Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

Δεν ξέρει εάν θα μπορέσει να ξαναπληρώσει μισθούς και συντάξεις και ανακοινώνει 4.500 προσλήψεις.ΑΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ??

005Ο Πρωθυπουργός πριν λίγα λεπτά ανακοίνωσε 4.500 νέες προσλήψεις στον χώρο της υγείας. Την ίδια ώρα που δεν ξέρει εάν θα μπορέσει να ξαναπληρώσει μισθούς και συντάξεις.
Καημένη πατρίδα…

Επαναληπτική θητεία για όσους είχαν υπηρετήσει με «βύσμα» ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος2121_b2Την επανάληψη της στρατιωτικής θητείας όσων είχαν υπηρετήσει με «βύσμα» προανήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, κατά την άφιξή του από τη Νέα Υόρκη όπου είχε ταξιδέψει για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου. Εξηγώντας το σκεπτικό πίσω από την απόφαση, έκανε λόγο για τεράστια αδικία την οποία υφίστανται τόσα χρόνια οι περισσότεροι νέοι που δεν έχουν καμία ελπίδα ευνοϊκής μετάθεσης καθώς το βασικό κριτήριο μέχρι σήμερα ήταν τα ρουσφέτια και οι πελατειακές σχέσεις με τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
«Προσωπικά θεωρώ τη θητεία όσων υπηρέτησαν με βύσμα ως μη γενόμενη. Η πατρίδα ζητά από όλους να υπηρετηθεί και θα υπηρετηθεί. Σωστά αυτή τη φορά», σχολίασε ο κ. Καμμένος μιλώντας στο «Κουλούρι». «Ήδη στείλαμε στα σύνορα όσους με ρουσφέτι έτυχαν ευνοϊκής μεταχείρισης και μετάθεσης. Το επόμενο βήμα είναι αυτοί που νόμιζαν πως ξεμπέρδεψαν για πάντα. Θα τους κάνω να με βλέπουν στον ύπνο τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αρμόδιο υπουργείο, ήδη έχουν αρχίσει να καταρτίζονται λίστες με όσους θα κληθούν να επαναλάβουν μέρος ή ακόμα και ολόκληρη τη θητεία τους. Αναφέρεται πως θεσπίζονται τρεις κατηγορίες, με αυτούς που απέφευγαν μεγάλο μέρος υπηρεσιών αλλά χωρίς να τύχουν ευνοϊκής μετάθεσης να καλούνται να επαναλάβουν τρεις μήνες θητείας, αυτούς που έτυχαν ευνοϊκής μετάθεσης αλλά υπηρέτησαν κανονικά στα στρατόπεδά τους να καλούνται να επαναλάβουν έξι μήνες θητείας και τέλος όσους ήταν τα λεγόμενα «φαντάσματα», δηλαδή δεν εμφανιζόντουσαν σχεδόν ποτέ στις μονάδες τους, να καλούνται να επαναλάβουν ολόκληρη τη θητεία τους.
Κλείνοντας, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως επόμενος στόχος είναι όσοι επικαλέσθηκαν ψευδώς ψυχική νόσο και πέτυχαν απαλλαγή στράτευσης. «Θα τους φωνάζω έναν-έναν στο γραφείο μου και εγώ θα είμαι αυτός που θα κρίνει αν είναι τρελοί. Θα γίνει μεγάλο πανηγύρι», κατέληξε χαϊδεύοντας την κάννη ενός G3A3.πηγη
ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΛΟΙΠΩΝ

Tιμωρούν μια άρρωστη... Αθωώνουν τον Παπακωνσταντίνου, αφήνουν ελεύθερους τους απατεώνες της ENERGA, δεν τιμωρούν τους ενόχους του Βατοπεδίου, κυκλοφορεί ελεύθερο το ζεύγος Παπαντωνίου, ο Παπασταύρου του Σαμαρά, ο Γεωργιάδης με το σόι του στη λίστα Λαγκάρντ, στη θέση του ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, στην κυβέρνηση ο Σπυρόπουλος, σε κυβερνητική θέση ο Χριστοδουλάκης, εθνική διαπραγματεύτρια η Παναρίτη...


