένα σώμα πολύ επιρρεπή στις αρνητικές συχνότητες, που γίνονται αντιληπτές από την θνητή λογική που μας κατευθύνει, αφού αυτή διαβάζει το πρόγραμμα, άρα είναι πολύ αρνητικός ο κόσμος αυτός, σε μια συγκεκριμένη μπάντα συχνοτήτων, που ούτε βλέπει πιο μακριά, ούτε πιο κοντά, και με αυτόν τον τρόπο αντιλαμβάνεται την ζωή από μία συγκεκριμένη μπάντα συχνοτήτων.

Αυτός ο κόσμος στην ουσία είναι το απειροελάχιστο τμήμα, της δημιουργίας.

Η δημιουργία έχει επτά στάδια συνειδητότητας, κι εμείς ζούμε σε ένα από τις επτά, άρα το να αντιληφθούμε έναν "άλλο" μας εαυτό, που εμπεριέχει μέσα του τον υπάρχων (υλικό) δικό μας, σημαίνει ότι θα βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε μια άλλη πραγματικότητα γύρω μας, μα ταυτόχρονα θα ζούμε και σε αυτόν τον κόσμο.
Και όσο περισσότερο το πιστεύουμε αφού το κατανοούμε ολοένα και περισσότερο, τότε θα έρθει η στιγμή που θα σπάσουμε το φράγμα των δύο κόσμων!! και θα ενωθούν!!

Τα θαύματα λοιπόν, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά η μεταφορά ανώτερων δεδομένων, και διαφορετικών συχνοτήτων - πληροφοριών, στον νου, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σημείο κάποια στιγμή, να βλέπουμε τείχο και όπως είπε ο Χριστός να τον βλέπουμε στρεβλωμένο, διότι πλέον θα έχουμε "μάτια" που θα το κατανοούν αυτό!!

Όλα είναι μέσα στον νου!! Είναι νοητός ο κόσμος και όχι κάτι άλλο! Αφού Νους είναι ο Θεός, άρα νοητά τα ζούμε όλα!!..ανάλογα με τον βαθμό κατανόησης και αντίληψης, τόσο πιο νοερά ζούμε και αντιλαμβανόμαστε την αλήθεια γύρω μας...ο κάθε άνθρωπος, μέσα από την δική του αντίληψη.Ο κοσμος και η ζωη, ειναι μια θαλασσα απο πληροφοριες, κι εμεις διαχειριζομαστε αυτα τα δεδομενα, και ζουμε συμφωνα με την πραγματικοτητα αυτων των δεδομενων, αφου καθε μας σκεψη αποτελειται, απο τις αναλογες που αντιλαμβανομαστε και αντλουμε.

ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ!!!
Επιστήμονες δημιούργησαν περισσότερα από 150 έμβρυα τα οποία είναι υβρίδια ανθρώπων-ζώων σε Βρετανικά εργαστήρια. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, 155 «αναμεμειγμένα» έμβρυα τα οποία περιείχαν ανθρώπινο και ζωικό γενετικό υλικό κατασκευάζονται από το 2008 οπότε και δημιουργήθηκε το Human Fertilisation Embryology Act. 

Τρία εργαστήρια στο Ηνωμένο Βασίλειο (King’s College London, Newcastle University και Warwick University) απέκτησαν άδεια για πειράματα αυτού του είδους, προκειμένου, σύμφωνα με τους ιθύνοντες ερευνητές, να βρεθούν πιθανές θεραπείες για ανίατες ασθένειες. Το ύποπτο στην όλη υπόθεση είναι ότι 
τα υβρίδια αυτά δημιουργήθηκαν κρυφά τα τελευταία τρία χρόνια. 

Το θέμα έφτασε στο Βρετανικό Κοινοβούλιο καθώς –αφού υπάρχει «ηθικός» και «ιατρικός» σκοπός και όλοι όσοι εργάζονται εκεί είναι υπερήφανοι για τις προσπάθειές τους– δεν υπήρχε λόγος τα εν λόγω πειράματα να γίνονται εν αγνοία του κόσμου. 

Ανάμεσα σε άλλες, εκείνη που προκαλεί εντύπωση είναι η απάντηση του κατεξοχήν υπεύθυνου καθηγητή Robin Lovell-Badge του Medical Research Council’s National Institute for Medical Research, ο οποίος είπε «Ο λόγος που γίνονται αυτά τα πειράματα είναι για να κατανοήσουμε την πρώιμη ανθρώπινη ανάπτυξη αλλά και για να βρούμε θεραπείες σε σοβαρές ασθένειες. Σαν επιστήμονας αισθάνομαι ότι υπάρχει ηθικό χρέος να συνεχιστεί αυτή η έρευνα». 

Η έρευνα αυτή την στιγμή έχει σταματήσει λόγο έλλειψης οικονομικών πόρων, αλλά οι επιστήμονες είναι βέβαιοι ότι η «δουλειά» τους θα συνεχιστεί στο μέλλον. 

Αλλά το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Ποιος μπορεί να εξασφαλίσει ότι στο κοντινό μέλλον –αν όχι στο παρόν που ζούμε– δεν θα υπάρχει ήδη «αγορά» για «βελτιωμένα» όργανα, για βρέφη που όταν θα μεγαλώσουν θα είναι «διαφορετικά»; 

Κάποτε όλα αυτά έμοιαζαν με σενάρια για ταινίες επιστημονικής φαντασίας, αλλά η πραγματικότητα μας έχει ξεπεράσει. Ποιοι και με ποιο σκοπό θα εκμεταλλευτούν αυτές τις «αλλαγές»; Τι συνέπειες θα έχουν στους Νόμους της Φύσης; 

Πόσα από αυτά τα διάφορα υβρίδια που κατά καιρούς ξεβράζονται στην θάλασσα ή βρίσκονται ανορθόδοξα σε ερήμους είναι πλαστά, αυθεντικά ή «δημιουργήματα» των συγκεκριμένων ή άλλων επιστημόνων; 
Σε αυτό το βίντεο αποτυπώνεται η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα του 21ου αιώνα. Στα σημεία που ο Άλεξ αναπτύσσει συγκεκριμένα θέματα, στην οθόνη εμφανίζονται και τα σχετικά άρθρα από BBC και άλλες "έγκυρες" πηγές που επιβεβαιώνουν ότι αυτά που λέει ΕΧΟΥΝ δημοσιευτεί. . Δυστυχώς ο εφιαλτης είναι πλέον οχι μόνο υπαρκτός, αλλά και ορατός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...