Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΙΞΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΩΡΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!


Αυτή η κυβέρνηση εξαπατά τον κόσμο σαν τις προηγούμενες. Και αρπάζει τα λεφτά του λαού, όχι με...


περικοπές μισθών και συντάξεων (προς το παρόν) αλλά αυτά που έχει πληρώσει μέσω των δημοτικών τελών στους δήμους! ΚΛΟΠΗ ΚΑΘΑΡΗ! 
Η κυβέρνηση Τσίπρα, ενώ δήλωνε ότι θα προτάξει το συμφέρον του λαού και αν χρειαστεί δεν θα πληρώσει κάποια δόση του ΔΝΤ προκειμένου να καταβάλει μισθούς και συντάξεις, αυτό που έκανε συνιστά εξαπάτηση του λαού: Πλήρωσε όλες τις δόσεις του ΔΝΤ (μόλις πο ημερών κατέβαλε δόση 448 εκατομμυρίων ευρώ) και αφού στράγγιξε τα ταμεία του κράτους, τώρα αρπάζει τα αποθεματικά των δήμων, δηλαδή κλέβει τον λαό, για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις! 
Και κλέφτες και καραγκιόζηδες!

ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! Η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ!


Αποφασισμένη και χαμογελαστή γιατί υλοποιείται το όραμά της:
Η Ελλάδα να γίνει χώρος υποδοχής όλων των λαθρομεταναστών!
Η Τασία Χιστοδουλοπούλου είναι αποφασισμένη να υποδεχτεί στη χώρα μας όλους τους εξαθλιωμένους απανταχού της γης! Η χώρας μας πλέον, με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται χώρος υποδοχής για εκατομμύρια λαθρομετανάστες! 
Μέσα στα πλαίσια αυτά και σύμφωνα με πληροφορίες μας, το γραφείο...


της κας Χριστοδουλοπούλου επικοινωνεί με τους γύρω από την Αθήνα δήμους και ζητεί τη στήριξή τους για να φιλοξενήσουν λαθρομετανάστες παρέχοντας δικά τους κέντρα υποδοχής! 
Είναι σαφές ότι μέσα στους επόμενους μήνες, οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και οι οποίοι καθημερινά αυξάνουν, θα διασκορπιστούν σε όλη την Αττική, κατακλύζοντας τα προάστιά της. Χολαργός, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, θα πνιγούν στους λαθρομετανάστες στο αμέσως προσεχές διάστημα... 

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ… «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» ΚΑΤΟΧΗΣ 150 ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ συνεχίζεται καθημερινά ο ακήρυχτος εναέριος πόλεμος πάνω από το Αιγαίο, ενώ τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει μια άνευ προηγούμενου εισβολή λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά από τις τουρκικές ακτές, στην Τουρκία διοργανώνουν συλλαλητήριο κατά… της ελληνικής «κατοχής», 150, (!!!), νησιών και νησίδων του Αιγαίου Πελάγους.

Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, στην πόλη του Bodrum στην γνωστή Αλικαρνασσό απέναντι από την νήσο Κω, την Κυριακή 26 Απριλίου και ώρα 15 μ.μ διοργανώνεται μεγάλο συλλαλητήριο κατά της ελληνικής «κατοχής» 150 νησιών στο Αιγαίο. Στο συλλαλητήριο αυτό που το διοργανώνει το τουρκικό κόμμα Vatan, αναμένεται να πάρουν μέρος Τούρκοι πολίτες από τις περιοχές της Σμύρνης, Αϊδινίου, Μπαλικεσίρ και των νοτιοδυτικών τουρκικών ακτών.

Στο συλλαλητήριο αυτό θα μιλήσει ο πρώην υπουργός Άμυνας της Τουρκιάς, Barlas Doğu, ο οποίος θα διαβάσει επιστολή που θα επιδοθεί στην ελληνική πρεσβεία της Άγκυρας και στην οποία θα γίνεται διαμαρτυρία για την παράνομη, όπως θα υποστηρίζει η επιστολή αυτή, κατοχή 150 νησιών του Αιγαίου. Στην επιστολή θα γίνεται ιδιαίτερη μνεία στα νησιά Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι τα οποία, σύμφωνα με τους Τούρκους, με παράνομο τρόπο επιβλήθηκε η ελληνική κατοχή από το 2004 και μετά. Παράλληλα θα επισημαίνεται ότι η Ελλάδα έχει… παραβιάσει την συνθήκη της Λοζάνης που απέδιδε τα νησιά αυτά στην Τουρκία! 

Όπως φαίνεται μέσα στο εσωτερικό ντελίριο που έχει καταβάλλει αυτή την περίοδο την Τουρκία εν όψει των εκλογών στις 7 Ιουνίου, αλλά και με τα συνεχιζόμενα «χαστούκια» στην τουρκική εξωτερική πολιτική από τις εκδηλώσεις της αρμενικής γενοκτονίας και από πολλές πλευρές στα ανατολικά και βόρεια σύνορα της, κάποιοι προσπαθούν να… ξεδώσουν τα απωθημένα τους στην δική μας πλευρά.