Η Δημοκρατία έχει τα όρια της, αλλά και η υπομονή και η ανοχή του Ελληνικού Λαού.

ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΕΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ;;; ΕΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ;;; ΕΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΡΑΧΜΗ ΚΛΠ;;;;
ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΙΤΑΝΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΧΡΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ;;;;

ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;; ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΑΝ ΛΑΟ;;
ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ;;; 
ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΣ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ;;; 
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!Η Δημοκρατία έχει τα όρια της, αλλά και η υπομονή και η ανοχή του Ελληνικού Λαού. 

Γιατί επιμένουν oι δανειστές για νέες δανειοδοτήσεις δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως; ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ! 
Αυτή η εμμονή των δανειστών αναιρεί τις διαχεόμενες ειδήσεις π.χ. φόβους περί διάλυσης της Ε.Ε. σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδος. Η όλη αυτή αντίφαση δημιουργεί τώρα εύλογες υποψίες. Ότι με την υπερχρεοκοπία της χώρας μας εντός της Ευρωζώνης και της Ε.Ε. επιδιώκεται τώρα από μερικούς δόλιους «Εταίρους(!)» μας και ο έλεγχος της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδος και του αναξιοποίητου μέχρις σήμερα πλούτου της. 
Ο απόλυτος όμως έλεγχος της γεωπολιτικής θέσης και του πλούτου της χώρας μας προϋποθέτει για αυτούς την συνέχιση της εξάντλησης και ολοκληρωτικής υποταγής ενός καθημαγμένου λαού, με την παράλληλη διατήρηση εις την εξουσία του σάπιου και υποχείριου Πολιτικού Συστήματος. Ενός πολιτικού συστήματος εξουσίας, η ηγεσία του οποίου προστατεύεται και από το Σύνταγμα, το οποίο είναι μοναδικό σε όλο τον πλανήτη. Μάλιστα με την απαράδεκτη και πρωτόγνωρη εις τα παγκόσμια χρονικά «δημοκρατική καθιέρωση» προστασίας, ασυλίας και ατιμωρησίας των πολιτικών. 

Η αγωνία του Ελληνικού Λαού έχει φθάσει εις το αποκορύφωμα. Ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι απειλές και οι εκβιασμοί περί εξόδου της χώρας μας από την Ευρωζώνη. Τίποτε το οποίο συμβαίνει εις την παγκόσμια και ευρωπαϊκή πολιτική δεν είναι τυχαίο. Ούτε αυτό το μαρτύριο εις βάρος του Λαού μας. Ο οποίος εδώ και 6 χρόνια βιώνει μια ανθρωπιστική κρίση απίστευτης ένδειας, ταπείνωσης και ευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Όμως ένα μαρτύριο είναι υποφερτό για κάθε άνθρωπο, μόνον όταν γνωρίζει τις πραγματικές αιτίες οι οποίες τον έχουν φέρει σε αυτή την οδυνηρή κατάσταση. Γνωρίζουμε όμως όλοι μας ότι εδώ και δεκαετίες ως Λαός ουδέποτε και από κανένα δεν πληροφορηθήκαμε για τα συμβαίνοντα εις την χώρα μας. Διότι αποφεύγουμε την λιτή και απέριττη γλώσσα της αλήθειας, αυτή την υπαρκτότητα μιας κατάστασης ή την πραγματικότητα ενός γεγονότος. Και προσφεύγουμε εις το εύκολο ψέμα, την εξαπάτηση και τις ψευδαισθήσεις.

