Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

ΔΕΙΤΕ και ΦΡΙΞΤΕ! ΑΥΤΟΙ είναι οι 12 τέως συνεργάτες του ΠΑΣΟΚ και νυν υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! Eίπατε κάτι;;; (ΦΩΤΟ)

2234598

Τι νομίζετε ότι είναι αρκετά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ; Για πάμε να δούμε αναλυτικά…
Λοιπόν από τα 40 μέλη που απαρτίζουν την κατά τ΄άλλα άσπιλη και αμόλυντη κυβέρνηση Σύριζα οι 12 από αυτούς ήταν πρώην βουλευτές, σύμβουλοι και συνεργάτες του Πασόκ.
Γνωρίστε τα πρώην στελεχη και συμβούλους του Πασόκ, που μόλις διαπίστωσαν ότι τα ποσοστά του κόμματος έφταναν στον πάτο, βρήκαν απάγκιο στην αγκαλιά του αναγεννημένου Πασόκ το οποίο ονομάζεται Σύριζα.
siriza

Το τραγούδι των Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων!

Το τραγούδι των Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων!ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΟΥΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ  " Το μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε"

Οι “σύμμαχοι” στο NATO Τούρκοι λοιπόν έχουν “τραγουδάκι” που λέει:

“Εφόσον υπάρχει στο κόσμο ο πρόστυχος ο Έλληνας, μα τον Αλλάχ δεν μου φεύγει αυτό το μίσος”, ξεκινά το τραγούδι των Τούρκων κομάντος. Τραγούδι που κάθε στίχος του, κάθε λέξη του ξεχειλίζει από μίσος“Όσο στέκομαι και τον βλέπω απέναντί μου σαν σκυλί, μα τον Αλλάχ δεν μου φεύγει αυτό το μίσος.

1000 κεφάλια γκιαούρηδες δεν μπορούν να ξεπλύνουν αυτό το μίσος”, λένε με βροντερή φωνή οι Τούρκοι. 

Γιατί τόσο μίσος; Η επόμενη στροφή του απάνθρωπου άσματος εξηγεί:
“Μοναδικός μου σκοπός είναι η εκδίκηση. Όταν έρθει η ώρα μου για το πεδίο της μάχης σε μια μέρα θα σφάξω 1000 γκιαούρηδες. Μα τον Αλλάχ, δεν μου φεύγει αυτό το μίσος”.

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΝΟ....ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ;

ΠΩΩΩΩΩ...!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...!!! ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 70 - 30...!!! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ

“Δεν σας κρύβω ότι η ελληνική κυβέρνηση, από τη στιγμή που θα υπάρξει ενδιαφέρον από τις Ηνωμένες Πολιτείες στα θέματα της συνεργασίας σε σχέση με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου, είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε συνεργασία. Στη συνάντηση που είχα με την κ. Νούλαντ της είπα ότι θα μας ενδιέφερε μία GtoG (government to government) agreement με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ώστε να υπάρχει συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου.

ΝΙΚΟΛΟ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ & Ο ΗΓΕΜΟΝAΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟΛΟ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ & Ο ΗΓΕΜΟΝAΣΟι άνθρωποι, έχουν λιγότερους ενδοιασμούς να βλάψουν κάποιον που είναι αγαπητός παρά κάποιον που προκαλεί φόβο∙ διότι η αγάπη, συγκρατείται από τον δεσμό της υποχρέωσης, ο οποίος, επειδή οι άνθρωποι είναι μοχθηροί, σπάει στη πρώτη ευκαιρία προσωπικού συμφέροντος∙ όμως ο φόβος συγκρατείται από τον τρόμο της τιμωρίας, που δεν σε εγκαταλείπει ποτέ.”

ΤΡΑΓΙΚΟ! Δεν είναι αυτός ο Αντρέας Λούμπιτς, αλλά μάγειρας στην Ελβετία. Δείτε ποιος είναι ο συγκυβερνήτης που σκότωσε 149 ανθρώπους (φωτο)


ΤΡΑΓΙΚΟ! Δεν είναι αυτός ο Αντρέας Λούμπιτς, αλλά μάγειρας στην Ελβετία. Δείτε ποιος είναι ο συγκυβερνήτης που σκότωσε 149 ανθρώπους (φωτο)
Αυτός ο νεαρός με το καπελάκι δεν είναι ο συγκυβερνήτης του Airbus. Είναι άλλος και οι δημοσιογράφοι βρήκαν το πρόσωπό του στο Facebook.
Πρόκειται για τον Andreas G., έναν Γερμανό μάγειρα, ο οποίος μένει στην Ελβετία. Είναι ο νεαρός που βλέπουμε με το καπελάκι. Η φωτογραφία του βρέθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και μοιράστηκε στα Μέσα όλου του κόσμου.

