Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ..ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!..ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ...!!!

ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ..ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!..ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ...!!!
Είναι απίστευτο το πόσο έχουν προοδεύσει "ΑΥΤΟΙ"....Μέσα σε μια μέρα χαλιναγωγούν τα πάντα.
και παραμυθιάζουν όλη αυτή τη κρεατομάζα που λέγονται άνθρωποι.
Είναι αδιανόητο το τι έχουν φορτώσει σε αυτό τον πιλότο.Η τακτική όμως ειναι παλιά,γνωστή και πετυχημένη. Όταν όλοι οι μάρτυρες ειναι νεκροί λες οτι θες και φορτώνεις οτι θες σε οποίον θες!!!....
Το είχαμε γράψει πρόσφατα οτι όσο πλησιάζουν τα "ματωμένα" φεγγάρια και η εαρινή ισημερία το κτήνος αναζητά αίμα και μια μεγαλοπρεπή θυσία...Την είχε...!!!
Τελικά αυτός ο πιλότος ήταν σχιζοφρενής,παρανοϊκός,κυκλοθυμικός και επικίνδυνος.Βρήκαν επίσης,λέει,στο σπίτι του χάπια για τρελούς,σχισμένες συνταγές για ψυχοφάρμακα,παλιές ιατρικές παραπομπές γιατρών που ζητούσαν επανεξέταση κάθε έξι μήνες γιατι ήταν σε σοβαρή κατάσταση.
Επίσης τον είχε χωρίσει η γκόμενα του και ήθελε να αυτοκτονήσει.Τα τελευταία νέα λένε οτι τα είχε με την εταιρία του και ήθελε να την εκδικηθεί!!!
Αυτόν λοιπόν τον είχαν προσλάβει Γερμανοί,που ως γνωστόν έχουν μια τρελά με την τυπικότητα και την ασφάλεια,για να κάνει τον πιλότο!!!

Κι όμως! Μέσα σ” αυτή την τρύπα βρίσκεται το σπίτι ενός εκατομμυριούχου και είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!


1
Κάποιοι άνθρωποι έχουν την πολυτέλεια να προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο. Και ενώ οι περισσότεροι από εμάς εννοούμε να έχουμε κεριά και σπίρτα ή ακόμη και κονσέρβες, κάποιοι ανεβάζουν τον πήχη.

«Επαφή 2014»: Το ντοκιμαντέρ που βλέπει το φαινόμενο των UFO από μια διαφορετική σκοπιά

Δείτε ένα νέο ντοκιμαντέρ από τον Damon T. Berry με τίτλο «επαφή 2014» στο οποίο επιχειρείται μια νέα και διαφορετική προσέγγιση για το φαινόμενο των UFO και των πολιτισμών οι οποίοι δημιούργησαν νέους πρακτικά από το μηδέν.

Πέταξε ψηλά πριν γίνεις χώμα, αυτό αξίζει!


Του Γιάννη Αγγελή

Η απάντηση στους καθημερινούς μας φόβους.

‘’Φοβάμαι Γέροντα’’

‘’ Τι φοβάσαι;’’

‘’ Φοβάμαι τα πάντα.’’

‘’Δηλαδή;’’

‘’Φοβάμαι τις φωνές. Φοβάμαι τις γρήγορες ομιλίες. Φοβάμαι τους ανθρώπους που χαμογελούν ψεύτικα.’’

‘’Τι σκέφτεσαι να κάνεις;’’

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...