Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ. TI ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;

Σύμφωνα με το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα “Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 εως 2015″, μεταξύ άλλων αναφέρονται επι λέξει τα εξής : “… το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση” (σελ.8),

“… η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού”, (Την ώρα που τιμωρούν τους Έλληνες αν κάνουν παιδιά αυξάνοντας την φορολογία λένε ότι πληθυσμός γερνάει, Αντί να δώσουν ελαφρύνσεις για να κάνουμε περισσότερα παιδιά, φέρνουν μετανάστες.

Δεν πρόκειται για αναστροφή γήρανσης του πληθυσμού. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ. Και το εκτελούν μεθοδικά και αποφασισμένα με σχέδιο που δεν το κρύβουν, κι όποιος το πάρει είδηση τι κάνουν και διαμαρτυρηθεί θα τον πουν ρατσιστή και φασίστα)
“…η δημογραφική σύνθεση της χώρας καθιστά αναγκαιότητα την προσέλκυση μεταναστών, πάντα μέσω των νομίμων οδών” (σελ 7 και 8), “η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, πρέπει να στηρίζεται σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης αλληλεγγύης και στενής συνεργασίας μεταξύ των χωρών προέλευσης, (σ.σ. εννοεί βεβαίως κυρίως αφροασιατικές χώρες), διέλευσης (σ.σ. Τουρκία δηλαδή) και προορισμού (σ.σ. Ελλάδα δηλαδή) ” (σελ. 6).
(σχόλιο: εδώ γελάμε....) (κι αν δεν είναι νόμιμες τους κάνουμε νόμιμους αμέσως μετά, τους δίνουμε επιδόματα ελαφρύνσεις περίθαλψη... ότι στερούμε από τους Έλληνες που είναι άχρηστοι πια γιατί δεν μας ψηφίζουν )
ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Χιλιάδες αλλοδαποί με πλαστά η παραποιημένα έγραφα <<ελληνικότητας >> πήραν την ελληνική ιθαγένεια και ορκίσθηκαν . Όταν όμως θέλησαν να εκδώσουν αστυνομική ταυτότητα ,οι αστυνομικές αρχές μετά από πολλές καταγγελίες αναγκάστηκαν να εξετάσουν από την αρχή όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα και διαπίστωσαν χιλιάδες πλαστά . Τώρα υπάρχει νομικό κενό ,επειδή αυτοί οι άνθρωποι ήδη πήραν την ελληνική ιθαγένεια. Οι παρανόμως ελληνοποιηθέντες είναι στην πλειοψηφία τους Αλβανοί .
Eιπα και ελαλησα, και αμαρτια ουκ εχω

Η υιοθεσία δεν είναι μόνο ανθρώπινη πρακτική: Απίστευτα περιστατικά στο ζωικό βασίλειο [εικόνες]


Η υιοθεσία δεν είναι μόνο ανθρώπινη πρακτική: Απίστευτα περιστατικά στο ζωικό βα
Η υιοθεσία δεν είναι μόνο ανθρώπινη πρακτική: Απίστευτα περιστατικά στο ζωικό


 βασιλειο 

Οι άνθρωποι δεν είναι τα μόνα πλάσματα που υιοθετούν ορφανά μωρά και σίγουρα δεν είναι οι μόνοι που υιοθετούν πλάσματα άλλων ειδών.Αν και οι επιστήμονες δεν είναι ακριβώς βέβαιοι γιατί υιοθεσίες από διαφορετικά είδη εμφανίζονται στο ζωικό βασίλειο κατά καιρούς εικάζουν ότι η γενετική παίζει μεγάλο ρόλο.Η Τζένι Χόλαντ, συγγραφέας του βιβλίου «Απίθανες φιλίες» (2011) δήλωσε στο National Geographic ότι η ενσυναίσθηση μπορεί να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της συμπεριφοράς, λέγοντας ότι ένα ζώο «μπορεί να υιοθετήσει ένα άλλο για να ανακουφίσει τον πόνο, την πείνα ή τη μοναξιά του.»«Τα θηλαστικά έχουν τις ίδιες εγκεφαλικές δομές, το ίδιο σύστημα, που σχετίζεται με το συναίσθημα οπότε γιατί όχι;» εξηγεί 
Ακολουθούν οι πιο τρυφερές περιπτώσεις υιοθεσίας ζώων από άλλα ζώα.

