Σάββατο, 11 Απριλίου 2015

Τόποι στην Ελλάδα που απαγορεύεται να επισκεφθείς [ΦΩΤΟ]Το γήινο πεδίο φυλάσσεται, κυρίες και κύριοι! Τη στιγμή που εσείς κοιμάστε τη νύχτα, σε όλα τα μέρη υπάρχει κάποιος που φυλάει σκοπιά με ένα όπλο στο χέρι. Αναζητείστε να μάθετε τον απίστευτο αριθμό τόπων απαγορευμένης πρόσβασης, μόνο στη χώρα μας.
Στρατιωτικές βάσεις...
συνοριακές περιοχές, στρατόπεδα και ερευνητικά κέντρα, μοναστήρια, αρχαιολογικοί χώροι, σπηλιές, βουνά ολόκληρα, δάση, νησιά, περιφραγμένες εκτάσεις, μεταλλεία, λόφοι, διόδια, τελωνεία, αστυνομικές περιοχές, εκκλησιαστικά εδάφη, αλλά και τεράστιες εκτάσεις χωρίς ούτε έναν δρόμο (άρα και χωρίς δυνατότητα πρόσβασης). 

ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΚΩ: ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΓΗΤΑ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΣΟΥΜΕ!..

«Δεν θα δεχτούμε άλλη μία Αμυγδαλέζα στην Κω. Πάνω από 250 άτομα καταφθάνουν από την Τουρκία καθημερινά. Χαρακώνουν τα σκάφη για να διασωθούν από το ελληνικό Λιμενικό. Πλούσιοι οι περισσότεροι λαθρομετανάστες που φτάνουν στη χώρα μας. Διαθέτουν πανάκριβα κινητά και μέσω GPS πηγαίνουν κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής».

Αυτά καταγγέλλει στο protothema.gr ο δήμαρχος της Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης ο οποίος, βλέποντας το νησί του να κατακλύζεται από τεράστιο αριθμό λαθρομεταναστών καθημερινά και την ελληνική κυβέρνηση να κωφεύει, ζητά μέσω επιστολής που έστειλε το πρωί της Μ. Πέμπτης μεταξύ άλλων, στον Πρωθυπουργό και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, να βρουν άμεση λύση στο πρόβλημα. 

Έχουμε εισβολή!

Η φωτό που βλέπετε εδώ από πάνου, τραβήχτηκε πρόσφατα, σε κάποιο από τα ανοχύρωτα Ελληνικά νησιά. 
Πρόκειται πλέον για κανονική εισβολή...

Και καλά να τα λέω εγώ, θα με πείτε ρατσιστή και θα τελειώσει το ζήτημα.
 Αρχίζουν όμως να τα λένε κι άλλοι...
Και ποιοι άλλοι;
Αυτοί οι άτυχοι που σήμερα, δέχονται πρώτοι τα κύματα των λαθροεισβολέων. Οι λιμενικοί, οι μπάτσοι, οι δημαρχαίοι,οι σώφρωνες άνθρωποι των νησιών μας.
Και δεν τα λέγουν απλά.
Τα φωνάζουν. 'Η πιο σωστά, τα κραυγάζουν.
Σαν καμπάνα που χτυπά για όλους μας...

ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΣ ΨΗΦΟΘΗΡΑΣ.........


ΑΠΟ ΑΥΤΟ
  ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ

Περιμένουμε 2,5 εκατομμύρια «οικουμενικούς ταξιδιώτες», όχι …παράτυπους μετανάστες.
Τρομακτικές διαστάσεις λαμβάνει για την Ευρωπαϊκή Ένωση, κυρίως όμως για την Ελλάδα η ανεξέλεγκτη πλέον ροή οικουμενικών  ταξιδιωτών , κυρίως από την σπαρασσόμενη από τον εμφύλιο Συρία. Το πρόβλημα για την Ελλάδα είναι τεράστιο, ενώ τα νησιά έχουν μετατραπεί σε «αποθήκες ψυχών», μια κατάσταση που δημιουργεί προβληματισμό ευρύτερο και στο επίπεδο της εθνικής ασφάλειας. Παράλληλα, αντιδρά και ο Δήμος Αθηναίων που δέχεται το ολοένα και αυξανόμενο βάρος στο κέντρο της πόλης, με το επιχείρημα ότι παντού αντιμετωπίζεται περιφερειακά, όχι στο κέντρο…

Όπως αναφέρει η Ημερησία, η μεγάλη όξυνση του φαινομένου προβληματίζει έντονα την κυβέρνηση και τους τοπικούς φορείς, κυρίως στα νησιά στα οποία έχουν αρχίσει να μετατρέπονται σε αποθήκες ανθρώπινων ψυχών.

Το πιο εφιαλτικό σενάριο όμως είναι άλλο. Είναι οι εκτιμήσεις ανώτατων αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος για νέο ανεξέλεγκτο κύμα. Όπως εκτιμούν, οι συλλήψεις οικουμενικών ταξιδιωτών  θα φτάσουν φέτος τις 60.000 από 40.000 πέρυσι ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι στα απέναντι τουρκικά παράλια υπάρχουν συγκεντρωμένοι 2,5 εκατομμύρια οι οποίοι περιμένουν να μπουν στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η Καθημερινή, έχει τριπλασιαστεί ο αριθμός των οικουμενικών ταξιδιωτών που συνελήφθησαν από τις λιμενικές αρχές το διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου 2015 σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Συγκεκριμένα, το α’ τρίμηνο του έτους διασώθηκαν από το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος 10.445 αλλοδαποί, που εντοπίστηκαν να μπαίνουν παράνομα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τη στιγμή που ο αριθμός τους το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι ήταν 2.863.

Ήδη έχουν στηθεί σκηνές για να τους φιλοξενήσουν πρόχειρα , όμως, οι τοπικοί φορείς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Το τίμημαΚαθόταν όπως πάντα στο πιο απόμερο παγκάκι του πάρκου.

Η εμφάνιση του ήταν επιμελώς ατημέλητη και το διεισδυτικό του βλέμμα παρατηρούσε με ιδιαίτερη προσήλωση τους περαστικούς.

Κάποια στιγμή το βλέμμα του βυθίστηκε μέσα στο δικό μου όταν πέρασα βιαστική από μπροστά του, μετρώντας αγχωμένη τα λεπτά που κυλούσαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...