Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Απόφαση της Ευρώπης για τους λαθρομετανάστες - χαστούκι για την Χριστοδουλοπούλου....


Νομίζω ότι η απόφαση αυτή είναι μεγάλο χαστούκι στην λαθρομεταναστολάγνα γραία που παριστάνει την υπουργό (τρομάρα της)!! Η απόφαση αυτή επαναλαμβάνει αυτό που λέει και σκέπεται ο κάθε νοήμων πολίτης αυτής της χώρας. Οι άνθρωποι αυτοί που κατακλύζουν τα παράλια μας κατά ποσοστό 95 -97% είναι λαθρομετανάστες....
που απλά έμαθαν ότι εδώ οι τεμπέληδες περνάνε καλύτερα ο ήλιος είναι καλύτερος, υπάρχει χρήμα και φροντίδα για αυτούς και βεβαίως αρκετοί από αυτούς έρχονται με συγκεκριμένη αποστολή από την τουρκία, δηλαδή κάτι σαν την επανάληψη των γεγονότων του μοιραίου 2007-8. 

Κανείς από αυτούς δεν έχει θέση στην πατρίδα μας και πρέπει όλοι να επιστρέφουν (έστω και με το ζόρι) από εκεί που ήρθαν. Κανονικά δεν πρέπει καν να αποβιβάζονται ούτε βεβαίως να "διασώζονται" γιατί εδώ έχουμε χάσει πια το νόημα των λέξεων.. Διασώζω στην θάλασσα σημαίνει ότι βοηθώ να σωθεί κάποιος που από "sea perils" or "act of God" κινδυνεύει, και όχι κάποιον που βουλιάζει το πλωτό του μέσον για να τον μαζέψουν.. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για την γραία..!! 

Σύμφωνα με το σχέδιο, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που θα επιζήσουν από την επικίνδυνη διέλευση της Μεσογείου ή του Αιγαίου «θα στέλνονται πίσω», σύμφωνα με ένα νέο πρόγραμμα ταχείας επανόδου που θα συντονίζεται από την Frontex.

Σύμφωνα με το σχέδιο απόφασης, δεν προβλέπεται σημαντική επέκταση των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης στη Μεσόγειο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, παρά τις πιέσεις που ασκούνται έπειτα από τις αλυσιδωτές τραγωδίες στη θάλασσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: «ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ» ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕ SMARTPHONES ΚΑΙ TABLETS ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ...!!! ΤΡΩΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΛΕΜΕ...

Μας λένε συνεχώς, ότι για λόγους «ανθρωπιστικούς» (αλλά και οικονομικούς) πρέπει να επιτραπεί να εισβάλουν στις ευρωπαϊκές χώρες μας όλες αυτές οι ορδές των «εξαθλιωμένων», που έρχονται για μια «καλύτερη ζωή». Μόνο που μερικές από αυτές τις «αξιοθρήνητες» υπάρξεις που αποβιβάζονται στην Ιταλία, φαίνεται να έχουν smartphones και tablets κατά την άφιξή τους, πράγμα που τις κάνει να μην φαίνονται και τόσο «αξιοθρήνητες».

Άρθρο της ιταλικής ιστοσελίδας salernonotizie.it δείχνει εικόνες από ορδές παράνομων μεταναστών που έρχονται εφοδιασμένοι με αυτές τις προηγμένες τεχνολογίες.

Φτάνει η ιδεοληψία και ο χαβαλές. Όσοι σοβαροί σιωπούν, είναι συνυπεύθυνοι...


Το ερώτημα είναι ένα.

Υπάρχουν ακόμα υγιώς 

σκεπτόμενες δυνάμεις μέσα

 στον ΣΥΡΙΖΑ; 

Πιστεύω, ότι υπάρχουν. 

Όσο είναι καιρός λοιπόν ας χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι 
και ας εξηγήσουν και στους υπόλοιπους πόσο κοντινή είναι
 πλέον η απόσταση από την καταστροφή. Και ας αναλάβουν δράση. Και πολιτική εννοώ. Γιατί αλλιώς
 θα είναι και εκείνοι συνυπεύθυνοι για ό,τι συμβεί. 
Δεν θα επαρκεί το «τα έλεγα αλλά δεν άκουγαν»...
Προσυπογράφω αυτό που πολύ πρόσφατα είπε ο Αλέκος Παπαδόπουλος για το «συγκλητικό δόγμα». Ας συναισθανθούν το βάρος της στιγμής και της ιστορικής ευθύνης και ας αποφασίσουν.
Δεν μπορεί να μην βλέπουν ότι τα περισσότερα στελέχη της κυβέρνησης ζουν
 σε έναν δικό τους κόσμο. Ότι δεν αντιλαμβάνονται τι ακριβώς συμβαίνει 
γύρω τους. Ας πάρουμε το εξής απλό. Ποιες είναι οι πληροφορίες που 
έρχονται απ’ έξω για τις διαπραγματεύσεις; Ότι δεν υφίσταται καμία σημαντική πρόοδος καθώς χωρίζει μεγάλη απόσταση τις δύο πλευρές. Αυτό λένε ξένοι αξιωματούχοι. Ποια πληροφόρηση όμως δίνεται από εγχώριους «κύκλους»;
 Ότι υπάρχει σημαντική πρόοδος σε καίρια ζητήματα και ότι η διαπραγμάτευση 
είναι σκληρή αλλά στο τέλος θα υπάρξει συμφωνία. Τρεις λαλούν και δυο 
χορεύουν δηλαδή. Αλλά ξέχασα, υπάρχουν και εκείνοι που προσδοκούν ότι
 θα υπάρξει πολιτική συμφωνία... Κάτι σαν τον από μηχανής Θεό της αρχαίας τραγωδίας. Και ο χρόνος περνά. Και η χώρα καταστρέφεται.

