Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – Η Συντριβή του AIRBUS A320 φέρνει τη Νέα Ιπτάμενη Τεχνολογία! Τίποτα δεν γίνεται τυχαία... (Βίντεο)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – Η Συντριβή του AIRBUS A320 φέρνει τη Νέα Ιπτάμενη Τεχνολογία! Τίποτα δεν γίνεται τυχαία... (Βίντεο)Τίποτα δεν γίνεται τυχαία την εποχή της Παγκοσμιοποίησης... Η σατανική Ελίτ που κυβερνά τον κόσμο παίζει με τις ψυχές των ανθρώπων για να προωθήσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, όπως επιβάλει το σχέδιο του Αντιχρίστου...

Και πως προωθεί τα δικά της συμφέροντα, που δεν έχουν κανέναν θετικό αντίκτυπο για τον άνθρωπο, αλλά που δυστυχώς τα δέχεται; Πριν πλασάρουν το οτιδήποτε, δημιουργούν σκόπιμα μια θλιβερή κατάσταση, έτσι ώστε το προϊόν τους στη συνέχεια να γίνει ευκολότερα αποδεκτό από την κοινωνία...

Άπειρα τα παραδείγματα τα τελευταία χρόνια... Ένα από αυτά και το πιο πρόσφατο, η τραγωδία της συντριβής του αεροπλάνου της Germanwings... Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο εκατοντάδων συνανθρώπων μας, ωστόσο φαίνεται πως οι «θεωρίες συνωμοσίας» είναι και πάλι αυτές που θα επικρατήσουν...

ΤΙ ακριβώς συμβαίνει; Δεν έχει προλάβει να περάσει μεγάλο διάστημα από το τραγικό περιστατικό και ήδη με την αφορμή του, η Ελίτ αρχίζει να προωθεί δειλά δειλά μια νέα αεροπορική τεχνολογία... Τυχαίο; Το σχέδιο επαναλαμβάνεται...

Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ χρησιμοποιεί λοιπόν τη συντριβή της Germanwings για την προώθηση των αυτόνομων jetliners. Εντελώς τυχαία, πλέον αρχίζει να προωθείται η τεχνολογία των αυτόνομων οχημάτων...

Δείτε το βίντεο και θα λάβετε όλες τις απαντήσεις

Α ρε λαμόγια! Πού διορίστηκε ο αδελφός της Ρένας Δούρου;;;

Α ρε λαμόγια! Πού διορίστηκε ο αδελφός της Ρένας Δούρου;;; Ποια εξήγηση δίνει η ίδια...Συζητήσεις και αντιδράσεις προκαλεί πρόσφατο δημοσίευμα (στον Βηματοδότη) για τις τοποθετήσεις συγγενικών προσώπων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην κρατική μηχανή. Στο επίκεντρο βρίσκεται και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου καθώς διαβάζουμε ότι:

Ο Δήμαρχος της Κω διαλύει την προπαγάνδα περί "κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών"

Ο Δήμαρχος της Κω διαλύει την προπαγάνδα περί "κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών"Ξεχάστε την προπαγάνδα τους! Δεν υπάρχει ούτε φτώχεια, ούτε κατήφεια, ούτε ταλαίπωροι φτωχοί «πρόσφυγες» όπως θέλουν να μας πείσουν οι αλληλέγγυοι...

Υπάρχει κακή σκηνοθεσία με κακούς ηθοποιούς, η οποία αποκαλύπτεται από τις λεπτομέρειες που έχει εντοπίσει και καταγγέλει ο ίδιος ο δήμαρχος της Κω.

Υπάρχει πλούτος και τεχνολογία και παραγγελίες για φαγητό απέξω λέει ο δήμαρχος! 

Σιγά μην ήρθαν για να ζήσουν με 10 ευρώ την ημέρα οι λαθρομετανάστες της Κω. Και σίγουρα δεν είναι όλοι έτσι, αλλά σίγουρα κάποιοι είναι γιατί αυτοί οι κάποιοι οδηγούν σαν μπουλούκι τους άλλους. Και έτσι εξηγείται και το πως έρχονται στην χώρα μας όλοι αυτοί και ποιος τους φέρνει...!

Μένει μόνο να μάθουμε το γιατί...

Θυμίζουμε πως τις καταγγελίες, τις κάνει ο ίδιος ο δήμαρχος. Ο πλέον αρμόδιος όλων, ο οποίος δεν έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή, ενώ τις καταγγελίες τις συμμερίζονται και οι κάτοικοι της Κω που στις εκλογές έδωσαν στον Σύριζα 30+%.

Και βάζετε ένα στοίχημα πως θα πέσουν να τον φάνε γιατί είπε την αλήθεια; Βλέπετε η αλήθεια δεν συμφέρει την προπαγάνδα, εντός κι εκτός, εκείνων που θέλουν την πατρίδα μας σουρωτήρι και αφελληνισμένη.