Εύκολο να κατακρίνεις τους άλλους

Μια γυναίκα πήγε σε κάποιον ιερέα να εξομολογηθεί. Αφού, λοιπόν, τελείωσε την εξομολόγησή της και έλαβε συγχώρεση για τις αμαρτίες που εξομολο­γήθηκε, ξεκίνησε για το σπίτι της. Πριν, όμως, φθάσει, θυμήθηκε ότι είχε ξεχάσει μια αμαρτία. Δεν έμεινε πολύ με αυτή τη σκέψη και πήρε το δρόμο της επιστροφής προς τον πνευματικό. Εκείνος, αφού τη ρώτησε το λόγο της επιστροφής της, έβαλε το πετραχήλι και άκουσε με πολλή προσοχή τα όσα ήθελε η γυναίκα εκείνη να προσθέσει στην εξομολό­γησή της. Όταν τελείωσε, της είπε ο ιερέας:

«Πήγαινε στο σπίτι σου, πάρε μια κότα και να επιστρέψεις εδώ με την κότα. Στο δρόμο που θα έρχεσαι να βγάζεις φτερά από την κότα και να τα πετάς».

Εκείνη, λοιπόν, παιδί της υπακοής, εφάρμοσε τα όσα της είπε ο πνευματικός της. Όταν ήρθε στον ιερέα πάλι, της είπε:

«Πήγαινε τώρα να μαζέψεις τα φτερά της κότας που σκόρπισες ερχόμενη προς τα εδώ».

«Πάτερ μου», του είπε εκείνη, «είναι αδύνατο να γίνει αυτό, γιατί ο αέρας πήρε τα φτερά και τα σκόρ­πισε εδώ κι εκεί».

«Έτσι γίνεται, παιδί μου, και με τους λόγους της κατάκρισης», της απάντησε ο πνευματικός. «Τα λό­για που λες τα παίρνει ο διάβολος, τα παίρνουν οι άνθρωποι και τα σκορπούν στις καρδιές των άλλων, με αποτέλεσμα ανδρόγυνα να χωρίζουν, άνθρωποι να μη μιλιούνται μεταξύ τους και να μισούνται με απρόβλεπτες συνέπειες».

Είναι φοβερή αμαρτία η κατάκριση· η κακόβουλη εκείνη κρίση, που δείχνει έλλειψη αγάπης για τον άλ­λο και κρύβει φοβερό εγωισμό για εκείνον που κατα­κρίνει. Είναι τόσο βαριά, που ο Χριστός παρομοιάζει την αμαρτία του άλλου με αγκίδα και την αμαρτία όποιου κατακρίνει με δοκάρι.

Η κρίση ανήκει μόνο στο Θεό. Εκείνος θα υπολογί­σει στον καθένα τα κίνητρα που τον οδήγησαν στην αμαρτία· τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες μεγάλωσε· την προαίρεσή του, ακόμα και τα γονίδιά του. Και στην κρίση της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού κινδυνεύει ο κατήγορος σε αυτόν τον κόσμο να μετατραπεί σε κατηγορούμενο εκεί και, αντίθετα, ο κατη­γορούμενος εδώ να γίνει κατήγορος εκεί.

Ανησυχείς για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία; Δε βαριέσαι μωρέ, όλα πάνε καλά! ΧΑΛΑΡΑ...!

Διευκρίνηση: Το παρόν κείμενο δημοσιεύθηκε ως απάντηση σε...ενοχλητικές απορίες αναγνώστη σχετικά με την πλήρη άπνοια και αδράνεια όλων - και ειδικότερα των «υπερπατριωτών» και «υπερορθοδόξων» - ενώ καθημερινά πολεμάται όλο και πιο λυσσαλέα η Πίστη και η Πατρίδα μας. 

Έλα ρε φίλε τώρα! Μα γιατί ανησυχείς; Ποια κάρτα του πολίτη;;; Δεν χρειάζεται κουβέντα, θα περιμένουμε τους εκκλησιαστικούς ταγούς να «μιλήσουν». Πώς; Αμφιβάλεις; Μα γιατί; Κάνε υπομονή σου λέω, όλο και κάποια δήλωσή τους θα εμφανιστεί οσονούπω στα «εκκλησιαστικά πρακτορεία»...

