Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

Τι θέλουν να μας πουν οι αριθμοί που εμφανίζονται επαναλαμβανόμενα μπροστά μας;
Ακολουθίες αριθμών ίσον κάλεσμα αφύπνισης

Όταν άρχισα να βλέπω επαναλαμβανόμενα τον αριθμό 32, δεν είχα ιδέα τι μου συνέβαινε. Στην πραγματικότητα με έβαζε να σκεφτώ ότι το σύμπαν δεν μπορεί, μου κάνει πλάκα. Θυμάμαι ότι βρισκόμουν σε μια μεταβατική περίοδο και θεώρησα ότι έδινα υπερβολική σημασία στους αριθμούς, ίσως για να βάλω την ζωή μου σε καλούπια. Όμως το γεγονός έπαιρνε τόση μεγάλη έκταση και η επανάληψη γινόταν σε όλο και μεγαλύτερο αριθμό σε πινακίδες αυτοκίνητων, τηλέφωνα, ρολόι και οτιδήποτε άλλο που στην καθημερινότητά μου προσγειωνόταν μπροστά στα μάτια μου ένα μεγάλο 32. Για να μην τρελαθώ, αποφάσισα να το ψάξω και προς μεγάλη μου έκπληξη, βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα.Ακολουθίες αριθμών ίσον κάλεσμα αφύπνισης και συνειδητοποίησα πως σε αυτό δεν ήμουν μόνη!

Τα φαινόμενα της ακολουθίας αριθμών, γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα μέρα με τη μέρα. Χιλιάδες άνθρωποι απ' όλα τα κοινωνικά στρώματα, απ' όλα τα μέρη του κόσμου, από κάθε δόγμα και θρησκεία, αναφέρουν φαινόμενα παρατήρησης ιδιαίτερων ακολουθιών αριθμών σε ρολόγια, χρονόμετρα, πινακίδες αυτοκινήτων, διαφημιστικές πινακίδες κτλ.

Σύμφωνα με έγκυρους συγγραφείς, θεραπευτές και πνευματιστές σε όλο τον κόσμο, το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται ως «Πνευματική συνειδητοποίηση». Ως φυλή, οι άνθρωποι εξελισσόμαστε σε πνευματικό επίπεδο, με τις ακολουθίες αριθμών να είναι «μηνύματα» από μια ανώτερη πηγή.

Άλλωστε η φυσική πραγματικότητα είναι ένα πρόγραμμα συνείδησης που δημιουργήθηκε από ψηφιακούς κώδικες. Αριθμοί και αριθμητικοί κώδικες καθορίζουν την ύπαρξή μας. Το ανθρώπινο DNA, η γενετική μνήμη μας, ενεργοποιούνται από ψηφιακούς κώδικες σε συγκεκριμένες ώρες και συχνότητες. Αυτοί οι κώδικες ξυπνούν το μυαλό για αλλαγή και εξέλιξη της συνείδησης. Το 11:11 π.χ. είναι ένας από αυτούς τους κωδικούς, που σημαίνει ενεργοποίηση του DNA και κάθε φορά που εμφανίζεται λειτουργούν ορισμένες συγχρονικότητες στην ζωή μας.
Μια ανώτερη πηγή (ή πνευματικοί καθοδηγητές) κάνουν το καλύτερό τους για να τραβήξουν την προσοχή μας και να επικοινωνήσουν μαζί μας. Ωστόσο, αγνοούμε συχνά τα σημάδια που μας δίνουν, θεωρώντας τα ως απλές συμπτώσεις ή φαντασία μας.

ΣΟΚ!!....Οι τζιχαντιστές του ISIS απειλούν ευθέως τους Έλληνες με θάνατο! “Είμαστε στις χώρες σας, στις γειτονιές σας, στις πόλεις σας!


ΣΟΚ!!....Οι τζιχαντιστές του ISIS απειλούν ευθέως τους Έλληνες με θάνατο! “Είμαστε στις χώρες σας, στις γειτονιές σας, στις πόλεις σας!

Από το πρωί το ethnikismos.net δέχεται μεγάλη ηλεκτρονική επίθεση. Παράλληλα, έλαβε και μήνυμα με απειλές από ομάδα τζιχαντιστών χάκερς που πρόσκυται στο ISIS (Ισλαμικό Κράτος). Είναι το δεύτερο μήνυμα που λαμβάνει με απειλές.
Παράλληλα, νωρίτερα οι ίδιοι τζιχαντιστές κατάφεραν να χακάρουν γνωστή ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα, αφήνοντας μηνύματα μίσους ειδικότερα κατά των Ελλήνων και γενικότερα κατά των χριστιανών.
Το μήνυμα στην ιστοσελίδα λέει τα εξής:
“Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΧΑΚΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ CYBERJIHAD
Μάθαμε την σελίδα σας μέσω των ψεύτικων ειδήσεων που ανεβάζετε για το Ισλαμικό Κράτος. Θα της επιτεθούμε σύντομα, κατεβάζοντας την. Το Ισλαμικό Κράτος θα σας σκοτώσει όλους, διεφθαρμένοι και αμαρτωλοί Δυτικοί, Έλληνες, Αμερικανοί, Βρετανοί! Θα πάρουμε τα κεφάλια των ανδρών σας, θα βιάσουμε και θα εξεφτελίσουμε τις γυναίκες σας και θα πάρουμε τα παιδιά σας!
Το Ισλάμ είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία στον κόσμο, επειδή είναι η μόνη αληθινή θρησκεία. Όσο σκληρά και να μας ψάχνουν η αστυνομία και ο στρατός σας, είμαστε παντού,είμαστε στις χώρες σας, στις γειτονιές σας, στις πόλεις σας!
Δεν θα σταματήσουμε να πολεμάμε μέχρι όλος ο κόσμος να υπακούσει τις διαταγές του προφήτη μας! Δεν θα αφήσουμε τα όπλα μέχρι να μπει μια μαύρη σημαία στην κορυφή του Λευκού Οίκου


ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ!
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!
ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ!”
Ακολουθεί το μήνυμα που έστειλαν στο ethnikismos.net μαζί με την απάντηση των Συναγωνιστών:
Ο ISIS έρχεται για σας Έλληνες Εθνικιστές.(φανερό οτι ειναι made in cia οπως τους δίνει και όπλα του κουτιού!βλέπε φωτο!-
Isis - Το χάος της Νέας παγκόσμιας Τάξης!)
Αγνοήσατε την προηγούμενη προειδοποίησή μας και συνεχίσατε την ισλαμοφοβική προπαγάνδα.
Αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση, σταματήστε τώρα, αλλιώς θα έχετε σοβαρές συνέπειες.
Εδώ είναι αυτό που έπαθε ένα άλλο ελληνικό σάιτ
Το μήνυμα σε κείνους είναι ένα μήνυμα και για σας.
Η απάντησή μας: Πιστεύουμε στον Χριστό και στην Ελλάδα και δεν σας φοβόμαστε!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...