Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ
ΑΔΕΛΦΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ....

ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙΤΕ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
. ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ..... ΜΕ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η 12ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/4 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 29ΧΡΟΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΔΕΣΜΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΚΕΡΑΥΝΟΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ( ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

koritsaki1ΕΠΙ ΕΝΝΕΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ-ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ
Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένα 11χρονο κορίτσι στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων και του Αγ. Παντελεήμονα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το ανήλικο παιδί, απήχθη και βιάστηκε κατ εξακολούθηση από αλλοδαπό που δούλευε μαζί με τον πατέρα της!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ! ! Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Και λεφτά να μην έχουμε, θα βάλουμε από την τσέπη μας για να πετάνε τα αεροπλάνα ! !

«Στρατηγική και Διαπραγματεύσεις: Η θέση της Ελλάδαας στους Διεθνείς Οργανισμούς», ο αρχηγός του Γ.Ε.Ε.Θ.Α., τόνισε ότι οι τουρκικές αμφισβητήσεις εις βάρος της Ελλάδας είναι καθημερινές. «Περίπου 2-3 φορές την ημέρα, τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο και αναχαιτίζονται. Αυτό συμβαίνει τα τελευταία 40 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες δεν είναι στρατιωτικές, αλλά πολιτικές. «Οι αμυντικές δαπάνες έχουν μειωθεί κατά 54%, αλλά οι παραβιάσεις όχι. Όπως, όμως, συνηθίζω να λέω, και λεφτά να μην έχουμε, θα βάλουμε από την τσέπη μας για να πετάνε τα αεροπλάνα», υπογράμμισε ο Στρατηγός Κωσταράκος. Πόλη στρατηγικής σημασίας η Θεσσαλονίκη, πηγή ανησυχίας η Τουρκία «Πόρτα των Βαλκανίων» χαρακτήρισε τη Θεσσαλονίκη ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, υπερτονίζοντας τη σπουδαιότητα της πόλης. «Είναι πράγματι η χρυσή πύλη της Ευρώπης. Ξεκινάς από τη Θεσσαλονίκη και πας παντού», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ως κύρια πηγή ανησυχίας χαρακτήρισε την Τουρκία. «Η Τουρκία προσπαθεί να αναθεωρήσει το ισχύον καθεστώς. Οι άνθρωποι που δεν συζητάνε για τα εδάφη με τους τούρκους αξιωματούχους, είναι γιατί ξέρουν τη δουλειά τους. Εννοείται ότι δεν θα συζητήσουμε για το δικό μας μέρος και αντ' αυτού θα τους πάμε στα μπουζούκια και στην Ακρόπολη», είπε ο Στρατηγός Κωσταράκος, ενώ αναφερόμενος στο κυπριακό, τόνισε ότι «η ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι ένας αδιαπραγμάτευτος στόχος».

Ο Ελληνας φανταρος εχει εκπτωση 25% κ ο λαθρομεταναστης θα κανει βολτες δωρεαν με τα Μ.Μ.Μεταφορας ... Ξυπνα λαε,

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!

του Δημήτρη Παπαγεωργίου*

Το υπουργείο της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, με επίσημη επιστολή στις 18 Απριλίου προς τους επικεφαλής των περιφερειών της χώρας πρότεινε την εγκατάσταση εκατοντάδων παράνομων μεταναστών σε «αυτόνομα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα»! Όπως 
αναφέρεται χαρακτηριστικά η «παροχή ανοιχτών δομών φιλοξενίας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της κυβέρνησης τόσο για τα δικαιώματα των προσφύγων όσο και για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών. Η νέα κυβέρνηση δεν επιθυμεί να θέσει σε διακινδύνευση την ασφάλεια των πολιτών μέσω της συγκέντρωσης του μεταναστευτικού πληθυσμού σε μεγάλα αστικά κέντρα».

Εκτός από τη φιλοξενία σε διαμέρισμα, το σχέδιο του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής στο σχέδιο του προβλέπει, μεταξύ άλλων, «την παροχή ειδών ένδυσης και υπόδυσης», «τη χορήγηση μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών με τα μαζικά μέσα μεταφοράς» και «την ένταξη των επωφελούμενων σε προγράμματα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας υλοποιούμενα από φορείς της κοινωνίας των πολιτών και της τοπικής αυτοδιοίκησης». Κατά το σχεδιασμό του υπουργείου, το σχέδιο αυτό, το οποίο θα υλοποιηθεί σε «σύντομο χρόνο έναρξης», αφορά 2.238 μετανάστες.