«Δεν θα δεχτούμε άλλη μία Αμυγδαλέζα στην Κω. Πάνω από 250 άτομα καταφθάνουν από την Τουρκία καθημερινά. Χαρακώνουν τα σκάφη για να διασωθούν από το ελληνικό Λιμενικό. Πλούσιοι οι περισσότεροι λαθρομετανάστες που φτάνουν στη χώρα μας. Διαθέτουν πανάκριβα κινητά και μέσω GPS πηγαίνουν κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής». Αυτά καταγγέλλει ο δήμαρχος της Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης ο οποίος, βλέποντας το νησί του να κατακλύζεται από τεράστιο αριθμό λαθρομεταναστών καθημερινά και την ελληνική κυβέρνηση να κωφεύει, ζητά μέσω επιστολής που έστειλε το πρωί της Μ. Πέμπτης μεταξύ άλλων, στον Πρωθυπουργό και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, να βρουν άμεση λύση στο πρόβλημα.

Ιδού οι καταγελίες του οι οποίες αποκαθηλώνουν την ανοησία πως όσοι έρχονται είναι «φτωχοί και κατατρεγμένοι». Οι καταγγελίες δεν είναι δικές μας, το τονίζουμε ξανά:

«Οι περισσότεροι από αυτούς είναι πλούσιοι. Διαθέτουν πανάκριβα κινητά και μέσω GPS πηγαίνουν κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Χαρακώνουν τα σκάφη για να διασωθούν από το ελληνικό Λιμενικό. Από το ελληνικό κράτος παρέχεται ημερησίως κάτω από 10 ευρώ κατ΄ άτομο, ενώ στην ημερήσια τροφοδοσία τους συνδράμει ο δήμος και η Μητρόπολη. Ωστόσο να πω ότι διαθέτουν οικονομική άνεση καθώς οι ίδιοι παραγγέλνουν διαρκώς φαγητά», τονίζει ο κ. Δήμαρχος.

Και κλείνει λέγοντας: «παρακαλώ το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να λάβει άμεσα μέσα προστασίας. Επίσης, δεν μπορεί η ελληνική πολιτεία να λέει ότι πρέπει να τους βοηθήσουμε και από την άλλη να μην ενισχύει το διοικητικό προσωπικό και να μην έχει ήδη εξασφαλίσει ευρωπαϊκά κονδύλια. Με ποιον τρόπο δηλαδή θέλει να τους βοηθήσει, για να καταλάβω; Δεν θα γίνει Αμυγδαλέζα το νησί της Κω. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να τους κρατήσουμε όλους αυτούς. Ζητώ βοήθεια από το ελληνικό κράτος».

Όπου το ελληνικό κράτος, που θα τους πάει; Σωστά μαντέψατε…! Στην

Και η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Και η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο ένας αιώνας αντιγράφει τον άλλον. .. εζήσαμε μια καταδίωξη πρωτοφανή της Χριστιανικής Πίστεως, από άθεα καθεστώτα, τα οποία επεχείρησαν να πλήξουν τις Εκκλησίες και να ξεριζώσουν την Πίστη από τις ψυχές των ανθρώπων. 
Αλλά πάντοτε υπήρχαν οι μάρτυρες του Ιησού Χριστού, με τη έννοια της μαρτυρίας, όχι μόνο με τη έννοια του μαρτυρίου. Ανθρωποι δηλαδή οι οποίοι εκείνο που πίστευαν και είχαν μέσα στην καρδιά τους, αυτό και το έλεγαν και εκαλούνταν και επλήρωναν βαρύ φόρον, βαρύ τίμημα, για αυτήν την προσκόλλησή τους στην αλήθειαν. Για την Πίστη τους εις την αγάπη και εις το Πρόσωπον του Ιησού Χριστού.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο – Αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό άφησε άφωνο όλο τον πλανήτη!

sphlaio


Η θεραπεία του ενός λεπτού. Το μυστικό που θεραπεύει σχεδόν κάθε ασθένεια!


Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω αποτελούν απόσπασμα από το βιβλίο The One-Minute Cure: The Secret to Healing Virtually All Diseases και αναφέρεται στη θεραπευτική χρήση του Υπεροξειδίου τους Υδρογόνου ή αλλιώς γνωστό ως οξυζενέ. Και για να σας προλάβουμε, το κοινό οξυζενέ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για θεραπευτική χρήση. Το βιβλίο αναφέρεται στο Υπεροξείδιο του Υδρογόνου με πυκνότητα 35% Food Grade (μπορείτε να το αναζητήσετε ως Η2Ο2 35% Food Grade), ενώ το κοινό οξυζενέ έχει πυκνότητα 3% και πολλά – πολλά χημικά τα οποία δεν τα θέλετε στο σώμα σας.

Το βιβλίο και τα αποσπάσματα που θα βρείτε παρακάτω έφτασε στα χέρια μας έπειτα από μετάφραση της αναγνώστριας της Εναλλακτικής Δράσης Εύη Κομπογιάννη – Κρικώνη, την οποία την ευχαριστούμε θερμά. Ούτε λίγο ούτε πολύ συγγραφέας ισχυρίζεται ότι έχουν θεραπευτεί ή έχουν βοηθηθεί να θεραπευτούν χιλιάδες άνθρωποι από πολύ σοβαρές παθήσεις, όπως το AIDS, τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, το Πάρκινσον, το Διαβήτη, τον Καρκίνο και πληθώρα άλλων παθήσεων. Για τους Αγγλομαθείς, μπορείτε να διαβάσετε και τα ενδιαφέροντα σχόλια – κριτικές του βιβλίου που θα βρείτε στην amazon, στην παραπάνω διεύθυνση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...