Μετά το Πάσχα οι αιτήσεις στο Taxisnet για την ρύθμιση των 100 δόσεων

Μετά το Πάσχα οι αιτήσεις στο Taxisnet για την ρύθμιση των 100 δόσεων Η ηλεκτρονική πλατφόρμα στο Taxisnet, την οποία αναμένεται να χρησιμοποιήσει η συντριπτική πλειοψηφία όσων ενταχθούν στην ρύθμσιη των 100 δόσεων, θα ξεκινήσει τη λειτουργία της αμέσως μετά το Πάσχα Αυτό κάνει γνωστό το Υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωση του και συμπληρώνει ότι χρειάζονται περίπου είκοσι μέρες από την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου για την κατασκευή της απο την ΓΓΠΣ. 
Μετά το Πάσχα οι αιτήσεις στο Taxisnet για την ρύθμιση των 100 δόσεωνΟι αιτήσεις υπαγωγής στη ρύθμιση θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 26 Μαίου. Οι ρυθμίσεις θα είναι άτοκες για ποσά έως 5.000 ευρώ ενώ από 5.000 ευρώ και πάνω θα υπάρχει τόκος 3%. Κατά την υπαγωγή στη ρύθμιση, ο οφειλέτης θα πρέπει να επιλέξει μια από τις ακόλουθες λύσεις: 

Ανακατεμένη με τις ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ GAY η κυρά του ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμεί την τιμωρία των τιμημένων ΟΥΚ επειδή φώναζαν συνθήματα για την Πόλη. Άντε κυρά μου να πλύνεις κανένα πιάτο

katrivanou_4


Η κ. Κατριβάνου έγραψε στο Facebook:
Tα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25/3 είναι μια ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία
Μαθαίνω για τα συνθήματα των ΟΥΚ στη χθεσινή παρέλαση. Μου φαίνεται εξαιρετικά ανησυχητικό και αδιανόητο να μείνουν χωρίς τιμωρία. Είναι δυνατόν; Στην παρέλαση, μονάδες του ελληνικού στρατού, φωνάζουν «Και το όνειρο μας είναι, στην Πόλη εμείς να μπούμε, σημαία να υψώσουμε, τον ύμνο εμείς να πούμε»;
Είναι ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία. Και μας θυμίζει πόσο επείγον είναι το ζήτημα της κάθαρσης του στρατού από τους φασιστικούς και ακροδεξιούς θύλακες που παραμένουν ισχυροί. Η ατιμωρησία (και σε αυτή την περίπτωση) τους εκτρέφει
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ της εν λόγω κυρίας
Τόπος και Ημερομηνία γέννησης:
Η κόρη του πρώην βουλευτή και υπουργού της Ένωσης Κέντρου και του ΠΑΣΟΚ, Ηλία Κατριβάνου, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967.
Επάγγελμα:
Δουλεύει ως ψυχοθεραπεύτρια και εκπαιδεύτρια στην επίλυση συγκρούσεων.
Aπό το 2006 δουλεύει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια επίλυσης συγκρούσεων μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών και συντονίζει σεμινάρια με Ελληνοκύπριες και Τουρκοκύπριες γυναίκες και νέους σχετικά με το Κυπριακό και με ζητήματα φύλου. Έχει δουλέψει με ΜΚΟ στο Μoντερέυ και στην Τσιάπας του Μεξικού, καθώς και στην Παλαιστίνη, σε θέματα ενδυνάμωσης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με το Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ).
Έχει επίσης δουλέψει με εκπαιδευτικούς και εφήβους στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σε προγράμματα πρόληψης του ΟΚΑΝΑ και του ΚΕΘΕΑ, καθώς και σε σεμινάρια επίλυσης συγκρούσεων και για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας του ΚΕΔΕ. Συμμετέχει σε προγράμματα ενίσχυσης και ενδυνάμωσης μεταναστών (Mosaic, Bαβέλ).
Σπουδές:
Σπούδασε ψυχολογία και επίλυση συγκρούσεων στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ (Portland State University, Process Work Institute).

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΌΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι στο… gay pride!
H πρόσκληση της Βασιλικής Κατριβάνου
Πρόσκληση να συμμετάσχουν όλοι στο gay pride που είχε λάβει χώρα πριν κάποιες μέρες στην Αθήνα, έκανε η Bασιλική Κατριβάνου, βουλευτής της Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ.
Η βουλευτής του Αλέξη Τσίπρα , που όπως λέει το βιογραφικό της ειδικεύεται στην επίλυση συγκρούσεων καθώς και στην ενδυνάμωση των μεταναστών είχε στείλει το εξής μήνυμα:
“Σήμερα είναι μέρα gay pride, ας είμαστε όλες και όλοι εκεί για να γιορτάσουμε την ελευθερία έκφρασης κάθε σεξουλικού προσανατολισμού να αντισταθούμε στον εκφασισμό και τη βία”

Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

"Ρουκέτα" Καμμένου για τα πετρέλαια - Τι προτείνει στον Λευκό Οίκο 

Επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Τον υπουργό συνοδεύουν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.
Ο κ. Καμμένος παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ιακώβου και στην μετονομασία οδού στην Αστόρια σε οδό Αρχιεπισκόπου Ιακώβου. Παρέστη επίσης στην ετήσια Εθνική Σύνοδο της Κυπριακής Ομοσπονδίας όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

New York Times: Το τετραήμερο της αργίας του Πάσχα πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας!

xreokopia_elladas
Για το πότε θα μπορούσε να επέλθει η ρήξη της Ελλάδας με τους δανειστές αναφέρεται με άρθρο του στους New York Times ο αρθρογράφος Hugo Dixon.

Σύμφωνα με την ανάλυση που κάνει μια τέτοια ρήξη, θα μπορούσε να συμβεί στις 9 Απριλίου (Μεγάλη Πέμπτη), την ημερομηνία που Ελλάδα θα πρέπει να καταβάλει μια δόση στο ΔΝΤ, ύψους 448 εκατομμυρίων ευρώ.
Παράλληλα τη Μεγάλη Τετάρτη το ελληνικό Δημόσιο προχωρά στην έκδοση εντόκων, αλλά είναι αμφίβολο αν θα πετύχει την κάλυψη. Η έκδοση γίνεται διότι στις 14 του μηνός πρέπει να αναχρηματοδοτηθούν λήξεις γραμματίων ύψους 1,4 δισ. ευρώ. Περισσότερα από τα μισά από αυτά τα ομόλογα βρίσκονται σε ξένες τράπεζες, και πρέπει να πληρωθούν.
Κατά συνέπεια στις 8 Απριλίου, ζητούνται επειγόντως περίπου 750 εκατ. ευρώ, αλλά είναι άγνωστο, μέχρι στιγμής, από που θα βρεθούν.
Έτσι εάν μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου δεν έχει βρεθεί λύση με την ρευστότητα της ελληνικής οικονομίας θα κηρυχτεί χρεοκοπία και άμεσα θα τεθούν περιορισμοί στις κινήσεις κεφαλαίων που συμπίπτει με την τετραήμερη αργία του ελληνορθόδοξου Πάσχα, όπως σημειώνει η εφημερίδα!

Η ισραηλινή εταιρεία Delek και τα πετρέλαια πίσω από τις ενέργειες Π. Καμμένου;


Τα πετρέλαια πίσω από το κομφούζιο Καμμένου;


Για κινήσεις που εξυπηρετούν οικονομικά συμφέροντα στο χώρο των πετρελαίων, κατηγορούν τον κ. Π.Καμμένο, στελέχη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», που δηλώνουν εξοργισμένα με το διαβόητο non paper, το οποίο ο πρόεδρος του κόμματος παρέδωσε, εν αγνοία τους, στον πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Tα στελέχη αυτά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τουTvxs, υποστηρίζουν ότι στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σαββακοκύριακο στο κόμμα, εκπονήθηκε το σχέδιο των 7 σημείων, το οποίο ο κ. Καμμένος εξέθεσε στον κ. Παπούλια, στη συνάντηση τους την Κυριακή. Όμως ούτε σε αυτήν τη κομματική σύσκεψη, ούτε σε οποιαδήποτε άλλη, προσθέτουν, δεν έγινε λόγος και πολύ περισσότερο δεν εκπονήθηκε κάποιο plan B για κυβέρνηση έκτακτής ανάγκης, όπως περιγράφεται στο non paper.

Στο έγγραφο αυτό, το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» εμφανίζεται περιέργως να θέτει ως όρους για την στήριξη μιας κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης, πέρα από τις 2 θέσεις αντιπροέδρων και την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, και τον ορισμό εκ μέρους του αξιωματούχων στην Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων.

Γιατί μαζεύουν την ψυχή μας μετά τον θάνατο;


Μες το Ματριξ της όλογραφικής πραγματικότητας οι ιδιοκτήτες της γήινης φάρμας μας εξηγούν πολλά για τον σκοπό της ζωής μας... προβάλλοντας μέσα απο τα παραμυθάκια του Χόλυγουντ...τις κρυμμένες αλήθειες που πραγματικά πονάνε!

Στο βιντεο θα ακούσετε για την παραπλάνηση του ανθρωπου και της ψυχής του απο αυτους που μας ελέγχουν μέσω της μαζικής ανθρωποκαλλιέργειας...

Αυτοι καρτερούν τον θάνατο του ανθρωπου για την αποκόμιση της ενέργειας μας...συχνά μέσω της μαζικής θυσίας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...