Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Η εικόνα της Μυρτούς 2,5 χρόνια μετά...


Η Μυρτώ είναι 17 χρονών. Τα μαλλιά της είναι ξανθά και είναιπολύ όμορφη...Μου λένε ότι είναι και πάρα πολύ έξυπνη. Το πιστεύω χωρίς καμία αμφιβολία. Έχει πολύ κοφτερό βλέμμα. Όμως δεν μιλάει. Δεν μπορεί. Ούτε μπορεί να σταθεί όρθια. Γιατί πριν από δύο χρόνια, στις 22 Ιουλίου του 2012, στην Πάρο, κάποιος δεν σεβάστηκε τη ζωή της. Της επιτέθηκε γιατί «του άρεσε», τη βίασε, τη χτύπησε βάναυσα και την άφησε μια ανάσα πριν τον θάνατο σε έναν βράχο, πλημμυρισμένη στα αίματά της.

Έρευνα βόμβα :Το 90% των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ δεν θέλει την υποχρεωτική ασφάλιση στο ταμείο

Το 90% από τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ τάσσεται κατά της υποχρεωτικής ασφάλισης στον ΟΑΕΕ , ενώ η εξαγγελία της κυβέρνησης για μείωση των ασφαλιστικών εισφορών στο ΟΑΕΕ δεν πρόκειται να επιφέρει βελτίωση στα έσοδα του, ούτε διευκολύνει τους ασφαλισμένους για την τακτική πληρωμή των εισφορών τους .
6865865Σύμφωνα, με εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Εμπόρων Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ – ΓΣΕΒΕΕ), η απώλεια εσόδων από ασφαλιστικές εισφορές θα φτάσει τα 80 εκατ. ευρώ ή 6,6% σε ετήσια βάση. Αυτό σημαίνει πως οι ήδη συνεπείς ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ απλά θα επιλέξουν μία κατώτερη ασφαλιστική, ενώ όσοι είναι ασυνεπείς θα συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο, σημειώνουν από το ΙΜΕ- ΓΣΕΒΕΕ. Συνεπώς θα συνεχίσει σχεδόν το 50% των «ασφαλισμένων» του ΟΑΕΕ να μην έχουν ιατρο -φαρμακευτική κάλυψη στον ΕΟΠΥΥ και το ΕΣΥ.
Υπενθυμίζεται πως από το 2012 έχει δοθεί η δυνατότητα στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ να επιλέξουν έως 2 κατώτερες ασφαλιστικές κλάσεις σε σχέση με εκείνες που ανήκουν.
Αν και από τη διοίκηση του ΟΑΕΕ εκτιμάται ότι 170.000 ασφαλισμένοι επέλεξαν μία έως δύο κατώτερες ασφαλιστικές κλάσεις από το 2012 έως σήμερα, τα έσοδα από ασφαλιστικές εισφορές κάθε άλλο παρά αυξήθηκαν, συνεχίζοντας έτσι να κρατούν στην … καραντίνα τις συντάξεις του εν λόγω ταμείου αλλά και τους μισούς «ασφαλισμένους» χωρίς δημόσια ιατρο – φαρμακευτική περίθαλψη.

ΒΑΛΑΒΑΝΗ: Όσοι δεν ενταχθούν στην ρύθμιση να περιμένουν έφοδο της εφορίας στο σπίτι τους!!!


Τέτοια συνέπεια λόγων και πράξεων!!!

Τι είναι το Τρίτο Μάτι και τι συμβαίνει όταν βλέπει;

Το Τρίτο Μάτι ή έκτο τσάκρα μεταφέρει την ενέργεια της καθαρής όρασης και Διάκρισης.
Βρίσκεται στο κέντρο της κεφαλής μεταξύ των φυσικών μας ματιών. Αυτό το τσάκρα ανοίγει την πόρτα πολυδιάστατα στις αισθήσεις μας, για να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τους πυκνούς περιορισμούς μας του ΕΓΩ, του υλιστικού, φυσικού μας κόσμου, που βασίζεται στην ψευδαίσθηση.
Μόλις το πνευματικό μάτι μας αρχίζει να ανοίγει, βαθύτερες πνευματικές αλήθειες θα συντονιστούν μαζί μας και το πέπλο της ψευδαίσθησης θα αρχίσει να επιδεινώνεται.