Όμως τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε την απλή αλήθεια, η οποία είναι και η καλύτερη. Διότι δεν μπορούμε πλέον να υφιστάμεθα την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου των ειδικών και εμπειρογνωμόνων εις τις τηλεοράσεις και τα ΜΜΕ με το περίπλοκο ψέμα, το ατέρμονο, πολύλογο και εξεζητημένο ύφος.

Ποιος είναι ο βιαστής που υπερασπίζεται εδώ και επτά χρόνια η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ποιος είναι ο βιαστής που υπερασπίζεται εδώ και επτά χρόνια η Ζωή ΚωνσταντοπούλοΤο καλοκαίρι του 2005 τέσσερις τουρίστριες, η Ντάνα Σέιντ από την Αυστραλία, η Νάταλι Κάρνιφ από τον Καναδά, μια ακόμη Αυστραλή τουρίστρια και μια Βορειοευρωπαία έκαναν το μοιραίο λάθος να εμπιστευθούν έναν Έλληνα -και μετέπειτα πελάτη της Ζωής Κωνσταντοπούλου- που προσφέρθηκε να τις ξεναγήσει στην Αθήνα.
Εκείνος όμως είχε άλλες προθέσεις. Τις κέρασε μία τυρόπιτα -ποτισμένη- με υπνωτικό-κατασταλτικό χάπι Stilnox. Μόλις εκείνες άρχισαν να χάνουν τις αισθήσεις τους, τις μετέφερε σε ξενοδοχείο και τις βίασε.
Τα θύματα όμως ακόμα δεν έχουν δικαιωθεί, ενώ τις τελευταίες ημέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας πως συνήγορος υπεράσπισης του δράστη είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Νέα ήθη από την “πρώτη φορά Αριστερά”: Συμβία υπουργού διορίστηκε σε υψηλή κρατική θέση


kamtsidou
Συμβία εν ενεργεία υπουργού διορίστηκε με απόφαση του (περιβόητου πλέον) αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου, σε υψηλόβαθμη κρατική θέση.
Τοποθετήθηκε επικεφαλής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ)...

Έχετε αργή σύνδεση στο Internet; Δοκιμάστε αυτό το κόλπο και θα πάθετε πλάκα! (PHOTOS)

Μην γκρινιάζετε αν σέρνεται ο browser σας! Μην ρίχνετε το φταίξιμο ότι τάχα είναι αργή η σύνδεσή σας! Αυτό που φταίει στην ουσία είναι... τα πολλά add-ons που έχετε βάλει στο φυλλομετρητή σας. Μην βάζετε ότι βλέπετε μπροστά σας! Μία καλή μέθοδος για να δούμε πόσο καλά "τρέχει" ο browser μας είναι να εκκινήσουμε τον Mozzila ή Chrome με τα πρόσθετα απενεργοποιημένα.
Για τον Mozilla Firefox:

Πληθυσμός σε καταστολή

ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ : Η ΝΕΑ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ‏ 
Αντικαταθλιπτικά ,η νέα μάστιγα της εποχής μας . Ενας θαυμάσιος τρόπος να κρατάς έναν πληθυσμό σε καταστολή απόλυτα ταιριασμένος με τις υπόλοιπες μεθόδους ήπιας προπαγάνδας.
Έχουν γίνει μόδα πλέον σε δόξα των προβλέψεων του Αλντους Χάξλευ που περιέγραψε πριν αρκετές δεκαετίες στο βιβλίο του “Ο θαυμαστός καινούργιος κόσμος” την επερχόμενη φαρμακευτική δικτατορία.