Έχουμε να κάνουμε με αρκετούς ιδεοληπτικούς χαβαλετζήδες. Που
 νομίζουν ότι μπορούν να συνεχίσουν να κοροϊδεύουν εντός και εκτός συνόρων, προσποιούμενοι ότι διαπραγματεύονται, ενώ στην ουσία δεν τολμούν ή δεν
 θέλουν να αποσυνδεθούν από τους εσωτερικούς εγκλωβισμούς τους. Που
 τινάζουν στον αέρα κάθε δυνατότητα προσέγγισης με τους εταίρους. Με
 ανθρώπους που θεωρούν ότι η διακυβέρνηση μιας χώρας μπορεί να γίνει με
 όρους φοιτητικού αμφιθεάτρου, καφενειακών ζυμώσεων και αμπελοφιλοσοφιών
 για την αλλαγή του κόσμου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα βότανα για να θεραπεύσετε τα 7 Τσάκρα σας


Ήδη από το 2500 π.Χ., οι άνθρωποι γνώριζαν ότι τα φυτά διαθέτουν φαρμακευτικές ιδιότητες. Οι ιδιότητες αυτές καθώς και η ικανότητά τους να μας συνδέουν με τη φύση έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια της ιστορίας. Πολλά αρχαία κείμενα ή Βέδες από την Ινδία αναφέρουν επίσης τον τρόπο που τα φυτά μπορούν να θεραπεύσουν τα 7 Τσάκρα του ανθρώπινου σώματος.

Τα φυτά έχουν μια συχνότητα δονήσεων που είναι σε αρμονία με το σώμα και την ψυχή μας. Αυτές οι ιδιότητες των φυτών μπορούν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση, θεραπεία και ενεργοποίηση των 7 βασικών Τσάκρα μέσω της αλληλεπίδρασης με το ενεργειακό μας σύστημα, την απομάκρυνση τοξικών ουσιών, την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος και τη ρύθμιση της ροής του οξυγόνου.

Πρώτο Τσάκρα – Ρίζα

Το Τσάκρα αυτό βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης και μας συνδέει με τη γη. Από εκεί λαμβάνουμε όλα τα ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά και είναι το σημείο από όπου απελευθερώνονται οι τοξίνες του σώματος. Το Τσάκρα Ρίζας δεν αποτελεί μόνο έναν φυσικό δεσμό, αποτελεί επίσης τον δεσμό που μας κρατά στο παρόν.

Μια ανισορροπία στο Τσάκρα Ρίζας μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στα πέλματα, τα πόδια, το ορθό, τον κόκκυγα, το ανοσοποιητικό σύστημα, όπως επίσης και να προκαλέσει κατάθλιψη και αυτοάνοσα προβλήματα. Το τσάι από ρίζες πικραλίδας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη θεραπεία της κατάθλιψης, της χολής ή της υπέρτασης. Προσθέστε στη διατροφή σας ρίζες, όπως καρότα, πατάτες, παστινάκες, ραπανάκια, κρεμμύδια και σκόρδο προκειμένου να καταπραΰνετε το Τσάκρα σας.

Γεννήθηκαν μαζί το 1934! Ήταν όλα κορίτσια και ολόιδια! Η συνέχεια της ιστορίας όμως θα σας σοκάρει…

Στις 28 Μαΐου 1934 πέντε ολόιδια κοpίτσια γεννήθηκαν πρόωρα σε μια φάρμα στον Καναδά. Και επέζησαν…
10Σύντομα ο κόσμος έμαθε την ιστορία των πεντάδυμων κοpιτσιών, οι οποίες έγιναν σύμβολο χαράς και ευτυχίας κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης. Η Yvonne, η Annette, η Cécil, η Émilie και η Marie ήταν τα πρώτα πεντάδυμα που επιβίωσαν μετά τη γέννησή τους και μάλιστα τα πρώτα ολόιδια πεντάδυμα στην ιστορία!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...