Άλλωστε, αν τολμήσεις να πεις το παραμικρό και να κρούσεις τον κώδωνα του κινδύνου, κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς ευθύς και παραχρήμα ως «φανατικός που παριστάνει τον Παπαφλέσσα», έχεις...έπαρση, να μην πω ότι είσαι αιρετικός! Ναι, ναι!

Γι' αυτό σου λέω: Καμιά ανησυχία, εξάλλου το «ποίμνιο» (με ελάχιστες εξαιρέσεις) μοιάζει να βολεύεται κι αυτό με την παρούσα κατάσταση,αφού επικρατούν νοοτροπίες τύπου «που να τρέχουμε μωρέ τώρα», «δε βαριέσαι», «αν έχεις τον Χριστό μέσα σου δεν φοβάσαι καμιά κάρτα του πολίτη» κλπ.

Και γενικώς χαλαρά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα! Τι κι αν:

Τζιχαντιστές του ISIL διέσχισαν με λέμβους τη Μεσόγειο - Ξεκίνησαν από την Τουρκία και αποβιβάσθηκαν στη Λιβύη - Εικόνες σοκ


Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το πρώτο πετυχημένο ταξίδι διασχίσεως της Μεσογείου από τζιχαντιστές της ISIL, oι οποίοι ξεκίνησαν ανενόχλητοι από την Τουρκία με λέμβους και φουσκωτά και έφθασαν στις ακτές της Λιβύης προς ενίσχυση των εγκληματιών ομοϊδεατών τους που δρουν στην χώρα αυτή.
Φυσικά αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα είναι πλέον σε απόσταση "βολής" και διατρέχει άμεσο κίνδυνο από τα εξτρεμιστικά στοιχεία του Ισλάμ τα οποία τυγχάνουν ιδιαίτερης ασυλίας στην Τουρκία, η οποία ήταν από τους βασικούς υποστηρικτές του ISIL. 
Ανενόχλητοι οι τζιχαντιστές «κόβουν» βόλτες στη Μεσόγειο πάνω σε φουσκωτά, ταχύπλοα και άλλες μηχανοκίνητες λέμβους. Αυτό καταγγέλλουν στο Twitter ειδησεογραφικοί λογαριασμοί που πρόσκεινται στη διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Λιβύης, οι οποίοι μάλιστα δημοσιεύουν και δύο φωτογραφίες, μία τζιχαντιστών εν πλω και μία ακόμα να κάνουν απόβαση σε ακτή της Βεγγάζης.
Οι ίδιοι, επίσης, διαμαρτύρονται έντονα επειδή το ιταλικό Ναυτικό,που περιπολεί στην περιοχή, δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει τους τζιχαντιστές που πλέουν ανενόχλητοι στα μεσογειακά νερά.
«Η διαδρομή των τρομοκρατών στη Βεγγάζη: Από την Τουρκία στη Μισράτα και από εκεί στη Βεγγάζη μέσω θαλάσσης».
tweet_1

Οι τζιχαντιστές του ISIS απειλούν ευθέως τους Έλληνες με θάνατο! "Είμαστε στις χώρες σας, στις γειτονιές σας, στις πόλεις σας"!!!

Οι τζιχαντιστές του ISIS απειλούν ευθέως τους Έλληνες με θάνατο! "Είμαστε στις χώρες σας, στις γειτονιές σας, στις πόλεις σας"!!!

Μην εκλιπαρείτε ελεημοσύνη


«Απευθύνομαι σε όσους θέλουν να ζήσουν και να ξαναβρούν τη χαμένη τους αυτοεκτίμηση. Τώρα που ξέρετε την αλήθεια για τον κόσμο σας, σταματήστε να στηρίζετε τους καταστροφείς σας. Το κακό που λυμαίνεται τον κόσμο σας αντλεί τη δύναμή του απ’ τη δική σας συγκατάθεση. Αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας. Αποσύρετε τη στήριξή σας.Μην προσπαθείτε να ζήσετε με τους όρους των εχθρών σας. Μην προσπαθείτε να κερδίσετε σ’ ένα παιχνίδι όπου οι κανόνες επιβάλλονται από τους άρπαγες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...