Οποιαδήποτε απολύτως ανθρώπινη αντίδραση όπως θλίψη ,θυμός ,στεναχώρια,πένθος, άγχος, αλλά και χαρά ακόμα θεωρείται ασθένεια και πρέπει ν’αντιμετωπιστεί φαρμακευτικά. Οι γιατροί μοιράζουν τα χάπια σαν τσίχλες χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι ζημιά προκαλούν. ‘

Έχω δει ανθρώπους που δίνουν ο ένας στον άλλο αντικαταθλιπτικά σαν τα τσιγάρα. Στεναχωριέσαι , έλα μωρέ ,πάρε ένα χάπι. Αγχώνεσαι για τις εξετάσεις πάρε άλλο .Δεν μπορείς να κοιμηθείς, άλλο μπουκάλι . νΤο χειρότερο έγκλημα είναι αυτό που γίνεται με τα παιδιά από το νηπιαγωγείο . Το παιδί είναι πολύ ήσυχο ή πολύ ανήσυχο συνεπώς κάτι δεν πάει καλά ,δώστου τα χάπια με τη σέσουλα. Αν γλιτώσει από τα δεκάδες εμβόλια,θα πάει από αντικαταθλιπτικά.

Τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε καθημερινά γύρω μας . Κατάθλιψη παντού και χιλιάδες αυτοκτονίες. Ασφαλώς ,οι αυτοκτονίες λόγω οικονομικών προβλημάτων είναι πάνω απ’ όλα κρατικές δολοφονίες . Όμως , συνεχίζω ν’αναρωτιέμαι πώς επί κατοχής που οι άνθρωποι πέθαιναν από την πείνα στον δρόμο δεν υπήρχαν τόσες αυτοκτονίες και τώρα είναι καθημερινό φαινόμενο. Και μάλιστα με τον πλέον βίαιο και καθε άλλο παρά γρήγορο και εύκολο τρόπο, τον απαγχονισμό.


http://4.bp.blogspot.com/-V72z-BJSNkE/UQVNNuvGvvI/AAAAAAACCUU/Bs-iyFywmWM/s1600/farmaka_anthropos.jpg
Αυτό δείχνει μια έντονη επιθετικότητα που στους μεν εφήβους στρέφεται προς τα έξω με δολοφονικές επιθέσεις στους δε ενήλικες προς τα μέσα . Η φυσική ,προαιώνια, γονιδιακά τυπωμένη αντίδραση του ανθρώπου στην απειλή είναι η άμυνα και η επίθεση μέχρις εσχάτων ,δεν είναι να πάει να κρεμιέται ή ν’αυτοπυρπολείται .Ειδικά οι Ελληνες με την γνωστή μεσογειακή νοοτροπία και τα εγκλήματα τιμής δεν είχαν ποτέ τέτοιες πρακτικές.

Βρέθηκε γράμμα της Βίκυς Σταμάτη: "Εγώ δεν θα πεθάνω στο Δρομοκαΐτειο τρελή κι εγκαταλελειμμένη"

Ένα γράμμα, στο οποίο ανέφερε ότι «η μητέρα πρέπει να είναι με το παιδί της» βρήκαν στο κελί δωμάτιό της στο Δρομοκαΐτειο οι αστυνομικοί, όπως έγινε γνωστό.

«Εγώ δεν θα πεθάνω στο Δρομοκαΐτειο τρελή κι εγκαταλελειμμένη. Εγώ θα πάω στο παιδί μου. Σας γράφω ένα γράμμα, θα το βρείτε», είπε στον δικηγόρος της, Φραγκίσκο Ραγκούση όπως αποκάλυψε ο ίδιος στo Mega, εκφράζοντας φόβους πως δεν αποκλείεται να κάνει κακό στη ζωή της.

Όπως σημειώνεται, το γράμμα απευθυνόταν στον σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι η απόδραση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου έγινε αντιληπτή από φρουρό περί τις 5.45 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Είχε απορριφθεί για ακόμα μία φορά η αίτηση αποφυλάκισής της με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η ψυχολογική της κατάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φυλάσσονταν το δωμάτιό της από σωφρονιστικούς υπαλλήλους που αντιλήφθηκαν το πρωί την απόδρασή της. Η μπαλκονόπορτα του δωματίου της βρέθηκε παραβιασμένη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...