Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Απελευθερώνουν τους μετανάστες χωρίς κανέναν ιατρικό έλεγχο. Φόβοι για φυματίωση, AIDS, ηπατίτιδα

DEFAULTΤους «αόρατους» κίνδυνους για την δημόσια υγεία των πόλεων, και το ενδεχόμενο έκρηξης μιας ανεξέλεγκτης υγειονομικής «βόμβας», από την απελευθέρωση παράνομων μεταναστών, χωρίς καμία προληπτική εξέταση για μολυσματικές νόσους όπως το AIDS, τη φυματίωση ή την ηπατίτιδα, επισημαίνουν εμφατικά, χωρίς κανένα ίχνος ρατσισμού και με αποκλειστικό στόχο την κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων, οι Γιατροί του Κόσμου, του ΚΕΕΛΠΝΟ και υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.. Όπως επισημαίνει σε ρεπορτάζ του η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, η υποσχόμενη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των μεταναστών στα κέντρα κράτησης ήταν μόνο στα χαρτιά, καθώς στα περισσότερα δεν παρασχέθηκε ποτέ και στα υπόλοιπα αποσπασματικά και ελλιπώς με αιτία γραφειοκρατικές διαδικασίες, ανύπαρκτους διαγωνισμούς τροφοδοσίας φαρμάκων και αδυναμίες πληρωμής. Ιατρική περίθαλψη παρασχέθηκε σε τρία προαναχωρησιακά κέντρα και μόνο για ένα έτος καθώς το κράτος δεν πλήρωσε τις οφειλές του...

ΤΑ 4 ΚΌΚΚΙΝΑ ΦΕΓΓΆΡΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΚΉ ΤΕΛΕΤΉ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ!!!! VIDEO


ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ... ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΕΓΓΑΡΙΩΝ.ΤΑ 4 ΚΌΚΚΙΝΑ ΦΕΓΓΆΡΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΚΉ ΤΕΛΕΤΉ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ!!!!ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΠΟΣΤ!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ THE PET GOAT 2! ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ CIA,ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ
ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ..
ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΕ PET GOAT,ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ 13-9-2015 ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ!
ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ,ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΕΛΗΝΗ:Σύμφωνα με τη μηχανή του χρόνου, το αστρολογικό φαινόμενο των επόμενων ημερών παρατηρείται μία φορά κάθε 500 χρόνια.
Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται «Τετράδα» και αποτελείται από τέσσερις συνεχόμενες σεληνιακές εκλείψεις, ανάμεσα στις οποίες θα παρεμβάλλονται έξι πανσέληνοι.Οι σεληνιακές εκλείψεις προκαλούνται όταν ο Ήλιος, η Γη και η Σελήνη ευθυγραμμίζονται και το φως του Ήλιου διαθλάται, δίνοντας στο φεγγάρι έντονο κόκκινο χρώμα, σαν αίμα.

Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σαςΆρθρο του Brandon West

Μετάφραση: Δανάη Πετροπούλου

Για να θεραπευτείτε, χρειάζεται να καθαρίσετε την ενέργειά σας έτσι ώστε η προβολή του σώματός σας να μπορέσει να γίνει ανίκητη. Τότε τα άτομα και τα μόρια θα συνεργαστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να αντανακλούν εικόνα του νου σας στο σώμα σας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν μπείτε βαθιά μέσα στις σκέψεις σας, εκεί όπου τα πιστεύω δεν επηρεάζουν την πραγματικότητα, διότι όταν δεν σκέφτεστε απελευθερώνεστε από τις πεποιθήσεις και τις προσδοκίες.

Με τον τρόπο αυτό θα ευθυγραμμίσετε τον εαυτό σας με τις οικουμενικές αρχές τους σύμπαντος και θα φέρετε σε επαφή την ενέργειά μας με τις ενέργειες που προέρχονται από την πηγή των απεριόριστων δυνατοτήτων – αυτές τις ανώτερες ενέργειες αγάπης, καλοσύνης, έμπνευσης, πάθους, χαράς κ.λ.π.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε, είναι να συνειδητοποιήσετε πως ο άνθρωπος δεν αποτελείται απλά από ενέργεια αλλά ότι βρίσκεται ανάμεσα σε άπειρες πηγές ενέργειας τις οποίες μπορεί συνειδητά να αξιοποιήσει έτσι ώστε να θεραπεύσει το σώμα και τον νου και να γίνει ένα πιο ευτυχισμένο, υγιές, ζωντανό και δημιουργικό ον. Τη στιγμή που θα συνδεθείτε με την απεριόριστη ενέργεια της δημιουργίας και με την προσωπική σας αληθινή φύση, τότε θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε τις ενέργειες αυτές στο σώμα σας οι οποίες θα το επαναφέρουν στη φυσική υγιή μορφή του.

Η προβολή του σώματός σας μπορεί να διακοπεί μόνο από κάποια διαταραχή του ενεργειακού σας πεδίου – η οποία διαταραχή μπορεί να προκληθεί από την ανισορροπία των σκέψεων ή των συναισθημάτων σας καθώς και από πεποιθήσεις που σας αυτοπεριορίζουν. Το ενεργειακό σας πεδίο είναι εκ φύσεως απαστράπτον και ζωηρό, η ενέργειά σας ρέει φυσικά και ανεμπόδιστα ως ένα ισχυρό ρεύμα συνείδησης – τα κατώτερα επίπεδα συνείδησης, όμως, στα οποία έχουμε συνηθίσει να ζούμε, διαταράσσουν την ροή αυτή η οποία όταν αφήνεται ανενόχλητη μπορεί να φέρει την Αφύπνιση.

Ένα άλλο βασικό βήμα είναι η κατανόηση του γεγονότος πως το ανθρώπινο σώμα συνεχώς αναγεννιέται. Σε μια ομιλία του ο Deepak Chopra επεσήμανε πως τα άτομα δεν γερνούν, δεν πεθαίνουν και πως τα άτομα που υπήρχαν στο big bang, περίπου 14 δισεκατομμύρια χρόνια πριν, υπάρχουν πιθανόν στον οργανισμό σας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...