Συλλεκτικό video άνευ προηγουμένου - Υπερσύγχρονες λουμπενο - νεοελληνίδες, νέες σε ηλικία γυναίκες, πανέτοιμες... «για σπίτι και οικογένεια», σχολιάζουν κάποια πράγματα περί... «πίπας», αλλά και... «πουτσίλας» (!!! !!! !!!) Να τις χαίρεται η νεοραγιαδίστικη βοθρο - κοινωνία, οι δάσκαλοί τους, οι γονείς και τα αδέρφια τους, καθώς επίσης και οι μελλοντικοί σύζυγοί τους και τα παιδιά τους...Τα παιδιά μας είναι ο καθρέφτης μας. Εμείς μεγαλώνουμε τα θύματα, εμείς και τους θύτες.


gh3708
Τα παιδιά μας είναι ο καθρέφτης μας.
Ο Γιώργος γύρισε από το σχολείο με μια σάκα γεμάτη ντροπή και οδυρμό. Τα ρούχα του μύριζαν εξευτελισμό.
Τα μάτια του κατακόκκινα και οι σκέψεις στο κεφάλι του ένα κουβάρι.
Η μάνα του ήταν απασχολημένη στο τηλέφωνο, συζητούσε για τα ξενοπορτίσματα του άντρα της και ο πατέρας του απών, σε κάποιο συνέδριο ή κάποια »παράνομη» συνάντηση.
Πήρε τον πόνο του αγκαλιά και κουλουριάστηκε μαζί του στο κρεβάτι, σε στάση εμβρυική.
Ο Γιώργος ενοχλεί τους συμμαθητές του -είναι που δεν τα πάει καλά στα ομαδικά αθλήματα ως υπέρβαρος και δυσκίνητος. Όχι, ο Γιώργος είναι χοντρός. Πρέπει να τιμωρηθεί.
Η Μαρία γύρισε σπίτι με ένα χαιρέκακο χαμόγελο και μια ικανοποίηση δίχως προηγούμενο, γεμάτη έξαψη, τα μάτια της άστραφταν.
Έκανε τη Στελλίτσα να κλάψει για τη στραβή της μύτη, μπροστά σε όλο το τμήμα.
Ο καθηγητής δεν έδωσε σημασία, παιδιά είναι θα τα βρούνε κι εκείνος ενήλικας με αληθινά προβλήματα, ησυχία είπε μόνο για να επαναφέρει την τάξη και να αρχίσει το μάθημά του.
Η Μαρία συνέχισε σαρκαστικά: «Που μας ήθελε και έρωτες, να, κοιτάξτε το όνομα του Πέτρου στα τετράδιά της!».
Κρατούσε το εύρημα ψηλά, με το χέρι τεντωμένο, φουσκωμένη από υπερηφάνεια για τη σπουδαία της ανακάλυψη και φυσικά για την υπεροχή της έναντι της συμμαθήτριάς της.
Ο Πέτρος ξέσπασε σε γέλια. Η Στελλίτσα ήταν άσχημη. “Επρεπε να μάθει τη θέση της.
Ο Νίκος επέστρεψε σπίτι ως άλλος τροπαιοφόρος κατακτητής, τα μάτια του γυάλιζαν.

Πῶς καταφέρνουν νά αὐξάνουν τήν ὁμοφυλοφιλία;

Πῶς καταφέρνουν νά αὐξάνουν τήν ὁμοφυλοφιλία;1
Αν θέλουν να μας δηλητηριάσουν δεν χρειάζεται να μας ψεκάζουν και
 να σκορπούν τα δηλητήρια σε κάμπους και λαγκάδια.
 Η Δισφαινόλη Α είναι μία τεχνητώς κατασκευασμένη ουσία, που είχε

 σκοπό την μίμηση των γυναικείων ορμονών, που λέγονται οιστρογόνα.
 Τελικά αυτή η ουσία χρησιμοποιείται εκεί που δεν το περιμένουμε
 γι’ αυτό και βλέπουμε έξαρση φαινομένων, που μόνο τυχαία δεν είναι. 
 Η Δισφαινόλη Α, ως απομίμηση γυναικείας ορμόνης, προκαλεί 

διαταραχή του φύλου και της σεξουαλικότητας.
Ταυτόχρονα προκαλεί θρόμβους στο αίμα, διαβήτη και καρκίνο του

 μαστού.
Και ξέρετε που χρησιμοποιείται αυτή η ουσία χωρίς να παρεμβαίνει

 κανείς; Στα μπιμπερό, στο χαρτί αποδείξεων των ταμειακών, στην
 κονσερβοποιία, στα γυαλιά ηλίου, στις θήκες CD, σε πλαστικά σκεύη
και στα πλαστικά μαχαιροπήρουνα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...