Το πρόβλημα είναι τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτή η αυξανομένη τουρκική προκλητικότητα.

Τα περι διαγραφής χρεών από την Τράπεζα Πειραιώς. Η σκληρή αλήθεια


Τρ. Πειραιώς: Διαγραφή οφειλών έως 20.000 ευρώ, «πάγωμα» στεγαστικώνΠριν λίγο αναρτήσαμε την είδηση με κάθε επιφύλαξη εδώ Τρ. Πειραιώς: Διαγραφή οφειλών έως 20.000 ευρώ, «πάγωμα» στεγαστικών

Επειδή με τη πρώτη ματιά και χωρίς να διαβάσεις τα…..ψιλά γράμματα συνήθως βγάζεις λάθος συμπεράσματα,

να επισημάνω οτι το συγκεκριμένο »ευεργέτημα» απευθύνεται σε πολίτες που ζούν οχι μόνο στο υποτιθέμενο »όριο της φτώχιας», αλλά σε »παγκάκια, πλατείες και χαρτόκουτες και τρώνε σε συσσίτια.
Συγκεκριμένα αφορά μόνον οσους υπαχθούν στο νόμο 4320/2015 για την ανθρωπιστική κρίση και ενδεικτικά παραθέτω τις προυποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν για να ενταχθει κάποιος 

ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;! (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ)

ellines
Είπατε τίποτα;
Είστε ανεύθυνος λαός», «Δεν πληρώνετε τους φόρους σας», «Είστε βολεμένοι», «Λειτουργείτε με ωχαδελφισμό», «Είστε τεμπέληδες»… είναι μερικές μόνο από τις φράσεις που χρησιμοποιούν σήμερα οι περισσότεροι Ευρωπαίοι -πολιτικοί και απλός λαός- για να μας χαρακτηρίσουν!
 Η κρίση μπορεί να έφερε τα πάνω-κάτω, όμως κανείς από αυτούς δεν πρέπει να ξεχνάει! Τι; Αυτά που η Ελλάδα έκανε για τον κόσμο ολόκληρο, προσφέροντας βασικά στοιχεία πολιτισμού και ανθρωπισμού.

Κι αν το ερώτημα «Τι έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο» σάς φαίνεται… ρητορικό, ελάτε να δούμε μαζί 10 σημαντικά πράγματα που… ταξίδεψαν από τη χώρα μας σε ολόκληρο τον πλανήτη, για να γίνει καλύτερος!
1. Σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες
Οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες έγιναν το 1896 στην Αθήνα. Αν και το ελληνικό κράτος αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα, οι Έλληνες κατάφεραν να οργανώσουν τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες με μεγάλη επιτυχία. Η μικρή τότε Ελλάδα έστειλε στον κόσμο ένα μήνυμα ειρήνης και φιλίας μεταξύ των λαών, ενώ αυτή η πρώτη διοργάνωση έβαλε τα θεμέλια για μια διεθνή αθλητική οργάνωση που έμελλε να γίνει η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του πλανήτη!
2. Σύσταση Δικαστηρίων

ΚΟΙΛΗ ΓΗ ( ΓΑΙΑ ): Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ
Η κοίλη Γαία είναι επιβεβαιωμένο γεγονός ότι υπάρχει και δεν είναι μόνο θεωρία. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, η Γαία είναι κούφια-κοίλη και περιέχει στο 
κέντρο της ένα κενό το οποίο είναι διαμπερές και συγκοινωνεί με την επιφάνεια
 από τους δύο πόλους της. Στο κέντρο της υπάρχει το «Αυγό της Γεννέσεως»
 που αποκαλείται και «Εσωτερικός Ήλιος». 

  
Γύρω από το «Αυγό της Γέννησης» 
υπάρχει ένα ερπετό με όνομα Οφίων
 με τη μορφή πνεύματος, που προστατεύει το αυγό.
Η Κοίλη Γαία φιλοξενεί υπόγεια 
ατμόσφαιρα με ποικιλόμορφη
 μορφή ζωής, ενώ έχει μέχρι και 
ωκεανούς. 
Στη κάτωθεν βιόσφαιρα 
διαμορφώνονται υπόγεια βουνά 
και ήπειροι που κατοικούνται από μη ανθρώπινα όντα, τα Κρόνια Γένη. 

Ο πυρήνας της Γαίας, όπως αναφέρεται στα χριστιανικά συγγράμματα δεν υπάρχει
 και ο μανδύας της, περιορίζεται
 ανάμεσα στην πάνω και κάτω 
επιφάνεια. Η λέξη κοίλη προέρχεται 
από την λέξη κοιλότητα. Η Γαία έχει αυτή τη μορφή από την εποχή της κατασκευής της πριν από 6,7 δισεκατομμύρια χρόνια. Γνωρίζαμε ως το 2003 μ.Χ, ότι η Γαία ήταν τεχνητός
 πλανήτης, ενώ αργότερα μας επιβεβαίωσαν εξωγήινες φυλές των Πράσινων ανθρωποειδών, ότι την κατασκεύασαν Έλληνες Σείριοι ανθρώπινης μορφής,
 γιοί των Θεών Υπερίων και Θείας. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...