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ…Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Στις αρχές της δεκαετίας του ογδόντα αυτός και ο φίλος του ο Μ…, είχαν πάει με διάφορα μέσα ακόμα και με οτοστόπ ένα παρθενικό ταξίδι στο εσωτερικό της Ανατολίας. Υπήρχε η αίσθηση ότι βρίσκονταν σε ένα εχθρικό περιβάλλον καθώς ξάφνου συναντούσαν σε κάποια βιτρίνα την φωτογραφία ενός… «ήρωα» από την εισβολή στην Κύπρο.

Ήταν η πέμπτη μέρα τους στην Τουρκία και είχαν βρεθεί μετά από μια μοναχική περιήγηση στις λαξευτές εκκλησίες σε μια μικρή πόλη της Καππαδοκίας, το Νέβσεχιρ, (Νεάπολη), και περίμεναν να έρθει το λεωφορείο που θα τους πήγαινε στην Άγκυρα, στη μεγάλη πρωτεύουσα του Κεμάλ Ατατούρκ και της σύγχρονης Τουρκίας. Ήταν απόγευμα και αφού είχαν ακόμα δυο ώρες περίπου στη διάθεσή τους, αποφάσισαν να κάνουν μια βόλτα στο παζάρι. Έβλεπε φυσιογνωμίες τόσο γνώριμες, λες και βρίσκονταν σε κάποια ελληνική κωμόπολη. Το μόνο ίσως διαφορετικό ήταν οι αργόσυρτες φωνές του μουεζίνη στους μιναρέδες.

Εκεί που γύριζαν παρατηρώντας την αγορά και του κατοίκους, τους πλησίασε τότε κάποιος «ευγενικός» κύριος που είχε καταλάβει πως ήταν ξένοι και τους ρώτησε στα Γαλλικά: «Είστε Γάλοι;» Ο φίλος του δίχως να διστάσει απάντησε: «Γιουνάν», (Έλληνας), κάτι που ο ίδιος δίσταζε να το πει, έχοντας μια βαθιά προκατάληψη της αμοιβαίας εχθρότητας μεταξύ των δύο λαών. Ο ευγενικός κύριος αμέσως μόλις το άκουσε έμεινε για λίγο έκπληκτος, καθώς του ήταν πολύ δύσκολο να πιστέψει πως δυο Γιουνάν είχαν έρθει εδώ, στα βάθη της Ανατολίας, σε μια περίοδο όπου οι δυο χώρες βρίσκονταν σε κλίμα καλλιέργειας αμοιβαίας εχθρότητας.

Στη συνέχεια ήρθε η σειρά τους να εκπλαγούν. Ο κύριος αυτός άνοιξε τα χέρια του και τους… αγκάλιασε σφιχτά σχεδόν κλαίγοντας. Τους κάλεσε φανερά συγκινημένος να τον συνοδέψουν. Στο δρόμο αφού ξεπέρασε τους δισταγμούς του άρχισε να μιλά στον ευγενικό αυτό κύριο στα τουρκικά. Τότε η συγκίνησή του κύριου αυτού μεγάλωσε ακόμα περισσότερο καθώς είχε πλέον πειστεί απόλυτα πως είχε βρει κάποιους… «χαμένους του συγγενείς»!

Άρχισαν να ανεβαίνουν ένα μονοπάτι που οδηγούσε στο λόφο της πόλης και το τοπίο που απλωνόταν κάτω ήταν μαγευτικό. Θύμιζε ανατολίτικες σκηνές παραμυθιού με τους αιχμηρούς μιναρέδες να διασχίζουν τον ουρανό. Σε λίγο έφτασαν σε μια γειτονιά όπου ένιωσε με τη σειρά του μεγάλη συγκίνηση καθώς όλα αυτά του φαίνονταν πως έκρυβαν κάτι το πολύ «δικό» του. Και πράγματι, ο άλλος τους έδειξε μια παλιά σκαλιστή πόρτα όπου πάνω της υπήρχε μια επιγραφή στα… ελληνικά που έγραφε, «Καλημέρα». Εδώ ήταν η ελληνική συνοικία. Στη συνέχεια τους έδειξε μια βασιλική που ήταν η εκκλησία του χωριού και που τώρα ήταν αποθήκη. Ήταν μια μικρογραφία της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου της Θεσσαλονίκης, εδώ στα βάθη της Ανατολίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...